Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

Kardiii

Azért kaptok kevesebb coint mint amit a whattomine mutat, mert emelkedik a diffi. Ha megnézed a minert ott látod, hogy 35k-40k között ugrál a diffi. A def whattomine meg 28-30k val számol. Ezért van az, hogy azt mutatja naponta kapsz mondjuk 200 coint és valójában csak 170-180at kapsz meg. Nem lopnak el semmit.. és ráadásul supernován nincs pool fee sem, míg a többin ált van. Hashbagen 2%, többit nem néztem, de ott is tuti van.

kasima

Idézetet írta: Kardiii Dátum augusztus 08, 2017, 09:33:12 DÉLELŐTT
Azért kaptok kevesebb coint mint amit a whattomine mutat, mert emelkedik a diffi. Ha megnézed a minert ott látod, hogy 35k-40k között ugrál a diffi. A def whattomine meg 28-30k val számol. Ezért van az, hogy azt mutatja naponta kapsz mondjuk 200 coint és valójában csak 170-180at kapsz meg. Nem lopnak el semmit.. és ráadásul supernován nincs pool fee sem, míg a többin ált van. Hashbagen 2%, többit nem néztem, de ott is tuti van.
Aha csak a supernovan nem 20-30 coinnal kaptam kevesebbet hanem majdnem 50% al.... Annyit azért nem tévedett a calculator.
Szval vmit tuti h ügyködnek.... Más oldalakon megkaptam rendesen, max 5% eltérés volt..

hoppus

na most akkor hova érdemes bányászni? irtok szinte mindenről hideget/meleget. jelenleg suprnova-n nyomom de ahogy látom mindenki azt mondja jelentősen kevesebb a coin. pool.nm meg az elöttem hozzászolo szerint leállitotta a kifizetéseket. hashbag sem megy. most akkor melyik legyen? :D

kasima

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 08, 2017, 09:44:46 DÉLELŐTT
na most akkor hova érdemes bányászni? irtok szinte mindenről hideget/meleget. jelenleg suprnova-n nyomom de ahogy látom mindenki azt mondja jelentősen kevesebb a coin. pool.nm meg az elöttem hozzászolo szerint leállitotta a kifizetéseket. hashbag sem megy. most akkor melyik legyen? :D

A pool.mn megy nem tudom miről beszélt.. :D most kaptam meg éppen.
De már tök felesleges belefogni ha csak nem valami erőműved van, ha most kezdenéd mer 1 nap és felezés + a diff is az egekbe szökött.
Annyira h elrettentő példát írjak 3-4 napja 250-150coin jött most meg 35-40sigt/24h igaz nincs erőmű ráállítva de azért ez jelentős csökkenés.

Kardiii

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 08, 2017, 09:44:46 DÉLELŐTT

Hát nem tudom, nekem 24h-t volt rajta a hashpower és indítás után 1 órával meg is állt éjszaka.. éjjel 1kor irányítottam át rá az egyik rigemet, majd kb 2kor hangelt a ccminer és 6-7körül mikor felkeltem, akkor vettem észre a bajt. utána futott hiba nélkül. Tehát nagyjából 24h effektív alatt 160 coint gyűjtöttem. 38-40ezres diffivel is ennyit ír a whattomine

Simi

Idézetet írta: Kardiii Dátum augusztus 08, 2017, 09:33:12 DÉLELŐTT

Én még tegnap-tegnapelőtt toltam azt a 24 órát, 265 coin jött suprnovan. Nem egyszer volt a diff 20K alatt, sokszor 30K alatt, volt 30K felett is, de a 40K-t kb soha nem lépte át.
Ha most én beállítom a whatotmineon a hashratemet akkor jönne ki ez a 265 coin, ha átlagosan 42.000 -es lett volna a difficulty. Ez nonszensz, 1-2 napja valahol 25K és 30K között lehetett az átlagdiff, de semmiképp sem 42000!
Ennyit a suprnovarol. Inkább fizetek 1% fee-t csak működjön az a szaros server, minth az éterbe fúrjam a semmit.

Korábban írtam, régebben is toltam szintén 1 teljes napot suprnovara mikor még csak átlag 2500 volt a diff (egész nap 2000-2800 között ugrált).
Kaptam érte 2800 SIGT-et.
Akkor még nem volt whattomineon a SIGT viszont ha most megnézem azért is ~4500 SIGT-et kellett volna kapnom, nem 2800-at.
Ha meg más írja, hogy más poolon kapja a calculator szerinti összeget, akkor gondolom nem a WTM a rossz.

Energy

Simi: lehet buta kerdes, nincsenek invalid sharejeid? Nekem kb most is azt hozza a nova amit a wtm ir.

Merderion

Suprnova jott be a legjobban (Rendesen fizet, úgy jön a coin ahogyan a WTM írja).
Pool.mn-en nekem van hogy egymás után 20-30 rejected share. Hashbagen pedig kevesebb jött mint Nován (nem most volt a teszt).
Jakab Gábor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Igen én vagyok a kis képen)

Simi

Idézetet írta: Energy Dátum augusztus 08, 2017, 02:35:34 DÉLUTÁN
Simi: lehet buta kerdes, nincsenek invalid sharejeid? Nekem kb most is azt hozza a nova amit a wtm ir.

Voltak meg szoktak lenni de elenyésző mennyiségben. Lehet hogy most ok a nova, de tegnap nekem nagyon nem úgy tűnt. :)

willow

Srácok valaki tudna adni egy bat filet a sigt mode5-ös verzióhoz. Már ezer dolgot kipróbáltam, de semmivel nem megy. köszi :'(

arabus

ccminer -a skunk -o stratum+tcp://sigt.suprnova.cc:7106 -u  felhasználónév.worker -p jelszó --intensity=2 --cpu-priority=4
goto loop

willow

Idézetet írta: arabus Dátum augusztus 08, 2017, 06:41:05 DÉLUTÁN

ccminer -a skunk -o stratum+tcp://sigt.suprnova.cc:7106 -u  felhasználónév.worker -p jelszó --intensity=2 --cpu-priority=4
goto loop

Köszönöm. Kipróbálom.

willow

Idézetet írta: willow Dátum augusztus 08, 2017, 07:13:31 DÉLUTÁN

Idézetet írta: arabus Dátum augusztus 08, 2017, 06:41:05 DÉLUTÁN

goto loop

Köszönöm. Kipróbálom.

Végre igy tökéletesen megy. Hála neked. És vagy 30%-al többet mutat egyenlőre. Köszi mégegyszer. :)

prostorm

Szisztok! Másnál is azt írja a hashbag.cc, hogy 50000 sigt a min. payout? 15 órája volt utoljára kifizetés.

RudeX

Idézetet írta: Motocoder Dátum augusztus 08, 2017, 11:47:18 DÉLUTÁN
http://www.crypto-economy.net/mining-profitability-calculator/?lang=en#ancla
új kalkulátor

ez nekem konkrétan centre pontosan annyit mutat, mint amennyi a supernova/earnings fül alatt látszik.

edit:

coinmarketcapon megjelent egy új tőzsde is a signatumnál (https://coinsmarkets.com/) , bár vagy 57 dollárnyi cucc van az egész tőzsdén, szal nem ettől fog felmenni az ára :D

m16beta

Na megvan a feleződés  8) Mehet az árfolyam pumpa :D

kasima

Idézetet írta: m16beta Dátum augusztus 09, 2017, 12:21:58 DÉLELŐTT
Kíváncsi leszek emelkedik e tegnap óta eléggé lekonyult  :D
De hát minden idő kérdése... :D
Mire felkelek 1db Signatum legyen 100 dollár :DDDDDDDDDDDD

m16beta

Nekem az a fura,hogy több az eladás ma,mint a vétel. Sajna ha nem megy utána az árfolyam a reward feleződésnek akkor sokan ki fognak szállni :/

Pneunomia

Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 09, 2017, 12:37:55 DÉLELŐTT
Idézetet írta: m16beta Dátum augusztus 09, 2017, 12:21:58 DÉLELŐTT
Kíváncsi leszek emelkedik e tegnap óta eléggé lekonyult  :D
De hát minden idő kérdése... :D
Mire felkelek 1db Signatum legyen 100 dollár :DDDDDDDDDDDD

Nekem elég, ha egy év, másfél év múlva egy "Monéró" szintet hoz, az is kellemes, netán reális is... (vélemény esetleg?)