Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Community financing

Indította Uhura, november 21, 2017, 03:53:47 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Uhura

Egy kissé félresikerült Community financing probálkozás eredménye után jöttem rá, hogy van esély többen összeállni és egymást és magunkat is segítve olyan "eszközöket" vásárolni amelyet egyedül nem tudnánk megvásárolni. Ilyen a miner programok , stb.

Ezért indítottam egy topciot amiben egymásra találhatnak az emberek, hogy közössen vásároljanak ilyen speciális, miner progikat vagy más segédszoftvereket.

A szabályok egyszerűek:
- Aki szeretne megvásárolni egy ilyen progit - jó ötletnek tartja - az felrakja az elérhetőségeket és az árat, valamint egy időintervallumot ameddig lehet jelentkezni. (Ez általában leegyen 1 hét, hogya aki akar az tudjon csatlakozni)
- A vásárlást együtt végzitek, egy személy égisze alatt aki bonyolítja az üzletett - az ő nevük mindeing itt az első postban lesz , hogy ki csinált már iylet és hány sikeres tranzakció volt.
- A közööség aki megveszi az eszközt dönthet, hogy szabadá teszi-e a megszerzett progit vagy nem - ez minden vásárlói csoport saját döntse - de kérek mindenkit , hogy a vásárlás után 2-4 héttel rakja már fel így adva teret másoknak a fejlődésére. Ezzel együtt kérek mindenki mást is aki inen kapott / szerzett olyan progit ami profitott termelt neki legközelebb szálljon be egy ilyen
finanszírozásba.

Csináltam discordot is ha valakik ott szeretnék megdumálni a részleteket.  https://discord.gg/QGGNRuU

Itt tettem elérhetővé az első finanszírozási közösség döntése alapján a SP4 MOD fileljait.
Kérem köszönjétek ez meg :  detros, extazzzi94, Zacc456, mov ax,0, VipJoco, Uhura és még turby20-nak (ha valaki nem látja a nevét pls dobjon mailt)