Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Monero (XMR)

Indította danieru, december 06, 2016, 02:04:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

bazsy

Idézetet írta: andysk Dátum január 09, 2017, 02:36:53 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Danika Dátum január 09, 2017, 02:13:13 DÉLUTÁN
Idézetet írta: bazsy Dátum január 09, 2017, 01:58:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Danika Dátum január 09, 2017, 01:15:36 DÉLUTÁN
Dwarfpool-on nekem "Current balance 0.16878981 XMR" és nem akar kifizetni már 2 napja. Ha daily ha hourly, nem küldi el. A cím jó kell legyen mert fel is ismerte, hogy "Exchange: Poloniex.com". Én nem is fogok ott bányászni többet!

Ha váltora kered akkor a napi fizetés 1 xmr ha óránkéntire állítod akkor 5 xmr a kifizetés

Elég szomorú, hogy a kis emberekre nem gondoltak. Nekem az 1 XMR közel 1 hét mire összejön
Ja. Egyik rigem ott van es 2.5 nap mire osszgyullik az 1 xmr.

Suprnovat nem próbáltátok elég sok plusszos luck van

Shifty

Mi történt a mymoneroval? Már tegnap este óta azt írja pár óra és újra menni fog.

Doki7518

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 09, 2017, 12:36:07 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Doki7518 Dátum január 09, 2017, 09:03:05 DÉLELŐTT
Srácok, szerintetek érdemes visszaállítani az alap bios -t az rx 470 -es kártyákon, ha visszaállok Moneroról ZEC-re???

1500-as mem mod van az összes RX470-esemen, jól mükszik és többet keres mint alap bios ZEC/XMR/ETC/ETH-jn egyaránt, tehát nincs miért visszaállni alap biosra.

Köszi Robi! :)

Ráugrottam kicsit a Gigabyte G1 RX 470 4gb -os kártyáimmal a ZCASH -re. Claymore 10.0 val stabil 245 -öt hoznak a gigabyte kártyák windows 10 alatt! :)
Az 1500 -as bios modot használom továbbra is és a memoria órajeleket is feltekertem 1900 -ra.
Szerintem ez elég szép. Ugyan ilyen configgal az ASUS OC kártyáim 225 körül mozognak.
"Többé nem hajlok meg!
Hinták súlyának nem engedek!
Kés nem rajzolhat szíveket!
Lássák meg valódi szívemet!" - TZST

Danika

Idézetet írta: Shifty Dátum január 11, 2017, 09:40:11 DÉLELŐTT
Mi történt a mymoneroval? Már tegnap este óta azt írja pár óra és újra menni fog.

Szerintem ahhoz a bizonyos "hard fork"hoz lehet köze.
"Due to increased transaction fee after HF, payouts temporarily paused until we adapt the payout-system to the new monero-rules" Ezt DwarfPool-on írja.

Shifty

Idézetet írta: Danika Dátum január 11, 2017, 10:15:05 DÉLELŐTT

"Due to increased transaction fee after HF, payouts temporarily paused until we adapt the payout-system to the new monero-rules" Ezt DwarfPool-on írja.

Supernováról pont kikértem az eddig összegyűlt XMR-eket, utána láttam hogy nem megy az oldal, remélem azért megérkezik a számlámra.

danieru

Idézetet írta: Danika Dátum január 11, 2017, 10:15:05 DÉLELŐTT

TX fee valóban megnőtt, kb a hétszeresére. A összes kifizetés 12%-át elvitte a txfee HF után, az azért durva.
Elvileg ha nem is tudják megjavítani a mymonero-t, tudod kezelni a walleted simplewallettel, amit gépedre tudsz telepíteni. Kell hozzá a tárca címed, spending key és a priv key. Ezeket nem írtam ki magamnak, viszont a 13 szavas belépési kódból (mnemonic) elvileg ki lehet szedni egy programmal.

danieru

Idézetet írta: Danika Dátum január 09, 2017, 02:13:13 DÉLUTÁN
Idézetet írta: bazsy Dátum január 09, 2017, 01:58:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Danika Dátum január 09, 2017, 01:15:36 DÉLUTÁN
Dwarfpool-on nekem "Current balance 0.16878981 XMR" és nem akar kifizetni már 2 napja. Ha daily ha hourly, nem küldi el. A cím jó kell legyen mert fel is ismerte, hogy "Exchange: Poloniex.com". Én nem is fogok ott bányászni többet!

Ha váltora kered akkor a napi fizetés 1 xmr ha óránkéntire állítod akkor 5 xmr a kifizetés

Elég szomorú, hogy a kis emberekre nem gondoltak. Nekem az 1 XMR közel 1 hét mire összejön

Nem fizetett ki 0.2 alatt és mindig csak tizedesre kerekíti. Nekem is maradt 0.1valamennyi monero, de nem érdekel már.

Levente

Találtam egy calculatort ahol több adatot lehet beírni a megfelelő eredményért.

http://www.mycryptobuddy.com/MoneroMiningCalculator

drizzt_do_urden

dwarfpool automatan utal. es nem allitottad be hogy orankent vagy naponta fizessen de amugy is poloniexre naponta fizet csak. addig kell banyszasz amig utalja a penzt. es akkor veszni fog egy keves monerod ha lelepsz.

de amugy itt irja hogy most nem fizetnek...

Due to increased transaction fee after HF, payouts temporarily paused until we adapt the payout-system to the new monero-rules

AnCrypto

Nanopool tegnap indított egy XMR Poolt. xmr.nanopool.org Már tesztelem 6x470-es riggel.
Crypto Currency Miner & Trader.

Doki7518

Jó fosadék a profit. :( :( szomorú napok vannak a bányában
"Többé nem hajlok meg!
Hinták súlyának nem engedek!
Kés nem rajzolhat szíveket!
Lássák meg valódi szívemet!" - TZST

roland04

Én is át álltam a nano-ra. Remélem jó lesz.

banda

A Suprnován milyen ütemben fizetnek ki? Automatikus vagy állítani kell valamit? Nem találtam az oldalukon semmit róla... a profitot hozza nagyjából rendesen.
Mymonero még mindig döglött, úgyhogy nem látom, hogy utaltak-e már oda vagy sem.

Köszi!

drizzt_do_urden

Idézetet írta: banda Dátum január 13, 2017, 02:16:31 DÉLUTÁN
A Suprnován milyen ütemben fizetnek ki? Automatikus vagy állítani kell valamit? Nem találtam az oldalukon semmit róla... a profitot hozza nagyjából rendesen.
Mymonero még mindig döglött, úgyhogy nem látom, hogy utaltak-e már oda vagy sem.

Köszi!

szupernovan lehet allitani automtat is es vana cashout opcio amikor az egesz coint kiveheted egyszerre.

DrPascal

Suprnováról valaki Poloniexre utalt már ki XMR-t?
Gyűlik-gyűlik a cucc, de a mymonero-ra nem szívesen küldeném ki,ki tudja meddig lesz még döglött?

andysk

Én már rég visszaálltam ZEC-re. B....k az XMR-re..

banda

Volt egy Monero utalásom a Mymonero leállása alatt a Dwarfpool-ról. a tárca életre kelt, de az nincs rajta. Ilyenkor elveszett vagy visszaszerezhető az még?

Szerk: közben írtam a support-nak és már megjelent.

banda

Idézetet írta: banda Dátum január 14, 2017, 05:21:25 DÉLUTÁN
Volt egy Monero utalásom a Mymonero leállása alatt a Dwarfpool-ról. a tárca életre kelt, de az nincs rajta. Ilyenkor elveszett vagy visszaszerezhető az még?

Szerk: közben írtam a support-nak és már megjelent.
Közben átlőttem Suprnova-ról is- 10% a transaction fee???  :o Besz.rok!

Most, hogy jobban megnézem, egységesen 0,07-nek tűnik, de az sem kevés.

Shifty

Többen is írták, hogy moneroról váltottak zcashre. Kipróbáltam most, zec-nél 257 H/s és 230W az összfogyasztásom, moneronál meg 640 H/s és 200W. Cryptocompare szerint moneronál 8,65$ a havi profitom, zecnél viszont csak 3,28$. (Egy darab RX480 8GB kártyán próbálgatom a bányászást alap beállításokkal, gyári biossal). Moddolt biossal és beállításokkal jobb a zec vagy miért váltanak rá?