Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Newtnt

#1
Kriptopénz Bányászás / Re:Ledger Nano S vagy desktop wallet
február 24, 2018, 07:00:53 DÉLUTÁN
Jön Q2-3-ban Desktop és mobil app, portfoliókezelés, eszköz nélküli balance check.
#2
Idézetet írta: Székely Vegán Dátum december 22, 2017, 05:32:59 DÉLUTÁN
Idézetet írta: sifti85 Dátum december 21, 2017, 10:18:11 DÉLUTÁN
Köszönöm a segitseget!
Én még mindig hiszek a jó öreg BTC-ben remelem a Lightning Network dobni fog valamennyit, bar meg igyse felek szerintem nemlehet letaszitani a trónról, de sokan mar egy kis zuhanastol atallnak. Bitcoin to the moon


Maradjon a hívés a templomra.
A LN egyelőre csak egy szép igéret.. 18 hónap múlva lesz belőle valami.. talán.. és nem fogja megoldani a BTC skálázási problémáját.
Akkor RobRoy a jövőből jön a mainnet nodejával.
#3
Kriptopénz Bányászás / Re:Freebitco.in
december 14, 2017, 06:43:53 DÉLUTÁN
Willow mi a technikád, ha szabad megkérdeznem? :) A hagyományos vesztéskor duplázás?
#4
Most is. Beletettem a félrig árát (2db 1070el) etherbe 460-on, már lehetne simán 4 kártyás az árából. Egyszerűen ha a főbb híreket olvasod/elkapsz 1-2 pumpát, már megvan az 1 éves profitja a rignek.
#5
Általános kriptopénz témák / Atomic Swap
december 14, 2017, 06:21:55 DÉLUTÁN
Sziasztok. Próbálkozott már valaki atomic swappel "otthoni" körülmények között? Tudom hogy elviekben működik, de kíváncsi vagyok hogy mennyire "atomfizika". Ha nem túlságosan az, akkor lehetne akár egy atomic swapen alapiló localbitcoins.com-ot is csinálni, akár tokenizált EUR, USD-vel.
#6
Coin-ok / Re:..... ÉRTEM ÉN, DE MÉGIS MI HOZGATJA .....
december 04, 2017, 09:20:12 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum november 28, 2017, 02:12:39 DÉLUTÁN
Értem én..., hogy non-stop, DE mikor nyit??
Amúgy akik miatt a post indult ,az szerintem 3 csoportra osztható. Vannak az olyan gyermekek ,akik szájába még a szülei adják a kakaót ,a koszos ruhájukat az ágyuk mellé ledobva odabökik, hogy Mutter mosd már ki, majd leülnek a fórum elé és várják ,hogy őket mindenki kiszolgálja.Minek olvasgatni ,majd helyettem megcsinálják.-VANNAK persze tisztességes jól nevelt kiskorúak is ,akikből lesznek a jövő nagyjai!!-
Van a másik csoport a felnőtt nemtörődöm gyerekek, ugyanis a kor nem jár együtt a bölcsességgel, na ők pont ugyanolyanok mint az előző embercsoport, csak, itt az esetleges "Mutter" szerepét egy másik női egyed tölti be, ha van már párja.De ugyanúgy megnyitja a  böngészőt és már kérdez és várja,hogy kiszolgálják.
Van a 3. csoport a naivak,akik azt hiszik, hogyha megrendelnek számítógép perifériákat egy webshopból és azt összerakják ,nem baj,hogy hiányzik egy két távtartó csavar az alaplapból, meg,hogy összefogdossa zsíros kézzel a processzor tetejét ,majd rárakja a hűtőbordát, a processzora csak 1333Mhz -ig támogatja a ramot, de ő vesz egy 1666Mhz-t, hogy azzal gyorsabb lesz, vagy 1x8 gb ramot tesz egy dualchanneles gépbe 2x4 helyett stb stb stb. működni fog a gép igaz, de azt hiszik ,hogy ők kérem szépen már informatikai zsenik. Kérkednek is vele, hogy ők gépeket tudnak összerakni, a szomszéd Lacikáét is ő csinálta, majd érzi a késztetést ,hogy vegyen egy riget ,bebassza a sarokba és majd jó lesz kereset kiegészítésnek. Na ők azok ,akik megkérdik ,hogy miért ne dughatna be egy Pcie risert a PCI soltba, mikor belefér.Mondja is,hogy az alaplap dobozán ,csak 4 fekete slot van, de milyen jól járt ,mert van rajta még 2db fehér is amibe épp passzol a riser másik vége.
Ők is azt várják ,hogy mindenki kiszolgálja, mert szinte már már good mode-ban nyomulnak informatikai tudásukkal kérkedve.

Nem azzal van baj,hogy ha az ember kérdez,hanem azzal ,hogy mit és miként teszi mindezt.
Pontosan tudjuk, hogy mik az olyan kérdések ,amikkel mi is küzködtünk az elején ,mert hiába olvastuk az előző hozzászólásokat, nem szereztünk egyértelmű választ.
De mikor valaki úgy kezdi,hogy milyen videókártyát vegyen, meg ,hogy kell beállítani, mennyit lehet ezzel keresni, meg sorolhatnám, akkor persze ,hogy sokaknál kiveri a biztosítékot. Ott van minden a korábbi hozzászólásokban, minden kártya hash értéke, mindnek a fogyasztása , mindnek a beállítása.
Bocsánat,ha ezzel valakit is megbántottam, de a fórum épp ezért van,hogy megmaradjon minden kérdés válasz rajta.Amit majd vissza lehet olvasni.Tudom ,mert én az elsők között regisztráltam, hogy az összes kezdő kérdés le van írva, csak el kell olvasni!
Maxximálisan egyetértek. +100 :D
#7
Kripto Politika és Spekuláció / Re:10K anniversary ?
december 04, 2017, 04:40:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: FancyB Dátum december 04, 2017, 11:31:13 DÉLELŐTT
Idézetet írta: MoneyFacturer Dátum december 04, 2017, 08:46:31 DÉLELŐTT
Ha beszakad a bitcoin, akkor a többi altcoint is nagy valószínűséggel magával rántja nem? Akkor a GPU bányászok is megérzik a hatását. Bárcsak ne lenne igazam de sajnos eléggé összefüggnek úgy nézem.

Ha beszakad a bitcoin - ezzel együtt a kriptopiac -, akkor minden coin árfolyamában óriási zuhanás lesz (akár 90%+), a shitcoinok eltűnnek, viszont megmaradnak a legjobbak/legerősebbek, amik aztán minden korábbinál magasabbra emelkednek.

Olyan ez, mint a dotcom lufi volt. Annak a végén az Apple árfolyama is szépen beszakadt, most meg az egyik legértékesebb márka a világon.
+1

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#8
Idézetet írta: Lord11 Dátum december 04, 2017, 02:56:04 DÉLUTÁN
Én csak a matekot nem értem, már az első terméknél sem. Ha napi 1% a kamat és 140 napon át kamatozik, akkor ott a ROI 402,7% kell hogy legyen, nem 140%.
(gy.k: 1.01 ^ 140)
Mit vársz egy ponzitól? :D

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#9
Idézetet írta: Célcoin Dátum december 04, 2017, 04:01:41 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy létrehoztátok ezt a topicot.
KB. 5 perce tudok a tether létezéséről, s elsők közt találtam meg ezt a topicot ami erről ír.
Ha valaki még ezután is komolyan venné amit most írok, tájékoztatok mindenkit, hogy a korábbi rögeszmém az volt hogy a bitcoin 4000 dollárig fog beszakadni mostanában, mégpedig azért mert nyáron 2 ezerig szakadt be, ősszel 3 ezerig és a hármas után 4-es jön.
Remélem nem lesz igazam, ugyanis egy másik rögeszmém az, hogy lesz mostanában egy a nyárihoz és őszihez hasonló korrekció, és kerestem az okát, miért lesz.
Ugyanis kizárólag statisztikai alapon gondolom mindezt, aránylag sokáig nem volt, tehát egyre valószínűbb hogy lesz.  De nem tudom mi lesz az.  Mikor nyáron beszakadt a bitcoin, még teljesen új voltam, napokkal ezelőtt hallottam csak róla, hogy 2013-óta feléledt a bitcoin.  Ősszel Kína szakította be.  Most ők nem valószínű, hogy megteszik, a bankvezér se találja ki most hogy csalás az egész, hanem ép ellenkezőleg, hasítani akar a tortából.
A segwit2 brékelése derült égből villámcsapás volt, logikus hogy a semmiből jött és megfelelt a statisztikailag várható beszakadásnak, de a legnagyobb gondom  az, hogy túl gyorsan magához tért belőle a bitcoin s nem tudtam rá felülni.
Ugyanakkor a mélypont se volt elég nagy főleg a 4 ezres rögeszmémhez, bár a kétharmadolást elégjól véghezvitte.  De ez a baltaszerű seghwit2 bevágás az árfolyamba nekem nem tetszik.  Túl mesterkéltnek hat.
Ezért kerestem az uj okot ami miatt be fog megint szakadni a bitcoin.
A seghwit2-t végül elfogadtam a statisztikai beszakadásnak, de mivel lekéstem, kell most egy uj.
Lehetőleg nagy legyen, hogy felülhessek rá.
Ez a 11300-ról 8900-re beszakadás a maga 22%-val kevés volt, szerintem ez nem az.
Kerestem kutattam az okot s ekkor rátaláltam erre a Tetherre s rájöttem, ennek a bedőlése okozhatja a várt komoly beszakadást - a semmiből - vagy legalábbis majdnem a semmiből, mert sokan nem is tudnak róla, mostanáig én se.
Mi a véleményetek erről a rögeszmémről?
Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban mert oké, ha lerántja az árfolyamot a most valószínűtlennek látszó 8 alá, akkor fel lehet még ülni a bitcoinra a semmiből, de mi van ma mégis beigazolódik az első rögeszmém és 4000-ig rántja?
A tether bedőlése okozhatná ezt?
És legfőképp ha ez megtörténne, talpraállna abból a bitcoin hasonlóan mint eddig?
vagy ha nem is kipukkadás, de hosszú stagnálás következne?
Van aki szerint az eddig magához térések a teher láthatatlan támogatásai miatt voltak s ha az megszűnne nem lennének ilyen kilábalások.
Mások szerint ebbe a tether csak kismértékben szól bele, és ha a teher bedőlése miatt szakadna be a bitcoin, (akár 4000-ig, ezt már én fűzöm hozzá), akkor magához térne max. kissé lassabban mint eddig.
Vélemény?

(Negatív kritika is jöhet, csak ha kérhetem érvekkel alátámasztva, hisz még tanulok.)
A tethert arra használta a bitfinex, hogy a bedőlésekből hamar kihúzza a bitcoint. Viszont az alaptételed teljesen hülyeség. Attól, hogy volt 2 korrekció, 2 és 3 ezerig attól még nem lesz 4000 biztosan, max szerencsés véletlen eredményeképpen. Ha a tether beszakad, akkor viszi magával a bitfinexet is, ami a legnagyobb amerikai tőzsde. Ez egyértelműen nagy hatással lesz az egész piacra, akár Mt.Gox szinten is.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#10
Idézetet írta: tamagucsi Dátum december 04, 2017, 03:18:45 DÉLUTÁN
Sziasztok. Én minden kételkedőnek javaslom, adja el a kártyákat, - rigeket. Véleményem szerint pusztán a minél hamarabb meggazdagodás reményében senki ne bányásszon. Azt el kell fogadni, hogy ez egy életforma, hobbi, időtöltés stb... .Azt is el kell fogadni, hogy pl 2 éve majdnem 1 évig 220-300$ között mozgott a btc, minek következtében aki csak tartotta az úgymond kevesebb hozamot hozott össze mint aki bányászott. Mindenki azzal riogat, hogy " és mit csinálsz a videó kártyákkal, ha bedől minden". Én mint azt előttem írták eladom a hardvereket. Bár én a hitetlenkedő befektetőket ilyenkor megkérdezem "miért te mit csinálsz az elértéktelenedett pénzecskéiddel?? " . Azt is szem előtt kel tartani, hogy a bányászokra épül az egész rendszer ( ha nincs bányász nincs új érme generálás és nincs tranzakció ). Mind a kettő fajta emberre szükség van, itt azt kell eldöntenie mindenkinek, hogy mekkora kockázatot akar bevállalni.
Én: hobbibányász vagyok, kevés kártyával. Akkor is bányászni fogok, ha a villanyszámlát nullázom csak ki ( esetleg 4-5000Ft minuszig még elmegyek :) ) mert hiszek benne, hogy ez a jövő.
Viszont 10 bányász ugyanannyira tudja verifikálni a tranzakciókat, mint 10 millió, a dinamikus difficulty és konstans block time miatt. Valamint ha abban hiszel hogy ez a jövő, akkor nem lenne jobb eladni és az áramszámla árából is coint venni? Kicsit ellentmondásos amit írtál.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#11
Én is ezt vallom, a bányám már btcben csücsüéne ha nem ugrott volna 2000$t :( Fiatban megéri a bányászat ha valaki nem akar a crypto világgal foglalkozni, de btc-ben egyátalán nem.
#12
ICO-k / Re:Finom. Lehet ehető lessz :)
november 17, 2017, 08:07:17 DÉLUTÁN
Jó kis ICO, de van erre külön topic. Legközelebb lcci oda nyisd.
#13
Mi történik emberek... Amint hazaérek eladom a pcsába az egészet. Nagyot fog pukkani, és kb vége lesz a coinnak.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#14
Kriptopénz Bányászás / Re:ASIC miner
november 14, 2017, 03:03:50 DÉLUTÁN
Idézetet írta: matt Dátum november 11, 2017, 01:59:40 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Székely Vegán Dátum november 09, 2017, 04:30:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: matt Dátum november 09, 2017, 11:56:26 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Van itt esetleg olyan, akinek van tapasztalata az antminer 9 -cel? Érdekelne, hogy tényleg annyira jó, mint hirdetik, érdemes e befektetni, vagy inkább keressek mást?
Honnan érdemes rendelni, mennyi idő mire megjön, valamint a vámmal volt e probléma?

Előre is köszi

Nem érdemes mert szarok.. sok horror sztorit olvastam a bitcointalkon hogy folyton lerobbannak és a bimain nem akarja megjavitani őket gariban.


Köszönöm szépen!


Akkor viszont mit érdemes? Vagy a videokártyás bányászat még mindig biztosabb megtérülés és garancia szempontjából, mint egy ASIC ?
Az ASIC mindig jobb mint a VGA. Kisebb a kockázat, de sokkal kisebb a megtérülés is. A kockázat annyi hogy ha elbszódik akkor kell rá várni 2 hónapot, amíg egy vga rignél a másik 5 kártya még bányászik, de az asic így is jobb.
#15
Kriptopénz Bányászás / Re:Nicehash
november 14, 2017, 02:56:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: husosfagyi Dátum november 14, 2017, 11:33:36 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Kipróbáltam a nicehash-t, igaz csak 12 órája üzemel, de eddig azt tapasztaltam, hogy 30%-kal többet hoz, mintha simán ethert bányásznék. Azonkívül kényelmes, mert nem kell néznem mi adja éppen a legjobb profitot, nem kell váltogatni, mert btc-ben fizet. Valakinek tapasztalat? vélemény?
1070ekkel ugyan ez a helyzet. 3.3-7 helyett 4-5 usd/ nap (2kártyás) Erre van kitalálva, de csak addig jó amíg sokan vesznek de kevesen adnak bele hashratet.
#16
Kriptopénz Bányászás / Re:Nicehash
november 10, 2017, 10:30:29 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dopamin Dátum november 10, 2017, 09:51:34 DÉLUTÁN
Nvidia kártyánál (Nicehashminer 2) be lehet állítani valahol, hogy milyen algokat szedjen?
AMD ra ajánlott proginal (Nicehash miner legacy) simán megtaláltam AMD kártyáknál...
NHM legacy ugyan úgy :)

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#17
Idézetet írta: superman Dátum november 09, 2017, 11:04:54 DÉLUTÁN
Karcsi papa esetleg a Iota-t be tudnád venni a napi elemzésekbe?
Nem tudom, hogy másnak lenne esetleg igénye erre az elemzésre de engem biztos érdekel.
Nagyon hasznosnak találom az elemzéseidet, olvasom rendszeresen és próbálok tanulni belőle.
Szintén érdekelne az IOTA elemzés, bár nem egy izgalmas coin, nekem %ban elég sok van, kb kedvenc pénzem :D

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#18
Coin-ok / Re:Digibyte (DGB)
november 09, 2017, 08:45:14 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Simi Dátum november 09, 2017, 03:07:47 DÉLUTÁN
Nem tudom az árat ez mennyire fogja befolyásolni, de lesz ASIC Myriad-Groestl, és Skein algokra is:


https://bitcointalk.org/index.php?topic=2336088.0
Szerintem csak még lejjebb veri :(
#19
Off topic / Re:Laser online --- 12 napon át 12% kamat a pénzedre!
november 09, 2017, 09:58:37 DÉLELŐTT
Egyszerű piramisjáték

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

#20
Kriptopénz Bányászás / Re:Minden ami Nvidia
november 08, 2017, 03:28:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: BalazsOfficial Dátum november 08, 2017, 03:27:44 DÉLUTÁN
Sziasztok!

1db GTX 1070-el bányászgatok jelenleg ETH-t.
32,6Mh/s-el bírja és Micron RAM-os.



Szerintetek mit éri meg ezzel a kártyával jobban bányászni? :)

Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.: Balázs
Zcash, bitcore, nicehash

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről