Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

hoppus

Idézetet írta: Pneunomia Dátum augusztus 09, 2017, 08:30:35 DÉLELŐTT
Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 09, 2017, 12:37:55 DÉLELŐTT
Idézetet írta: m16beta Dátum augusztus 09, 2017, 12:21:58 DÉLELŐTT
Na megvan a feleződés  8) Mehet az árfolyam pumpa :D
Kíváncsi leszek emelkedik e tegnap óta eléggé lekonyult  :D
De hát minden idő kérdése... :D
Mire felkelek 1db Signatum legyen 100 dollár :DDDDDDDDDDDD

Nekem elég, ha egy év, másfél év múlva egy "Monéró" szintet hoz, az is kellemes, netán reális is... (vélemény esetleg?)

haha akkor félig meggazdagodnék, ugyhogy jó lenne ha igazad lenne de azért $50-et elvárni egy jelenleg erősen centes coin-tól 1 év alatt szerintem nem túl reális elvárás. de legyen neked igazad :)

kasima

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 09, 2017, 08:44:04 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Pneunomia Dátum augusztus 09, 2017, 08:30:35 DÉLELŐTT
Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 09, 2017, 12:37:55 DÉLELŐTT
Idézetet írta: m16beta Dátum augusztus 09, 2017, 12:21:58 DÉLELŐTT
Na megvan a feleződés  8) Mehet az árfolyam pumpa :D
Kíváncsi leszek emelkedik e tegnap óta eléggé lekonyult  :D
De hát minden idő kérdése... :D
Mire felkelek 1db Signatum legyen 100 dollár :DDDDDDDDDDDD

Nekem elég, ha egy év, másfél év múlva egy "Monéró" szintet hoz, az is kellemes, netán reális is... (vélemény esetleg?)

haha akkor félig meggazdagodnék, ugyhogy jó lenne ha igazad lenne de azért $50-et elvárni egy jelenleg erősen centes coin-tól 1 év alatt szerintem nem túl reális elvárás. de legyen neked igazad :)

Figyeljetek a Litecoin is 3 hónap alatt ment fel 45 dollárra igaz 2-3 dollárról de akkor is :D
Minden esetre most hogy feleződött kiszálltak belőle elég sokan már nem is bányásszák annyian :D

RudeX

ha jól számolom, kb. pont az emberek fele szállt ki. és feleződött a reward. tehát annyit lehet bányászni, mint amikor tömve volt minden pool.
még a mostaniak felének is ki kéne szállnia, és akkor olyan jó lenne, mint egy hete kb :)

dcsabi

Van benne ráció még. Nálam 25000 diff és 00025-ös ár esetén ez a legjobb még mindig. A második legjobb zcashez képest +2 dollár/nap .

pandatej

kasima

Hátt sztem vissza esik oda az ára ahonnét indult... aztán ott is marad jó darabig. Mindenki eladja ahogy elnézem.

Merderion

Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 09, 2017, 01:40:22 DÉLUTÁN
Hátt sztem vissza esik oda az ára ahonnét indult... aztán ott is marad jó darabig. Mindenki eladja ahogy elnézem.
Remélem is, hogy visszaesik. Legalább többet tudok venni :)
Jakab Gábor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Igen én vagyok a kis képen)

Mickey

Hi!
Milyen sorozatú nVidia kártyával lehet bányászni? 1000, 900, 700, 600, 500, 400, ?
Köszönöm!

kasima

Megint megindult felfele  azthittem h pukkant a lufi és lent marad. Vagy vissza esik ahonnét indult lehet lesz még ebből valami

dcsabi

RudeX

Másnak is visszaesett pár mhst a sigt bányászása, vagy csak engem tisztel meg ezzel?

proziroxx

Üdv!
Valaki feltöltené még egyszer a ccminer 2.2 mod 5-ös verzióját? Sajna Uhura megás linkje már nem él, a sima ccminer 2.2-vel amit találtam a neten meg csak 20MH/s-t tud a 1070-es kártyám...
Köszi!

AnCrypto

Van valakinek a tarsolyában olyan sgminer verzió ami stabilabb az 5.3.3-nál?
Crypto Currency Miner & Trader.

Uhura

Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 15, 2017, 06:06:09 DÉLUTÁN

A te értelmezésedben mit jelent, hogy stabil ?

AnCrypto

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 15, 2017, 09:27:30 DÉLUTÁN

Állandóan ugrál a hashrate, mást ír ki a pool mást a miner. Nagyon nagy a szórás. Illetve van hogy leesik a minerben felére és egy újraindítás után újra jó.
Crypto Currency Miner & Trader.

Uhura

Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 16, 2017, 10:46:27 DÉLELŐTT

Állandóan ugrál a hashrate, mást ír ki a pool mást a miner. Nagyon nagy a szórás. Illetve van hogy leesik a minerben felére és egy újraindítás után újra jó.

Nem tudom de szerintem ez nem feltétlen a miner hibája inkább a hálózati munka kiosztás / elosztás / felosztás / beszerzés - nem tudom hogyan nevezem - egyenetlensége szerintem , mit mutat a miner az folyamatos ? vagy az is ugrál ?

Simi

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 16, 2017, 11:03:59 DÉLELŐTT
Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 16, 2017, 10:46:27 DÉLELŐTT

Nem tudom de szerintem ez nem feltétlen a miner hibája inkább a hálózati munka kiosztás / elosztás / felosztás / beszerzés - nem tudom hogyan nevezem - egyenetlensége szerintem , mit mutat a miner az folyamatos ? vagy az is ugrál ?

Idézvan hogy leesik a minerben felére

Mikor túl voltak húzva a kártyáim (vagyis mikor kerestem valami optimális beállítást Skunk algora) volt hogy elszállt menet közben 1-2 kártya és leesett a hashratem a minerben (is).
Restart után újra ment, de hát nem volt stabil.
Én a beállításaimmal kezdeném mint új miner progi keresésével.

IdézÁllandóan ugrál a hashrate, mást ír ki a pool mást a miner.

Legjobb tudomásom szerint ez a normális. Minerben illene közel konstans értéknek lennie, a pool meg mutathat hol többet, hol kevesebbet, akár 30-40%-os eltéréssel is.