Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - Degerg

#1
Egy ötlet, miért is ne alapon, mert tudtommal hátránya nincs, egyik félnek se belőle, csak előny. Amikor valaki valahova be szeretne regisztrálni és meg lehet adni referral számot, ID-t, akkor a frissen regelő ezt megtehetné egy valamelyik csoport taggal hogy az ő referral számát írja be.
A rendszer úgy működne hogy aki be akar regisztrálni valahova, akkor megírja hogy hova és mi a határidő pl.: Binance 24 óra múlva. Ha addig valaki válaszol neki egy referral szammal akkor beregel alá, ha egy válasz már van, felesleges a következő, ennyi.
Csak olyan kezdjen uj hozzaszolast aki újonnan szeretne regelni valahova, aki már valahova be van regisztrálva az ne kezdjen uj hozzászólást, hogy: alám lehet regeleni itt és itt.
#2
Magyar nyelvű infót nem találtam, a forumban sem topikot. 
Ha valaki tud és linkel, az is jó, de személyes tapasztalatok, tanácsokat is várok és szerintem nem csak én.
Nem feltétlen arra vagyok kíváncsi hogy konkrétan melyik coin-t kéne, hanem hogy mi alapján válasszak, vegyem fontolóra a jelenben és akár a jövőben is. Esetleg meddig tervezzek vele, mi számit jó profitnak, minden coinbol ugyanannyiért vegyek, és bármi ezekehz hasonló kérdésekre a válaszok jöhetnek.
#3
Coin-ok / Nexcoin
november 06, 2017, 04:46:46 DÉLELŐTT
Erről valaki valamit. Én pár napja beregeltem az oldalra azota belépni se tudok.
Nexcoin a neve,
de pl a facebook oldalukon a rovidites NXC ami Nexium, nem Nexcoin.
Na mind1 nem mintha annyira érdekes lenne, csak gondoltam hátha olyan lesz mint ETN. Valaki foglalkozott vele?
#4
Off topic / Thaiföldi bányászok
szeptember 17, 2017, 11:58:07 DÉLELŐTT
Sziasztok, van e köztetek illetve tud e valaki valakiről aki kint él Thaiföldön, bányászik és Magyar?!
Én Bangkokban élek és most kezdek el bányászni.
Annyi extra van még a dologban hogy még nem tudom pontosan mit és hogyan fogom csinálni, de ha lett tapasztalat, egy itteni Thai üzletemberrel aki most a főnököm.. bele tudnánk vágni akár nagyobb "tételben" is. Esetleg az itteni bányásznak ez érdekes lehet, illetve nekem sem jönnének rosszul a tanácsok.

Üdv
Gergő