Bitcore [BTX] - Bitcore - POW - "Staking" / (Airdrop/hét 2018.aug-ig!)

Indította Uhura, október 02, 2017, 08:54:04 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

Nero

jelen allas szerint aug. 2018 ig kellene lennie airdropnak...

Idézetet írta: Uhura Dátum október 22, 2017, 04:10:15 DÉLUTÁN
Több postban is megerősítettek - vagyis a látható reklámokban - az szerepel hogy okt. 30 -a után is folytatódik a Hétfői 3%-os airdrop.
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

kasima

Megjött a mai airdrop is de én kétszer kaptam 3% ot  két különböző időpontban :D
Nektek is így jött?

bazsy

Idézetet írta: kasima Dátum október 23, 2017, 06:39:56 DÉLUTÁN
Megjött a mai airdrop is de én kétszer kaptam 3% ot  két különböző időpontban :D
Nektek is így jött?

6% volt ma a jutalom

Uhura

detros

Üdv Bányász kollégák!

Nem rég találtam rá erre a fórumra Vegán csatornáján keresztül, és örülök, hogy már BTX topic is van.
Kb 1,5 hónapja próbálkozok a bányászatával, bár eleinte csak egy GTX 960-am volt, ami nem sokat hozott (max 6 Mhs).
Jelenleg kb 23 Mhs a hashratem, ami hát tudom nem sok, de valahol el kell kezdeni.. :)
Amúgy én is 6%-ot kaptam, pedig a 3%-hoz sem fűztem sok reményt, mert azt hittem kifutottam az időből mire meglett a 10 BTX, de pont belecsúsztam... :)
A 25%-os airdrop az mikor várható?

Nero

a 25% jovo heten hetfon lesz...

Idézetet írta: detros Dátum október 24, 2017, 04:01:43 DÉLELŐTT
Üdv Bányász kollégák!

Nem rég találtam rá erre a fórumra Vegán csatornáján keresztül, és örülök, hogy már BTX topic is van.
Kb 1,5 hónapja próbálkozok a bányászatával, bár eleinte csak egy GTX 960-am volt, ami nem sokat hozott (max 6 Mhs).
Jelenleg kb 23 Mhs a hashratem, ami hát tudom nem sok, de valahol el kell kezdeni.. :)
Amúgy én is 6%-ot kaptam, pedig a 3%-hoz sem fűztem sok reményt, mert azt hittem kifutottam az időből mire meglett a 10 BTX, de pont belecsúsztam... :)
A 25%-os airdrop az mikor várható?
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

detros

Jelenleg majd 7 dollár egy BTX, miközben a BTC már kb 400 dollárt esett, csak ha esetleg valaki átváltásban gondolkodik.
Érdekes ez az emelkedés, egy kétszer 3%-os airdrop után, én nem hiszem, hogy nagyon leesne az árfolyam a 25% után sem...

Uhura

Idézetet írta: detros Dátum október 24, 2017, 07:28:52 DÉLELŐTT
Jelenleg majd 7 dollár egy BTX, miközben a BTC már kb 400 dollárt esett, csak ha esetleg valaki átváltásban gondolkodik.
Érdekes ez az emelkedés, egy kétszer 3%-os airdrop után, én nem hiszem, hogy nagyon leesne az árfolyam a 25% után sem...

Én azért nem vagyok ennyire derüláttó, éppn elmlketünk rajta egy kicsit mire is jó az airdrop, staking , stb. Alapjában tegnap a BTC -> ETH irány lett volna a best választás 0.48-0.54 re ment az ETH .. vagyis vissza játszik, és kereszt váltásban szép hozama lett volna.

A BTX jövöje szerintem nem a 25% Airdrop határozza meg mert 2018 aug ig megy a heti 3% ami azt jelenti 150% felett lesz az éves kamat ami k.. pénz mágnes.

A kérdés mit gondol erről a btx befektetők köre ... mert ha tovább megy felfele az ára akkor simán a fúrás is jó biznesz lesz , talán a legjobb.. de ez devalválná a BTX ami meg a staking szempontjából nem jó... vagyis most is mint minding egy libikokán ülünk ami le föl mozog ....

detros

Idézetet írta: Uhura Dátum október 24, 2017, 03:26:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: detros Dátum október 24, 2017, 07:28:52 DÉLELŐTT

Én azért nem vagyok ennyire derüláttó, éppn elmlketünk rajta egy kicsit mire is jó az airdrop, staking , stb. Alapjában tegnap a BTC -> ETH irány lett volna a best választás 0.48-0.54 re ment az ETH .. vagyis vissza játszik, és kereszt váltásban szép hozama lett volna.

A BTX jövöje szerintem nem a 25% Airdrop határozza meg mert 2018 aug ig megy a heti 3% ami azt jelenti 150% felett lesz az éves kamat ami k.. pénz mágnes.

A kérdés mit gondol erről a btx befektetők köre ... mert ha tovább megy felfele az ára akkor simán a fúrás is jó biznesz lesz , talán a legjobb.. de ez devalválná a BTX ami meg a staking szempontjából nem jó... vagyis most is mint minding egy libikokán ülünk ami le föl mozog ....

Az Ethereum kb 1 éven át libikókázott, mielőtt kilőtt volna, legalábbis a coinmarketcap grafikonja szerint.
Most jelenleg megint ezt teszi, aztán megint ki fog lőni az ára. Muszáj lesz neki, mert ha nem így lenne, akkor nem térülne meg a bányászata egy idő után.

Ugyanez véleményem szerint a BTX-nél is meglesz, legkésőbb az airdropok vége után. Nyilván nem akarok dobálózni feleslegesen számokkal, hogy hova mehet fel, de reálisan nézve egy tízszeres érték benne van a pakliban 60-100$
Szintén muszáj lesz, mert addigra már nem lesz ennyire könnyen bányászható, mint most, és már nem lesz + ingyen BTX

Persze ez csak a saját véleményem.. :)

Ezt meg csak a vicc kedvéért beszúrom ide, bár gondolom sokan látták már. :) Gondolom mindannyian aláírnánk most. :)
https://steemit.com/fiction/@xwerk/cryptocurrency-market-cap-in-the-year-2020-or-bitcoin-ethereum-komodo-monero-bitcore-steem-decred-byteball-litecoin-lbry

Uhura

Két dologra szeretném saját tapasztalat alapján felhivni a figyelmet :

1.) Mivel a BTX wallet rendszere elégé trükkös - mivel egy wallethez akár 100xx címed is lehet (tudom ezt más walletek is tudják) ezért ha ténylegsen megszeretné kapni az airdropokat úgy azt a wallet címet regelje be a 25% air dropba amin a pénzt a local walletbe küldte. Mert ha mondjuk Xsfdsfjdskriu5 cimen küldi a pénzt a Cryptopiáról de , hogy lássa hoygan tejel a rendszer , csinál egy Xzhzadsjsdjjj23445 címet és ezt regeli be a airdrop oldalon akkor felferdülhet - sőt biztos - nem fog egy k... coint sem kapni :(

2.) A Discordon beszélgettem az egyik devel és ő azt mondta - tudom, igen láttunk egy olyan embert, aki azt mondta látott már olyat aki látott valamikor egy oroszlánt ..... - , hogy nagy bejelentés jön ami nagyban fog örömet szerezni az BTX-es memböröknek.... :)  valami nagy lifis "air dropos" bejelntést emlegetett. :)

bazsy

Idézetet írta: Uhura Dátum október 24, 2017, 06:29:38 DÉLUTÁN
Két dologra szeretném saját tapasztalat alapján felhivni a figyelmet :

1.) Mivel a BTX wallet rendszere elégé trükkös - mivel egy wallethez akár 100xx címed is lehet (tudom ezt más walletek is tudják) ezért ha ténylegsen megszeretné kapni az airdropokat úgy azt a wallet címet regelje be a 25% air dropba amin a pénzt a local walletbe küldte. Mert ha mondjuk Xsfdsfjdskriu5 cimen küldi a pénzt a Cryptopiáról de , hogy lássa hoygan tejel a rendszer , csinál egy Xzhzadsjsdjjj23445 címet és ezt regeli be a airdrop oldalon akkor felferdülhet - sőt biztos - nem fog egy k... coint sem kapni :(

2.) A Discordon beszélgettem az egyik devel és ő azt mondta - tudom, igen láttunk egy olyan embert, aki azt mondta látott már olyat aki látott valamikor egy oroszlánt ..... - , hogy nagy bejelentés jön ami nagyban fog örömet szerezni az BTX-es memböröknek.... :)  valami nagy lifis "air dropos" bejelntést emlegetett. :)

"2.) A Discordon beszélgettem az egyik devel és ő azt mondta - tudom, igen láttunk egy olyan embert, aki azt mondta látott már olyat aki látott valamikor egy oroszlánt ..... - , hogy nagy bejelentés jön ami nagyban fog örömet szerezni az BTX-es memböröknek.... :)   valami nagy lifis "air dropos" bejelntést emlegetett. :) "

Akkor lesz még egy nagy airdrop majd valamikor?

Uhura

Valószínüleg vagy egyszeri újabb "talán mikulás - Santa Closer" vagy talán emelt heti air drop .. de ezeket csak én tippelem, mert nagyon semmit nem mondott.

kb ezt mondta: 

... van egy nagy változás a léggömbön érsd.: "Air drop",

Hamarosan elérhetővé teszem mindenkinek de biztos lehet benne, hogy a változás sokkal jobb...

bazsy

Idézetet írta: Uhura Dátum október 24, 2017, 10:15:59 DÉLUTÁN
Valószínüleg vagy egyszeri újabb "talán mikulás - Santa Closer" vagy talán emelt heti air drop .. de ezeket csak én tippelem, mert nagyon semmit nem mondott.

kb ezt mondta: 

... van egy nagy változás a léggömbön érsd.: "Air drop",

Hamarosan elérhetővé teszem mindenkinek de biztos lehet benne, hogy a változás sokkal jobb...

Lehet mégis tényleg oroszlánt kiáltottak

detros

Kicsit kilőtt az árfolyam, kíváncsian várom, hogyan alakul a következő napokban. :)
Jelenleg: 10.85$, de 11.20$ is volt már.

Uhura

Idézetet írta: detros Dátum október 26, 2017, 08:27:14 DÉLELŐTT
Kicsit kilőtt az árfolyam, kíváncsian várom, hogyan alakul a következő napokban. :)

bazsy: akkor még sem volt oroszlán .... jelenleg úgy néz ki este kijött a BTX új disztribuciós modelje ez nyomta fel az árat ....

bazsy

Idézetet írta: Uhura Dátum október 26, 2017, 09:55:13 DÉLELŐTT

bazsy: akkor még sem volt oroszlán .... jelenleg úgy néz ki este kijött a BTX új disztribuciós modelje ez nyomta fel az árat ....

Ezt nem én írtam!

Uhu:
Ez lett volna a nagy bejelentés?
Azt hittem legalább felkerül egy nagyobb váltóra

Newtnt

Szerintem a 25%ot árazza be.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

Newtnt

Idézetet írta: bazsy Dátum október 26, 2017, 09:57:33 DÉLELŐTT

Ezt nem én írtam!

Uhu:
Ez lett volna a nagy bejelentés?
Azt hittem legalább felkerül egy nagyobb váltóra
Ja, egy bittrex felnyomná az árát. Sajnos nem currency hanem befektetés a minősítése, arra meg nincs engedélye a bittrexnek. Lásd Kallos Péter: Miért vették le a bitsharest.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901