Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

DAXXCoin [DAXX] - Ethash - POW

Indította Uhura, július 09, 2017, 01:56:34 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

dioo89

Remellem h jo lessz es nem veszik el a penz...van 1800+ daxx..masfelnap alatt jott be...sokkal jobb mint az eth...de hagyom a gepeket mig nem jon az epoch valtas..meg 41-2ora ha jol emlekszem...

dioo89

Esett a diff daxxon...470+Gh....

dioo89

Csak nekem vannak gondjai daxx banyaszasban? Daxxpoolon nemtudom visszanezni a tax id linkeket...nem dob ki semmit...a poolon folymotosan megy a kifizetes de cryptopian mar 1600+ daxxnal megallt..sem deposit historyban sem semmilyen historyban nemtalalok pendingelo vagy folyamatban levo kifizetest...most mi legyen?alljak le a banyaszattal es alljak att? Vagy folytassam es hatha megjelenik? De szeretnem ha meg valaki meglene h masnal is maintanence van a DAXX coinnal cryptopian...legyszi valaki nezzen ra...remellem h nem csak nekem irja....

Eldenisa

Idézetet írta: dioo89 Dátum augusztus 20, 2017, 12:10:41 DÉLUTÁN
Csak nekem vannak gondjai daxx banyaszasban? Daxxpoolon nemtudom visszanezni a tax id linkeket...nem dob ki semmit...a poolon folymotosan megy a kifizetes de cryptopian mar 1600+ daxxnal megallt..sem deposit historyban sem semmilyen historyban nemtalalok pendingelo vagy folyamatban levo kifizetest...most mi legyen?alljak le a banyaszattal es alljak att? Vagy folytassam es hatha megjelenik? De szeretnem ha meg valaki meglene h masnal is maintanence van a DAXX coinnal cryptopian...legyszi valaki nezzen ra...remellem h nem csak nekem irja....

csak 1 oldalt lapott vissza, olyan 3-4 bejegyzéssel ezelőtt írtak erről, amit kérdezel

Uhura

Idézetet írta: Eldenisa Dátum augusztus 20, 2017, 01:02:01 DÉLUTÁN

csak 1 oldalt lapott vissza, olyan 3-4 bejegyzéssel ezelőtt írtak erről, amit kérdezel

Nyugi az előző héten is végig hiányzott a cryptos wallet mert éppen javították  a crypto manók Zöld Zélandon.

Aztán amint működött abban az 1 napban az összes jóváírás meglett.

Amúgy addig amíg a cryptomániánál nem szarja össze magát a rendszer úgy, hogy bezárnak és lehúzzák a rácsos rolót az memberekre  addig nincs probléma mert bele van rakva  a blokk láncba az összes coinod vagyis elveszni nem veszik el. Csak nem férsz hozzá. :(

dioo89

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 20, 2017, 03:19:49 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Eldenisa Dátum augusztus 20, 2017, 01:02:01 DÉLUTÁN

Nyugi az előző héten is végig hiányzott a cryptos wallet mert éppen javították  a crypto manók Zöld Zélandon.

Aztán amint működött abban az 1 napban az összes jóváírás meglett.

Amúgy addig amíg a cryptomániánál nem szarja össze magát a rendszer úgy, hogy bezárnak és lehúzzák a rácsos rolót az memberekre  addig nincs probléma mert bele van rakva  a blokk láncba az összes coinod vagyis elveszni nem veszik el. Csak nem férsz hozzá. :(
figyelted ha diff folyamatosan csokken?? Az mi vegett lehet? Marcsak ali 430Gh....az egyik rigemet levettem a daxxrol mert nemtudtam mire szamitsak es most csak 98-100mh van a daxxon..visszaalltam eth+dcr re...keves a lovem..szoval kell valami amibol jon valami :D. Szicilia draga hely :D

Uhura

És az áram hogy megy arra felé ? néztem  most Belgrádban a legolcsóbb 6.9 euro cent

dioo89

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 20, 2017, 05:08:50 DÉLUTÁN
És az áram hogy megy arra felé ? néztem  most Belgrádban a legolcsóbb 6.9 euro cent
sziciliat arra ertettem h a banyaszott penzbol voltam ott kirandulni es most epphogycsak csorog valami apro coinbasen... :D en amugy szlovakiai vagyok...durvan szoktam szamolni az arammal kb. 0.12-0.13cent....de itt az ejjeli aram felebe kerul szoval ejjel csak alig 7-8cent az aram...

Uhura

Az jó ha az éjjeli áram annyival olcsóbb, akkor akár még a  régebbi szarokat is megéri beindítani.

Már csak 384 a diff.

kasima

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 20, 2017, 11:51:26 DÉLUTÁN
Az jó ha az éjjeli áram annyival olcsóbb, akkor akár még a  régebbi szarokat is megéri beindítani.

Már csak 384 a diff.

Nem baj már csak ha annyi a diff legalább több jön be belőle

Uhura

380 a diff, vagyis esik. Sokan kiszáltak ezekszerint belöle vagy ez még az előző heti fúrási teljesítmény elvétel eredménye.

dennis900

Ti még láttok ebben a coinban potenciált? Én is vettem belőle amikor elindult felfelé, de egyrészt eléggé stagnál, másrészt eléggé amatőr az oldaluk. Mit gondoltok?

kasima

Kibányászunk több száz, vagy több ezer, tizezer darabot aztán tovább állunk, másik coinra ez meg a walletben elfér és ha ugrik az ára eladjuk. :)

kasima

Újra megy a cryptopia-n és szépen meg is kaptam az elmaradott coinokat!
Mi lehet a gond mindig h 3-4 napig jó cryptopia aztán el*szodik valaki nem tudja?

Uhura

Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 24, 2017, 12:50:30 DÉLUTÁN
Újra megy a cryptopia-n és szépen meg is kaptam az elmaradott coinokat!
Mi lehet a gond mindig h 3-4 napig jó cryptopia aztán el*szodik valaki nem tudja?

Ez az 500 dolcsis kérdés. Nem tudom , volt új wallet és annak az integrálása volt a probléma, talán. Majd kiderül de amúgy engem nem zavar ha mining jóváírják a coinokat. :)

kasima

Eldenisa

szépen visszaesett a difi meg a network hashrate :o

Uhura

Idézetet írta: Eldenisa Dátum augusztus 24, 2017, 03:34:18 DÉLUTÁN

Ja :( kérdés miért ? lehet sokan átmentek musicba :)

Eldenisa

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 24, 2017, 03:35:08 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Eldenisa Dátum augusztus 24, 2017, 03:34:18 DÉLUTÁN

Ja :( kérdés miért ? lehet sokan átmentek musicba :)

meg máshova, na nem baj jön ismét az óránkénti 80-90 coin :D

Eldenisa

csak egy dologgal küzdök, úgy tűnik elfelejtettem a walletom jelszavát T_T :-[