Bitcore [BTX] - Bitcore - POW - "Staking" / (Airdrop/hét 2018.aug-ig!)

Indította Uhura, október 02, 2017, 08:54:04 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 6 Vendégek van a témában

Til

Idézetet írta: hupisom1 Dátum március 04, 2018, 07:46:03 DÉLUTÁN
Nem tudom de ma nem akar ugrani :) bedig figyelgetem , 20 dolláron-on kivettem egy kisebb összeget , de még nem merném visszavenni , a másik hogy nehezen értelmezem hogy a búbánatban lehetett 14 millio db a számlán ? A diagram szerint volt .
Most már nem fog hétvégén és Hétfőnként az airdrop előtt megugrani az árfolyam.Az már nem működik ,ez is a baj okozója többek között szerintem.
C:\> del c:\command.com

Balvanylajos

90k satoshi alatt szerintem jó vételi lehetőség lesz. Sajnos amíg a cryptopia ilyen "trehány" addig nehéz kereskedni.

paputzs

Hali!
Most hogy ilyen pánik eladás van nem érdemes ezt a hullámot is meglovagolni? arra gondolok hogy a meglévő coinokat eladni és visszavenni alacsonyabb áron? így egy wallet pumpot csinálni magadnak persez csak akkor ha hosszútávra tervezed megtartani a btx-et
illetve ha meg lenullázódik az értéke akkor ígyis úgyis elbukod a pénzed, teljesen mindegy mit csinálsz hold or trade...
FŐ AZ OPTIMIZMUS  :D

Til

Idézetet írta: paputzs Dátum március 05, 2018, 11:45:41 DÉLELŐTT
Hali!
Most hogy ilyen pánik eladás van nem érdemes ezt a hullámot is meglovagolni? arra gondolok hogy a meglévő coinokat eladni és visszavenni alacsonyabb áron? így egy wallet pumpot csinálni magadnak persez csak akkor ha hosszútávra tervezed megtartani a btx-et
illetve ha meg lenullázódik az értéke akkor ígyis úgyis elbukod a pénzed, teljesen mindegy mit csinálsz hold or trade...
Attól függ mennyiért vettél anno. :)
Én vettem 15 ,majd 21 dolláron.
Én biztos nem fogom eladni és visszavenni.Most nem tudok mit csinálni mint várni.Lesz ez még olyan árfolyamon ,hogy megéri várnom.
Ha mégsem ,akkor bukom az egészet.

paputzs

Idézetet írta: Til Dátum március 05, 2018, 12:05:53 DÉLUTÁN
Idézetet írta: paputzs Dátum március 05, 2018, 11:45:41 DÉLELŐTT
Hali!
Attól függ mennyiért vettél anno. :)
Én vettem 15 ,majd 21 dolláron.
Én biztos nem fogom eladni és visszavenni.Most nem tudok mit csinálni mint várni.Lesz ez még olyan árfolyamon ,hogy megéri várnom.
Ha mégsem ,akkor bukom az egészet.

amin vettük árfolyam:25$   szóval lelki szemeim előtt látom ahogy a dollárok és a fém centek égnek el :D
Én a váltást rövidtávon gondolom napi szinten. Persze ez is csak ötlet arra az időre, ha megindulna az ára, mert most a heti airdrop 6-7-8% sajnso nem fedezi az árfolyamveszteséget.
de ha van valami ötletetek akkor jelezzétek

AnCrypto

Szerintetek most érdemes lenne beszállni BTX-be? Ez a 10$-os ár szerintem pont ideális. Bevásárolni 300-400$ értékben és az airdropokban meg az árfolyam emelkedésre spekulálva talán jól is kijöhet az ember.
Crypto Currency Miner & Trader.

Balvanylajos

Idézetet írta: AnCrypto Dátum március 07, 2018, 09:29:02 DÉLELŐTT
Szerintetek most érdemes lenne beszállni BTX-be? Ez a 10$-os ár szerintem pont ideális. Bevásárolni 300-400$ értékben és az airdropokban meg az árfolyam emelkedésre spekulálva talán jól is kijöhet az ember.

Én még egy 25%-os esést megvárok bevásárlás előtt.

Sanyi

A fejlesztő csapat időben kikapta a zsozsót és irány a 0 dollár. Miért is menne fel? Szép rózsaszín a logója?

Az ígért fejlesztésekből nem csináltak meg lényegében semmit............

paputzs

Idézetet írta: Til Dátum március 07, 2018, 09:20:59 DÉLELŐTT
Valamin agyaltam tegnap és született egy összeesküvés elméletem. :)
Arra gondolok, hogy a BTX, megelőzvén az airdopok befejeztével járó árfolyamesést, csinált egy dumpot.
Mivel a legtöbb ember ,aki beszállt ,akár nagyobb összegekkel is az véleményem szerint a 15-25 dollár sávban tette.
Btx gondolt egyet, hogyha meg dumpolja az árat az említett sáv alá, akkor az sok embernek egyfajta bilincs lesz.Ha akarják ha nem , egy választásuk maradt, aki nem akar veszteséget realizálni , hogyha alacsonyan marad az ár Április utolsó hetében , illetve Május első Hétfőjén ,akkor kénytelen tovább bent tartani a pénzét az airdopok végével , még ha  a szándéka az is volt, hogy a droppok lejárta előtt kiveszi a pénzét.
Ha az ár 25-30 dolláros szinten maradt volna Április végén és megkezdődtek volna az airdopok vége miatti eladások, akkor hamar nem lett volna egy olyan ember se ,aki tartaná.Ahhoz igencsak fanatikusnak kellene lenni és nem hinném, hogy ez az a coin ami fényévekkel megelőzi a többi tudását.
Akár lehet is valami abban amit leírok és ez a forgatókönyv már jó előre meg volt írva a készítők részéről.Nem hinném , hogy akik létrehoznak egy coint és raknak mögé bőven marketinget azoknak nem lenne helyén az eszük.

Most, hogy leírtam agyament "elméletem" várom, hogy ebből semmi ne legyen igaz.Remélem nem is lesz, mert raktam bele egy kis zsozsót.
:)

Nagyon jó összeesküvéselmélet,,, valaki meg tudja mondani mi az öngyilkos forródrót száma?!?! :D
de viccet félretéve ezek alapján ők már jó előre bespejzoltak BTX-ből és beszakították az árat ezzel óriásit kaszálva az 500%-os upon.
kérdés, hogy mi a következő lépésük? hagyják kifutni a coint és vége vagy újra meg akarnak lovagolni egy ilyen hypot mert akkor még tovább fogják csökkenteni az árat (kb az eredeti szintre ~5USD) és újra elkezdik a hypolást és a GO TO MOON szöveget.....

tamagucsi

:) aki nem hisz semmiben és a pénz az istene . Na akkor itt az ideje eladni és lekoccolni. 15000 barab 1070 essel stabilizálja a btx a rendszert. Ok ez semmi, de ha tényleg beleáll  a szerencsejáték világába.................... . Na akkor a sok függő ........... . Ja és ha tényleg behozzák az atm kivételt.............. . Ja és a btc bezuhant 120% ( 20k$ ból 8 (7)k $ ra míg a btx 6$ -30$ között ingadozik. Én a piciny btx emmel a 43xxx hejről a 18xxx hejre jöttem fel :) . Na az összeesküvéses emberkék erre varjanak gombot. Nemtetszik : nyugodtan mint alul írom lehet nyomni egy "nem hiteles felhasználo" gombot, lesza...m . Vagy hiszel valamiben és azért tartod, ha nem akkor IJ.
Ja utóirat. A 6$ hoz képest ez még mindíg malydnem 40% os hozan :P .

paputzs

Idézetet írta: tamagucsi Dátum március 15, 2018, 01:41:12 DÉLUTÁN
:) aki nem hisz semmiben és a pénz az istene . "

akkor te miért vetted? szerintem itt az emberek többsége nem azért száll be egy coinba mert az milyen jó ötlet, hanem azért mert pénzt szeretne látni belőle.
vagy lehet megmaradni örök hodlernek és izgulni azért, hogy mikor lesz 1 millió dollár a btx és ezért nem kivenni 10-15-50-100-1000 dollárnál

paputzs

Nah??!!?!
HODLrek mi a helyet meddig érdemes ezt a coint tárolni vagy jó lesz az unokáknak megmutatni hogy milyen üzletbe ne fektessenek? :P

willow

Idézetet írta: paputzs Dátum március 18, 2018, 05:45:16 DÉLUTÁN
Nah??!!?!
HODLrek mi a helyet meddig érdemes ezt a coint tárolni vagy jó lesz az unokáknak megmutatni hogy milyen üzletbe ne fektessenek? :P

Amig kamatozik. ;)

tamagucsi

Idézetet írta: paputzs Dátum március 15, 2018, 08:43:08 DÉLUTÁN
:) aki nem hisz semmiben és a pénz az istene . "

akkor te miért vetted? szerintem itt az emberek többsége nem azért száll be egy coinba mert az milyen jó ötlet, hanem azért mert pénzt szeretne látni belőle.
vagy lehet megmaradni örök hodlernek és izgulni azért, hogy mikor lesz 1 millió dollár a btx és ezért nem kivenni 10-15-50-100-1000 dollárnál

Hát akkor lehet , hogy én állok rosszul a dolgokhoz. Bár akkor ennyi erővel vehetnének sokan Jesus érmét vagy Ponzi érmét is ( nyilvánvaló lehúzás ) . SAJÁT VÉLEMÉNY: Úgy venni bármilyen érmét amiről fogalmam sincs mit takar az szerintem oroszrulett 4 skulóval.  Egyébbként amit írtam : pár érmével a 43xxx helyről a 17xxx. helyre kerültem 1 hét alatt. ( szerintem ez nagyon arra utal, hogy kevesebb kézbe került az érmék tömkelege, esetleg több váltó rányomult az airdrop ra. )
Folyamatosan csökken az ára : igen, amig tart az airdrobb ( ilyen magas % on addig tuti fog is csökkenni ) Mert ugye sokan pénzt szeretnének látni belőle minnél hamarabb. ( igen aki 6$ on vett pl: 100 érmét az már csak az airdrop ból sokat bekaszált mostanáig még ha csak mindig a droppot adta is el. )
Véleményem szerint ha csak 1 bejön a beígért fejlesztésekből az már nagy durranás lesz.

StealthFantom

Til

willow