Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Signatum [SIGT 2.0] - POS - új "skunk" algo - 2.0 NEW ERA!!!

Indította kalmarattila, július 20, 2017, 12:20:19 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

RudeX

Idézetet írta: kasima Dátum szeptember 18, 2017, 06:10:06 DÉLUTÁN
Idézetet írta: RudeX Dátum szeptember 18, 2017, 06:05:53 DÉLUTÁN
valszeg átváltani át lehet, és akkor amire átváltottad, azt tudod más pénzváltóra küldeni, dehát azért na...

De miért váltanám át??? Én nem akarok átváltani és sigtbe akarom hagyni...
Befektetés... Ne szórakozzon már egy fa***pó oldal más "pénzével"

átváltod másba, átküldöd más pénzváltóra, visszaváltod ott. valszeg bux valamennyit. de jelenleg csak ezt az egy megoldást látom.
engem jobban zavar, hogy ha ez a coin miatt van, nem a pénzváltó baszott el valamit, akkor ez magát a coint nézve sem túl biztató.

RudeX

Idézetet írta: bbarna Dátum szeptember 18, 2017, 06:12:13 DÉLUTÁN
Maintenance - váltani sem lehet :o

akkor erről ennyit. kuka. a tegnapi szép emelkedés után esik is az ára rendesen.

bbarna

Cryptopia SIGT wallet whitdraw működik!!!

traktoros

Ilyenkor eltűnődök, hogy direkt volt vele valami, vagy csak tényleges hiba. Most ezzel a bakival szerintem egy darabig szar se lesz belőle.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

AnCrypto

A 100.000 blokk után úgysem termelődik több PoW rendszerben. Talán a PoS alatt meglódul. Bár nem értem a Cryptopia mit bénázik, miért kell kivezetni a coint. Signatum mögött talán van valami nem úgy mint sok shitcoinnak. Szerintem én kiutalom a 4000 db SIGT-emet PC walletre. Bevárom a PoS-t aztán majd elválik mi lesz vele. Kár lenne veszendőbe hagyni.
Crypto Currency Miner & Trader.

dcsabi

Szerintem óvatosan a SIGT-el. Nekem rengeteg van belőle sajnos, de ki kéne szállni ahogy lehet. Maga a projekt szerintem halott ügy. Szó szerint vicc az egész. Semmi fejlesztés nincs mögötte, csináltak egy szánalmas piac-ot, meg egy kis videót és ennyi. A Cryptopia irt egy korrekt közleményt miért dobták ki a SIGT-et. Lehet hogy felverik az árát most még hogy pénzt keressenek vele akiknek sok van, de kétlem hogy ebből hosszú távon lesz valami.
A POS ebben az esetben szerintem pont hogy ellenkező hatást vált ki. Idáig mozgatta a bányászat, viszont ha nincs benne semmi projekt miért is vennék meg. De ne legyen igazam....

kasima

A PC Wallet meg 8 hetet ír szinkronizálásra :D

sankoran

Idézetet írta: kasima Dátum szeptember 19, 2017, 10:46:15 DÉLELŐTT
A PC Wallet meg 8 hetet ír szinkronizálásra :D

Az azt jelenti, hogy az elmúlt 8 hétben történt tranzakciókat kell szinkronizálnia.

Simi

Sziasztok!

Ma került ki Cryptopiara, hogy le fogják szedni a Signatumot Október 20-án. Az okokat is leírják, ha valaki kíváncsi miért "bénáznak" annyit: https://www.cryptopia.co.nz/News
Ez az árfolyamnak szerintem nem fog segíteni.

kasima

Én átküldtem a Novára de mire megjött volna ott is karbantartás szval most vhol fél úton van fantasztikus hogy mit tudnak szórakozni...
Aztán egymást szidják.. és találjuk ki a hibás...

traktoros

Én egyenlőre supernován hagytam, ki se utaltam sehova eleve, lehet hiba nem tudom. Mindenesetre akkora baki nem lehet, láttán a tőzsdéket. Local walletre bepakolom szerintem, jobbat nem tudok, csak ennek a windowsos walletje nagyon lassan szinkronizál, remélem nem olyan, mint a feather coin-é, ahol 3 napba telik a szinkronizáció és mint a music coiné ahol ha jól rémlik több gigát foglal a merevlemezből. Mindenesetre ha kompromisszumokkal is, de egyenlőre a local wallet lehet a legjobb megoldás. Én nem adom el, lehet nem ér majd semmit és befürdök vele, de most se járnék sokkal jobban.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

m16beta

Nem fog ez megdögleni,eleve saját egyedi algó,dev team reméljük összekapja magát és végre felrakják bitrexxre is a jövőben.
Addig is Yobiten egész szépen lehet vele kereskedni : https://yobit.io/?bonus=idDnr

Nekem már át is ért rá a pénz cryptopiáról.

Simi

Idézetet írta: m16beta Dátum szeptember 19, 2017, 05:38:09 DÉLUTÁN
Nem fog ez megdögleni,eleve saját egyedi algó,dev team reméljük összekapja magát és végre felrakják bitrexxre is a jövőben.
Addig is Yobiten egész szépen lehet vele kereskedni : https://yobit.io/?bonus=idDnr

Nekem már át is ért rá a pénz cryptopiáról.

Yobit-ról nem sok jót olvastam. Én személy szerint egy fillért sem küldenék oda.

m16beta

vrm42

na már eladni sem lehet. valaki írjon egy címet, ahova ki lehet utalni :)

Uhura

support a következőt küldte nekem:

Hi Uhura, Please see our news page for an in depth post on Signatum (SIGT) -https://www.cryptopia.co.nz/News The SIGT network seem to be having issues with the volume now also, block explorers are down intermittently and the main site has also crashed. We have invested 3 developers and sharded the SIGT wallet across 8 servers in order to get it up and running. There are still periodic withdrawal issues however we are working hard to keep the wallet up. To help you get a faster resolution:

1) DO NOT make any deposits of SIGT to your Cryptopia address. Pending deposits will be processed as soon as we can.
2) If you have made a withdrawal please allow up to 72 hours for it to propogate through the network before logging another ticket.
3) Markets will remain closed so please cancel any open orders, you can only withdraw you cannot trade; https://www.cryptopia.co.nz/Trades
4) During the sharding process we had to move some funds from our wallet into one of the other 7 wallets so your balance on the Block Explorer for you address may be incorrect.

Please check your user balances page for an accurate balance. You will be able to withdraw your balance as normal when the wallet is working. We will not complete the delist process until users have had a fair opportunity to withdraw. Last but not least please, please, refrain from logging multiple tickets as this is putting unnecessary strain on our support team(s).

Thanks, Cryptopia Support

traktoros

https://bitzure.com/markets/sigtbtc

Vagy csak nem láttam eddig, vagy most került fel ide, de inkább utóbbi, főleg a 11000$-os volume miatt.

adam

Én kiutaltam a szuper yobit.net oldalra, nem volt túl sok, majd eth-ban kiutaltam magamnak coinbasera. Remélem nem most megy fel 100 dollárra  :D

0,1 usd-n kellett volna :/

Uhura

Amúgy azt néztétek hogy a Waves és a SIG-et is kilövi a Cryptopia ?

Newtnt

Nekem már ~1 hete nem szinkronizál a wallet. Mit csináljak vele?
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901