Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Meghívó kódok frissítve!
2
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Safir
« Last post by zsombor1 on December 02, 2021, 07:27:04 AM »
Ja, és mielőtt döntesz, ne csak ez az egy videó alapján tedd. Nézz utána alaposan a projektnek. Nézd meg, hogy miket állítanak magukról, aztán keress mások által írt vagy videózott véleményeket róluk.
3
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Safir
« Last post by zsombor1 on December 02, 2021, 07:10:13 AM »
Sziasztok!
Én úgy gondoltam, ebbe a Safirba tolok valamennyit. Ebben a videóban van róla szó: https://youtube.com/watch?v=UwhCeBiU9Lc&feature=share
Nem vagyok olyan bevállalós mint a videót készítő kolléga, én nem vettem meg a legnagyobb csomagot, hanem eleinte csak a legkisebb összeggel ugrottam be. Shop-Blockchain Tech-SAFIR Minting Shares-1/32-es partial node=100Euro. A feltöltést úgy néztem, hogy BCH-ban vagy LTC-ben a legérdemesebb megtenni.
ZENIQ tokent adnak, ami az Uniswapon, jelenleg $0.25.
Láttam, hogy a 100 dodós csomag is hozogat rendesen, amikor szabadult fel zsozsóm, vettem még kétszer 150-eset. Most pedig lejárt Binance-n egy lekötésem és belevágtam egy 1499Euro-s SAFIR Minting Hub-ba. Lesz ami lesz.

 Természetesen, reflink:
safir.com/ref/jgczwju7r5
4
Általános kriptopénz témák / Szeretnél 1.500.000 ingyen tokent?
« Last post by Székely Vegán on November 30, 2021, 02:43:47 PM »
Egy új közösségi oldal épül, egy amerikai barátom indította  :D


Ha kiváncsi vagy rá és szeretnéd kipróbálni, ingyenesen be tudsz reggelni a https://www.zoints.com -on, egyelőre csak meghívóval, berakok lenn jópárat és frissítem őket amint elfogynak.


Reggelés után hozzá kell adnod a phantom pénztárcát a böngésződhöz (Chrome, Firefox, Brave, Edge) és megkapod a 1.500.000 Zee tokent!
https://coinmarketcap.com/currencies/zoints/


A Zee token a Solana blokkláncon fut és split staking-gel tudod fiaztatni a zoints.com-on.
Úgy a legjobb ha stake-eled az összes tokent, hogy gyarapodjon.
-- Itt az én profilom
-- Kriptopénz oldal: https://zoints.com/z/Kriptopenz/
-- És a magyar közösségi oldal: https://zoints.com/z/Hungarians/


--> Zoints litepaper
--> Útmutató zoints.com reggeléshez


Még nagyon új ez a dolog, de én látok benne potenciált.
Írjatok véleményt, ötleteket, építő jellegű kritikát és én továbbítom a havernek és ő a a dev-eknek.


Meghívó kódok:


WIqjKp8s-EUBHVxrQhRXWyMj_0fD7LhD
mwYazKf7nGa2aBykhmKowebQ5nfOHG5v
ca2mHa0rNNjnmB2MnMM6CkWzPGPRI--b
7n8coyMMZOL-AEICF2dg-WfigF_ds4Zn
0WWqrkOToLNqu5HCeIht6vg2JIY-nOGr
WNSoOcYCme_nr6mWhyVV219j1bBlowUf
xHyhqrxlHBndNmps_8W8kp86jD0529GH
IkO-caFR2pM4M3JuzttEohq2LbPwqD5W
J6QJ9kw8FKEdP_8kr3x1i93qNj-ZYlPi
xdtq2LThKErwh8tTUFDKsdkELb0sAjDe
EPDJGlRCNYDwac9Y0IZkpyR-IvraKwb_
kNad9fyXBB-1oExm3wNqPdU5qPTv8nEm
w6JAJb09JMhH3SWF4plQPi-ZNaOfliN6
MQxmOn3pd9zWMgV-1GfwgKtz4oRG62cX
aaxuhn4lyciKvcdkHnI4fokfZnFtfY_V

aI9jzhI3BRPo-xbYFggGr7F0XWThMuML
tCqOhFLo-To4B78qbB_L7BIjs5Ync5dj
O5gmr2weWlWiB5_2V1QYT_EoxCXdueKW
ril2nH3RN2XGNOhN_UWT1FGMpect_HCu
rECsqWT-Ib0fYIebVD5bUHUeLdBvO3Gs
7i8d3-mBH_xbP6AQXmyT69OyxmmOyyX4
xsuVU6jTHcuKUNbSbQthU3wJ0RcIMF3O

xFt1ehvSIeDz9ItS927fGDZzq-n_Wx6-
PdVZ0jQPWMmRD5nxadL0T2mFcgvJxN6O
3PrYyc5gPpJjVSYbIsSzokh8PXOJBQdG
t3TZmEh1NJ7T3-3d81O9QRt4_HZ8JHRN

8LqR90GiSvdhbbJSVr2DA-tgVdgPk7mR
LXzWPinppQ5g9eAh8HokmrGLV-2pxNvk
R7bDntsGLV8etY-3VRU3KwHX-WALJxji
vWRTsIBp3Fl8iTUnGRB6oW3HNVeAl03B
NQTZ_jVmVZlLrclzJgL1dg99N2DVULyN
2d79mjzh6xJQ17cIpYVMq4OQZtg6S2DR
UylZhKLNWDBqmmzTb-tzmr8B21-XIJbL
zTiqoo-kUF0iSFEK1FlPtf0lDvvdAk7Y
5
Akár még aljat is foghattunk.

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.29!

BTC, órás idősíkon felesleges nagyon elaprózni, van egy hosszan elnyújtott csökkenő csatornánk, amelyet egy csökkenő irányú impulzussal is próbálunk lekövetni. Ebből a csatornából, múlt hét csütörtökön kiléptünk felfelé, majd ezen kilépést követően, vártunk egy vissza-tesztet a csatornára, ami természetesen nem történt meg és visszatértünk a csatorna felezőszintjére. Ennél a pontnál azt is hihettük, hogy a csökkenés tovább folytatódik a csatorna alja irányába, helyette azonban beállítunk oldalazni.
Van egy szürkével jelzett támasz zónánk, amelyből 40% esélyt adtunk a visszapattanásnak!  Egyelőre csak csipkedjük ezt a zónát, háromszor is beköszöntünk, majd az utóbbi beköszönést követően egy 5k-s long elmozdulás történt. Ebből az elmozdulásból várnánk további pozitív folytatást, lehet hogy nem egyszerre, sőt az sem kizárt, hogy előtte még az 55k környéki barna támasz zónában így visszanézünk.


4 órás idősík, tehát 40%, oké legyen, várjuk a legjobbakat... amiért kétségeim vannak, az továbbra is a wyckoff 40k környékére visszamutató lehetősége!
Egyelőre, pontosabban ebben a pillanatban úgy néz ki hogy bukik a wyckoff szisztéma, de ezt a megállapítást sem kell elsietni, mivel ez a vasárnapi 5k-s ugrás, egyelőre csak a wyckoff oldalazó szakaszának támasz zónájába nézett vissza. Abban az esetben, ha innen visszanézünk az órás idősíkon is megjelenített 55k környéki támasz zónába, majd onnan sikerül újra pozitív útra terelni a mozgást, akkor már kezdhetünk a wyckoff lehetőség bukásáról emlékezni és keresgélni a 69k-s ATH szinttámadás lehetőségét.


Napos: ezzel a múlt heti 53k-s szintre visszanézéssel, most már a kék csatorna is akkorára hízott, mint az áprilisi-májusi időszakban, igaz, ez a mostani csatorna még nagyon is gyerekcipőben jár és szüksége lenne még egy felső megerősítésre! Ha összejön a megerősítés, azzal megint új ATH szintre jutnánk és elérnénk azt a piros, szintén képzeletbeli ellenállást, amelyről szintén nem kizárt hogy egy hosszan tartó csökkenő hullámba torkollik a dolog.
Tehát, egyelőre megvannak az esélye annak, hogy újra pozitív fordulatot vegyen a történet, sőt ha a kék parabolikus ívet is figyelembe vesszük, akkor még annak az esélye is megvan, hogy azt a bizonyos 100k-s álomszintet még decemberben összehozzuk...


BTCUSD Shorts/Longs chartok: megfogalmazódtak szép long elképzelések, ennek jó lenne itt longs oldalon is látni a visszaigazolását. Egyelőre azt látjuk, hogy apró lépésekkel haladunk felfelé, a probléma csak annyi, hogy ezzel nem jutunk messzire, sőt nagyon is fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy ismét beleszaladjunk egy saját magunknak adott pofonba.
Shorts oldal meg is érezte a vérszagot, a szunyókálást imitáló macik rögtön akcióba is kezdtek és toltak egy 400%-os ugrást. Ez, ahhoz képest még semmi, amilyen mélyen vártak a lehetőségre, ennél viszont nem kellene több teret engedni nekik a mocorgásra!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/5w1Bu7mC/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Km2UwJhv/


Hetes idősík:  a piros és lila háromutas lehetőségek továbbra is versenyben. A napos kitérőnél is felmerült annak a lehetősége, hogy a kék csatorna megerősítési lehetőségével újra 70k irányába folytatódhat a történet, tehát a piros 1.27-es csúcsra el lehetne jutni, ill a lila 1.61 is játékba hozható, ha a szintes napos kitérőnél felvázolt parabolikus ívről nagyobbat sikerül ugrani.
A mögöttünk hagyott hetes gyertya, kitűnő alapja lehet a pozitív fordulatnak, ehhez azonban, az előttünk álló hetet vissza kellene tornázni a 2 héttel ezelőtti 65k-s nyitószinthez minél közelebb, de az ellen sincs kifogásunk, ha a betakarás is összejön.
Ha a kék színű, 1, 2, Elliott hullámkezdemények, a későbbiek folyamán megállják a helyüket és valóban egy 3. impulzív hullámba kezdtünk bele Szeptember végén, akkor a kék hármast, ötös hullámra bontó következő piros Elliot 1. hulláma, a jelenlegi 69k-s ATH szinten pihen, a 2. hullámot pedig ezzel a múlt heti 53k aljjal zártuk. Az esetlegesen ennek megfelelően alakul a folytatásról, egyelőre még csak álmodni lehet, mivel bőven 100k feletti gondolatokat kellene megfogalmazni, de lépésről-lépésre haladva bármi is összehozható.


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Y71TOM4W/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/nQU29yhw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/y6GTwvja/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/iPfU6BTu/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/vJHTBlUq/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/fSMzdXUb/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/lUKrwju8/
Napos: https://www.tradingview.com/x/Wtlb1Gdq/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/4WsklSRG/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/z4ldQzut/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
6

The Yard mode was first introduced in "Madden 21", and Madden 22 coins it's back in a new game mode. It is a pickup-type game played by football players where the player you created "Face of the Franchise" which is a player that which you've designed, can participate in matches that are 6-on-6. "Face of the Franchise" introduces you to "The Yard", and you must take part in one of the games in the story mode.

It actually makes you pick between playing "The Yard" during a charity pick-up game with Seattle Seahawks star Russell Wilson in Hawaii or attending the occasion in New York with Saquon Barkley. Even though this isn't the type of game you'd like to be playing for hours, it's a good option for those looking for an escape from Madden.

Face of the Franchise Career modes are something which has been gaining a huge following across a wide range of sports-related video games in recent years. The career options in "NBA 2K" and EA Sports' "NHL” series are hugely popular for me. "Face of the Franchise" has seen a few changes in the past few installments. One of the intriguing additions is you can make an offensive linebacker in "Madden 22." It wasn't something you were able to create in the past.

Much like the last two installments, players begin by playing in two College Football Playoff games, regardless of which college you choose to attend. You were required to play a whole high school season in previous installments. This led to repetitive play. The year that you've played two College Football Playoff games, that's it. The Scouting Combine is not for you.

But, you'll receive a high draft pick and there's not any logic in it. My player, for instance, was a quarterback and was drafted with the top pick by the Jacksonville Jaguars. With Trevor Lawrence already on the roster then why would the Jaguars pick a different signal-caller? Regarding the process of selection I'd appreciate more reason. While "Face of the Franchise", is definitely better, I believe it could be more entertaining and more realistic, similar to mut coins cheap other franchises that are in the field of sports gaming.
7
Coin-ok / NBA 2K22 is a more mature and complete version
« Last post by wfuuopy on November 26, 2021, 07:32:19 AM »

The emotions on the control of Nba 2k22 Mt this season are back in the chair, constantly betting on a game that equally reinforces technique, benefits commitment and, in the online world, can increase the chance to mislead and trick opponents.

On September 10th, the basketball-related New Year goods NBA 2K22 arrived as scheduled. It's NBA 2K22 still uses two versions of the current generation and the following generation to accommodate players on different platforms. This version is no longer the main focus on NBA 2K22 development.

and the next-gen version, which was released in the second year actually comes with a host of tweaks and modifications. Although the next-generation NBA 2K22 is still not perfect in actual play but you will notice the fact that NBA 2K22 is a more mature and complete version than the previous one. NBA 2K21.

In the game play experience, NBA 2K22's character action speed is significantly improved compared the previous version, NBA 2K21. The "skating" feel of character modeling in the arena isn't evident, and the coherence and smooth movements will also enable players to feel closer to the feel of a realistic basketball game. The increase in the speed of the character's actions is a major change in the overall feel of the game at both ends of the offensive and defensive sides.

The shooting speed is higher while the players who have been shooting for a long time also need to spend some time getting comfortable with the new shooting feel. The shooting bar is now the vertical version most used by series players. On the defensive side The computer AI's back defense and additional defense actions are much more rapid and violent, and the success rate of jumps that are strong and pick-and-roll cuts is greatly reduced. To run the offense more easily, players may be required to buy 2k22 mt use more sophisticated strategies.
8
Kriptopénz Bányászás / The most populated port in Runescape
« Last post by wfuuopy on November 26, 2021, 07:30:50 AM »

It is possible to RuneScape gold kill all players on the Enimies ship. NPCs cannot be attacked. The stern of each boat has a forfeit button. This lets the boat and its crew to be returned to the mainland, along with their belongings. The loot is a combination of items on the boat and things players take when they lose their lives.

Redmonke suggested that you requires a cape. I was thinking it should feature a drawing of a vessel on the cape, and a sailor in the backround. The message could be: You try to get onto a mini-ship and then begin sailing across the sea. It's an easy concept, but it would be quite hilarious. Girfaniam suggested Fishing Boats. I'm adding to his suggestion.

You can make a fishing boat at level 20. This boat is a small wooden rowboat. The fishing boat will get larger as your level rises. Also on your ship you will be able to go to the port side as well as the PORT SIDE ONLY (Unless there are any weapon restrictions there) You'll be able to fly fishing or utilize a standard fishing rod. You could also go fishing with this experience. You can fish for food when you're out of food. It is also possible to visit the nearest port.

As suggested by a number of users and as shown on other topic's this will require a quest. Here's my lame and made-up quest. It's a Sailor's Life for Me! The difficulty is easy. Length Medium. Requirements: Good food or armor and fishing rod. Capability to take down a 200 level Sea Serpent Using only Range, Mage, Cannons or Catapults. You must complete Pirate's Treasure Quest.

Walkthrough: Begin The Sailor's Life for Me! The most populated port in Runescape, Port Sarim. You can talk to Trader Stan who will inform you that he'll teach you how to construct ships similar to his. His ships are built to order and you'll know that! You ask him how and He says that you must retrieve things for him. Redbeard Frank's Priate Hook is the very first thing you will need. Additionally, you'll require a Jug of Wine and buy 2007 runescape gold Karajama Rum. 5k is an option. Also, you will require the peg leg.
9
Aki korán örül...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.22!

BTC, ...az nagyobb valószínűséggel, később jobban szomorkodik, mint azok, akik jobban megfontolták a lépéseiket és nem a médiasodorra hallgattak, ami arról szólt, hogy vegyél, vegyél, úgyis emelkedésnek indul az ár! Egyszer biztos, de a csúcson beszállók, ne várjanak ugyanakkora haszonra, mint azok, akik már az év elején, esetleg a nyári uborkaszezonban meglépték a kötelezőt.
Órás idősíkon, kizárólag csökkenő irányú mozgásról tudunk beszámolni. Ami annyit jelent, hogy a két héttel ezelőtt szerdai 69k-s csúcsot követő hirtelen beszakadásból, csak múlt hét hétfőre sikerült kicsit javítani. Ez első ránézésre sem annak a jele, hogy itt jó hangulatban lévő vevői állapotok uralkodnak!
Ezt a rossznak nevezhető hangulatot, a hétfőtől-szerdáig tartó hétközi mozgás szépen meg is koronázta. Végeredményül kaptunk is egy szépen elnyújtott csökkenő csatornát, illetve nagy valószínűséggel egy csökkenő irányú impulzust, igaz ennek még az 5. lezáró szakaszára várnunk kell. Ha kihasználjuk a csatorna lehetőségeit, akkor a hét első napjaiban további árcsökkenés lehetséges.
Számítani lehetett arra, hogy az előző ATH szintek által kialakított ellenállások sokasága, nem lesz egy könnyen áttörhető feladat. A végeredményt nem kell túlmagyarázni. Jelenleg annyit tudunk, hogy van ez a zöld csökkenő irányú csatorna, illetve egy meg nyitott impulzus, amelynek aljat kellene találni!
Tippünk erre is van!
Méghozzá egy szeptemberi ATH szint (melyet követően kísértetiesen hasonló visszaesés következett, mint a jelenlegi), illetve egy későbbi, kisebb októberi korrekciós alj, tehát az ezek által kialakított támasz zóna. azaz 53k környéke lehet a jelenlegi korrekciós aljunk!


4 órás idősík, hasonló szituációban még örültünk augusztus elején, meg is lett az eredménye, például az órás kitérőnél említett szeptemberi csúccsal. Az akkori siker, a wyckoff szisztémának köszönhetjük, legalábbis ezzel magyaráztam én! Most ismét erre a szisztémára támaszkodva, de sajnos nem ugyanolyan pozitív folytatásra utalnak a jelek, mivel ennek az előjele nagyon is negatív. Viszont, csak annyira negatív, amennyire jelenleg szükségünk van ahhoz, hogy a folytatás, vehetően jövőre még pozitívabb legyen.
De ennyire ne szaladjunk előre, mivel, még egyáltalán nem biztos hogy ez a negatív forgatókönyv valósul meg. Ha jól vázoltam fel a fázisokat, illetve azok nem félrevezető útmutatást adnak, akkor jelenleg az F lezáró fázisban mozgunk, annak is a legdurvább befejező szakasz előtt!
Az sem túl pozitív, hogy a mozgatlak kereszt, egybeesik az F fázisba belépés nagyjáboli időpontjával! A zöld csatorna ellenállásra, illetve az ugyancsak zöld 50-es mozgóátlag pedig abban a tekintetben egy jó jelzés, főként ha sikerülne ezeket határozottan áttörni, mivel ezzel letörnénk a wyckoff méregfogát és visszatérnénk abba a 10k-s oldalazó sávba, amelyben a további új ATH szintre ugrásokat is előkészíthetnénk.


Napos: lehet, sőt biztos, hogy túl sok infó látható ezen a napos chart képen, amire viszont érdemes koncentrálni, az egy szinte tükörszerűen lemásolt, januártól nagyjából márciusig megegyező mozgás a jelenlegivel!
Tehát volt két intenzív emelkedő szakaszunk, amelyet megtört egy szeptemberi egészséges korrekció! Hasonlóan egészséges korrekcióra számítva (ahogy azt a piros csökkenő irányba mutató nyíllal meg is jelöltem), várhattunk az 53k-s támasz zóna környékére egy visszaesést.
A visszaesés jött, csak nem akkora, mint amekkorát vártunk, ettől függetlenül, a folytatásban sikerült felszaladni a jelenlegi ATH szintre.
Ezt a piros nyilat áthelyezhetjük a jelenlegi csökkenő hullámra, a cél, nagy valószínűséggel még mindig ugyanaz a támasz zóna. Az viszont nyitott kérdés, hogy ezt a zónába megérkezést és az utána történő, vélhetően pozitív fordulatot, még itt november végén lerendezzük, tehát nagyjából a kék parabolikus ívről indulunk meg felfelé, vagy áttoljuk decemberre és a piros szaggatott vonallal jelölt támaszról, azaz a jelenlegi long trendvonalról vágunk bele, a vélhetően pozitív folytatásba.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: mintha kezdenénk megkapaszkodni a piros csatornában, pontosabban annak felezőszintjében, ami, a folytatás szempontjából egy pozitív előjel lehet! Ezzel viszont még nem mászunk ki a gödörből, csupán a hangulatnak teszünk jót, de az sem biztos hogy a jelen hangulatnak teszünk jót, főként ha az 53k-s támasz zóna irányába tart az ár, hanem az azt követő pozitív hangulatnak tesszük le az alapköveit!
Short oldalon, ha látni is szeretnénk mi történik, akkor kisebbe idősíkra kell visszalépni, például 4 órásra! Ahol kiderül vannak történések a mélyben, majd ezeknek a lecsengései után minden a helyére kerül. Elég jól látszik hogy a múlt heti árvisszaesést kik is akarták igazán, viszont ez is jól látszik, hogy az utóbbi napok áremelkedése, főként annak köszönhető hogy a macik kicsit hátradőltek. Abban az esetben, ha az ár tényleg 53k irányába tart,  vélhetően itt is aktivitás növekedést fogunk látni és a csúcsot valahova 2k magasságában fogjuk megtalálni, feltételezve azt, hogy nem lesz nagyobb pánik.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/d63r89D9/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/PS6QG1L6/


Hetes idősík:  "az a bizonyos 75 és 87k-s tipp, a piros és lila 3 futás folytatási lehetőség alapján született. Ezek a 3 utas lehetőségek még megerősítésre várnak, tehát arra, hogy az elért 1.27/1.61-es szintek valamelyikéről korrekcióba szaladjunk bele. Ha nem csak egy hetes szinten nyúlfarknyival megnövelt új ATH színt kijelölésében gondolkodunk, akkor a lila lehetőségre kellene ráhajtani."
Durva a mögöttünk hagyott hetes gyertya, hasonló történéseknek, ugyanilyen negatív utózöngéje sem szokott elmaradni, azaz számítani lehet arra, még ha nem is ilyen intenzíven, de egy, esetleg két hétig további visszaesésnek leszünk szemtanúi.
Sajnos, a később idősíkok mozgásaiból kiolvasható jelzések, ezt a megállapítást, némileg alá is támasztják! A hetes kitérő elején olvasható idézet, továbbra is megállja a helyét, remélhetőleg jövő héten sem kell máshogy gondoljam!
Nem számítottunk egy 10k-s visszaesésre, főként nem ilyen intenzívre, viszont, ahogy a múlt heti körkép címében is megfogalmazódott, vannak ilyen szépségei a TA-nak... Tehát, csupán a gyertyaformából kiindulva is számítanunk kell negatív folytatásra, ennek a mértéke még kétséges, de bízunk abban, hogy egy 53k környéki aljban kiegyezünk!
Viszont ez a korai korrekcióra fordulás, talán arra is egy jó előjel, ha már idő előtt elvégeztük azt a feladatot, amit a piros 3 utas lehetőséghez igazodva 75k környékről vártunk, tehát hogy egy hasonlóan intenzív emelkedésbe kezdjünk, mint azt augusztusban és októberben már megtapasztalhattuk, azaz decemberben, igazodva a lila 3 utas lehetőséghez, felszaladjunk 85k környékére!


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lsY4AUK1/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rWsg1W0Z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/rldoVZQB/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UjvwudA4/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/lQJoccPt/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Vf0cOGQQ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/8TCwWXwx/
Napos: https://www.tradingview.com/x/9O8Csbmd/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/ywi9kqUa/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/SO4zKiJm/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
10
A TA, várt és nem várt szépségei

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.11.15!

BTC, jól kezdtük a mögöttünk hagyott hetet, fel is szaladtunk 68.500$-os szintre, majd belefogtunk egy kisebb korrekciós mozgásba, viszont nem sejtve azt, hogy ez csak egy előkészített bikacsapda és a folytatásban kialakított 69k-s új ATH szintre felszaladás követően, még gyorsabb csökkenő irányú folytatást vesz a történet.
Tehát, ha ez a visszaesés már előző nap elő volt készítve, akkor nagyon ügyes akció volt, főként úgy, hogy az intenzív 6k-s csökkenő szakaszt követő levezető megnyugvás, szépen elhúzódott péntekig. És ezzel össze is foglaltuk a mögöttünk hagyott hét munkával töltött napjait.
A hétvége történéseivel lehetne foglalkozni, de nem érdemes, mivel ha az S kanyart követő elképzeléssel most sem tévedünk nagyot, akkor egy Elliott 1., 2. hullámokkal előkészítettük a 70k fölé történő utazást.
Gondolom egyértelműen látszik, hogy a recept most is lehet ugyanaz mint két héttel ezelőtt, azon viszont nem fogunk bánkódni, ha a múlt hét szerda környéki történéseket átlapozzuk!


4 órás idősík, volt itt ez, az egyre meredekebb pályára álló rakétával megjelenített múlt heti kilövési lehetőség, ami a rakétakilövés előtt besült... Direkt történt vagy valaki segítették a történet ezen irányba alakulását, azt örök homály fogja fedni és talán az se véletlen, hogy az előző támaszra történt a visszanézés. Egy következő és vélhetően az utolsó hasonló akcióhoz, már 70k fölé kellene szaladjunk, ahonnan ha visszafordul a rakétánk, ott már az előző ATH szintek biztosította támasz zónákra lesz szükség! És ha ezek a támasz zónák sem állják meg helyüket, ott talán már az idei 100k-s lehetőségről is le kell mondjuk.
A világoskék csatornára is érdemes figyelni, amelyből a múlt hét pénteki mozgás, csökkenő irányba kivezette az árát, visszatérni pedig azóta sem sikerült és az így kialakított, a csatornába alulról kapaszkodó mozgás, lehet a történet rákfenéje, amelyik boríthatja az előzőleg felvázolt 70k fölé megérkező folytatás lehetőségét.


Napos: abban az esetben, ha a négyórás kitérő utolsó mondatában megfogalmazódott aggodalmak létjogosultságot nyernek, arra talán magyarázat az itt napos charton felvázolt kék csatorna. Ez a kék csatorna, tulajdonképpen arra figyelmeztet, hogy a történet ugyanoda is kifuthat, mint a májusi-áprilisi hasonló csatornában mozgásnál!
Tehát most is volt kettő impulzív emelkedő szakaszunk. júli21-szept 7 és szept29-okt20 között. Igen erre azt is mondhatjuk vannak ilyen véletlenek, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy a folytatásnak is ugyanoda kell kifutni.
Sárga színnel körberajzoltam azt a májusi negatív irányú mozgást, amire azt is mondhatnánk hasonlít a múltheti mozgásra, viszont ahogy májusban sem, egyelőre még most sem néztünk le a csatorna támaszára. Ez jó hír a 75k-s várakozásaink tekintetében, főként úgy, hogy egy ilyen 75k-s vagy még magasabb szintre megérkezéssel felfelé kilépnénk ebből a vészjósló kék csatornából, borítva az egész májusi-áprilisi történésekhez hasonulást!
Nagyon nem szerencsés módon, de az okt 20-i ATH szintről nem néztünk vissza az 53k magasságában várakozó támasz zónába, valószínűleg ezért sem olyan intenzív a jelenlegi long mozgás, mivel mindenki óvatos és senki sem szeretne beragadni ezekben a magasságokban, főként nem altokkal, amelyek amúgy is kiszolgáltatottak a Bitcoin ármozgásának.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: néha itt elővesszük a hetes chartot, amit én már el is felejtettem, hogy ide is felvázoltam egy Elliott elképzelést. Szeptemberben eltört valami a vevői oldalon és ha megnézzük az ekkori ármozgást, ennél a pontnál elég szépen kapaszkodtam vissza a 30k-s korrekciós mélypontról. Mi lehet a probléma, ezt nem tudjuk, de ha idetenném a napos chart piros csökkenő csatornáját, akkor ott azt látnánk, hogy a csatorna felezőszintjéről, illetve az 50-es mozgóátlagról, mintha jelenleg csökkenő irányba visszapattanás készülődne.
Shorts oldal hetes chartjából, viszont csak a nagy semmit tudjuk meg, továbbra is szabad utat engedve a vevői oldalnak, akik mint látjuk, ezzel lehetőséggel csak nagyon óvatosan élnek.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/KUqRSEro/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/BJGzUEWs/


Hetes idősík:  "az a bizonyos 75 és 87k-s tipp, a piros és lila 3 futás folytatási lehetőség alapján született. Ezek a 3 utas lehetőségek még megerősítésre várnak, tehát arra, hogy az elért 1.27/1.61-es szintek valamelyikéről korrekcióba szaladjunk bele. Ha nem csak egy hetes szinten nyúlfarknyival megnövelt új ATH színt kijelölésében gondolkodunk, akkor a lila lehetőségre kellene ráhajtani."
A lehetőségek tárháza végtelen, ezekből ragadtam ki egy esetleges háromutas lehetőséget, amelynek lehet egy szerényebb 80k-s, illetve egy kicsit bátrabb 100k-s végeredménye. Jósolgatni nem érdemes, viszont ha utólag ennek megfelelően alakul a folytatás, akkor talán némi büszkélkedésre jó lesz...
Ameddig várunk, addig keresgéljünk ezen lehetőséghez visszaigazolásokat! Például, itt vannak ezek a piros csökkenő irányú támaszok/ellenállások. Tulajdonképpen az alsóhoz igazodik a középső és ezen kettő közötti távolságot vetítettük előre, egy lehetséges 3. ellenállási lehetőséghez, de úgy is nézhetjük, hogy itt egy nagyobb csökkenő irányú csatornát vázoltuk fel és ennek a csatornának a felső részében haladunk, az egyelőre még csak elképzelt ellenállás irányába.
Tegyük fel hogy a csatorna ellenállást elérjük, majd egy kicsivel nagyobb korrekcióba kezdünk bele. Mivel csatornában gondolkodunk, egy nagyobb korrekcióval miért ne célozhatnánk meg a csatorna felezőszintjét, ez lenne a kérdőjellel jelölt 43k környéki mélység, ahol még a long trendvonallal is találkozhatnánk. 


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé! MEGTÖRTÉNT!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7afjztRL/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dwqgwSlX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/90opG8Lu/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/7FGRTRdd/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/lk5QmF2k/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/K9F6WIvZ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/M9NwHLk3/
Napos: https://www.tradingview.com/x/PLsXwBF4/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/RUVU25fr/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/lay4XFc1/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10