Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Monero (XMR)

Indította danieru, december 06, 2016, 02:04:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

sfdave

Elég gyorsan sikerül elérni azt a 720 blokkot mostmár, kívácsi leszek meddig fog csökkenni a diff.
Jelenleg nekem 8kh-t ír a pool 24h átlagra, a progiban azonban 10kh fölött vagyok, szóval ez a különbség nem tudom miért van.
8kh mellett 27$ a napi hozam ami most szerintem ver mindent és az a jó, hogy ez jön is nagyjából. Amíg változik a diff addig nehéz azért átlagot számolni. Délután 8kh-re még napi 0.13 XMR-t írt a pool most meg 1.6-ot.... mindezt úgy, hogy nőtt a nethash

Itt van a nethash:
http://minexmr.com/pools.html

Ez biztos feljebb fog menni sajnos.

Mar2004

Ahogy láttam 174 MH körül volt az alja, már lassan ismét növekszik, 185 MH jelenleg. Eddig ez még jó, tavaly ősszel 300 MH körül volt sokáig.

Közben már a STELLITE (XTL) is v7-es algoval megy, helyes.

Til

Idézetet írta: Mar2004 Dátum április 08, 2018, 09:36:02 DÉLUTÁN
Ahogy láttam 174 MH körül volt az alja, már lassan ismét növekszik, 185 MH jelenleg. Eddig ez még jó, tavaly ősszel 300 MH körül volt sokáig.

Közben már a STELLITE (XTL) is v7-es algoval megy, helyes.
Jön a Turtle is nemsokára az új algoval.
Csak kérdés mennyire jobb döntés ezeket választani az Xmr helyett.Az tény és való, hogy a kereset több ezeknél.Szerintem a Turtle is jól fog hozni.
C:\> del c:\command.com

Franky2Ster

Srácok most a cast-XMR van fent mit kell módosítanom? Gondolom fel kell rakjam az új verziót, hogy a v7 menjen?

kasima

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum április 09, 2018, 09:10:30 DÉLELŐTT
Srácok most a cast-XMR van fent mit kell módosítanom? Gondolom fel kell rakjam az új verziót, hogy a v7 menjen?

Igen fel kell rakni a legújabb verziót !
De inkább csak letölteni kell meg másolni :D

ha nem indul el akkor a bat végére ezt kell beírnod!

--algo 1 

Stellitenel ajánlott vmiért nekem ott nem ismerte fel automatikusan...

Ui: Szedjétek a Monerot amíg ilyen faszán jön :P

Legújabb Cast xmr
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

- support for the Monero V7 network upgrade. Read more about it here
  - the Monero PoW switch will be automatically detected, no restart of cast XMR is required. Only make sure to update cast XMR before the network upgrade is happening and that the used Monero pool supports the network upgrade
  - no decrease in hash rate for other currencies was introduced by the change
  - CryptoNightV7 will run at the same hash rate as CryptoNight
  - for any case there is the new --algo option to force which CryptoNight variant to use:
    - -1 = autodetect (default)
    - 0 = CryptoNight
    - 1 = CryptoNightV7 (Monero V7 network upgrade)

Mar2004

Régi cryptonight algon a Monero Original (XMO) megy tovább.

https://monero.org/forks/monerov-xmo-hard-fork/

Per pillanat 885 MH a global hashrate-je, nagyjából ennyi esett ki az XMR hálózatból a V7 aktiválása után.

kasima

Idézetet írta: Mar2004 Dátum április 09, 2018, 03:16:18 DÉLUTÁN
Régi cryptonight algon a Monero Original (XMO) megy tovább.

https://monero.org/forks/monerov-xmo-hard-fork/

Per pillanat 885 MH a global hashrate-je, nagyjából ennyi esett ki az XMR hálózatból a V7 aktiválása után.

Maradt az asicnak is hely :D

Til

Nagy taktikus ez a monero is. :)
Újra az élmezőnyben. Csak sajnos olyan kevés a kereset, hogy nem látom az alagút végét.
Már csak az kellene, amit egy csomó elemző mond, hogy a BTC lassan beesik 2000 dollár körüli szintre.
Akkor mennyi lesz a kereset? -3x villanyszámla? :)

Mar2004

Idézetet írta: kasima Dátum április 09, 2018, 11:08:01 DÉLUTÁN
Maradt az asicnak is hely :D

Igen, jobb is ha ott marad az a 4-5 ezer db. nagy teljesítményű asic.  Bár tegnap óta már lecsökkent az XMO global hashrate 668 MH-re. XMO ára jelenleg nem túl vonzó,  5.75$.

https://cryptocoincharts.info/coins/show/xmo

kasima

Idézetet írta: Til Dátum április 10, 2018, 04:36:19 DÉLUTÁN
Nagy taktikus ez a monero is. :)
Újra az élmezőnyben. Csak sajnos olyan kevés a kereset, hogy nem látom az alagút végét.
Már csak az kellene, amit egy csomó elemző mond, hogy a BTC lassan beesik 2000 dollár körüli szintre.
Akkor mennyi lesz a kereset? -3x villanyszámla? :)

Lófasz az egész 3 nap alatt beesett a két szék pad alá...
De észre vétlenül csinált egy kettő testvér érmét aztán nesztek bányászok mi megtettünk mindent.. de csak a saját zsebüket tömögetik...
Közben hülyének néznek mindenkit akit lehet,... Az asic megy tovább.. nicehash geci megy tovább.. magyarul nesze semmi fogdmeg jól és dug fel a seggedbe...

Azirafael

Sziasztok!
A pár napja történt változásra való tekintettel elkezdtem xmrt bányászni. A MinerCircle-ra esett a választásom. 4 napja 1600h/s el dolgozik, de nem történt még semmi. A statisztikában a hashratén kivül semmi nem mozdul. se a pending balance, se a hashes submitted.
Valaki ismeri ezt a poolt? Mikor vagy mire fizetnek?
Érdemes még várnom, vagy kib***tam magammal?

rollhen

Idézetet írta: Azirafael Dátum április 12, 2018, 09:06:09 DÉLUTÁN
Sziasztok!
A pár napja történt változásra való tekintettel elkezdtem xmrt bányászni. A MinerCircle-ra esett a választásom. 4 napja 1600h/s el dolgozik, de nem történt még semmi. A statisztikában a hashratén kivül semmi nem mozdul. se a pending balance, se a hashes submitted.
Valaki ismeri ezt a poolt? Mikor vagy mire fizetnek?
Érdemes még várnom, vagy kib***tam magammal?

https://www.minercircle.com/#pool_blocks
Jelen állás szerint 5 napja, április 7-én talált a pool utoljára blokkot.
Keress másik poolt.

ZsanETtH

Pool választásnál érdemes olyat választani, amiben:
- random pool esetén naponta legalább 1 blokk jön,
- ismerősök összeállnak akkor is a pár naponta 1 blokk elvárható.
Az eddig bányászott részed nem lesz kuka, amint valamikor ki lesz bányászva a blokk akkor megkapod a részed. Ezen felül maradhatsz ha mindegy mikor fizetnek ki, avagy átlépsz nagyobb pool-ra.

Til

Sziasztok! cryptonightv7 algon mi az a legnagyobb hash ,amit ki lehet hozni egy rx570 4gb samung-ból?Aki esetleg azt is tudja, hogy egy samsung ramos és egy micron/elpida esetén egy rx570 kártyánál van e eltérés és hogy jobban teljesítenek e az elpida/mirconok ,ha igen mennyivel? Köszi

Turcy086

Idézetet írta: Til Dátum szeptember 06, 2018, 06:15:49 DÉLUTÁN
Sziasztok! cryptonightv7 algon mi az a legnagyobb hash ,amit ki lehet hozni egy rx570 4gb samung-ból?Aki esetleg azt is tudja, hogy egy samsung ramos és egy micron/elpida esetén egy rx570 kártyánál van e eltérés és hogy jobban teljesítenek e az elpida/mirconok ,ha igen mennyivel? Köszi
Samsung ramos 1000-1050 köztTöbbi pedig 900-950 körülNagy difi nincs közte, de nyilván 100 kártyánál már igen :)

lory87k

Idézetet írta: Turcy086 Dátum szeptember 07, 2018, 02:39:03 DÉLUTÁN
Samsung ramos 1000-1050 köztTöbbi pedig 900-950 körülNagy difi nincs közte, de nyilván 100 kártyánál már igen :)
az Enyém mind Elpidás és csak 730-750-el mennek 1925 Mhz re állitva , tobbet nem birnak mert elkezdenek errorozni

Til

Idézetet írta: Turcy086 Dátum szeptember 07, 2018, 02:39:03 DÉLUTÁN
Köszi!
Lehet úgy számolni , hogy a cryptonight heavy algón ezek -20%-a a hashrate? Melyik algón jobb a fogyasztási arány? Igaz, hogy 950 mV alatt nem ajánlatos járatni a kártyákat?

Franky2Ster

Ez természetes, hogy a V8-nál fele lett a hashrate?

jimbo98

nem természetes , kicsit csökkent de nem a  felére , driver és a compute módra tippelnék

macsi

WTM-en eloszor 60% volt a hash diff a V7 javara (RX470), de updateltek es most 90%
nvidia kartyak ugyan ugy 90%