Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - willow

#1
Általános kriptopénz témák / Ta Ta Tu
szeptember 28, 2019, 06:45:13 DÉLELŐTT
Nézz ingyen filmet, vagy játsz a neten, meg még sok minden más. És mindezért még tokeneket is kapsz. Sőt már az üdvözlő bónuszért is megéri.
Ha érdekel, kattints a linkre.
https://27fk.app.link/VoVPzL6fl0

#2
Általános kriptopénz témák / ZEN
szeptember 27, 2019, 03:45:05 DÉLUTÁN
Sziasztok. Szeretnék megosztani egy kis pénzszerzési lehetőséget veletek. Nincs más dolgotok, mint regisztrálni, és minden nap begyűjteni egy kis aprót. Nem kell befektetni semmit, nem piramisépités, csak sima faucet. Kattintasz, és viszed a pénzt. Nincs trójai, vagy háttérbányászat. Teljesen korrekt. Én már nagyon régen gyűjtögetek, és minden nap ad. Sőt folyamatosan fejlesztenek. Úgy néz ki, hogy most még többet lehet bezsákolni. Ha az infóért nem sajnáltok tőlem egy kis aprót, akkor légyszi a reflinken keresztül regeljetek. Persze ha csak akartok. Ha nem akkor sincs harag. Sok sikert, és sok-sok kis zent mindenkinek. Üdv
willow
https://getzen.cash/auth/register?ref=2248

#3
Általános kriptopénz témák / Segitség
április 01, 2019, 04:47:03 DÉLUTÁN
Ha valakinek általános témában segitség kell, az ide is irhat. Én lennék az első. A porntube beépült a rendszerembe, és nem tudok megszabadulni tőle, pedig rettenetesen idegesit a felugró ablakaival. Valaki adhatna tanácsot, hogyan tudok megszabadulni tőle.
#4
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Skrill
január 26, 2019, 12:18:24 DÉLUTÁN
Sziasztok. Használ valaki skrill mastercardot?  Nekem van, de sehol ezidáig nem tudtam vele mo-n fizetni. Valami tapasztalat ez ügyben? Ha van, akkor kérem ossza meg itt velünk az illető.
#5
Off topic / Használ itt valaki iphon-t ?
október 21, 2018, 12:32:55 DÉLUTÁN
Mert segitség kellene.
#6
Általános kriptopénz témák / Golden Tea Age of módra
július 22, 2018, 07:27:38 DÉLUTÁN
Ezek a játékok piramis rendszerre épülnek. Vannak amik fizetnek, vannak amik lehúznak. Egy biztos előbb vagy utóbb mindegyik lelép. Ez amit most ajánlok, egy orosz fejlesztésű játék. Gyűjtögetős, mint az Age of. Ugyanúgy van ingyenes verziója, és van olyan is, amivel már lehet valamennyit keresni. Én is most kezdtem, de én tettem bele pár dollárt is , hogy legyen azért egy kis izgalom is benne. Van akik már régóta tolják, és állitásuk szerint beletettek 150 ezret, és havonta kivesznek belőle 80 ezret. Hát bátraké a szerencse. De én amondó vagyok hogy csak kicsibe kell csinálni, és akkor akár egy jó kis kikapcsolódásnak is elmegy. Az, hogy orosz, attól meg nem kell megilyedni, az oldal forditja magát, ha kell. Cryptót is lehet utalni rá, ha valaki akar, akár pár centet is, ha valaki nem akar sokat kockáztatni. Vannak bónuszok, stb, stb. Nézzétek meg. Nekem tetszik. Természetesen, mint minden ilyen játékot, ezt is reflinken keresztül lehet elérni, ami itt van.https://golden-tea.me/?ref=1390982Jó szórakozást.
#7
Általános kriptopénz témák / StartMiner
július 06, 2018, 02:19:25 DÉLUTÁN
Ez az oldal állitólag már 2 éve ontja az ingyen btc-t. Én kipróbáltam több btc-s regisztrációs cimmel, és mindegyikre ad. Frissitettem az első pénzesebb verzióra. Mivel a szabályzat szerint csak 0.005 btc-től lehet wisszautalni, ezért megvártam, mig el nem érte ezt az összeget, majd kezdeményeztem egy visszautalást. Ekkor kiirta, hogy vegyek még nagyobb csomagot, mert ekkor azonnal utal, vagy várjak 5+ napot. Hát most várok 5 napot, aztán meglátjuk mi lesz. Ha valaki kedvet érez a kipróbálásához, akkor a következő linken tegye ezt meg. Már persze csak akkor, ha ez nem okoz lelkiismereti válságot, hogy reflinken keresztül kell regelni.  :D



https://www.startminer.com/1931869
#8
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / BTC Click
június 30, 2018, 07:29:29 DÉLUTÁN
Ez is valamilyen gyűjtögető oldal.



https://btcclicks.com/?r=b4e3fab4
#9
Coin-ok / EOPT
május 18, 2018, 02:51:03 DÉLUTÁN
Egy kis ingyen pénz.

#10
Szerintem az ilyen tipusú kártyáké a jövő. Az elképzelés jónak tűnik, most ha valaki beszáll az ICO-ba, kezdésnek 30% bónuszt kap. Hosszútávon biztosan felmegy az értéke, ha a kártya működőképes lesz. Rakok ide egy referral linket. Akit nem sért a dolog, azt megkérném, hogy ezen keresztül lépjen fel a weblapra. Persze semmi sem kötelező. :)
https://dashboard.hashcard.io/?ref=c338343

#11
Off topic / Ingyen ETH ha valakit érdekel
január 06, 2018, 11:57:24 DÉLELŐTT
Csak kattints a linkre, és keress sok pénzt ingyen.http://ethcombo.com/?i=237595
#12
Kedves Mindenki. Szerintem eljön az az idő, amikor a kryptó az életünk szerves részévé válik. Tehát nem lesz mindegy, hogy hol ,és hogyan költjük el a pénzünket. Ezért gondoltam arra, hogy itt megoszthatnánk tapasztalatainkat azzal kapcsolatban, hogy hol lehet, hol érdemes,és mi a módja annak, hogy az általunk birtokolt kryptovalutát hasznosan feltudjuk használni. Ha van már ilyen jellegű téma, akkor ezt kérem törölni, de ha nincs, akkor várom a hozzászólásokat.
#13
Coin-ok / Nxt
december 23, 2017, 05:53:50 DÉLUTÁN
Mivel a kereső nem talált a nxt-re semmit, ezért bátorkodtam új témát inditani. Nagyon nem tudok a next-ről semmit. Amiért irok, annak az az oka, hogy találtam egy hirdetést valahol a neten, már nem tom hol, hogy akinek nxt coinja van walletben, vagy a Bittrex-en, és azt tartja december 28-ig, az kap ignis tokent 1/0.5 arányban. Tehát még nem késő, bár a nxt ára nagyon gyorsan emelkedik. Hajrá bányászok. ;)
#14
Kripto Politika és Spekuláció / Aranyköpések.
december 21, 2017, 07:30:39 DÉLELŐTT
Ide jöhet minden . Hires emberektől, és nem annyira hiresektől is. Akár fórumlakóktól, vagy akár csak a szomszédtól. ;D
#15
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Bit-Z
december 09, 2017, 08:53:40 DÉLUTÁN
Ez a váltó nem érdemel különösebb figyelmet, hacsak nem azért, hogy érdemes elkerülni.  A kiutalási rendszere nem egyértelmű, és a kiutalható coinok mennyiségi szabályozás alatt vannak. Vagyis megvan határozva a minimum mennyiség. Ez alatt nem lehet kiutalni. Én is ebbe a csapdába estem, igy bentragadt a pénzem. A legtöbb esetben több száz dollár érték kell lenni egyes coinokban ahhoz, hogy ki lehessen utalni. A kiutalásnál nem csak a coin cimét kell megadni, hanem kér egy address tag-ot. De mi lehet ez az address tag? Hol lehet ezt megtalálni? Tudja valaki a megoldást? Kereskedett már valaki a bit-z-nél, és találkozott ezzel a problémával. Nos ha igen, akkor segithetne, és leirhatná a megolást, nehogy más is ebbe a csapdába kerüljön. Mielőtt valaki feltenné a kérdést, hogy miért nem irok a supportnak, hát már irtam, csak még idáig nem érkezett válasz. Ennyi.
#16
Kriptopénz Bányászás / Hát én akkor mit bányásszak CPU-val?
október 26, 2017, 06:19:30 DÉLUTÁN
Sziasztok. Ide lehetne összegyűjteni azokat a coinokat, amik bányászhatók processzorral is, vagy csak azzal. Név, elérhetőség, statisztika, stb, stb.
#17
Kriptopénz Bányászás / Miért van az, hogy
október 07, 2017, 11:59:06 DÉLELŐTT
Hát ha még nincs ilyen kérdezz-felelek topik, akkor itt a lehetőség. Ha van, akkor kéretik törölni. Az én kérdésem az lenne, hogy miért van az, hogy a bányaprogiba sorban találom a blockokat, a poolon meg csak kihagyással jelenik meg. Például. Progi mutatja 61 023, 61 024, 61 025, 61 026, stb. A poolon. 61 023, 61 025,  stb. Valaki tudja a választ?