Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Uhura

A hülyeség terjedős, megoldottam  a problémát :D

Uhura

Egy kérdés: a kifizetés mennyinként történik ?

Most már tudom, Bbarna segítettet , az első 6 óra után, aztán  minden 3 -ik órában.

Uhura

Kérdés: tudom megint :D

A ccminernél nem volt az a tapasztalat, hogy ha ott hagyod akkor hajlamos nem dolgozni , simán1  óra kiesik feladat nélkül ha ott hagyom, után ameg jönnek normálisan a feladatok ha táv elérésben piszkálom az ablakát.

Van ilyen tapasztalat ?

bitcoinfergi

köszönöm hogy segítettetek egy AMD-kártyás

Uhura

Idézetet írta: bitcoinfergi Dátum július 22, 2017, 11:21:26 DÉLUTÁN
köszönöm hogy segítettetek egy AMD-kártyás

Szerintem mindenki pihen , szombat van , amúgy sgminer jó mindkettőre szerintem a ccminer csak Nvidiás.

Simi

Nálatok mennyi a fogyasztás?
Nálam lehet megülyült a wattmérő vagy nem tudom.
4 Ti megy 80 poweren,
136 MH/s és az összefogyasztásom falból 160W.
Ha kikapcsolom a minert leesik ~70W ra ami a normális.

Uhura

Ez nem gyapája a kártyákat , nekem max 56 c -sek a kártyák pedig előtte ETH + PASC -on alig bírtam zárt házban 61-63 között tartani őket, max fordulaton. Energia takarékos coin :)

Nero

jelen arfolyamon az eth.hoz hasonlitva mit hoz?
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Simi

Idézetet írta: Uhura Dátum július 22, 2017, 11:10:44 DÉLUTÁN

A ccminernél nem volt az a tapasztalat, hogy ha ott hagyod akkor hajlamos nem dolgozni , simán1  óra kiesik feladat nélkül ha ott hagyom, után ameg jönnek normálisan a feladatok ha táv elérésben piszkálom az ablakát.

Van ilyen tapasztalat ?

De, itt is volt hasonló anomália.
80 Power +100 core és +350 memmel nem gondoltam hogy a húzás lenne a gond, de BT-n javasolták valakinek és megoldódott a problémája, lejjebb vettem én is (megfeleztem), és itt is megszűnt, legalábbis hajnal 3 óta nincs gondom. Intensity nálam 19.

Uhura

Idézetet írta: Simi Dátum július 23, 2017, 09:51:56 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Uhura Dátum július 22, 2017, 11:10:44 DÉLUTÁN

Van ilyen tapasztalat ?

De, itt is volt hasonló anomália.
80 Power +100 core és +350 memmel nem gondoltam hogy a húzás lenne a gond, de BT-n javasolták valakinek és megoldódott a problémája, lejjebb vettem én is (megfeleztem), és itt is megszűnt, legalábbis hajnal 3 óta nincs gondom. Intensity nálam 19.

Én megfogtam és csináltam mouse macro recorderel egy macrot , hogy 10 secen ként mennyen rá az ablakra és kattintson egyet, majd egy másik ablakra és ott is. Ezzel simán gond nélkül megy minden de érdekesnek találom a dolgot. Előtte simán 1 óra alatt egyetlen feladat elfogadás és beküldés nem volt. :(

Nálam 18 az intensity vagyis szerintem nem az intensity a probléma ha meg még is elég érdekes .....

A hash rate-em: [size=78%]http://pool.hashbag.cc/?address=BD4wh7hSKvs8ywu5cT8QtGS3KqGFamZzRf[/size]

gratavanda

Hali!

Egy kis segítség kéne természetesen :p

hashbag poolon, signatum-qt asztali walletbe próbálkozom teztelni, de sajna akad még 1-2 anomália.
A wallet-ben létrehozott jelszót kell beírni a bat-ba ugye?
A wallet elindul, és azt írja, hogy nincs szinkronban a tárca.
ccminer-x64 -a skunk -o stratum+tcp://pool.hashbag.cc:8644 -u B8cXmEsr8Sw2tfyF473cJgrRqnEBgf1Fb1 -p walletjelszavam -i 20

Mit rontok el?

bányász007

Én nem védtem le a walletet jelszóval. Idővel szinkronizálódni fog, várj egy kicsit.
Nekem ment a kilens jelszó megadás nélkül, mivel nincs. És persze meg is érkeztek az utalások.

gratavanda

A türelmetlen formámat, igazad van! Eltűnt idővel a figyelmeztetés. De ha jól emlékszem erre vonatkozott az első 6 órás intervallum ugye?

bányász007

Az első kifizetésre vonatkozik a 6 óra. Annyit késhet.

Simi

wallet jelszavad ne add ki senkinek. ez ugyanaz mintha a bankkartyad pin kodjat adnad ki. a pool sosem ker wallet jelszot.

Uhura

Idézetet írta: Simi Dátum július 23, 2017, 01:47:17 DÉLUTÁN
wallet jelszavad ne add ki senkinek. ez ugyanaz mintha a bankkartyad pin kodjat adnad ki. a pool sosem ker wallet jelszot.

Ja , még a végén indit valaki egy mozgalmat, hogy osszuk meg a private keyeket egymással  8)

kutyamixi

Csákány,én a coins marketre bányásztam ki 1800 sigt-et,át utalni upholdra viszont nem tudom,elképzelhető,hogy azért mert augusztus elsejéig felvan függesztve a btc?

kutyamixi

Csákány Uhura,te coins marketről utaltál már?