SZERETNÉL CIKKET ÍRNI VAGY FORDÍTANI?https://www.kriptopenz.info/cikkirokat-es-forditokat-keresunk/Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!
Szia!Nagyon jó ötlet volt, esetleg annyi hogy nem lehetne fixálni valahova az oldalon a chat ablakot? Nem tudom képes-e rá ez a modul, ha fórumtémát olvasok, közben sem lenne rossz rápillantani néha.
Quote from: CoderKevin on June 15, 2017, 09:49:25 AMSzia!Nagyon jó ötlet volt, esetleg annyi hogy nem lehetne fixálni valahova az oldalon a chat ablakot? Nem tudom képes-e rá ez a modul, ha fórumtémát olvasok, közben sem lenne rossz rápillantani néha.Fixáltam, most már megjelenik mindig, minden oldalon.
Szia Vegán,nagyon jó ötlet volt ez a chat funkció.Kicsit keresgéltem milyen chat addonok vannak még smf-hez és vannak nagyon jó fizetősek(pl: cometchat) de találtam egy elég jó free-t is ami talán upgrade lenne a mostanihoz képest.AJAX-CHAT by Stephan FrankEsetleg ha nagyon esik az eső és van egy kis időd szerintem érdemes lenne rávetned egy pillantást
Quote from: bast on June 18, 2017, 07:26:28 AMSzia Vegán,nagyon jó ötlet volt ez a chat funkció.Kicsit keresgéltem milyen chat addonok vannak még smf-hez és vannak nagyon jó fizetősek(pl: cometchat) de találtam egy elég jó free-t is ami talán upgrade lenne a mostanihoz képest.AJAX-CHAT by Stephan FrankEsetleg ha nagyon esik az eső és van egy kis időd szerintem érdemes lenne rávetned egy pillantást Köszi, de sajnos az Ajaxchat zip fájl üres.. a másik pedig nem tetszik és drága is... úgyhogy marad ez egyelőre.. talán megveszem a pro változatot 30 dollárért, azt jobban testre lehet szabni.
Quote from: Székely Vegán on June 18, 2017, 09:14:15 AMQuote from: bast on June 18, 2017, 07:26:28 AMSzia Vegán,nagyon jó ötlet volt ez a chat funkció.Kicsit keresgéltem milyen chat addonok vannak még smf-hez és vannak nagyon jó fizetősek(pl: cometchat) de találtam egy elég jó free-t is ami talán upgrade lenne a mostanihoz képest.AJAX-CHAT by Stephan FrankEsetleg ha nagyon esik az eső és van egy kis időd szerintem érdemes lenne rávetned egy pillantást Köszi, de sajnos az Ajaxchat zip fájl üres.. a másik pedig nem tetszik és drága is... úgyhogy marad ez egyelőre.. talán megveszem a pro változatot 30 dollárért, azt jobban testre lehet szabni.Amúgy pl. a slack-en nem gondolkodtál? Mégiscsak jobban használható, mint ez a pluginolt chat, áttekinthetőbb, könnyebb olvasni, mobil app, stb. A free verziója is teljesen jó (asszem a fő korlátozás a history, 10000 üzenet az ingyenesben). Melóban is azt használjuk, 200-250 ember.
Ki kell nyitni plusz jelnél, ez eddig nem volt.
Arra nincs lehetoseg, hogy tobb elozmenyt lehessen visszanezni? Vagy van, csak en nem talalom? Beszelgetnek valamirol erdekelnenek az elozmenyek de csak par percre lehet visszatekerni.