Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

VEGAcoin

Indította dioo89, szeptember 16, 2017, 08:27:50 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

hoppus

wallet-ban megvannak a coin-ok. hát az ára egyelőre elég centes de érdekes modon coinmarketcap le sem hozza, azt meg nem értem 28. helyett miért már mától lehet tradelni vele novaexchange-n

adam

Idézetet írta: hoppus Dátum szeptember 25, 2017, 08:14:44 DÉLUTÁN
wallet-ban megvannak a coin-ok. hát az ára egyelőre elég centes de érdekes modon coinmarketcap le sem hozza, azt meg nem értem 28. helyett miért már mától lehet tradelni vele novaexchange-n

Nekem ügye nem utalta ki, de már a pool oldala sem elérhető. Na majd most kipiheni magát.

Mar2004

Wallet ok, ott minden rendben. A miningpool.vegaco.in robbant le.

kutyamixi

Umine.org megy,ha valakit még érdekel a vega.

Mar2004

pool.vegaco.in is működik.

Ahogy látom nagyon alacsony áron indult ez a coin a piacon, de ekkora eladói nyomás hatására érthető is. Vérbeli spekik ilyenkor vásárolnak, ha nem jön be, nem sokat veszítenek, ha bejön,  nagyon sokat nyernek.

GepyMiner

...és még mindig nem lehet regelni. A vega és a novaexchange is gyanús...
Ha nem lesz regisztráció mire beindul a kereskedés, akkor később esetleg lenne egy önkéntes nova-regelt megbízható bányász kollega akinek elküldhetném a vega-imat eladásra és némi osztalékot levonva visszaküldené a BTC-t? :)

kasima

Idézetet írta: GepyMiner Dátum szeptember 26, 2017, 01:51:07 DÉLELŐTT
Ha nem lesz regisztráció mire beindul a kereskedés, akkor később esetleg lenne egy önkéntes nova-regelt megbízható bányász kollega akinek elküldhetném a vega-imat eladásra és némi osztalékot levonva visszaküldené a BTC-t? :)

Ez nem gyanús . a Novára jó pár napja nem engednek be idegeneket.  :D
Türelem BTC-t terem :D
Lehet h telítettség van.

Raymee

el kell szomorítanom titeket... de már megindult a kereskedés... 1000-500 satosi között el lehetett adni délután a vega darabját... jelenleg 6 satoshit adnak érte...
Donation
Dogecoin: DPcRmAzB99DcXgqB5ALskaVqvrbMgCPKC7

adam

Idézetet írta: Raymee Dátum szeptember 26, 2017, 04:22:11 DÉLELŐTT
el kell szomorítanom titeket... de már megindult a kereskedés... 1000-500 satosi között el lehetett adni délután a vega darabját... jelenleg 6 satoshit adnak érte...

Sajna nekem most sincs mit eladni, nem tudom hova tünt a poolról. :D

Nero

kinek lehet irni ez ugyben hogy eltunt a poolrol a coin? valaki jart mar sikerrel?

Idézetet írta: adam Dátum szeptember 26, 2017, 06:58:37 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Raymee Dátum szeptember 26, 2017, 04:22:11 DÉLELŐTT

Sajna nekem most sincs mit eladni, nem tudom hova tünt a poolról. :D
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

hoppus

jelenleg annyira centes hogy ennyiért meg sem éri eladni. nem mintha betudnék regelni novára :D

Uhura

Idézetet írta: hoppus Dátum szeptember 26, 2017, 08:24:43 DÉLELŐTT
jelenleg annyira centes hogy ennyiért meg sem éri eladni. nem mintha betudnék regelni novára :D

Azóta tovább esett 11-17 között van  és max akkor fogja megérni ha a nethash , meg a diff a 0-ba közelít és bízol benne és szépen fúrincsálod hátha feltámad mind Lázár.

Nero

ahogy latom ezeket elkell adni azonnal amikor elindul, aztan max. visszavenni amikor leesik, az elejen meg siman 150et adtak erte
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Uhura

Idézetet írta: Nero Dátum szeptember 27, 2017, 10:34:40 DÉLELŐTT
ahogy latom ezeket elkell adni azonnal amikor elindul, aztan max. visszavenni amikor leesik, az elejen meg siman 150et adtak erte

Jaja ha tuduk volna, és ne fagy le a rendszer :(
Most már mindegy én még ma megnézem mi van , aztán meglátjuk. Sok coin indul így , mert felkapják és csak után jut ex-hez, sok meg hamarabb jut ex-hez és csak utána kapják fel. Kb. valahol 30 körül lehet a nomrál ára 3-4 hónap távlatában suerintem. De ez inkább csak megérzés meg vizuális arányérzékből fakadó jóslat.

GepyMiner

Jah 140-en de még a tegnapi 70-80-on ie aladva hozott volna valamit, vagy legalábbis az áramot vissza, de milyen véletlen hogy nem lehet regisztrálni... 3 hete... ha tényleg nem fake oldal a novaexchange akkor igen jelentéktelen lehet, egy poloniex nemigen engedhetné meg magának hogy nem működik 3 hétig rendesen... órákon pelül el kellene háríytani a problémát, még ha DDOS okozza is... ha már ennyi ideje áll a reg  fura lenne ha még mindig támadnák azt az adott reg php oldalt vagy átálltak volna más célpontra az oldalon.

Csak másfél napig fúrtam, nem jött össze sok, de aki sok riggel sokáig bányászott, az sokat bukhatott így hogy nem lehet eladni

extazzzi94

Írtam a nova supportnak mert ez azért tényleg vicc kategória hogy van de mégsincs... itt a válaszuk:

Hi We believe by the end of this week. -- Regards, NovaExchange support team

Tehát hétvégére megoldódik a reg. probléma,állítólag.

kasima

Amúgy ezért olyan kevés a Vega :D mer van egy csomó ember aki regelni se tud oda :D
Hmmm van még remény h szép helyre kerül :D 

adam

Hello,

Írtam a contact@vegaco.in-ra, hogy eltűnt a coin a poolról, 2 percen belül írtak, és elutalták. Aki érintett az írjon nekik.
+ a Novára is már be lehetett regelni.

hoppus

beregeltem én is annak érdekében, hogy elpasszoljam ezt a rettenetesen értékes coint :D  jelenleg szerintem semmi értelme nincs bármibe is átváltani. több ezer darab esetében is többet ér szeirntem a remény, hogy talán fog bármit is érni mint az a fél dollár amennyiért belehetne váltani  :D

Uhura

Idézetet írta: hoppus Dátum szeptember 29, 2017, 01:18:55 DÉLUTÁN
beregeltem én is annak érdekében, hogy elpasszoljam ezt a rettenetesen értékes coint :D  jelenleg szerintem semmi értelme nincs bármibe is átváltani. több ezer darab esetében is többet ér szeirntem a remény, hogy talán fog bármit is érni mint az a fél dollár amennyiért belehetne váltani  :D

Minden coinnál aminek nincs ex- a fúrás megkezdésének pillanatában benne van a remény , hogy azért fúrod mert kb 10-20-x% jobban jön az elején mint később. Vagyis 1-2 nap után váűltani kell, azt persze jó lenne ha az exchangek mondjuk 2 lépésben csinálnák a bevezetést . 1.) halmozási / beutalási szakasz 2.) forgalmazási szakasz , mert így esélye lenne mindnekinek nem csak a jól értesült benfenteseknek , hogy mnég jó áron mennyen el a coin az elején.