Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 18 Vendégek van a témában

Gaabeesz

Idézetet írta: traktoros Dátum október 24, 2017, 11:10:33 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum október 24, 2017, 10:56:13 DÉLELŐTT
Picike Poloniex körkép 10.24!

BTC, szépen meg is történt a kilépés az alakzatból, ezt remélem nézik azok is akik szerint semmi értelme ezeknek a vonalaknak! 

Egyik legértékesebb dolog a fórumon a te elemzéseid, aki ilyet állít az nem beszámítható állapotban lehet ! :)

Ezzel kezdem a napi fórumot, hogy megnézem itt mi a helyzet.


+1 :)

Dolce

Én úgy szoktam, hogy pár elemzőt elolvasok, én is ránézek a grafikonra, ha az elemzéseket a hírek is alátámasztják vagy legalább nem mennek ellenük és a AT csúcson sincs az árfolyam, coinban is van lehetőség akkor beszállok. így se mindig nyer az ember, de legalább ritkán veszít, főleg ha nem esik pánikba. Karcsi papa elemzései mostanában különösen ülnek, korábban meg sajnos nem olvastam.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.25!

BTC, 4 jel mutat lefelé ennek ellenére jól tartja magát de nagy a küzdelem viszont  a piacon nincsenek olyan hírek amik utalhatnának valami komolyabb esésre. Barna alakzatból kipottyantunk majd most kellene újra nekilendülni de mint hét elején már említettem szerintem ezt a hetet egy oldalazással fogjuk eltölteni.
Napos idősík ami például igényelne egy semmittevést mára mivel meg kellene állítani ezt a pár napos esést, majd holnap erre ráerősíteni egy minimum 250$-os bika gyertyával.
Hetes nézet pedig most kicsit elkóborolt lefelé de örülnék ha zárásra hazatérne minimum 5900$ környékére
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/wA0JuH8N/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Fze2KNMB/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/xAWfbxUj/

ETH, piros szint csábító közelségben volt de nem sikerült elérni. Fordulás utáni 3 maci gyertya veszélyes esésre tett utalást,  majd ezt szerencsére megállította egy fordulatjelző hosszú kanócos. Kicsit zavaros a kép irányok tekintetében ezért rajzoltam egy zónát amit ha sikerül átlépni elkerülhetünk pár nehéz napot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/qrYKFLvY/

ZEC, nagy nehezen elcsíptük a 226$-os szintet majd ezt az emelkedést gyorsan vissza is korrigáltuk. RSI itt érdekes és jelzés értékű mert nem vette komolyan ezt a visszaesést ezen most fordíthatna vagy oldalazást hozhatna egy méretes bika gyertya.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/TWANv2Pn/

DASH, 261$-ról emelkedve nagy távot tettünk meg tehát nem csoda egy pici korrekció, most 0.38 fibonál tart és ha már eddig eljutott akkor még mehetne kicsit Elliott hullám lehetőség miatt, ami már innen is 326$-ra tenné a következő szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/m5bq7XLB/

LTC, sok a barna támasz aminek gondolom egyértelmű a mondanivalója, méghozzá az hogy nincs illetve nekem van de türelem kell míg tisztázódik a kép. 51$ig visszalépés kis esélye benne van ha az alsó támaszt nézem(vékony barna vonalak) de ennek az érkezési iránya torzítja a képet. Vastag barna ami szerintem a fő alakzat ehhez tértünk vissza most ahol gyülekeznek a bizonytalan gyertyák. Ha rátapadva a vastag felső támaszra jutunk el a vékony barna alsó támaszig az lehet egy megoldása ennek a mostani zavaros képnek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4QVsgRMN/

XRP, szép fordulást látunk 1 órás nézetben rögtön rá is ugrottam fiboval Elliottot keresve, az látszik átlépte a 0.5 szintet ami kicsit túl ment a nálam megfelelő szinten (megfelelő a sárga ellenállás lett volna) de figyelünk erre még később 0.2163$ fölött.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XKR60AbC/

REP, tökéletes megindulás volt a zónából majd most már talán a korrekció is megvolt. Szintén keresem Elliottot, megvan de szintén mint XRP-nél túl van méretezve, amit szintén nyomon követünk mert a sárga csúcsszintekhez mutatna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1To42YUd/

ETC, a vígjáték folytatódik aminek a címe támaszra tapadás! Kérnék egy szavazatot ha ebből szerinted is egy kitörés lesz végeredményül, minimum 100 szavazatot várok :)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/huvZyECS/

XMR, nem, nem a 93$ nem tetszik, 92$-nál ismét megtorpant és valami hiba került a gépezetbe mert szint minden gyertya egy ugrással nyit. Ide most rajzoltam egy zónát mivel szerintem ha ezen áttörne akkor lehet valami komoly folytatás de ha ebből újra lefordul akkor az baj és még 20$ zuhanás se lenne meglepetés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/0sscMGDY/

NXT, elég szépek voltak az előjelek mégis lefordult az ár követve a többiek mozgását. Monerohoz hasonló a kép és a legrosszabb esetben itt is egy zuhanás benne van a pakliban. Rajzoltam egy szűkülő alakzatot ami ideális képet mutat emelkedésre, érkezés és támaszérintések száma mind felfelé mutat de ezt mind megtörheti ha tényleg bezuhan a monero és itt ezt követjük.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/o4FglAx6/

STR, óráson kicsi kiegészítés került a piros alakzathoz mert a folytatás az előzőnek a része, itt már bőven túl vagyunk sok érdekességen pl a bekarikázott rész. Viszont most kilépett az alakzatból mi 0.03$-ig leviheti az árat, ezt megerősítheti a 4 órás zárás pontosabban az utolsó 3 gyertya.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/c8cmjF6z/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/6kBakSJw/

BCH, óráson csak a jól láthatóság miatt keresgélek ahol 0.61 szintnél fordult egy korrekció majd 2 bika gyertya is már korrigált de ennek eredmény max 336$ fölött lehet. 336$-nál már átlépnénk a barna támaszon, amihez így már nem valószínű hogy visszatér.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/H9XQvven/

NEO/USDT, 14 órai gyertya zárásra vártam az még jó is volt csak a folytatással volt gond ahol nekem nem tiszta hogy természetes mozgást látunk e. Lehetnek véletlenek de nem ha Kínával állunk szembe mert az azért nem gondolom hogy az a 100$-os esés ami pont ekkor volt a Bitcoinál attól ijedtek meg páran és ez egy egész napos folyamat amit furcsállok.
Napos nézetben ezeknek az izgalmaknak sok nyoma nincsen de a visszaesést jelzi a kanóc, folytatásban 30$ alatt-fölött pár centtel zárást várnák jobb esetben egy nagy bikát!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/HTjaMDa0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zhxtSaLe/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Uhura

#1803
Alapjában meg kell mondani nagyon fontosak minden fórumozó számára a tőzsdei elemzések és főleg a naponta megjövő több instrumentumra kiterjedő átfogó elemzések.


De úgy gondolom, sokat javítana használhatóságon és az össze hasonlíthatóságon valamint a gyorsabb értelmezésen ha pár dolog a szöveges elemzés mellet ki lenne emelve , persze ha erre van mód és lehetőség valamint te is hasznosnak tartod:
- Támasz / ellenállás szint
- Ajánlás: Vétel, eladás, tartás , - (passz nem lehet tudni)
- Ajánlott beszállási / kiszállási szintek
- Trend forduló van pl. Nem kell sok körítés csak bejelented ezt alapjában már sokat segít , hogy a hegymászó felszerelésről váltson mindenki tracking cucba mert pl: lefele fogunk menni.


Mert a szöveges értekelésben a gyertyák zárása, és ennek elemzése szerintem - legalábbis nimand laikus mint én - számára sok esetben nem lekövethetők amik adott esetben olyan következtetés levonására vezetnek melyet te nem mondtál csak más bele gondolta , félre értette.


A másik ami sokat segítene egy hosszú távú mondjuk 1-3 havi előre jelzés - tudom hogy ez még nagyobb lutri és meg jobban bele kéne mászni a Pandora szelencéjébe - de a hosszú távú várakozások elemzése olyan stratégiák kialakítását tenné lehetővé, hogy amikor coint választok fúráshoz, akkor eladjam, tartsam , még vegyek, vagy eladjam -> mást vegyek. Mert be kell valalni, a kis coinok fúrása , tartása , reménykedés rendszere nem teljesen azt hozta ami anno én vagy akár mások is vártak. Ehez hozzájárult az ismeretek hiánya de az is , hogy pl: a Segwit utáni folyamatos lejtmenetet én is , és szerintem sokan is valami átmenet lejtmenetnek gondolták és nem trendnek.


Vagyis szuma szumárum , egy hosszabb távú elemzés mondjuk segítene olyan dolgokot egyszerű belátásában, hogy vannak olyan coinok melyeket a fúrás pillanatában el kell adni - még ha így nem biztos teljesen rentábilis a fúrás - majd később egy trend forduló előtti vagy utáni időszakban vissza vásárolni mert ez jobb mint ha a hegyről és hegyre föl is  szákban tartjuk ....


Azért is jó lenne mert így összehasonlítható más elemzésekkel is a tied . Én utobbi időben rendszeresen követem a tradview-s elemzésekt , 8-10 megnézek és probálok rájönni mi alapján ad vagy nem add short, long minősítést egy egy elemző....


mov ax,0

KERESKEDÉSI STATÉGIÁK A TECHNIKAI ELEMZÉS ALAPJÁN letölthető pdf
http://elib.kkf.hu/edip/D_14664.pdf

Uhura

Idézetet írta: mov ax,0 Dátum október 25, 2017, 12:30:07 DÉLUTÁN
KERESKEDÉSI STATÉGIÁK A TECHNIKAI ELEMZÉS ALAPJÁN letölthető pdf
http://elib.kkf.hu/edip/D_14664.pdf


Alapjában a ha felmész pl a tradingview-ra és megkeressel 8-10 elemzést BTC USDT párban akkor nagyon egyszerű 5 sorban leírt elemezést látsz mondjuk a kiemelt 5-6 elemzőtől , amiben még minimális angol nyelvtudással is eligazdova megkapod az általam leírt adatok kb 40%-át ... mert átlagosan az embereket a teteje, alja, valószínűség érdekli , a többi ... nem . 


A te általad berakott könyv gyönyörű , olvassad , és sehova nem jutsz vele , mert 92 oldalon szépen leírt mindent de azért kíváncsi vagyok hányan rágják majd magukat elemző és értelmező módon rajta. Hoyg ne csak hallottam róla valahol érzésed legyen hanem észre is vedd... mert azért van benne firnyák bőven.....

MoranTom

Idézetet írta: Uhura Dátum október 25, 2017, 12:07:56 DÉLUTÁN
Alapjában meg kell mondani nagyon fontosak minden fórumozó számára a tőzsdei elemzések és főleg a naponta megjövő több instrumentumra kiterjedő átfogó elemzések.


De úgy gondolom, sokat javítana használhatóságon és az össze hasonlíthatóságon valamint a gyorsabb értelmezésen ha pár dolog a szöveges elemzés mellet ki lenne emelve , persze ha erre van mód és lehetőség valamint te is hasznosnak tartod:
- Támasz / ellenállás szint
- Ajánlás: Vétel, eladás, tartás , - (passz nem lehet tudni)
- Ajánlott beszállási / kiszállási szintek
- Trend forduló van pl. Nem kell sok körítés csak bejelented ezt alapjában már sokat segít , hogy a hegymászó felszerelésről váltson mindenki tracking cucba mert pl: lefele fogunk menni.


Mert a szöveges értekelésben a gyertyák zárása, és ennek elemzése szerintem - legalábbis nimand laikus mint én - számára sok esetben nem lekövethetők amik adott esetben olyan következtetés levonására vezetnek melyet te nem mondtál csak más bele gondolta , félre értette.


A másik ami sokat segítene egy hosszú távú mondjuk 1-3 havi előre jelzés - tudom hogy ez még nagyobb lutri és meg jobban bele kéne mászni a Pandora szelencéjébe - de a hosszú távú várakozások elemzése olyan stratégiák kialakítását tenné lehetővé, hogy amikor coint választok fúráshoz, akkor eladjam, tartsam , még vegyek, vagy eladjam -> mást vegyek. Mert be kell valalni, a kis coinok fúrása , tartása , reménykedés rendszere nem teljesen azt hozta ami anno én vagy akár mások is vártak. Ehez hozzájárult az ismeretek hiánya de az is , hogy pl: a Segwit utáni folyamatos lejtmenetet én is , és szerintem sokan is valami átmenet lejtmenetnek gondolták és nem trendnek.


Vagyis szuma szumárum , egy hosszabb távú elemzés mondjuk segítene olyan dolgokot egyszerű belátásában, hogy vannak olyan coinok melyeket a fúrás pillanatában el kell adni - még ha így nem biztos teljesen rentábilis a fúrás - majd később egy trend forduló előtti vagy utáni időszakban vissza vásárolni mert ez jobb mint ha a hegyről és hegyre föl is  szákban tartjuk ....


Azért is jó lenne mert így összehasonlítható más elemzésekkel is a tied . Én utobbi időben rendszeresen követem a tradview-s elemzésekt , 8-10 megnézek és probálok rájönni mi alapján ad vagy nem add short, long minősítést egy egy elemző....


Jópénzért biztos kiegészítené. szerintem örüljünk ennek is ami ingyen van.

Balvanylajos

Idézetet írta: MoranTom Dátum október 25, 2017, 07:35:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 25, 2017, 12:07:56 DÉLUTÁN
Alapjában meg kell mondani nagyon fontosak minden fórumozó számára a tőzsdei elemzések és főleg a naponta megjövő több instrumentumra kiterjedő átfogó elemzések.


De úgy gondolom, sokat javítana használhatóságon és az össze hasonlíthatóságon valamint a gyorsabb értelmezésen ha pár dolog a szöveges elemzés mellet ki lenne emelve , persze ha erre van mód és lehetőség valamint te is hasznosnak tartod:
- Támasz / ellenállás szint
- Ajánlás: Vétel, eladás, tartás , - (passz nem lehet tudni)
- Ajánlott beszállási / kiszállási szintek
- Trend forduló van pl. Nem kell sok körítés csak bejelented ezt alapjában már sokat segít , hogy a hegymászó felszerelésről váltson mindenki tracking cucba mert pl: lefele fogunk menni.


Mert a szöveges értekelésben a gyertyák zárása, és ennek elemzése szerintem - legalábbis nimand laikus mint én - számára sok esetben nem lekövethetők amik adott esetben olyan következtetés levonására vezetnek melyet te nem mondtál csak más bele gondolta , félre értette.


A másik ami sokat segítene egy hosszú távú mondjuk 1-3 havi előre jelzés - tudom hogy ez még nagyobb lutri és meg jobban bele kéne mászni a Pandora szelencéjébe - de a hosszú távú várakozások elemzése olyan stratégiák kialakítását tenné lehetővé, hogy amikor coint választok fúráshoz, akkor eladjam, tartsam , még vegyek, vagy eladjam -> mást vegyek. Mert be kell valalni, a kis coinok fúrása , tartása , reménykedés rendszere nem teljesen azt hozta ami anno én vagy akár mások is vártak. Ehez hozzájárult az ismeretek hiánya de az is , hogy pl: a Segwit utáni folyamatos lejtmenetet én is , és szerintem sokan is valami átmenet lejtmenetnek gondolták és nem trendnek.


Vagyis szuma szumárum , egy hosszabb távú elemzés mondjuk segítene olyan dolgokot egyszerű belátásában, hogy vannak olyan coinok melyeket a fúrás pillanatában el kell adni - még ha így nem biztos teljesen rentábilis a fúrás - majd később egy trend forduló előtti vagy utáni időszakban vissza vásárolni mert ez jobb mint ha a hegyről és hegyre föl is  szákban tartjuk ....


Azért is jó lenne mert így összehasonlítható más elemzésekkel is a tied . Én utobbi időben rendszeresen követem a tradview-s elemzésekt , 8-10 megnézek és probálok rájönni mi alapján ad vagy nem add short, long minősítést egy egy elemző....


Jópénzért biztos kiegészítené. szerintem örüljünk ennek is ami ingyen van.


A tőzsdén nem lehet a jövőt megjósolni. Arra nincsen ráhatásod.
A kereskedésedre viszont van! Te szabod meg a beszállási-kiszállási szintedet és hogy a tőkéd mekkora részét kockáztatod.
[size=78%]Ha van egy kereskedési terved, akkor máris sikeres lehetsz.[/size]
Ha betartod a kereskedési terved, akkor sikeres vagy. [Feltéve, hogy a kereskedési terved nyereséges]


Csináld meg a házi feladatot. Amíg másokat hallgatsz/olvasol és nem lesz saját véleményed, addig nem tudsz nyerni sem.


Uhura

#1808
Nekem meg van a saját kereskedési tervem, mag vannak a saját elképzeléseim és ötleteim - ahogyan az erősségeim és gyengeségeim - ,a tervek  egyrésze működik másik része nem , de ez a normális  és  meg van a saját véleményem amit leírtam ....  a terv betartása még nem garancia a sikerre mert ez alapján bármilyen elb.. terv sikeres lenne , csak végig kell vinni .. :(

A technikai elemezés különben mi ha nem jóslás a múlt statisztikai adatai alapján , megfigyelt valószínűségek és megfigyelések alapján a múltat kiterjeszted a jövőre ....  amúgy mi a szent szarnak csinálnál technikai elemezést ... már bocs ?

Én megcsináltam a házi feladatom, te megcsináltad ?


Utólagos hozzáfűzés:  de a jövőbe látás dologról annyit fűnék hozzá, hogy aki tanult statisztikát és találkozott a staisztikus görbékkel , meg a valószínüség számítás , dobó kockánál magasabb elméleteivel az tudja , a jövő határok között megjósolható és ahogy haladsz előre benne úgy nyílik a valószínűségi "tölcsér" - vagyis annál szélesebb határon belül tudsz jósolni így annál kisebb valószínűséggel tudod megmondani a jövő eseményeit - , valahol a végtelenben eléri az eseménytér határát .. érsd. minden megtörténhet még a lehetettlen nek is van lehetséges előforudlása.
A lényeg, hogy bizonyos határok között meg tudod mondani mi lehet, de nem azt mi lesz , ezért mondatm , hogy alja, teteje és valószínűség érdekli az embereket a többi nem.


ManicMiner

Youtube-on DataDash csatornat szoktam nezni, nezi meg valaki, mi a velemenyetek?

traktoros

Egyik elemezni tudó ember se fogja ideírni, hogy na "most vegyél" "most adj el", ezt ne várja senki. Legyen szó bármiről, még a legprofibb emberek is hibáznak.
Egy hiba, pár ember bukik egy nagyobb összeget(eleve hülye aki csak erre alapoz, de a szája hatalmas) és minden hülyének el lesz hordva, mert egyszer valamit benézett.
Kallos Peti egyik-utóbbi videójában beszélget egy állítólagos tőzsdeguruval, aki saját állítása szerint érti a szakmát, és elmondja, hogy nincs kedve se neki se más szintén zenészeknek tippeket adnia, mert egy pillanat alatt lerombolja az imázsát ha ad egy fals infót(mert az emberek többsége gyökér sajnos).

Én marhára örülök már ennek a napi elemzésnek is amit itt kapunk, arra pont jó, hogy megerősítsen vagy elgondolkoztasson.
Az lenne nyilván kényelmes, ha valaki leírná ide mindig, hogy mi a tuti, mert akkor nem kéne gondolkodni, illetve sok időt spórolna meg, de szerintem aki komolyan gondolja a kereskedés részét, az vakarja már meg kicsit a fejét és üsse be a google-be a gyakran használt kifejezéseket és nézzen utána, lehet még a végén majd ő is tud vonalakat húzni alap szinten... esetleg egy alapozó képzése elmenni, ennyi befektetést megér ha már nem akar dolgozni az ember csak potyázni.

Nyilván van olyan helyzet, mikor szart se ér az egész elemzés, mert a semmiből jön egy hír, hogy Putyin bal heréje elsorvadt és ezért bezár a yobit, de ezek azért nem rendszeresek.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Uhura

#1811
Már bocs de én nem azt mondtam , hogy eladási és vételei pozicoiókat adjon meg hanem támaszokat és ellenálásokat, trendeket , sávokat , - fent /lent - és nem gondolom, hogy a long, short ajánlás a lustsaág miatt lenne jó.


Az meg külön kimelném a fórumozok nagyobb része nem trader .. elsősorban hanem bányász .... ennek összetettségeében sem biztos , hogy ki van kupálva magasabb szintű kereskedési infokkal és tudással . Azt meg nem tartom lustasaágnak, hogy valaki egzakt infokat szeretne - még ha téma egzaktságán külön is lehetne vitatkozni  - plusz , gondolom mindenkiben benne van a jobbítási szándék, és azt sem hiszem, hogy mindenkinek mindenhez értenie kéne . Már csak azért sem mert a Foci, nők, vízgazdákodás , és még pár dolog bőven elég egy átlag magyar polgárnak .... ezért hallgat a profikra.


De különben mindegy.... a fizetés kérdés egy másik kérdés ....... mindenkinek meg van a joga , hogy ha elér az általa átadott info egy küszöböt szedjen érte pénzt, az elmúlt 6 hónapban ezen a fórumon felnőve nem egy ember váltotta aprópénzre mások által összerakott tudást ... de ez nem baj, és senkitől nem sajnálom. Ha van extra info , legyen extra pénz. Nem gondoltam soha hoghy bári is ingyen lenne ...

Szacsa

#1812
Szép napot.


Én csak annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogy sok jó dolgot olvasok és látok is itt és ha már itt vagyok segítek is másnak, ahogy nekem is segítetek ha bajban voltam, bennem még él a BETYÁR becsület. Ha már engem is sok infóval láttok el én is megpróbálok olyan infóval támogatni amibe sokan nem látnak bele. Azért is osztottam meg anno a http://osztalekportfolio.com olalt hogy az én biztonság kővető gondolkodás módomba is bele lássanak páran. És ezen az oldalon sok érdekes plusz infót kapsz a kereskedésekkel és megoldásokkal kapcsolatban is még ha nem is ide vág, mert jelenleg a tőzsdei piacon nem igazán látnak kiemelkedő jól profitáló befektetéseket ami 10% feleti hasznot is hozna. És sok egyéb hasznos morzsát ejtegettem el aki akarja az meg is találja ezeket. Csak még annyit tennék hozzá hogy igaza van UHURA nak ebben, idézem:

""az elmúlt 6 hónapban ezen a fórumon felnőve nem egy ember váltotta aprópénzre mások által összerakott tudást ... de ez nem baj, és senkitől nem sajnálom. ""

traktoros

Idézetet írta: Uhura Dátum október 25, 2017, 11:29:31 DÉLUTÁN
Már bocs de én nem azt mondtam , hogy eladási és vételei pozicoiókat adjon meg hanem támaszokat és ellenálásokat, trendeket , sávokat , - fent /lent - és nem gondolom, hogy a long, short ajánlás a lustsaág miatt lenne jó.


Az meg külön kimelném a fórumozok nagyobb része nem trader .. elsősorban hanem bányász .... ennek összetettségeében sem biztos , hogy ki van kupálva magasabb szintű kereskedési infokkal és tudással . Azt meg nem tartom lustasaágnak, hogy valaki egzakt infokat szeretne - még ha téma egzaktságán külön is lehetne vitatkozni  - plusz , gondolom mindenkiben benne van a jobbítási szándék, és azt sem hiszem, hogy mindenkinek mindenhez értenie kéne . Már csak azért sem mert a Foci, nők, vízgazdákodás , és még pár dolog bőven elég egy átlag magyar polgárnak .... ezért hallgat a profikra.


De különben mindegy.... a fizetés kérdés egy másik kérdés ....... mindenkinek meg van a joga , hogy ha elér az általa átadott info egy küszöböt szedjen érte pénzt, az elmúlt 6 hónapban ezen a fórumon felnőve nem egy ember váltotta aprópénzre mások által összerakott tudást ... de ez nem baj, és senkitől nem sajnálom. Ha van extra info , legyen extra pénz. Nem gondoltam soha hoghy bári is ingyen lenne ...

Nem konkrétan neked címeztem, láttam mit írtál. Általánosságban próbáltam hozzászólni, ezért több infot tartalmaz a mondanivalóm.
Ha a többség bányász és nem kereskedő, akkor azt kell csinálni amihez ért. Én nem sajnálom senkitől az infot, mert én is rengeteget kapok itt, meg amúgy is segítőkész vagyok, de ha valaki valamihez nem ért, akkor azt ne csinálja, mert abból galiba lesz, minimális háttértudás mindenhez kell, nem véletlen tanítanak pedagógiát informatikusoknak is helyenként, hogy ha meg kell szólalni, akkor ne legyen bamba. Ha valaki valamivel foglalkozni akar, akkor vegye a fáradságot és okosodjon, első lépésnek a fórum használata kiváló, de nem elég.

Más a segítség és a valaki más helyett való tevékenység. Ha valaki megkérdezi tőlem, hogy kell "bat" fájlt csinálni, akkor elmondom neki szívesen, de ne én csináljam meg helyette. Ugyan ez igaz a kereskedésre is, én lehet megkérdezek, ezt azt, de nem várom el, hogy a profi megoldjon helyettem mindent és én csak a zsebemet nyissam ki.

Szerintem.

Másnak lehet más a véleménye nyilván, amit elfogadok. Célozni itt senkire nem akartam, nem áll szándékomban senkit megsérteni, csak sokszor azt látom az élet különféle területein, hogy az emberek várják, hogy majd a sült galamb a szájukba repül, majd más megoldja a problémákat. Egy darabig ez működik is, de nem örökké, szóval ha valaki kripto pénzekkel akar foglalkozni, akkor muszáj lesz neki egy minimális tudást elsajátítani ha sikeres is akar lenni. Ha valakinek ez hobbi vagy csak sokadlagos tevékenység az megint más. Bányász szempontból is csak előnyökkel jár a plusz tudás, nem mind1, hogy a megszerzett érméket mennyiért passzolja el és mikor.

Én nem vagyok profi, de még csak haladó se ebben a témában, de célom, hogy feljebb tornásszam magam, és ezért teszek is, nem csak sodródok az árral. Még egyszer kihangsúlyozom, hogy senkire nem célzok itt, csak a jó szándék vezérel, még ha nem is így jön le.

Nyugodtan cáfoljatok meg, a kritikából lehet tanulni sokat.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.26!

BTC, újabb vonalak kerültek a chartra sokak örömére :) de nem kell megijedni csak 1 órás idősíkon mert itt látható számomra a fő említésre méltó dolog. Egy eső sáv amit a piros vonalakkal szeretnék kiemelni, ehhez hasonló nem is olyan régen egy sikeres 6100$ fölötti szinten zárt és mivel a trend sem változott így minden amellett szól hogy ez megismétlődjön célárra pedig 6450-6800$ közé tenném.
4 óráson, szintén főleg az óráson kiemelt sáv ami viszi a pálmát de itt se maradunk le mert nagy meglepetésre itt is sávra bukkantam, ami annyiban kapcsolódhat az órás sávhoz hogy itt ha elérjük a felső támaszt akkor ér célt a piros sáv. Támasz érintés után visszaesést várnák a jelenlegi csúcsszinthez 6180$-ra de ne szaladjunk ennyire, menjünk sorba.
Napos érdekességek közül első az Elliott hullám ami kék színű vonallal jelzek és ahol most látható az (5) szint az még az eredeti elképzelés szerinti célszint, azonban mivel (3) szintről a korrekció kisebb volt így a mostani célszintet a fibo 2.61 szintje jelzi amit mindig rugalmasan kell kezelni. Egy másik érdekességet pedig a gyertyák adják, mivel 2 lehetőség is jól sülhet el, 1. ha test nélküli zárás lesz ami jó jele lehet egy következő napi emelkedésnek, 2. ha nem tököl és nyom egy szép bikát ami hipp-hopp célba vezetné az órás sávunkat.
Hetesen látható bordó Elliott hullámot ne keverjük össze a napos kékkel és itt biztos észrevehető hogy a (4) szint nem a legmélyebb pontnál van, ennek az oka hogy miért nem ide húztam azt azzal magyarázom hogy ezt a leszúrást fals piaci hírek okozták.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WmG7V5o7/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kZGIXB9P/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kacONsGd/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/yvavwnlr/

ETH, csábít az Elliott hogy behúzzam de ehhez legalább az előző csúcsszintet nem ártana átlépni sőt még a zónát is mert itt egy forduló még nagyobb eséssel is fenyegethet. Bordó Elliott (3) és (4) szinteket helyre raktam (5) célszinten még nem változtattam de nagy szerencse kell hogy végül a jelenleg jelzett szinten zárjon, mivel a korrekció is nagyobb volt tehát így fibo 1.61-2-61 között kell keresgélni majd. Napos idősíkra csak a tegnapi gyertyazárás miatt térnék ki, ami kis test, hosszú kanóc ez nem a legjobb, lehet izgalom nehogy maci legyen a folytatás.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/n6f3l6IS/

ZEC, nem lehet elszakadni a 226$-os szinttől, mert ennek kulcsa lehet a fojtatásra és nekem a napos test nélküli zárás egészen biztató előjeleket ad. 226$ fölötti zárás pedig még ezt meg is erősíthetné viszont ezzel még csak 250$ környékére juthatnánk, ami abból a szempontból jó lenne hogy az eső trend folytatásától kicsit messzebb kerülnénk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/H7vDu2ro/

DASH, oké így már jó lehet az Elliott csak ennél a jelenlegi szintnél ne menjen lejjebb, behúzni csak akkor fogom ha átlépi az előző csúcsszintet 300$-nál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KB08I4ar/

LTC, megint ütik egymás a gyertya jelek de mint látszik előzőleg már volt hasonló. Azonban nem látom most nagy bajnak egy kis összevisszaságot mivel amúgy se tiszta a kép, tehát messziről nézzük a mozit.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/c9DjEQAX/

XRP, itt is arra vártam elcsípünk e egy Elliott hullám fordulót de ebből már csak szabálytalan Elliott lehet mivel 0.61 fibo szintet is elértük de ez nem rossz ha innen fordul az esés. Rákukkantva napos idősíkra ott találhatnánk magyarázatot egy esetleges Elliott hullám szükségességére, mivel volt egy óriási esés amiből ki kellene keveredni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/jFI8rThv/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/H2seRWWO/

REP, pár napja szemezek itt is Elliottal de még egy csúcsszint átlépést le kellene tenni az asztalra. Napos test nélküli zárás elég pozitív, reméljük ezt egy bika ma megerősíti!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/BDmxvUdV/

ETC, kevés szavazat jött tehát erre a kiugrásra csak én számítok :) továbbra is maradtunk a támaszon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/i7FbmuFn/

XMR, szépen felszúrt 95$-ig de ezt még így nem vehetjük komolyan inkább még bonyolultabb lett a helyzet és itt mindenképpen át kell lépni ha valami pozitív dologban gondolkodunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CVphJVZw/

NXT, szűkülő alakzat féltávja közelébe estünk vissza, ez egy ideális hely újra felfelé venni az irányt!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/w3aVoLwi/

STR, volt egy kis teste tegnap annak a gyertyának amiből inkább lefelé gondoltam az irányt de akkor még várni kellett a 14 órás zárásra. Bika gyertya jött és ez meg is fogta és kicsi nyugalmat is teremtett.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WIUvRKvl/

BCH, kiléptünk ebből a barna alakzatból de ennél én nagyobb tempót vártam volna és első lendületre legalább 336$ fölötti zárást. Vannak itt Elliott hullámos gondolatok is de ezekhez még kellene emelkedés amit a bekarikázott gyertyakombináció ha nem téves jelzés akkor megerősít.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZEONQObQ/

NEO/USDT, egyenlőre még nem tértünk el az előző bekarikázott területhez képest de a most berajzolt piros alakzat jó esélyeket vetít előre. Az alsó támasznak érintése, ami még nem biztos hogy ott húzódik ahol most látjuk de jó alkalom arra hogy ne térjen vissza 25$-ig.
Naposon a piros alakzat passzol a barna eső sávhoz, ami itt felső érintést jelenten 32.5$ környékén majd innen mehetnénk a holdra fel egy kínai gyártmányú rakétával. :)
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Y5GPFKIo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fMwhU9dp/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

pappika

Sziasztok!
Szeretnek elkezdeni kereskedni, es olyan oldalt keresek ahova tudok direkbe bankszamlarol penzt kuldeni.
Ki mit tud ajanlani, melyik oldallal van megelegedve?

Valaszaitokat elore is koszonom.

andysk

Idézetet írta: pappika Dátum október 26, 2017, 11:58:05 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Szeretnek elkezdeni kereskedni, es olyan oldalt keresek ahova tudok direkbe bankszamlarol penzt kuldeni.
Ki mit tud ajanlani, melyik oldallal van megelegedve?

Valaszaitokat elore is koszonom.
coinbase.com , kraken.com

pappika


Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.27!

BTC, órás piros sávból tegnap délben egy határozott bika gyertyával kitört ami 5968$-ig felszúrt, majd vissza lépet kicsit és újabb próbát tett felfelé de 5999$-ról visszafordult 5748$-ra, ahol már másodszor mutat fordulatjelzést. Kékkel bekarikázott gyertyahármas kitűnő lehetőség volt a folytatásra de ez elmaradt, utána hasonlót láthatunk lefelé ahol viszont hozta amit kell.
4 óráson egyenlőre követjük a rajzolt nyilat de ez csak azt jelzi hogy cél a felső támasz. Az óráson említett két leszúrás itt is szépen látszik de ez egyenlőre még sok infója nincs.
Naposon 180$-os gyertyával (kanócok nélkül értendő) zártuk a napot ebben még kicsi bennmaradt ami talán ma előjön ha mégse akkor inkább test nélküli zárásnak örülnék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AG6oHRF9/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/i9TZVFO4/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zvKMOMA7/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/YcopEw4p/

ETH, egyenlőre nem nagyon akaródzik felfelé mozdulni inkább beállt egy oldalazó álláspontra habár az RSI felfelé mutat de ez ilyenkor nem sok infó. Elliott hullámmal is lehetne próbálkozni de amíg nem lépi át a zónát addig halott ügy.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ojlDChM9/

ZEC, átléptük a 226$-os ellenálláson illetve a csúcsszinten majd vissza is tesztelt 227.6$-ra itt jól mutatja az órás kép mekkora harc folyt a végeredmény pedig egy leszúrás és a nagy semmi. Ezzel most már el kell hárulni minden akadálynak legalább 250$-ig.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/iRuf4B8i-ZEC-USDT/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HycBzGsW/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/deGOi1Fx/

DASH, mai elemzésben nagyjából mindenhol egy várakozó álláspontot láthatunk, ezt nem tudom minek köszönhetjük de az alakuló Ellitt hullámoknak egészen jót  tesz, feltéve hogy emelkedéssel fojtatjuk. Előző csúcsszintet nagyjából a felső lila támasznál érhetnénk el, ami így egészen jól sülhetne el.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KB08I4ar/

LTC, ismét hozok rengeteg vonalat amiket nézni csak úgy érdemes ha egész nap követed a mozgást. Ezeket a vonalakat magamnak ritkán húzom be és most is csak azért hogy akik azt hiszik, húzunk egy vonalat majd arról mondunk pá szót és kész is az elemzés. Vége felé látunk egy apró be szűkülést, oké ez itt ki fog lépni de ez már benne van egy nagyobb alakzatba, aminek kicsit már átléptük az alsó támaszán és most dől el hogy ez csak pici kilengés vagy komoly szándék lefelé. Felfedezhető még itt egy emelkedő sáv is aminek szintén eldőlhet a sorsa és akkor van itt még a barna felső támasz is, ami becsomagolja ezt az egészet. Tehát ha felfelé mégis elhagyja a szűkülő háromszöget akkor ez a barna támasz lehet a sorsdöntő de ez átszeli az emelkedő sávot itt is fontos hogy fölé kerüljük és ez mind-mind azért hogy a több mint egy hónapja indított Elliott hullám tovább épülhessen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kZLDAcNT/

XRP, mint már említettem oldalazás ütötte fel a fejét mindenhol itt sincs ez másképp de abból hogy 0.61 szintnél állt meg inkább számítok felfelé fojtatásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5buiMQJ8/

REP, naposon egy bika gyertya volt a tegnapi elvárás de végül csak egy kisebb bika sikeredett aminek az okát 4 órás idősíkon láthatjuk a bekarikázott gyertyahármas képében. Ez most így még a fojtatás szempontjából se a legideálisabb, RSI is a padló irányába fordult.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2wNDMnWC/

ETC, oldalazó lassú esés végeredménye továbbra is fojtatódik a támaszra tekeredés. Visszamentem órásra keresgélni ahol max egy felső támaszszerűséget találtam ezt érdemes lehet figyelni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/25oQxt79/

XMR, csigatempó de megint lefelé vagy ez csak az országos oldalazás része, még nem világos viszont semmire se jó. Mindenképpen 93$ fölé kell kerülni mert veszélyes ez a szitu.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2B4mmMaU/

NXT, még mindig középtávon szöszölük tehát még várni kell melyik irány lesz a helyes.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PwtmVEHC/

STR, sokkal okosabbak itt se lettünk de az utolsó gyertya ami 14 órakor záródik hozhat fordulatot feltéve hogy bika gyertya lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/PrPWqgnW/

BCH, valami hasonlóra számítottam mint amit látunk csak fürgébb is lehetne a mozgás. Tudjuk hogy ez nem kívánságműsor de itt most egy test nélküli, majd bika gyertya egészen jót tenni a fojtatásnak és simává tehetné a 398$-ig vezető utat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/mqZjNHoS/

NEO/USDT, jó lehet ez és úgy látom a tegnap még billegő alsó támasz megtalálta a helyét de itt most főszerephez is jutott. Fura tapadásszerű mozgással emelkedik tehát itt még ki is kukkanthat lefelé. Két bekarikázott rész között még  mindig van hasonlóság és ez okozhat gondot de a 27.75$-os ellenállás még segíthet ennek megtörésében.
Naposon a tegnapi kis testű zárás egy esetleges mai 27.75$-t elérő maci gyertya esetén a 4 óráson bekarikázott terület közötti hasonlóság eredményeként, 25.96$-os negatív csúcsot is elérheti.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NEOUSDT/NCaYwENI-NEO-USDT/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/AHKigRv6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZBxQpCGn/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

kohalany

Sziasztok!
A bitfinex-en szeretnék kereskedni. Kiválasztottam a coin-devizapárt és nyitnék pozíciót, de nem egyértelmű számomra a "hogyan".
Tudnátok erről ajánlani videót, vagy bármilyen anyagot?
Előre is köszi