Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 11 Vendégek van a témában

Uhura

IdézÁllandóan ugrál a hashrate, mást ír ki a pool mást a miner.
Legjobb tudomásom szerint ez a normális. Minerben illene közel konstans értéknek lennie, a pool meg mutathat hol többet, hol kevesebbet, akár 30-40%-os eltéréssel is.

Én ezért írtam: munka kiosztás, megosztás.. .. amikor munkát kapsz dolgozol, ha lassan jönnek, vagy nem úgy ahogy az ütem adná akkor eltérés nagyob lesz. De igen ahogy Simi is írja ez normális.

Egyetlen megoldás az lenne ha az egész coin rendszeren belül minden  a japán lean rendszer szerint ütemre szinkornizálva történne.

RudeX

supernováról próbált már valaki egyből cryptopiára utalni? működik, vagy mindenképp közbe kell iktatni a local walletet?

Uhura

Idézetet írta: RudeX Dátum augusztus 16, 2017, 10:04:10 DÉLUTÁN
supernováról próbált már valaki egyből cryptopiára utalni? működik, vagy mindenképp közbe kell iktatni a local walletet?

Simán megy a Cryptopiára , nyugi. Nem kell local wallet,

Simi

Nekem nem volt gondom vele (egy 10-es autopayout volt beállítva)

RudeX

köszi
tényleg, ha már van 800 a poolon, és én beállítok 10es autopayt akkor 10-enként fogja átrakni, vagy elsőre átrakja kapásból mind, ami van?

Simi

Mind átnyomja (sajnos. Nekem hiányzik hogy nem állíthatok be értéket man. kifizetéskor sem, nem mindig mindent ugyan arra a címre szeretnék pl.).

Motocoder

A Novanex-en  is lehet vele kereskedni.
https://novaexchange.com/market/BTC_SIGT/

kasima

AMD re nincs valami módosítás??
Irreálisan keveset hessel sztem bármelyik kártya... :/

Motocoder

kasima

Amilyen nagy gőzzel jött most meg mi van vele? :D emelkedhetne igazán :D

Uhura

Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 22, 2017, 11:20:39 DÉLELŐTT
Amilyen nagy gőzzel jött most meg mi van vele? :D emelkedhetne igazán :D

Megvolt  akitőrés , ez egy Mont Szent helenes nagy robbanás volt, most várjál úgy 1 évet , és kb akkora kiderül mit hoz még .. ha követi akis coinos grafikont.

kasima

Nem 1 évet várok hanem amíg fel nem megy 100 dollárra minimum  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  :o :o :o 8) 8) 8)

Viccet félre téve elég sunyi de a projekt meg jó ez a bányászat is olyan mint a szerencse játék néha.
Ha jókor vagy jó helyen akasztasz rendesen.

dcsabi

Nem sok esélyt fűzök hozzá. Nálam van belőle egy halom, ez marad várólistán ennyiért inkább nem adom el. De elég amatőr az egész projekt ahogy utánanéztem. Lehet belőle valami, de az még sok idő az tuti.

willow

AnCrypto

Mit gondoltok lesz áremelkedés a Signatumnál ha elérjük a 60.000-ik blockot? Mert aztán ugye még 40.000 block kell és elérjük a 100.000-ik blockot és vége a PoW szakasznak. Onnantól kezdve a PoS lesz a legény.
Crypto Currency Miner & Trader.

dcsabi

A forgalma esik, a bányászók száma is drasztikusan csökkent. Az ára is esik.   

Viszont ez azért érdekes! A múltkori dömping előtt is voltak ilyen beugró nagyok:

FermerEKB   103,134,174khs   175.972,394 coin/day

Ez lehet jelzés arra hogy megint feltolják a felezésre!

RudeX

listázhatná már a bittrex.

először arról szóltak a hírek, hogy aug 14én fogják listázni, aztán abból nem lett semmi.

most meg hét elején olyat olvastam valami (fake) forum oldalon, hogy augusztus utolsó hete.

meglátjuk.

kasima

Idézetet írta: RudeX Dátum augusztus 24, 2017, 11:27:20 DÉLUTÁN
listázhatná már a bittrex.

először arról szóltak a hírek, hogy aug 14én fogják listázni, aztán abból nem lett semmi.

most meg hét elején olyat olvastam valami (fake) forum oldalon, hogy augusztus utolsó hete.

meglátjuk.

Kamu hírek egyik se igaz ;D ;D ::) ::) Tudod mikor hiszem el? Mikor már látom a saját szememmel  ;D ;D
Amilyen szépen megindult olyan szépen vissza is húzódott a csigaházba....