Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

PascalCoin

Indította lakat, január 26, 2017, 11:37:52 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 18 Vendégek van a témában

dadowsky

sziasztok!

Valaki érti mi a különbség a Unconfirmed Balance és a sima Balance között? Az értelmét értem, de a Unconfirmed Balance-ból teszi aztán a sima Balance-ba? Vagy pedig az Unconfirmed Balance-ból utalja poloniexre?

köszi

sebajtóbiás

Idézetet írta: dadowsky Dátum január 29, 2017, 06:28:59 DÉLUTÁN
sziasztok!

Valaki érti mi a különbség a Unconfirmed Balance és a sima Balance között? Az értelmét értem, de a Unconfirmed Balance-ból teszi aztán a sima Balance-ba? Vagy pedig az Unconfirmed Balance-ból utalja poloniexre?

köszi

Unconfirmed Balance -> Balance -> Payout

ZserboTe

sziasztok!

köszi

Unconfirmed Balance-ból kerül a sima  Balance-ba ha az adott blokk "bekerül"  a hálózatba vagyis elfogadásra kerül.. itt kb 9 órát ír a rendszer. A sima Balance-ból kerül kiutalásra x összegnél (5 PASC jelengleg nano-n.) és napi egyszer utalnak elv.

dadowsky

szóval az Unconfirmed Balance amit már kibányásztam, azt számolja (vagy mit csinál) át a Balance-ba és onnan meg payments?

dadowsky

atideath

Idézetet írta: ZserboTe Dátum január 29, 2017, 06:33:54 DÉLUTÁN
sziasztok!

köszi

Unconfirmed Balance-ból kerül a sima  Balance-ba ha az adott blokk "bekerül"  a hálózatba vagyis elfogadásra kerül.. itt kb 9 órát ír a rendszer. A sima Balance-ból kerül kiutalásra x összegnél (5 PASC jelengleg nano-n.) és napi egyszer utalnak elv.

Nem csak 1x-r utalnak naponta. Nekem hajnal 3-kor is utaltak meg most délután is. Bár attól függ honnan számolják a napot :)
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

sebajtóbiás

Idézetet írta: atideath Dátum január 29, 2017, 06:46:57 DÉLUTÁN
Idézetet írta: ZserboTe Dátum január 29, 2017, 06:33:54 DÉLUTÁN
sziasztok!

köszi

Nem csak 1x-r utalnak naponta. Nekem hajnal 3-kor is utaltak meg most délután is. Bár attól függ honnan számolják a napot :)

Ja, szerintem se csak napi egyszer. Vegánnak is küldtek fizut már ma vagy négyszer: https://pasc.nanopool.org/account/86646.a13c4d46c46f6d93

DrPascal

Idézetet írta: lbandita Dátum január 29, 2017, 06:09:34 DÉLUTÁN
tudja valaki hogy kell utalni egyik poloniexes cimrol a masikra pascalt?

Kifejthetnéd bővebben, mire gondolsz.
Legalábbis én nem értem mire vagy kíváncsi. Másnak akarsz küldeni pascalt?

atideath

Szerintem egyértelmű. De ha nem segítek. Ahova utalni akarsz attól kell a Payment Address és a Payload. Rákattintasz a saját Polodba a Withdrawra a Pascal sorban, beírod ezt a két adatot, az összeget nyomsz egy Send-et. Kapsz egy emailt, abban rákattintasz a linkre és át van utalva. Nem bonyolult.

atideath

Idézetet írta: lbandita Dátum január 29, 2017, 09:11:15 DÉLUTÁN
Idézetet írta: atideath Dátum január 29, 2017, 07:52:31 DÉLUTÁN

Szerintem egyértelmű. De ha nem segítek. Ahova utalni akarsz attól kell a Payment Address és a Payload. Rákattintasz a saját Polodba a Withdrawra a Pascal sorban, beírod ezt a két adatot, az összeget nyomsz egy Send-et. Kapsz egy emailt, abban rákattintasz a linkre és át van utalva. Nem bonyolult.
hiába írtam be az adresst nem fogadta el , deposit.peyment így sem

Valamit akkor elrontottál. Nálam kb így néz ki:
Address: 86646-64
Payload: ed18196f509d2cac

Ha ezt írod be akkor hozzám fogsz utalni. Én már utaltam párszor PASC-ot úgyhogy biztos hogy jó így.

sebajtóbiás

Megy nálatok rendesen a pasc.nanopool? Nálam rendszeresen diszkonnektál a miner és aztán nehezen csatlakozik újra, kézzel kell újraindítani, többször egymás után. Próbáltam az eu és us szervereket is, de max 7-8 órát megy egyhuzamban bármelyikkel, de legutóbb már hármat se bírt.

AnCrypto

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum január 30, 2017, 12:06:03 DÉLUTÁN
Megy nálatok rendesen a pasc.nanopool? Nálam rendszeresen diszkonnektál a miner és aztán nehezen csatlakozik újra, kézzel kell újraindítani, többször egymás után. Próbáltam az eu és us szervereket is, de max 7-8 órát megy egyhuzamban bármelyikkel, de legutóbb már hármat se bírt.
Elejében nállam is többször disconnectelt, de már szépen dolgozik. Használom az eu1-es szervert az egyik riggel, másikkal pedig us-east1-et és eddig rendben van úgynézem.
Crypto Currency Miner & Trader.

Sipi

Nálam úgy számolja az átlagos hesrétet mintha csak 5 kártya menne. Másnál is sokkal kevesebbet mutat? 460.at hoznak a kártyák a miner szerint. De a nanopool a 6dobra hoz átlagba 2300-at.

atideath

Idézetet írta: Sipi Dátum január 30, 2017, 12:53:13 DÉLUTÁN
Nálam úgy számolja az átlagos hesrétet mintha csak 5 kártya menne. Másnál is sokkal kevesebbet mutat? 460.at hoznak a kártyák a miner szerint. De a nanopool a 6dobra hoz átlagba 2300-at.

Ők szerintem teljesen más hashrate-et írnak ki mint a miner program. Kár ezzel vesződni, a coin a lényeg hogy mennyit ad.

Effect

cryptocompare.com szerint már nem profitos számomra ez a pacal coint!
van valami másik kalkulátor?

atideath

Idézetet írta: Effect Dátum január 30, 2017, 01:27:53 DÉLUTÁN
cryptocompare.com szerint már nem profitos számomra ez a pacal coint!
van valami másik kalkulátor?

Sajnos számomra is úgy néz ki hogy bukta már a PASC sajnos. :( Úgyhogy lehet váltok vissza ETH-ra.

sebajtóbiás

Idézetet írta: AnCrypto Dátum január 30, 2017, 12:21:08 DÉLUTÁN
Elejében nállam is többször disconnectelt, de már szépen dolgozik. Használom az eu1-es szervert az egyik riggel, másikkal pedig us-east1-et és eddig rendben van úgynézem.
Kösz, akkor nálam lehet valami, de fogalmam sincs mi... egy csomó bányaidő kiesett. Közben nagyon megnőtt a difficulty is, úgyhogy inkább visszaálltam ZECre.

DrPascal

A miner nálam is beállt jól, de sajnos nagyon megnőtt a diff. így már nem hozza az elvárható profitot. :(

atideath

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum január 30, 2017, 02:20:25 DÉLUTÁN
Idézetet írta: AnCrypto Dátum január 30, 2017, 12:21:08 DÉLUTÁN
Kösz, akkor nálam lehet valami, de fogalmam sincs mi... egy csomó bányaidő kiesett. Közben nagyon megnőtt a difficulty is, úgyhogy inkább visszaálltam ZECre.

Hát én még adok neki 1 napot és ha nem változik váltok én is.

Fireball

Péntektől bányásztam PASC-t és nem sokkal de megérte úgy számoltam, most viszont átálltam ZEC-re. Úgy látom Vegán is átállt másra..