Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

PascalCoin

Indította lakat, január 26, 2017, 11:37:52 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

Székely Vegán

Idézetet írta: Gabson Dátum február 01, 2017, 10:01:58 DÉLUTÁN
Azé van valkinek ötlete hogy ez a 12000 GH/s brutál óriás teljesítmény honnan jöhetett?
Ezek lehetnek új befektetések a régi bányászoktól, vagy ezt a Pascal alapítói ömlesztették rá a crypto világra?
Az Ethereum 2x-e majdcsak, mindössze egy hét alatt?
12.000.000. MH/s 6kártyás(rx470) bányagép átlagos 3300 MH/s-al visszaosztva 3636 gépet eredményez "csak" , de az mégiscsak 2 Mrd Ft invesztálás  kb 1 hét alatt???

Nem tudom ez Ethereumnál hogy volt...
Ha csak egy töredéke ezeknek a rigeknek átmegy Moneróra vagy Zec-re meg is fekszik a bevétel egyből  :'(

És érdekes hogy ez eddig nem történt meg, holott már pl a monero 2x jobban profitál, és ez megint csak arra enged következtetni hogy a Pascal saját gépei dolgoznak nagy többségben.

Szerintetek?

Szerintem bérelt Amazon AWS EC2 szerverek.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

DrPascal

Azonos beállításokkal a cryptocompare.com szerint a Pascal $105/hó, a whattomine.com szerint meg $208/hó a jelenlegi profitom.
Nem értem, hogyan lehet 2 kalkulátor között ekkora különbség.

Egész jól sikerült (szerintem) beállítani az sgminerhez a kártyákat.
4x Rx480 ~650W - 2920Mh/s -> 4,49 /watt
6x Rx470 ~950W - 3916Mh/s -> 4,12/watt

Lehetne jobb is? Ki hogyan áll ezzel?

Gabson

De a pascalról, habár javult a profit miért nem mennek át monero-ra vajon... ,ha 1,5x többet fizet?
Vagy Zec-re ETC-re...stb
És mégse nő a network hashrate a többinél... felfoghatatlan
??? ??? ???                                                                                          ??
pascal meg kb 100$
Köszi a válaszokat Utólag is és előleg is.

kidface

Idézetet írta: Gabson Dátum február 02, 2017, 08:45:58 DÉLUTÁN
De a pascalról, habár javult a profit miért nem mennek át monero-ra vajon... ,ha 1,5x többet fizet?
Vagy Zec-re ETC-re...stb
És mégse nő a network hashrate a többinél... felfoghatatlan
??? ??? ???                                                                                          ??
pascal meg kb 100$
Köszi a válaszokat Utólag is és előleg is.

Szerintem nehany nagyobb farm rajott arra, hogy a Hash power-juk egy részét néhány alacsonyabb árfekvésű coinra at irányítják, így a top 5 coin diff-je leesik így gyorsabb profitot lehet vele termelni plusz az atirányított hash Power is fog termelni rendesen!
Ha megnezitek pl. Poloniex-en mely coinok növekedtek a legtöbbet mind olyan ami alacsonyabb btc árral bír. És ez már napok óta így megy!

headway

Idézetet írta: Gabson Dátum február 01, 2017, 10:01:58 DÉLUTÁN
Azé van valkinek ötlete hogy ez a 12000 GH/s brutál óriás teljesítmény honnan jöhetett?
Ezek lehetnek új befektetések a régi bányászoktól, vagy ezt a Pascal alapítói ömlesztették rá a crypto világra?
Az Ethereum 2x-e majdcsak, mindössze egy hét alatt?
12.000.000. MH/s 6kártyás(rx470) bányagép átlagos 3300 MH/s-al visszaosztva 3636 gépet eredményez "csak" , de az mégiscsak 2 Mrd Ft invesztálás  kb 1 hét alatt???

Nem tudom ez Ethereumnál hogy volt...
Ha csak egy töredéke ezeknek a rigeknek átmegy Moneróra vagy Zec-re meg is fekszik a bevétel egyből  :'(

És érdekes hogy ez eddig nem történt meg, holott már pl a monero 2x jobban profitál, és ez megint csak arra enged következtetni hogy a Pascal saját gépei dolgoznak nagy többségben.

Szerintetek?

Valamit nem veszel figyelembe.
Az algóknak más a megoldási ideje ebből kifolyólag pl. egy 6os rig ugye tud ~4000MH pascalt,de csak 130-150MH Ethereumot.
A monerot meg nem is MH-ben számoljuk ugye mert még lassabb a megoldási ideje hanem H-ben (6-os rig ~4000H/s).
A zec meg még bonyolultabb algóval számol ( 6 -os rig ~1300H/s).

Szóval ha áthelyezed a gépeket akkor a más nagyságrend(1 MH | 1000 KH | 1000000 H) miatt nem számolhatsz ugyanazzal a MH-nyi sebességgel, így már nem is sok az a ~3600 gép. (mondjuk ez tényleg csak porszemnyi mennyiség globálisan)

+ még az is benne van, hogy előkerültek a régi jó kis FPGA projectek.
Mivel a pascal csak egy módosított sha256 algót használ így hozzáértők simán tolhatják már azzal is.

Til

Hiába szép számok a kalkulatorban levok.
A pascal kb 1 dollarnal is volt.Most a fele.
Hiaba ir a calc 120 dollar hasznot,mert ha kitermelsz pl 120 dollart egy honap alatt ,az nem dollar hanem pascal az adott arfolyamon.Pl 1 pascal honap elejen 0.5 dollar,ami ho vegere lehet 0.25 dollar lesz.Itt nem allja meg a helyet a calc.Mert az ho vegere mar csak 60 dollar.Nem igy van?
C:\> del c:\command.com

DrPascal

Idézetet írta: lbandita Dátum február 03, 2017, 07:44:25 DÉLELŐTT
valaki járt már úgy szupernován hogy tranzakció history ban ma volt 4x1 konfirmált pasc , de poloniexre nem jött be egy darab sem és nem is pendingel. hol a pénz?

Poloniexen a pascal státusza: Temporarily Disabled
Trollboxban azt írják, hogy fork van (jelentsen is bármit :) )
Remélhetőleg megkapod, amikor visszaélesítik.

wminer

És ezzel a hibával találkozott valaki? Sgminer: "Stratum connection to pasc-eu1.nanopool.org interruped." [Mellesleg mivel Poloniexen a PASC temporary disabled megyek vissza ZEC-re.  ::) ]

DrPascal

Ha nem adják vissza, akkor nekem is 18 PASC ugrott...
A szerverük meg gondolom a fork miatt meg-meg áll.
A global hashrate alacsonyabb mint a suprnova pool hashrate.  :o

DrPascal

Most írták ki:

The coin forked due to not all wallets being on the newest version, all mining of the last 12h was on the wrong fork and is therefore lost. This Pool is now running the old version 1.4.2 again until new notice from the Dev.

ZserboTe

már megy rendesen.. btc talkon ha követed eseményeket akkor tudod :)
viszont botrányos, hogy 12 óra munka ment a semmibe.. érdekes nanopool meg hasít ott semmi probléma nem volt

sebajtóbiás

Idézetet írta: ZserboTe Dátum február 03, 2017, 10:48:21 DÉLELŐTT
már megy rendesen.. btc talkon ha követed eseményeket akkor tudod :)
viszont botrányos, hogy 12 óra munka ment a semmibe.. érdekes nanopool meg hasít ott semmi probléma nem volt
Rossz ágat követett a supr, ha jól értem. A nano meg a jót.

Fagyi Zoli

Kicsit bekerekedtek a szemeim mikor ránéztem a supernovára  :o
Azt ígérik, hogy lesz kézi visszaírás, meg ilyesmi.
Tehát, lehet, hogy nem ment minden a lecsóba  :)
Nem mindig a tapasztalat a helyes információ forrás!
Pld: A PC füsttel működik, mert ha kijön belőle a füst, akkor nem működik tovább!

drizzt_do_urden

drizzt_do_urden

boti123

Idézetet írta: Laca012 Dátum február 03, 2017, 03:06:29 DÉLUTÁN
Idézetet írta: boti123 Dátum január 31, 2017, 04:31:28 DÉLUTÁN
77C kártya és 95-98C GPU VRM1 mennyire ajánlott hogy futassam tovább a supernovás minert?

Ez melyik program screenshot-ja?

Aida64 portable

kidface

Idézetet írta: lbandita Dátum február 04, 2017, 10:16:23 DÉLELŐTT
tegnap este 6 körül úgy ítélte meg szupernova hogy a 15 pascalból 5,2 jájra nekem, több mint a semmi, nem is számítottam rá, meglepett :) valakinek utaltak ki pascalt a fork után?
Nekem utaltak. Ahogy számoltam megvan mind amit bányásztam :) Mázli volt!

ZserboTe

Jó nektek, enyémet behúzta.. már írtam supportnak de szerintem veszett fejsze nyele a dolog.. :/