Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - szikidani

#1
Idézetet írta: PeetHunBp Dátum január 06, 2017, 01:12:23 DÉLELŐTT
Hát ez az!

Hangoztatta, hogy magyarságból jött át a magyar poolra, közben kiderült hogy csak a kedvezőbb Fee miatt!

Azért jött át, mert kíváncsi volt, hogy mi sül ki belőle, de nyilván ráfizetésért nem fogja csinálni senki sem, ezt ne várd el. És pooladmin nyilván szimplán "jófejségből" csinálta a poolt nem azért, hogy más dolgozzon neki. Bérelsz egy vasat meg felrakod rá amit letöltöttél githubról. Aki tud szöveget olvasni és értelmezni az meg tudja csinálni 0 szaktudással. Nem nagy cucc. ;D
#2
Gépház / Fórum fejlesztés
január 06, 2017, 12:04:01 DÉLELŐTT
Régen üzemeltettem smf motorral oldalakat, és mindig használtunk egy jó kis plugint hozzá ami annyit csinált, hogy a kezdő oldalt lehetett customizálni. Itt van a hivatalos linkje:http://custom.simplemachines.org/mods/?mod=1104. Remélem tetszik majd.  ;)
#3
Kedves Pooladmin!
Kár vitatkozni, mert az itt bányászóknak a kiszámítható folyamatos bevétel a lényeg és nem az, hogy majd esik valami nagy is. Szerintem igazad van abban, hogy jönni fog egy nagyobb hal, sőt a elméletileg tényleg mindegy, hogy melyik poolban dolgozol, mert a saját számítási teljesítményedtől függ a bevételed. Csakhogy az ember értékesebbnek tartja a biztos rosszat mint a bizonytalan jót(ez tény).  És itt nem ehhez vannak az emberek szokva, a magyar valóság az, hogy egyik napról a másikra élsz előfordul, hogy valakinek napi szinten kell pénzt kapnia ahhoz, hogy fenn tudja tartani magát. Amit itt kaptál a Robitól ezt a nagy reklámot és azt a sok kis bányászt szerintem egy nagyon szép és kedves gesztus volt :). Bevallom mikor megláttam vertem a fejemet a falba, hogy nem nekem jutott ez eszembe a poolnyitás. Azt is el kell mondanom, ha egy ilyen poolt sikerülne felfuttatnod több ezer emberesre akkor az nagyságrendekkel jobb mint, ha magad bányásznál és nagyon jól élnél belőle. Én azt tanácsolnám inkább, hogy próbáld valahogy felfuttatni, mert biztosan akad itt olyan aki továbbra is segíteni fog neked és ne vágd el magad ettől a közösségtől, mert itt mindenki csak adott neked. :)