Author Topic: [POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar  (Read 187895 times)

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #40 on: December 07, 2017, 06:36:23 PM »
Sziasztok!

A sok tolvaj külföldi pool-t megelégelve beüzemeltem egy ETN-n poolt.

http://etn.nasf.eu

kiszolgáló: stratum+tcp://etn.nasf.eu
portok:
3333 - Gyengébb hardverhez
5555 - Közepes teljesítményű gépekhez
7777 - Komoly bányászrigekhez

Kérdés, kérés van bátran írjatok itt.

Kérlek gyertek bánáyszni, mert egyelőre kevesen vagyunk még!

5db 1060 minek számit?

én 4 db 1070 el nyomom a 3333-on,
igaz most kezdtem el....

szerintem 5555, de úgyis beáll szerintem kb egy óra alatt
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline sleve

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #41 on: December 07, 2017, 06:39:24 PM »
Sziasztok!

A sok tolvaj külföldi pool-t megelégelve beüzemeltem egy ETN-n poolt.

http://etn.nasf.eu

kiszolgáló: stratum+tcp://etn.nasf.eu
portok:
3333 - Gyengébb hardverhez
5555 - Közepes teljesítményű gépekhez
7777 - Komoly bányászrigekhez

Kérdés, kérés van bátran írjatok itt.

Kérlek gyertek bánáyszni, mert egyelőre kevesen vagyunk még!

5db 1060 minek számit?
nálam 4db 1060 megy 10000-res fix diffen de nem ezen a poolon
kicsit szégyellem magam de nekem ebből nem derül ki, hogy most gyenge, közepes vagy komoly a rigem
a komolyt valószínűleg nem üti meg

bazsy

  • Guest
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #42 on: December 07, 2017, 06:41:53 PM »
Sziasztok!

A sok tolvaj külföldi pool-t megelégelve beüzemeltem egy ETN-n poolt.

http://etn.nasf.eu

kiszolgáló: stratum+tcp://etn.nasf.eu
portok:
3333 - Gyengébb hardverhez
5555 - Közepes teljesítményű gépekhez
7777 - Komoly bányászrigekhez

Kérdés, kérés van bátran írjatok itt.

Kérlek gyertek bánáyszni, mert egyelőre kevesen vagyunk még!

5db 1060 minek számit?
nálam 4db 1060 megy 10000-res fix diffen de nem ezen a poolon
kicsit szégyellem magam de nekem ebből nem derül ki, hogy most gyenge, közepes vagy komoly a rigem
a komolyt valószínűleg nem üti meg


5555 port kell neked 7777-re inkább hatos riget illik tenni de amúgy is befogja állítani magának amit én személyszerint nem kedvelek mert kevesebbszer küld be sharet

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #43 on: December 07, 2017, 06:43:32 PM »
Sziasztok!

A sok tolvaj külföldi pool-t megelégelve beüzemeltem egy ETN-n poolt.

http://etn.nasf.eu

kiszolgáló: stratum+tcp://etn.nasf.eu
portok:
3333 - Gyengébb hardverhez
5555 - Közepes teljesítményű gépekhez
7777 - Komoly bányászrigekhez

Kérdés, kérés van bátran írjatok itt.

Kérlek gyertek bánáyszni, mert egyelőre kevesen vagyunk még!

5db 1060 minek számit?
nálam 4db 1060 megy 10000-res fix diffen de nem ezen a poolon
kicsit szégyellem magam de nekem ebből nem derül ki, hogy most gyenge, közepes vagy komoly a rigem
a komolyt valószínűleg nem üti meg

Szerintem közepes, de kiegészítettem az első hozzászólásomat.
Varidiff miatt úgyis beáll majd, de ha nagyon alacsonyról indul, akkor megvan az esélye, hogy kitiltson a szerver a túl sok alacson difficulty share miatt.
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline Morty

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #44 on: December 07, 2017, 08:04:20 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.

Offline robibusa

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 70
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #45 on: December 07, 2017, 08:45:24 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.



Sziasztok!

Hasonló problémám van nekem is egy HD7870 XT és RX470 8GB párossal.
A hiba itt is jön, bár utána elindul. Megy is mindkét kártya, kb. 900H/s-el, majd a 7870 leáll.
GPU 0 hangs in OpenCL call, exit üzenet jön és újraindul.

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #46 on: December 07, 2017, 08:51:30 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.



Sziasztok!

Hasonló problémám van nekem is egy HD7870 XT és RX470 8GB párossal.
A hiba itt is jön, bár utána elindul. Megy is mindkét kártya, kb. 900H/s-el, majd a 7870 leáll.
GPU 0 hangs in OpenCL call, exit üzenet jön és újraindul.

Claymore-al nekem is voltak problémáim. Próbáljátok ki xmr-stak-ot esetleg.
Nem kell előre start.bat-ot készíteni, csak elindítod a progit, és bekéri az adatokat, pool címe (nem kell a "stratum+tcp://" csak a host "etn.nasf.eu:3333").
Passwordnél x, nicehashre false, ssl-re false.
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline robibusa

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 70
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #47 on: December 07, 2017, 10:22:02 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.



Sziasztok!

Hasonló problémám van nekem is egy HD7870 XT és RX470 8GB párossal.
A hiba itt is jön, bár utána elindul. Megy is mindkét kártya, kb. 900H/s-el, majd a 7870 leáll.
GPU 0 hangs in OpenCL call, exit üzenet jön és újraindul.

Claymore-al nekem is voltak problémáim. Próbáljátok ki xmr-stak-ot esetleg.
Nem kell előre start.bat-ot készíteni, csak elindítod a progit, és bekéri az adatokat, pool címe (nem kell a "stratum+tcp://" csak a host "etn.nasf.eu:3333").
Passwordnél x, nicehashre false, ssl-re false.

No, azt hiszem nekem sikerült.
Elképzelhető, hogy a HD7870 XT 2GB és Rx 470 8GB Nitro+ 1.1KH/sec fölé tud menni?
Sőt folyamatosan emelkedik. Ez már túl szép két ilyen kártyához képest számomra.
Ha pontos akarok lenni 1.17-nél állt meg, ami annyit jelent, hogy 141 ETN-t kapok átlagban naponta, ami kb 11 dolcsi mostani árfolyamon.

Minden esetre köszönöm a segítséget!
« Last Edit: December 07, 2017, 10:28:45 PM by robibusa »

Offline SF

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 80
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #48 on: December 07, 2017, 10:24:44 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.



Sziasztok!

Hasonló problémám van nekem is egy HD7870 XT és RX470 8GB párossal.
A hiba itt is jön, bár utána elindul. Megy is mindkét kártya, kb. 900H/s-el, majd a 7870 leáll.
GPU 0 hangs in OpenCL call, exit üzenet jön és újraindul.

Claymore-al nekem is voltak problémáim. Próbáljátok ki xmr-stak-ot esetleg.
Nem kell előre start.bat-ot készíteni, csak elindítod a progit, és bekéri az adatokat, pool címe (nem kell a "stratum+tcp://" csak a host "etn.nasf.eu:3333").
Passwordnél x, nicehashre false, ssl-re false.

No, azt hiszem nekem sikerült.
Elképzelhető, hogy a HD7870 XT 2GB és Rx 470 8GB Nitro+ 1.1KH/sec fölé tud menni?
Sőt folyamatosan emelkedik. Ez már túl szép két ilyen kártyához képest számomra.
Ha pontos akarok lenni 1.17-nél állt meg, ami annyit jelent, hogy 141 ETN-t kapok átlagban naponta, ami kb 11 dolcsi mostani árfolyamon.


Klassz

Offline robibusa

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 70
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #49 on: December 07, 2017, 10:40:10 PM »
Sziasztok,

Szerintetek mi okozhatja a hibát?

A gép : 7950+rx 460
10.2 beta
w7 64bit
config file: -xpool stratum+tcp://etn.nasf.eu:3333
-xwal wallet címem
-xpsw x

-allpools 1
-tt 75
-h 0,0 <-- ezt csak azért raktam bele mert elindulásnál 896 és 800-nak látja a két karit, majd próbálkoztam más értékekkel... ha kivettem akkor is az alábbi hibát dobta

elindul majd az alábbi hibaüzenet dobja
GPU0 found incorrect share. if you see this messege often make sure you that you did overclock it too much also try reduce "-h" value

A karik nincsenek tuningolva.



Sziasztok!

Hasonló problémám van nekem is egy HD7870 XT és RX470 8GB párossal.
A hiba itt is jön, bár utána elindul. Megy is mindkét kártya, kb. 900H/s-el, majd a 7870 leáll.
GPU 0 hangs in OpenCL call, exit üzenet jön és újraindul.

Claymore-al nekem is voltak problémáim. Próbáljátok ki xmr-stak-ot esetleg.
Nem kell előre start.bat-ot készíteni, csak elindítod a progit, és bekéri az adatokat, pool címe (nem kell a "stratum+tcp://" csak a host "etn.nasf.eu:3333").
Passwordnél x, nicehashre false, ssl-re false.

No, azt hiszem nekem sikerült.
Elképzelhető, hogy a HD7870 XT 2GB és Rx 470 8GB Nitro+ 1.1KH/sec fölé tud menni?
Sőt folyamatosan emelkedik. Ez már túl szép két ilyen kártyához képest számomra.
Ha pontos akarok lenni 1.17-nél állt meg, ami annyit jelent, hogy 141 ETN-t kapok átlagban naponta, ami kb 11 dolcsi mostani árfolyamon.


Klassz

Szerintem engem átver a pool :D
1.3-1.4KH/sec között mozog.
De ha ez igaz, akkor én egyértelműen maradok itt, mert teljesen stabil a gép is, a 470es alig megy 55fok-ig, a másik is max 65.
Meglátjuk hogy alakul, de eddig lényegesen biztatóbb, mint a ZEC napi 2.5 USD előrejelzése

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #50 on: December 07, 2017, 11:00:14 PM »
470-esek nálam 630 körül mennek R9 390 pedig 720-at csinál ha ez mérvadó. Poolon a jelzett hashrate simán mozoghat 10%-ot, nekem is hol 22, hol 25KH-t mutat
« Last Edit: December 07, 2017, 11:04:22 PM by dpeter »
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline zmate1000

  • Ződfülü
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #51 on: December 07, 2017, 11:12:56 PM »
Hello! Köszi a poolt. Mindjárt ráállítom a 2db 580-as riget meg egy vega riget! Hadd szóljon! Szép kezdeményezés remélem így is marad! :)

Offline robibusa

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 70
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #52 on: December 07, 2017, 11:14:25 PM »
470-esek nálam 630 körül mennek R9 390 pedig 720-at csinál ha ez mérvadó. Poolon a jelzett hashrate simán mozoghat 10%-ot, nekem is hol 22, hol 25KH-t mutat

Hm, nekem a 7870 430-at, a 470-es pedig 590-et hoz most.
De gondolom a legpontosabb adatot az xmr mutatja.
A lényeg, hogy ha megmarad 1.1KH/sec körül az nekem már nagyon jól hangzik, mert akkor hamar megvehetem a többi lényeges alkatrészt, hogy az első rig megépüljön :)

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #53 on: December 07, 2017, 11:22:24 PM »
470-esek nálam 630 körül mennek R9 390 pedig 720-at csinál ha ez mérvadó. Poolon a jelzett hashrate simán mozoghat 10%-ot, nekem is hol 22, hol 25KH-t mutat

Hm, nekem a 7870 430-at, a 470-es pedig 590-et hoz most.
De gondolom a legpontosabb adatot az xmr mutatja.
A lényeg, hogy ha megmarad 1.1KH/sec körül az nekem már nagyon jól hangzik, mert akkor hamar megvehetem a többi lényeges alkatrészt, hogy az első rig megépüljön :)

Ámen!  :)
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline mogyikrisz

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 35
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #54 on: December 07, 2017, 11:26:28 PM »
Hello! Köszi a poolt. Mindjárt ráállítom a 2db 580-as riget meg egy vega riget! Hadd szóljon! Szép kezdeményezés remélem így is marad! :)

Bezony. Ámen.

Csákányoljuk 1000el

1 Vega rig nekem is ráállítva.

Offline GepyMiner

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 102
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #55 on: December 07, 2017, 11:54:13 PM »
Én is kipróbálnám, 3 gyors kérdés:
- létezik nem paymentID-s exchange vagy normális online wallet?
- ha nem, akkor melyik offline walletet ajánljátok windowsra?
- Hol lehet vele kereskedni, btc/$ -ba váltani? poloniex/bitrexen nem látom, mást meg nem használok/ismerek

Offline dpeter

  • Kisokos
  • ***
  • Posts: 221
  • Crypto őslakos/nomád
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #56 on: December 07, 2017, 11:56:16 PM »
Én is kipróbálnám, 3 gyors kérdés:
- létezik nem paymentID-s exchange vagy normális online wallet?
- ha nem, akkor melyik offline walletet ajánljátok windowsra?
- Hol lehet vele kereskedni, btc/$ -ba váltani? poloniex/bitrexen nem látom, mást meg nem használok/ismerek

Cryptopia-án biztos fent van, de ott csak paymentid-s megoldás van
korábban linkeltem a parancssoros walletet sajna én jobbról nem tudok, gui walletről nem hallottam jókat
Are you a one or a zero?
We live in a kingdom of bullshit.

https://blogchain.hu

Offline Fagyi Zoli

  • Moderátor
  • Törekvő
  • ********
  • Posts: 97
    • View Profile
    • Fagyi Zoli Videók
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #57 on: December 08, 2017, 12:12:18 AM »
Egy rigen kipróbálom, ha beválik, akkor az ajánlásomra számíthatsz ;)
Nem mindig a tapasztalat a helyes információ forrás!
Pld: A PC füsttel működik, mert ha kijön belőle a füst, akkor nem működik tovább!

Offline Merderion

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 85
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #58 on: December 08, 2017, 06:57:24 AM »
Eddig 2 blokk de még nem történt kifizetés..:/ ???
Jakab Gábor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Igen én vagyok a kis képen)

Offline FTi

  • Ződfülü
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re:[POOL][Cryptonote] - Electroneum - Magyar
« Reply #59 on: December 08, 2017, 06:59:35 AM »
Tévedés, csak 1 rendes blokk, de még nem elég öreg  ;)