Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Musicoin [MUSIC] - Ethash - POW - Fork után

Indította kidface, április 02, 2017, 08:53:34 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 24 Vendégek van a témában

Uhura

Idézetet írta: RudeX Dátum augusztus 27, 2017, 11:01:11 DÉLUTÁN
azt írja az utolsó blockra hogy orphan. namost amennyire kigugliztam ez azt jelenti, hogy azt a rewardot b*szh*tjuk :D

ami nem is gond, mert egy block az nem olyan nagy gond, a baj inkább az, hogy míg eddig napi 6-7 block jött, addig az elmúlt egy napban jött 3, amiből az egyik ez az ophran. valami nem kóser.

Jaja , írtam Robnak nem válaszolt de nagyon rossz , a poola ddig volt jó amíg a kcsi mivolta miatt 2x annyit hozott minden a nagyok, de most nem hozz még 1/2 et sem .

hoppus

mivan ezzel a http://music.coinminer.space pool-al? tegnap este 6 óta 9.5 coinom van  a pending balance-ban, számolja a hashrate-t de látszólag nem jön semmi.

tud valaki cfg-t küldeni a http://mc.pool.sexy/ -hoz?

köszi,

Uhura

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 31, 2017, 08:14:48 DÉLELŐTT
mivan ezzel a http://music.coinminer.space pool-al? tegnap este 6 óta 9.5 coinom van  a pending balance-ban, számolja a hashrate-t de látszólag nem jön semmi.

tud valaki cfg-t küldeni a http://mc.pool.sexy/ -hoz?

köszi,

Át kell írni a pool címet és over , max a ethinél kiprobálhatód az a minusz nagy számos beállítást.
De mindjárt átmegyek és amint műköüdik felrakom ide az enyémet.

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool mc.pool.sexy:7007 -ewal 0x814f0051710fc0427b8ce9e91420f40f5656fcd8 -epsw x -eworker UhuMC -dpool stratum+tcp://mine.pasl.fairpool.xyz:4009 -dwal XXXXX -dpsw x -dcoin pascal -dcri 16,17,17,17,17 -ethi 14,14,14,14,14 -ftime 10 -tstop 70,75,75,75,75 -tt 62,66,66,66,66 -fanmin 80,80,80,80,80 -fanmax 100,100,100,100,100 -allpools 1 -allcoins 1

sankoran

hoppus

köszi srácok de valami nem stimmel. a pool-on irtak alapján probáltam beállitani de nem megy, zárja a kapcsolatot a pool. próbálkozom még erősen.

simán a pool cimét is probáltam átirni a már meglévő cfg-nél úgy meg aztán még jobban pirosodott a claymore :D

Uhura

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 31, 2017, 08:43:29 DÉLELŐTT
köszi srácok de valami nem stimmel. a pool-on irtak alapján probáltam beállitani de nem megy, zárja a kapcsolatot a pool. próbálkozom még erősen.

simán a pool cimét is probáltam átirni a már meglévő cfg-nél úgy meg aztán még jobban pirosodott a claymore :D

Akkor vissza kérdezek dobnál te egy bat-ot csak hátha találunk olyat ami oozhatja ?

hoppus

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 31, 2017, 08:51:36 DÉLELŐTT
Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 31, 2017, 08:43:29 DÉLELŐTT

Akkor vissza kérdezek dobnál te egy bat-ot csak hátha találunk olyat ami oozhatja ?

na közben sikerült. valamit elirhattam mert kicsomagoltam egy szüz claymore mappát, beirtam a faq-n található sorok alapján, csak a cimet átirtam és már müködik is.

köszi,

(ha valakinek kell akkor leirhatom a cfg-t, bár a faq-n található az elég egyértelmü, azalapján van nekem is, csak az address-t irtam át)

RobRoy

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 30, 2017, 02:21:27 DÉLUTÁN
azt írja az utolsó blockra hogy orphan. namost amennyire kigugliztam ez azt jelenti, hogy azt a rewardot b*szh*tjuk :D

ami nem is gond, mert egy block az nem olyan nagy gond, a baj inkább az, hogy míg eddig napi 6-7 block jött, addig az elmúlt egy napban jött 3, amiből az egyik ez az ophran. valami nem kóser.

Jaja , írtam Robnak nem válaszolt de nagyon rossz , a poola ddig volt jó amíg a kcsi mivolta miatt 2x annyit hozott minden a nagyok, de most nem hozz még 1/2 et sem .

Hello!

Bocsi csak nagyon nem voltam gepnel..

Poollal nincs semmi csak nagyon megugrott a diff.. es iszonyat nehezen jon ossze 1-1 blokk.
Multkor amikor irtal akkor a wallet alt le..de most megy gond nelkul..csak a diff :(

Uhura

Idézetet írta: RobRoy Dátum augusztus 31, 2017, 12:02:24 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 30, 2017, 02:21:27 DÉLUTÁN

Hello!

Bocsi csak nagyon nem voltam gepnel..

Poollal nincs semmi csak nagyon megugrott a diff.. es iszonyat nehezen jon ossze 1-1 blokk.
Multkor amikor irtal akkor a wallet alt le..de most megy gond nelkul..csak a diff :(

Volt egy félelem ebben a kérdésben , hogy a diff miatt lesz .. pedig nagyon jól ment 1 hete még :(

Mellékes kérdés Rob nem lehetne feljebb venni pl a daxx kifizetésket ? mert az 1 coin nagyon kicsi .. még 15 MH/s -sel fúrva is vagy 10-20 kifizetés / nap  vagy akkor inkább napira venni a kifizetést ? Mert a napi 1 szuper lenne, akkor az 1 coin is kimegy a kicsi fúroknak

hoppus

és az vajon miért lehet, hogy nekem 9.5nél megállt a gyüjtögetésem még tegnap este 8óra körül, ma reggel 8ig hagytam had gondolkozzon de semmi nem történt, látszólag lefagyott pedig a minerem ment rendesen, látszott is a pool-on a hashrate-em csak éppen coin-t nem kaptam érte.

most már valóban leállitottam mögüle a bányát csak érdekelne, hogy miért állt le.

http://music.coinminer.space/#/account/0x40237bad458813ab723e3cd7b3dfbc4843614420

Uhura

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 31, 2017, 12:33:18 DÉLUTÁN
és az vajon miért lehet, hogy nekem 9.5nél megállt a gyüjtögetésem még tegnap este 8óra körül, ma reggel 8ig hagytam had gondolkozzon de semmi nem történt, látszólag lefagyott pedig a minerem ment rendesen, látszott is a pool-on a hashrate-em csak éppen coin-t nem kaptam érte.

most már valóban leállitottam mögüle a bányát csak érdekelne, hogy miért állt le.

http://music.coinminer.space/#/account/0x40237bad458813ab723e3cd7b3dfbc4843614420

Azért mert egyetlen blokkot nem talált a pool tegnap 19:-óra óta és mivel nem lépted át a 10 MUSIc coinos kifizetési határt ezért egyenlőre nem fizette ki a rendszer.
Akkor kapsz rewardot ha a pool talál blokkot, ha nem talál akkor nem kapsz.

VampireV

Ha valakinek pool gondja lenne, tudom ajánlani a következőt:
http://musicoin.nomnom.technology

Több, mint 2 napja bányászok itt, és azt hozza amit a whattomine-os kalkulátor mutat

talicska

Próbáltam banyaszni a musicot, claymores 10.0 de folyamatosan veresedik. És ezt a hibát dobálja. stratum  reading socket failed
Mi lehet a gond?

Turcy086

Srácok noob kérdés: Musicoin Pool Sexy-n hogy tudom beállitani a kifizetés mértékét? Vagy ez nem olyan, mint nanopoolnál?

bazsy

Idézetet írta: Turcy086 Dátum október 02, 2017, 03:55:43 DÉLUTÁN
Srácok noob kérdés: Musicoin Pool Sexy-n hogy tudom beállitani a kifizetés mértékét? Vagy ez nem olyan, mint nanopoolnál?
Poolnál a főoldalon látod mennyi a minimum amitől küld te nem tudod állítani

Turcy086

Idézetet írta: bazsy Dátum október 02, 2017, 03:56:56 DÉLUTÁN
Ok köszi, tehát most 5 MC
Mennyit szokott általában pendingelni a balance?

bazsy

Idézetet írta: Turcy086 Dátum október 02, 2017, 04:00:17 DÉLUTÁN

Block maturity requires up to 520 blocks. Usually it's less indeed.
1-2 órát amíg kijön a balanceból,de lehet több is

AnCrypto

Sziasztok! A Musicoinnál jelenleg a 1.150.345-ik block lett kibányászva. 1.200.000 blocknál történik valamilyen Hard Fork ahogy olvastam. Ez mit fog eredményezni? Tudtok esetleg valami konkrétumot?
Crypto Currency Miner & Trader.

Turcy086

Idézetet írta: bazsy Dátum október 02, 2017, 04:02:12 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Turcy086 Dátum október 02, 2017, 04:00:17 DÉLUTÁN

Block maturity requires up to 520 blocks. Usually it's less indeed.
1-2 órát amíg kijön a balanceból,de lehet több is

Köszi szépen!

bazsy

Idézetet írta: AnCrypto Dátum október 02, 2017, 04:33:24 DÉLUTÁN
Sziasztok! A Musicoinnál jelenleg a 1.150.345-ik block lett kibányászva. 1.200.000 blocknál történik valamilyen Hard Fork ahogy olvastam. Ez mit fog eredményezni? Tudtok esetleg valami konkrétumot?

Igen valóban lesz fork október 8-án

https://www.reddit.com/r/musicoin/comments/6y45sw/upcoming_releases_for_month_of_sept_oct_2017/