Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Monero (XMR)

Indította danieru, december 06, 2016, 02:04:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 6 Vendégek van a témában

reloopbenny

Valaki esetleg nem méregette, hogy mennyi netet zabál a Monero bányász? Mert én ugy veszem észre mint ha kicsit többet használna mint pl. zcash! ???

Székely Vegán

Idézetet írta: reloopbenny Dátum január 03, 2017, 06:10:26 DÉLUTÁN
Valaki esetleg nem méregette, hogy mennyi netet zabál a Monero bányász? Mert én ugy veszem észre mint ha kicsit többet használna mint pl. zcash! ???

Nem mértem, de általában a bányászás minimális netet fogyaszt.. nekem szar 10/1-es DSL-em van és az 5 rig fogyasztása észre sem vevődik.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Székely Vegán

Idézetet írta: Claymore Dátum január 04, 2017, 10:58:38 DÉLELŐTT
Idézetet írta: sp_ Dátum január 04, 2017, 10:30:35 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Claymore Dátum január 03, 2017, 10:55:39 DÉLELŐTT
Yes it's planned in upcoming release. Unfortunately, I had to postpone it a bit because I decided to release an update for XMR miner firstly (it will be released in 1-2 days).

ETA for the new XMR miner? Any speedups?

No speedup for now because I have to add many features from my other miners (config.txt, allpools, etc). New version will be released in several hours.

Szóval néhány óra múlva kijön az új verzió, de nem lesz gyorsabb.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

drizzt_do_urden

a gyorsasagal szerintme eddig se volt gond. a stabilitassal van a gond es az hogy nem indul ujbol ha valamelyik kartya beszarik es nem volt optimalizalva az RX kartyakra!

reloopbenny

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 04, 2017, 11:17:00 DÉLELŐTT
a gyorsasagal szerintme eddig se volt gond. a stabilitassal van a gond es az hogy nem indul ujbol ha valamelyik kartya beszarik es nem volt optimalizalva az RX kartyakra!
ÍÍÍgy van csak jöjjön már!! Mert már unom hogy hogy hajnalba arra kelek hogy sípol a kléjmór monitor  ;D ::)

ZsZolee

Látom többeteknél még megfagy a teljes windows. Sikerült esetleg valakinek ezt megoldani valamilyen beállítás módosítással? Nálam is ez a helyzet és egyszerűen ameddig a SimpleminingResetter nem jelenik meg, nem merek váltani Zcash-ről.

drizzt_do_urden

en amiota atalltam a mi magyar xmr poolonkra azota minden megy simman. kemeny 67 oraja non stop!

andysk

Nekem a Vegan beallitasaival nem fagy. Igaz 2x kiakadt a rohadt dwarfpool miatt. RX470 core 1150/1000, mem 1950/1000 es 1 pici voltage offset.

GepyMiner

Nálam olyat csinál - csak Moneronál - hogy az egyik kártya ventije lemegy 0-ra és a hőmérséklet 80-ra, vagy épp elkezd eszeveszetten 100%-on pörögni miközben a GPU hőmérséklet e miatt lemegy 32C-re de valahogy egyikből sincs kiút csak restart, mert nem reagál egyik progi venti beállitásaira se, és 0 terhelés mellett is felmegy 100%-ra. Restart megoldja. ZEC/ETH/ETC-nél semmi ilyen nincs, napokig mennek. Általában ugyanaz a kártya csinálja, mintha nem lenne képes érzékelni/olvasni a fan-t, de mint mondtam csak XMR-nél, és emiatt pár óra bányászás után gép ujraindul. E miatt egyelőre nem farmolom az XMR-t...

reloopbenny

Idézetet írta: GepyMiner Dátum január 04, 2017, 12:49:15 DÉLUTÁN
Nálam olyat csinál - csak Moneronál - hogy az egyik kártya ventije lemegy 0-ra és a hőmérséklet 80-ra, vagy épp elkezd eszeveszetten 100%-on pörögni miközben a GPU hőmérséklet e miatt lemegy 32C-re de valahogy egyikből sincs kiút csak restart, mert nem reagál egyik progi venti beállitásaira se, és 0 terhelés mellett is felmegy 100%-ra. Restart megoldja. ZEC/ETH/ETC-nél semmi ilyen nincs, napokig mennek. Általában ugyanaz a kártya csinálja, mintha nem lenne képes érzékelni/olvasni a fan-t, de mint mondtam csak XMR-nél, és emiatt pár óra bányászás után gép ujraindul. E miatt egyelőre nem farmolom az XMR-t...
Ha jól tudom ez a banyasz program hibája miatt van feltéve ha claymore-t használsz! :)

headway

Ki kell kapni a parancssorbol a vezérlést(ha nem teszed mindig felulirja majd) és watttolba pedig beállitani a határokat.

reloopbenny

Idézetet írta: headway Dátum január 04, 2017, 12:55:13 DÉLUTÁN
Ki kell kapni a parancssorbol a vezérlést(ha nem teszed mindig felulirja majd) és watttolba pedig beállitani a határokat.
Ezt hogy tudod megtenni? ;D :o érdekelne!

ZsZolee

Köszi srácok a visszajelzést. RX480 esetében, milyen CPU/MEM adatokkal próbálkozzak?

GepyMiner

Idézetet írta: headway Dátum január 04, 2017, 12:55:13 DÉLUTÁN

Igen claymore-val csinálom, olvastam, hogy csinál néha ilyet, remélve köv verzió ezt is megoldja.
Csak -tt 75 van megadva meg -wd 1 -r 0, amúgy wattool-t indit a win10 restart után 7 paraméterrel (e1..e7.ini, ethereum beállításokat használok hozzá, 6 kártya de néha 32-est átteszi 40-esre wattool igy biztos ami biztos 7 konfigot töltetek be) utana meg bezárja magát (nem kell futnia ahhoz hogy megmaradjanak a beállítások), afterburner is megy de csak a grafikonok miatt, ám amikor felmegy 100%-ra venti akkor se wattol se afterburner venti beállításokra nem reagál, az az egy kártya megy mint a porszívó és csak restart oldja meg

headway

De ha ezt (-tt 75) bekapcsolod akkor a program elállít minden fan -ra vonatkozó beállítást minimum félpercenként újra és újra :) Hiába adtad meg a target temp et watttool -ba helyesen meg a venti min/max ot.
Nem is volt még polaris kártyája mikor ezzel a verzióval kijött szóval nem véletlenül nem jó ez a funkció benne.

kidface

Idézetet írta: headway Dátum január 04, 2017, 06:05:07 DÉLUTÁN
De ha ezt (-tt 75) bekapcsolod akkor a program elállít minden fan -ra vonatkozó beállítást minimum félpercenként újra és újra :) Hiába adtad meg a target temp et watttool -ba helyesen meg a venti min/max ot.
Nem is volt még polaris kártyája mikor ezzel a verzióval kijött szóval nem véletlenül nem jó ez a funkció benne.

Csatlakozom!
Minden felesleges vezérlést szedj ki a Claymore-bol az kuszalja össze a dolgokat!

banda

Alapból -a1 beállítással indul a program, ez a leírás szerint 270 és 290-es kártyákhoz való. Érdemes ezt átállítani másra 470-es kártyáknál vagy hadd menjen? Eddig fut így is szépen, de hátha van valami jelentősége.

Az a0 és a4 ami lehetséges opció, ha jól látom.

danieru

Idézetet írta: banda Dátum január 05, 2017, 12:12:18 DÉLELŐTT
Alapból -a1 beállítással indul a program, ez a leírás szerint 270 és 290-es kártyákhoz való. Érdemes ezt átállítani másra 470-es kártyáknál vagy hadd menjen? Eddig fut így is szépen, de hátha van valami jelentősége.

4-es móddal kevesebbet fogyaszt és stabilabb.

banda

Idézetet írta: danieru Dátum január 05, 2017, 12:19:15 DÉLELŐTT
Idézetet írta: banda Dátum január 05, 2017, 12:12:18 DÉLELŐTT

4-es móddal kevesebbet fogyaszt és stabilabb.
Kipróbálom és köszönöm!

drizzt_do_urden

a szerver meg mehet. lehet csak a webfeluletet frissitik. ha a program sharel akkor tobb mint valoszinu hogy jo vagy!