Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - andysk

Pages: [1]
1
Vásárhely / Eladó 5db L3+ DOGE+LTC
« on: November 10, 2021, 06:52:19 PM »
Sziasztok, eladó 5 gép, 5 tàppal együtt, 600MHs-t tudnak 920W-os fogyasztassal. Megkíméltek, kb. 1.5 évet mentek. Személyes átvétel.
1000€/darab, együtt 4000€.

2
UPDATE!!!!!

Úgy látom rengeteg darab giant kell. Ennyit most már nemtok megfinanszírozni az én 105 darabom mellett.
Tehát a következőt javaslom:
1. írjátok össze mennyi kell és kinek. Skype és email elerhetőséggel. Ki vállalja?? Most sajna nincs erre időm hétfő reggelig. Addigra kéne lezárni.
2. Mindenki saját maga rendelné a csoportos vásárláson belül. Ár 1850$+DHL (kb80$. kettőnél vagy többnél persxe spórolsz)
3. Atideath-nek elmagyaráztam hogyan intézze a vámot. Neki simán bejott 1-2 giant. Privátot írtok neki és megosztja veletek az infót.
Ha valaki azt szeretne hozzám jöjjön akkor előre kérem a BTCs utalást hozzám. Remélem nem lessz ilyen, nem szivesen tartogatom más pénzét. Épp elég bajom van 105nyi giantra valo BTC gyors beszerzésével.
Ja és mindenkitől elnézést kérek, én sem gondoltam volna az elején hogy 112 gigantot veszek összesen. És hogy az ára is felmegy picit mivel őrülten kapkodják.

Jó lessz így??
---------------------------------------------------------------Sziasztok. Sajnos egyenlőre a minik és 4-es minik nem elérhetőek. Ill. a scam oldalak kínálják csak

3
Kriptopénz Bányászás / MAX PROFIT - olcsó áram, olcsó hardware
« on: January 09, 2017, 11:45:57 AM »
Sziasztok!!
Ezt a topikot azért nyitottam mert a sikeres bányászásnak az alapja persze a jó optimalizáláson kívül. Hozzászólásokat várok ki mennyit fizet az áramért és mit hol lehet olcsón beszerezni kicsiben és nagyban. Tehát áram árak, hardware árak kis és nagykerek Magyarországon és külföldön egyaránt.

Pages: [1]