Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Monero (XMR)

Indította danieru, december 06, 2016, 02:04:28 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

atideath

Idézetet írta: Shifty Dátum január 17, 2017, 10:58:34 DÉLUTÁN
Többen is írták, hogy moneroról váltottak zcashre. Kipróbáltam most, zec-nél 257 H/s és 230W az összfogyasztásom, moneronál meg 640 H/s és 200W. Cryptocompare szerint moneronál 8,65$ a havi profitom, zecnél viszont csak 3,28$. (Egy darab RX480 8GB kártyán próbálgatom a bányászást alap beállításokkal, gyári biossal). Moddolt biossal és beállításokkal jobb a zec vagy miért váltanak rá?

Mindenki saját maga dönti el melyik éri meg neki jobban. A Monero nagyon sok szenvedés. Alapból nagy a transaction fee, ráadásul instabill (nálam a gép folyamatosan kifagyott). Én ETH-t bányászok mert nagyobb profitot ad, de ezt mindenki maga dönti el kinek melyik éri meg és melyik szimpatikusabb.
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

CryptoMan

Idézetet írta: atideath Dátum január 18, 2017, 06:55:00 DÉLELŐTT
Többen is írták, hogy moneroról váltottak zcashre. Kipróbáltam most, zec-nél 257 H/s és 230W az összfogyasztásom, moneronál meg 640 H/s és 200W. Cryptocompare szerint moneronál 8,65$ a havi profitom, zecnél viszont csak 3,28$. (Egy darab RX480 8GB kártyán próbálgatom a bányászást alap beállításokkal, gyári biossal). Moddolt biossal és beállításokkal jobb a zec vagy miért váltanak rá?

Mindenki saját maga dönti el melyik éri meg neki jobban. A Monero nagyon sok szenvedés. Alapból nagy a transaction fee, ráadásul instabill (nálam a gép folyamatosan kifagyott). Én ETH-t bányászok mert nagyobb profitot ad, de ezt mindenki maga dönti el kinek melyik éri meg és melyik szimpatikusabb.

pacsi!  8)

danieru

Idézetet írta: atideath Dátum január 18, 2017, 06:55:00 DÉLELŐTT

Nálam nincs gond. Jól kell beállítani a feszültséget és az órajelet. Txfee-t leküzdöm azzal, hogy nagyobb adagokban utalom.

lhajnal

Most az a szép, hogy nem is tudom kivenni a pénzem a mymonero tálcából, mert mikor utalni akarok, azt írja, hogy you have 0.0000 xmr, pedig van 1 xmr-em. A helpdesk azt írja, hogy a hard fork után még nem készültek el a módosított fee beállításokkal, és még néhány hét, mire tudok majd kiutalni....

danieru

Idézetet írta: lhajnal Dátum január 18, 2017, 01:58:49 DÉLUTÁN
Most az a szép, hogy nem is tudom kivenni a pénzem a mymonero tálcából, mert mikor utalni akarok, azt írja, hogy you have 0.0000 xmr, pedig van 1 xmr-em. A helpdesk azt írja, hogy a hard fork után még nem készültek el a módosított fee beállításokkal, és még néhány hét, mire tudok majd kiutalni....

Meg lehet oldalni simplewallet-tel, kicsit bonyolult. Először szinkronizálni kell a hálózattal a blockchaint, majd a tárcádat is.

andysk

Basszus nekem ez túl bonyolult. Vagy 6 napja átálltam ZEC-re és a g.ci dwarfpoolon levő moneromat MANUAL PAYMENT-tel kimartam.. 

lhajnal

Idézetet írta: danieru Dátum január 18, 2017, 03:08:04 DÉLUTÁN
Idézetet írta: lhajnal Dátum január 18, 2017, 01:58:49 DÉLUTÁN

Meg lehet oldalni simplewallet-tel, kicsit bonyolult. Először szinkronizálni kell a hálózattal a blockchaint, majd a tárcádat is.

Igen, ennek én is utánna olvastam. Nem tűnik egyszerűnek a szinkronizálás. Majd rápróbálok.

Effect

Mi lett a moneroval! Elhasalt végleg?  :P

DrPascal

Idézetet írta: Effect Dátum január 20, 2017, 12:51:31 DÉLUTÁN

Mire gondolsz? Perpillanat még mindig a legprofitábilisabb coin.

Effect

Idézetet írta: DrPascal Dátum január 20, 2017, 01:09:48 DÉLUTÁN

A kalkulátor szerint már nem :(

raffiakötö

Idézetet írta: Effect Dátum január 20, 2017, 01:29:08 DÉLUTÁN

A kalkulátor adta be az unalmast.

DrPascal

Idézetet írta: raffiakötö Dátum január 20, 2017, 01:50:56 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Effect Dátum január 20, 2017, 01:29:08 DÉLUTÁN

...

A kalkulátor adta be az unalmast.

Alul az adatoknál látszik, hogy nincsenek értékek.
Használd ezt, szerintem jobb és átláthatóbb:
http://www.coinwarz.com/cryptocurrency

Effect

oké! Közbe megjavult a kis huncut :)

dexter

Valaki adna egy adatot mennyi monerót keres, és mennyi h/s-el egy nap, de ténylegesen , nem kalkulátor szerint.

falbert

Idézetet írta: dexter Dátum január 23, 2017, 09:44:50 DÉLELŐTT
Valaki adna egy adatot mennyi monerót keres, és mennyi h/s-el egy nap, de ténylegesen , nem kalkulátor szerint.

december cége óta folyamatosan monero-n vagyok, 4XRX470-en, 1500-as moddolt bios-al. Végig a suprnova-n voltam, tökéletesen meg vagyok vele elégedve, vannak ingadozások, van olyan, hogy 6-7 órán keresztül se talál block-ot, de nekem ez a pool hozza a kalkulátorok által számolt eredményt, ami 700 H/s kártyánkénti sebességgel kb. 0.35 XMR naponta.

én a kalkulátorok helyett ezt használom: https://github.com/KBomba/profit-calc/releases
még annyit, nem tudom, hogy csak ennél a pool-nál van-e ez a probléma, de nekem a claymore 9.7-tel random idő eltelte után (kb. 1 és 4 nap között) elkezd "low difficulty"-t adni a pool. Nem sűrű, kb. 2% körüli szintre állt be. Ilyenkor megfigyeltem, hogy a pool által beállított difficulty mindig olyan 70-80 ezer körül mozgott. Ezt én manuálisan belőttem 20 ezerre, így egyenlőre úgy tűnik szépen működik.

Zorg33

Tegnap álltam dwarfpool monero bányászatra.
Másnak is csinál olyat, hogy egy ideje állandóan küldözgeti az emailt, hogy nem mennek a workereim, pedig rendesen mennek, a stat is mutatja és az IP-m sem változott...?

kidface

Idézetet írta: Zorg33 Dátum január 26, 2017, 05:30:56 DÉLUTÁN
Tegnap álltam dwarfpool monero bányászatra.
Másnak is csinál olyat, hogy egy ideje állandóan küldözgeti az emailt, hogy nem mennek a workereim, pedig rendesen mennek, a stat is mutatja és az IP-m sem változott...?

Nálam is csinálta

Zorg33

közben rájöttem, hogy azért csinálja mert késik a feldolgozás és mivel 15 perces limit van beállítva, ami felett már kiesést feltételez ezért ezt bedobálja, amint a késés túllépi a 15 percet.
A stats oldalon a "last seen" időpontnál látszik, hogy néha 15 percnél régebbi időpontot mutat, na olyankor küld egy emailt.

Amugy elég fingilingi a dwarfpool hashrate-je. Kipróbálom ezt a monero.crypto-pool.fr poolt, ez jó nagy.
Közben el is indítottam és Poloniexes cím+PID összeállítással működni látszik.

szerk: Megerősítem, amit valaki már írt, hogyha leveszem manuálisan 20000-re a share diff-et, akkor lecsökken a rejected sharek aránya. Ez érdekes.

DrPascal

Működik már a mymonero.orgcom? A suprnováról ki kellene már szednem a monerót.

Valamit írt, de gyorsan eltűnt, nem tudtam elolvasni, most meg nem jön elő.

bazsy

Idézetet írta: DrPascal Dátum január 27, 2017, 08:41:16 DÉLUTÁN
Működik már a mymonero.org? A suprnováról ki kellene már szednem a monerót.

Valamit írt, de gyorsan eltűnt, nem tudtam elolvasni, most meg nem jön elő.
mymonero.com