Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

MicroCoin-Az első Magyar kriptovaluta

Indította Franky2Ster, július 09, 2018, 09:44:55 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

Franky2Ster

#60
Én nem tudom ti mit néztek!?

Jelenleg a legolcsóbb amiért tudsz venni az ASK 0.00000099/db de ebből csak 27 db van fent ez átszámolva 1,77Ft/db
Ha viszont többet akarsz venni 27db-nál akkor már csak drágábban tudod megvenni mint 1,77Ft/db.

A másik oldalon a Buy ordernél ahol a közvetlen vételi ajánlatok vannak "BID" azzal nem kell foglalkozni mert a hülye sem fogja eladni pl. 0.00000029/db vagy az alatt vagyis 0,52Ft/db-ért mert többe kerül kibányászni!

kly

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum szeptember 26, 2018, 04:21:13 DÉLUTÁN
Én nem tudom ti mit néztek!?

Jelenleg a legolcsóbb amiért tudsz venni az 0.00000099 de ebből csak 27 db van fent ez átszámolva 1,77Ft/db
Ha viszont többet akarsz veni 27db-nál akkor már csak drágábban tudod megvenni mint 1,77Ft/db.

A másik oldalon a Buy ordernél ahol a közvetlen vételi ajánlatok vannak azzal nem kell foglalkozni mert a hülye sem fogja eladni pl. 0.00000029 vagyis 0,52Ft/db-ért mert többe kerül kibányászni!

Értjük mi hogy tolod ahogy bírod de azért olyat nem mondj már hogy ne nézzük a vételi oldalt hiszen csak az számít. Nem kötekedni akarok de ez így van. Annyit ér amennyit adnak érte. ezt más is így tudja és hidd el oda fogják adni annyiért is...... bár ne így lenne akkor a holdon lennénk mindennel

Franky2Ster

Ha beraksz egy 3Ft-os vételi ajánlatot annyiért meg fogod kapni az alatt kétlem!

Franky2Ster

Rakjál be egy 0.00000060 ez kb. 1.07Ft-os ajánlat mondjuk 5000db-ra kíváncsian várom,hogy holnapig hánat tudsz venni 1Ft-ért

kly

legyen igazad. jobb ha be is fejezem nehogy olyat írjak amit igazából nem is szeretnék :) 
menjünk inkább a holdra

Franky2Ster

Ez nem az én véleményem de tejesen egyetértek vele.

"meg nem is azt kell hajkurászni hogy sokat érjen, hanem hogy értéket teremtsen és problémát oldjon meg, az árfolyam egy következmény lesz"

willow

Pedig az a lényeg, hogy sokat érjen.  ;D  Mert ha nem ér sokat, akkor szart sem ér. ;) És ha szart sem ér, akkor megy a süllyesztőbe a többi közé.

Franky2Ster

Már a Buy order is 1Ft  :) kezd alakulni.
Most indult azért kell neki egy kis idő.

CryptoSyphon

Szerintem most még felesleges és kár is bármilyen következtetést levonni az árfolyam alapján.

Egyrészt még csak egy hete van fent a MicroCoin MapleChange-n, másrészt jelenleg szinte csak a bányászok ismerik, akik viszont nem mind HODL-ra vannak beállva, hanem szeretnének szabadulni a kibányászott MCC-ktől, ami viszont túlkínálatot eredményezett.

Az MCC-ben rengeteg lehetőség van, ami miatt sikeres lehet és van egy-két olyan tulajdonsága is, amit nem sok coin mondhat a magáénak. Például iszonyatosan gyors, egy tranzakció pár másodperc alatt végbemegy, így például nagyon jól lehet hasznosítani bárhol, ahol nem akar várni az ember (pl. kávéautomata), valamint sokféle rendszerbe integrálható (egy működő cukorkaadagoló-prototípusról már van fent videó a YouTube-on). Természetesen van a MCC-hez is pénztárcaprogram, ami nem csak gyors, hanem könnyen is kezelhető, ráadásul baromi jól is néz ki. :) Itt most az 1.3+ verzióról beszélek, ami még béta verziós, de így is tökéletesen használható. Az pedig csak egy további példa, hogy egy blokkon belül az első tranzakció teljesen ingyenes, nincs tranzakciós díj.

Ha pedig valaki ki szeretné próbálni, még vennie sem kell MCC-t, csak le kell tölteni a pénztárcaprogramot, a Discordon igényelni kell hozzá számlát, végül pedig az airdrop csatornában lehet hozzá MCC-t is igényelni a kezdeti mókához. :D Persze ha valaki komolyabban akar vele foglalkozni, akkor a tőzsde felé kell hogy vegye az irányt.

Mindent összevetve, szerintem ez egy nagyon jó lehetőség mindenkinek, mert ez nem csak egy fél óra alatt legenerált token vagy egy shitcoin, ami csak egy a sok közül.

Franky2Ster

Kezdetét vette a webshop feltöltése,terjesztése!
Mindenki aki hozzá járul akár csak egy termék feltöltéssel is annak

Franky2Ster

Az MCC-t listázta a Coinlib összehasonlító oldal is.

Franky2Ster


Til

Aki ezen a már a kezdetektől gyönyörű és megbízható , valamint szuperül leprogramozott Maple tőzsdén tárolta vagy adta vette a MicroCoint azt most biztos nem örül.
https://kriptoakademia.com/2018/10/29/mindent-elvesztettek-a-kanadai-tozsde-felhasznaloiCsak óvatosan mint a coin mint a tőzsdékkel.
C:\> del c:\command.com

kly

#73
mondjuk a microcoinnnal nem sokra mennek, azt tuti nem vitték el. mert minek? szóval meglesz az. persze a minek az még mindig ott van. mert máshol nem kereskedhető....



mondjuk franky tuti látja a láncban hol a pénz, vagyis hogy vitték e?

Krisztian5

Akkor most a koin kuka? Tudtommal a mapple volt az egyetlen váltója. Jah nem most látom van másik is....

kasima

Na mi lett ezzel a coinnal? - mert látom vegyes érzelmek..


EmKo

#77
Hamarosan MicroCoin születésnap!!!
Ha szeretnél 100 MicroCoint ajándékba, nincs más dolgod mint csatlakozni a MicroCoin Discord szerveréhez ( https://discord.gg/AmhKKcs)[/i] és 2018-12-22.-én a MicroCoin első születésnapján!!! Beírod valamelyik csatornába: Boldog születésnapot MicroCoin! (számlaszámod) És cserébe 100 MCC-t fogsz kapni!


Dolce

#79
kriptoakadémiáról miért tiltottak benneteket?
szerk. megtaláltam

úgy tűnik vegáné az egyetlen független magyar fórum