Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

VEGAcoin

Indította dioo89, szeptember 16, 2017, 08:27:50 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

Uhura

A pool azt hiszem az MPOS formát használja  csak a butítot rendszert , sajnálom mert azért van lehetőség bőven benne, hogy statokat adjon :(

Amúgy ti melyiken vagytok az MPOS vagy az NOPM-oson ?

VampireV

Nekem ezt dobja: http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/17/137N_vtelen.png
Mit csinálhatok rosszul? Próbáltam több minerrel, próbáltam más pool-lal, de nem akar működni. Valakinek van ötlete?

Nero

valami fajl hianyzik neki ha jol latom...
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Balvanylajos

Idézetet írta: VampireV Dátum szeptember 17, 2017, 09:30:59 DÉLELŐTT
Nekem ezt dobja: http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/17/137N_vtelen.png
Mit csinálhatok rosszul? Próbáltam több minerrel, próbáltam más pool-lal, de nem akar működni. Valakinek van ötlete?

tedd át az egész miner mappát oda ahol van joga irni olvasni pl c/temp :)

dioo89

Idézetet írta: Balvanylajos Dátum szeptember 17, 2017, 07:53:51 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Nero Dátum szeptember 17, 2017, 07:49:48 DÉLELŐTT
mennyi ido alatt csinaljak meg a kifizetest a poolbol? elvileg max. par perc alatt at kellene ernie, de ma ket oraja semmi... miningpool.vegaco.in

nekem elso utalas 1 perc alatt kijott most meg 7 oraja kakukk.
szerintem fail a poo
nalam folyamatosan jona  wallettba...nalam nincs gond...

willow

Idézetet írta: dioo89 Dátum szeptember 17, 2017, 09:45:53 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Balvanylajos Dátum szeptember 17, 2017, 07:53:51 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Nero Dátum szeptember 17, 2017, 07:49:48 DÉLELŐTT
mennyi ido alatt csinaljak meg a kifizetest a poolbol? elvileg max. par perc alatt at kellene ernie, de ma ket oraja semmi... miningpool.vegaco.in

nekem elso utalas 1 perc alatt kijott most meg 7 oraja kakukk.
szerintem fail a poo
nalam folyamatosan jona  wallettba...nalam nincs gond...

Éjfél óta nekem se jön.

VampireV

Idézetet írta: Balvanylajos Dátum szeptember 17, 2017, 09:42:27 DÉLELŐTT
Idézetet írta: VampireV Dátum szeptember 17, 2017, 09:30:59 DÉLELŐTT

tedd át az egész miner mappát oda ahol van joga irni olvasni pl c/temp :)

Igen, majdnem ezt csináltam, és úgy néz ki, hogy működik! :)
Az sg miner/kernel mappából a jh.cl fájlt bemásoltam az AppData\Local\Temp-be, és elindult
VÉGRE :D

dioo89

mennyi coin all a poolon?a confirmed-ben? es mennyi van beaallitva az utalashoz? en 150et allitottam be az adit accountban

willow

Idézetet írta: dioo89 Dátum szeptember 17, 2017, 09:52:57 DÉLELŐTT
mennyi coin all a poolon?a confirmed-ben? es mennyi van beaallitva az utalashoz? en 150et allitottam be az adit accountban
1600 áll 2 van beállitva
átállitottam 152-re, de egyenlőre semmi. kértem már manuális kifizetést is. de semmi

dioo89

valakinek meg olyan volt vagy van h kevert rignel ahol amd es nvidia kartya is van,csak az nvidia kartyat inditja el?mert a masik rigemen az van h van benne amd es nvidia is..de ha elinditom a minert csak az nvidia kartyam indul el...viszont amelyikben csak amd kartya van ott megy rendesen az osszes kartya...

dioo89

Idézetet írta: willow Dátum szeptember 17, 2017, 09:55:50 DÉLELŐTT

1600 áll 2 van beállitva
átállitottam 152-re, de egyenlőre semmi. kértem már manuális kifizetést is. de semmi
lehet hogy penzehes a pool tulaj :D nalam van beallitva 1% donation... :D :D csak azert allitottam be mert kiakartam probalni h mit tesz ki a nevem melle vagy mi van olyankor ha donatels... :D

willow

Idézetet írta: dioo89 Dátum szeptember 17, 2017, 10:03:25 DÉLELŐTT
Idézetet írta: willow Dátum szeptember 17, 2017, 09:55:50 DÉLELŐTT

1600 áll 2 van beállitva
lehet hogy penzehes a pool tulaj :D nalam van beallitva 1% donation... :D :D csak azert allitottam be mert kiakartam probalni h mit tesz ki a nevem melle vagy mi van olyankor ha donatels... :D

Én mindig állitok 1 százalékot.

VampireV

dioo89

Idézetet írta: VampireV Dátum szeptember 17, 2017, 10:42:45 DÉLELŐTT
Ezt nem nagyon akarom elhinni, de azért nem lenne rossz... :D
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/17/741N_vtelen.png
na csinaltam online walletot..kuldtem ki 10db-ot a windows walletbol...kivancsi vagyok mit ir ki...

Hanics

Nekem a Win-s wallet nem akar frissíteni. Vagy is azt írja hogy naprakész, de nem jön meg a kifizetés.

willow

Ebben a pillanatban megérkezett az elmaradt fizetés.  :)

Hanics

dioo89

Idézetet írta: willow Dátum szeptember 17, 2017, 10:57:35 DÉLELŐTT
Ebben a pillanatban megérkezett az elmaradt fizetés.  :)
lattad h online wallet mit ir ki? a chatbe dobtam kep linket... :D :D

Hanics

Nagyon remélem hogy nem etetés ezt az online wallet-s számolás. :D