Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

sankoran

Ha törli, akkor ismét várhatja a 10percet míg elindul a bányászás.

Uhura

Ja gondolom a 6 kártya kicsit belassítja.

nekem kb 30 sec - 1perc

VampireV

A whattomine kalkulátorának mennyire lehet hinni? Mert ha jól mutatja,  most nagyon szépen hoz az ETH-hoz képest. Persze, ha nem néztem el vmit... :D
+ a hashbag mennyi idő után utal? Mert most egyelőre oda raktam be a gépet

Uhura

Idézetet írta: VampireV Dátum július 26, 2017, 03:50:03 DÉLUTÁN
A whattomine kalkulátorának mennyire lehet hinni? Mert ha jól mutatja,  most nagyon szépen hoz az ETH-hoz képest. Persze, ha nem néztem el vmit... :D

Látni fogo ahogy jön a léé , de én ajánlanám más poolt mert a hasbag nagyon vicces pool, azzal keztem de más átmentem máshova mert nem mentek velel jól a dologk.

VampireV

Idézetet írta: Uhura Dátum július 26, 2017, 03:52:34 DÉLUTÁN

Látni fogo ahogy jön a léé , de én ajánlanám más poolt mert a hasbag nagyon vicces pool, azzal keztem de más átmentem máshova mert nem mentek velel jól a dologk.

Azt látom, hogy már van több coin is, csak azt nem tudom,h mikor fogja elutalni. Melyik pool az, ami eddig jónak tűnik? Átrakom Én is, még mielőtt összegyűlne több, és megviccelne. :D

Uhura

Idézetet írta: VampireV Dátum július 26, 2017, 03:59:08 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum július 26, 2017, 03:52:34 DÉLUTÁN

Azt látom, hogy már van több coin is, csak azt nem tudom,h mikor fogja elutalni. Melyik pool az, ami eddig jónak tűnik? Átrakom Én is, még mielőtt összegyűlne több, és megviccelne. :D

supernova vagy pool.mn

sankoran

Amúgy az első kiutalás kb 6 órán belül megtörténik, ha 1 SIGTed legalább van. Utána pedig kb 2 óránként történik utalás ha min. 1 SIGT-ed van.

VampireV

VampireV

Megjött az első kifizetés cryptopia-ra, viszont csak a total sigt-ot írja, elérhetőnek(Available) 0-t ír. Így most nem is tudnám átváltani BTC-re, ez pontosan mit jelent?

sankoran

Szia!

Mivel még a hitelesítés zajlik, kell pár confirmations ahhoz, hogy teljesen megkapd, ez csak egy kis idő. Deposit historyban láthatod hogy hol tart a hitelesítés.

VampireV

Idézetet írta: sankoran Dátum július 26, 2017, 06:14:15 DÉLUTÁN
Szia!

Mivel még a hitelesítés zajlik, kell pár confirmations ahhoz, hogy teljesen megkapd, ez csak egy kis idő. Deposit historyban láthatod hogy hol tart a hitelesítés.

Ahaa! Köszi, már megijedtem.! :)

berci01

Én is bányésztam a cryptopiára, ami tök ok. De nem szeretem ezt tőzsdén tartani, ezért generáltam magamnak egy paper walletet. Viszont közben leszedtem a sima walletet is, szépen le is szinkronizált. Viszont, én nem tudok beimportálni már meglévő címet. Nektek sikerült? Hogy kell ezt?

sankoran

Idézetet írta: berci01 Dátum július 26, 2017, 09:03:52 DÉLUTÁN
Én is bányésztam a cryptopiára, ami tök ok. De nem szeretem ezt tőzsdén tartani, ezért generáltam magamnak egy paper walletet. Viszont közben leszedtem a sima walletet is, szépen le is szinkronizált. Viszont, én nem tudok beimportálni már meglévő címet. Nektek sikerült? Hogy kell ezt?

De miért importálnál címet? Amit igazából szerintem nem is lehet.

berci01

Hogy használni tudjam. Ha létrehozol egy paper walletet (címet) és arra utalsz pénzt, azt a walletet (címet) simán be tudod húzni utána egy normálisabb tárcába.

Most van egy címem, amire kiutaltam pénzt, amihez megvan a private keyem is, de konkrétan innen nem tudom továbbutalni.

Idézetet írta: sankoran Dátum július 26, 2017, 09:06:04 DÉLUTÁN
Idézetet írta: berci01 Dátum július 26, 2017, 09:03:52 DÉLUTÁN

De miért importálnál címet? Amit igazából szerintem nem is lehet.

VampireV

Idézetet írta: jimbo98 Dátum július 26, 2017, 03:05:59 DÉLUTÁN
az első indulás nagy sokáig tart ... 470-el 14-16 Mh/s jönk nálam sigt-miner-el supernovára. Sőt a 1050ti-vel is meyg az sgminer, 6MH/s el

A 14-16 mh-t milyen beállítások mellett kapod? (pl watttool,afterburner)

Pneunomia

Hali, nem tudom kinek mi a tapasztalata, lehet én bénázom, de ennyire piszkok lennének a poolok? (:)

Egy 1050 Ti-t állítottam a dologra este, másnap reggel 130 SIGT a walleten a hashbag.cc ről
na mondom ez tűrhető, másnap már 30...(24H alatt) Természetesen magában a bányában semmi gond
jönnek a yes-ek, meg a boo-k,(kártya 45 fokos) oké mondom másik pool (http://lpool.name) ott 1,5 nap összeizzadtam 20 egységet
természetesen folyamatosan ment a kártya a, aztán a balance meg 0, zsír! Akkor jött a harmadik ajánlott a https://onepool.online/ pool
Atom stabil 7,2 Mh/s-el 10 SIGT, (12h alatt) és semmi stat nfo, vagy payout állítás, na szép. (mindenhol 0 a reject, és 100% az effektivitás persze)
Most én rontok el valamit, vagy ennyire taknyok ezek a pool-ok? Vagy ekkorát ugrik a diff 4 nap alatt?

AnCrypto

Nekem tökéletesen dolgozik a hashbag.cc. Mondjuk a Denariushoz képest amit szintúgy ide a hashbag-re bányászok az sgminer 5.3.8. másképpen mutatja a MH/s-eket, de működik a SIGT az sgminer 5.3.3-al és stabilan dolgozik. Az utalások is rendszeresen jönnek Cryptopiara meg próbáltam desktop walletet is. Eddig megvagyok elégedve. Csak jó lenne az sgminerből valami újabb ha lenne. Láttam az 5.3.9-el is kellene mennyen, de azt meg sehol nem találom. Elég kusza ez az sgminer fejlesztése, nincs egy hely ahol ott lenne minden variáns.
Crypto Currency Miner & Trader.

Uhura

Idézetet írta: AnCrypto Dátum július 27, 2017, 09:47:21 DÉLELŐTT
Nekem tökéletesen dolgozik a hashbag.cc. Mondjuk a Denariushoz képest amit szintúgy ide a hashbag-re bányászok az sgminer 5.3.8. másképpen mutatja a MH/s-eket, de működik a SIGT az sgminer 5.3.3-al és stabilan dolgozik. Az utalások is rendszeresen jönnek Cryptopiara meg próbáltam desktop walletet is. Eddig megvagyok elégedve. Csak jó lenne az sgminerből valami újabb ha lenne. Láttam az 5.3.9-el is kellene mennyen, de azt meg sehol nem találom. Elég kusza ez az sgminer fejlesztése, nincs egy hely ahol ott lenne minden variáns.

OKsa de mennyivel jön, mennyit változott a napi termelés ? Mert amit leírt Penunomia az száz százalékosan nálam is benne van a pakliban. A hasbaggel 140 sig szedtem össze 1 nap alatt után már alig , most a mn. -en is oránként átlag 1.2 -1.6 jön , a supernovát nem probáltam .

Pneunomia

Én jelen pill ccminer/2.2-el nyomom 7,2 Mh, 9:00 től kezdtem az http://lpool.name megint, ha 12ig megint sík egyes a balance, akkor jön egy 4. pool.
Nincs mit tenni, aljasok...

Uhura

Idézetet írta: Pneunomia Dátum július 27, 2017, 10:15:13 DÉLELŐTT
Én jelen pill ccminer/2.2-el nyomom 7,2 Mh, 9:00 től kezdtem az http://lpool.name megint, ha 12ig megint sík egyes a balance, akkor jön egy 4. pool.
Nincs mit tenni, aljasok...

Mennyi kártya hozza  7.2 Mh