Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.04!

BTC, 4300$-os szintig szúrt le az ár ismét és még mindig nem tudott megragadni ott rögtön vissza is tolták, ami a párnappal ezelőtt is látható 300$ körüli mozgást eredményezett. RSI az alsó tartományban kanyarog de én még mindig nem látom hogy padlót fogna ami jelezne egy ennél is lejjebb ugrás, persze ehhez nem kell sok hogy megtörténjen. Pillanat kép napos nézetben még mindig a bekarikázott részek ahol várható volt emelkedés. Mostani kép szerint ha hasonló helyzetet keresünk a bekarikázottakhoz nem hasonlít a kép tehát még van esélye a korrekciónak. Hogy legyen emelkedés ahhoz még fel kellene menjen 4900$-ra, esetleg ezt a liftezést megismételve már sokkal nagyobb az esély egy újabb felfelé kitörésre. Itt naposon az RSI már más képet mutat, nagy tempóban zuhan veszélyes akkor lehet ha a kék és piros a padlón találkozik majd ott is ragad.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/CeYnqQ1p-BTC/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/szLqNoNU/

ETH, egyre nagyobb a gyanúm hogy amit vártam az most valósulhat meg, lila alsó támasz elérése 290$ körül. Ott viszont ismét kritikus helyzet lesz mert mindkét irányba lesz lehetőség megindulni ennek a magyarázata a 3. alsó támasz érintés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Lan84UJ8/

ZEC, itt viszont borulhatnak a szabályok mert ha eléri az alsó barna támasz 4. alkalommal is az teljes zűrzavart mutat és az árat is visszatolhatja 200$ alá. Viszont nagyban és hosszútávon nézve ezek a mozgások még mindig egy kis területen zajlik ami felfelé mutató trendet mutat. Két fő trend mutat felfelé egy rövid ami 140$ alatt fordulhat meg és egy nagyobb ami pedig 90$ alatt, erre azonban nem utal semmi hogy elérhető lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/UH8BsknB/

DASH, a bekarikázott 3 gyertya lehetett volna az emelkedés kulcs de a 3. zöld gyertya magassága nem érte el az 1. piros magasságát ha elérte volna az statisztikák alapján jó jeleket vetített volna felfelé. Lefelé viszont azt mutatja a következő 3 gyertya amit kell, zöld után egy bizonytalan test nélküli  majd a piros betakarja a zöldet. Ennek a mozgásnak lehet a (C) korrekciós szint aljának keresése a magyarázata. A bizonytalanságba bedobva egy alsó kék támasz is került a chartra mint mentőöv.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/bs8rL31U/

LTC, RSI veszélyes mélységben kanyarog nagyon nem tetsző módon. Csodálkozni azonban nincs okunk ha azt nézzük 44$-ról kis pihenővel szaladtunk fel 96$-ig ahonnan egy 63$-ig való korrekció teljesen elfogadható lenne. És itt ha figyelitek fibo 0.38-0.5 között 08.02.-én volt egy alj ami felhívja a figyelmemet elliott hullám lehetőségre ehhez azonban nem lépheti át a 0.5 fibo szintet, tehát ha ez elliott hullám akkor első lépésben 130$ lehet a cél.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/80LE4EtJ/

XRP, 139 ezer dolláros forgalom az nagyon kevés az elmúlt napokhoz képest amit még mindig a koreaiak uralnak de még mindig elég a 4. helyhez. Ezt  csökkenést láthatjuk a charton is és már közel az előző negatív csúcsszinthez ennek az átlépése aggodalomra adhat okot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OgTWrxkd/

REP, napok óta ismételem hogy a charton látható mozgás szinte másolja az xrp-jét. Most is azzal a különbséggel hogy az előző negatív csúcsot itt átléptük de még messze a gyertya zárás ezért még bármi történhet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/pBTkk2yu/

ETC, vészhelyzet jelei láthatóak mert süllyed a hajó és nézve a gyertyákat ez nem tűnik kis léknek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/At3SCk46/

XMR, utolsó gyertya ha nem lesz zöld vagy minimum test nélküli az borít mindent és hamar 100$ alatt találjuk magunkat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/xh8sZQIF/

NXT, ez volt az alsó támasz második érintése tehát még belefért volna hogy felfelé induljon de amiért a kétfelé mutató nyíl is a chartra került az volt az oka hogy nem tud elszakadni az alsó támasztól aminek átlépése veszélybe került. Ez meg is történt és most esik az ár ami itt ezen a szinten van ellenállás ahol megállhat durva esetben ez csak 0.05-0.06$-nál levő ellenállásnál látszik lehetőség.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/R3GrkNrc-NXT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4gnSlLWc/

STR, ez a chart se a nyugalom példaképe ha ránézünk az összképre volt rá esély még a támasz fölött de jött a bitcoin és rombolt. 001821$-nál esély nyílhat a fordulóra ellenkező esetben csak az alsó támasznál.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/tac53dRd/

BCH, utolsó gyertyának 3 órája van megfordítani ezt a veszélyes helyzetet. Forgalom 3. az össz coinok között, nap forgalom nem csökkent sőt több mint tegnap ez is azt bizonyítja nem itt hanem a btc-nél kell a hibást keresni. Személy szerint én ezért nem szeretem a bitcoint mert ha durva szót akarok használni, folyton keveri a szart.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/KqzhUiOC/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

johnypapa

Ez most nagyon csúnyán bezuhant  :-\ hatalmas kivét van gyerekek.

ETH mindjárt 300 USD alatt alatt, BTC is komoly esésen van túl 4303 és csökken, csak nem emlékszem olyan hírre ami ekkora esést feltételezett volna, ekkorát korrigálna?
Mit gondoltok, hol lesz a vége?

andysk

Na ha azt tudnank akkor mindnyajan milliardosok lennenk..

xenosz2

valószínűleg ez áll a háttérben:
https://coincolors.co/2017/08/30/kina-bitcoin-ico-reuters/

" a SEC (U.S. Securities and Exchanges Commission) döntése, melyet a The DAO hacket követően hoztak és a mai napig tíltja az Egyesült Államok minden lakója számára azt, hogy ICO-ban (Initial Coin Offer) vegyen részt. Senki nem gondolhatja azt, hogy az ICOk az USA lakosságának kihagyásával történnek. Hasonlóan kontraproduktív döntésre készült Kína a ICOk kapcsán. Igen magas körökből kiszivárgott információk alapján már a következő héten életbe léphet az a szabályozás, ami a piramis játék jellegű közösségi finanszírozású projekteket kívánja szabályozni. A szabályozás részletei bár egyelőre még nem ismeretesek, de jogosan feltételezhető, hogy Kína részéről ez egy következő lépés a bitcoin és ethereum kiszorítására a Nagy Falon kívülre. Ahogy sikerült ellehetetleníteni a Bitcoint és ezzel teret engedni az Antshares(NEO)-nak a napi kereskedés kapcsán, úgy az újabb reguláció feltételezhető nyertese szintén a NEO lesz."

és a mai hír,hogy a kínaiak leállították az ICO-kat.
https://www.cnbc.com/2017/09/04/chinese-icos-china-bans-fundraising-through-initial-coin-offerings-report-says.html

matt

Ehhez képest a NEO is bukóban van. Persze lehet, hogy holnap reggelre már +150% :D

Karcsi papa

Idézetet írta: dcsabi Dátum szeptember 04, 2017, 09:34:56 DÉLELŐTT
Komodo-ra érdemes lenne odafigyelni szerintem. Ami érdekes:

Valami nagy bejelentésre készülnek a honlap alapján.

Bányászat:
A diff közel a 4x ugrott úgy hogy a mai árfolyamon nagyon nem éri meg bányászni.(konkrétan kb. a felét hozza a ZEC-nek) Valakik tolják rendesen a háttérben. Próbáltam bányászni, de nagyon nem akar jönni egyik pool-on sem. Illetve nagyon hektikus.

Most az ár rendesen megugrott és fent is van még. Bár valószínű hogy lekorrigál.
200m. a coin szám, és kb a fele van kibányászva elég ideális pont szerintem beindítani.

Eth/zec kiugrásával érdemes lenne összevetni a számokat, hátha van hasonlóság.Benne van hogy ez is robbanhat....

Ki mit lát benne?

Megugrott az igaz de ezzel egy olyan magasságba ért aminek az átugrását nagy kockázattal lehetne bevállalni. 1-1.5$ ahol még egy bátor húzással jó ötlet lehetett volna szerintem ráugrani. Market adatokat megnézve a kiugrást okozó forrás btc-ből érkezett amit már előző nap is megtoltak most figyelni kell ez visszaesik e vagy...
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Simi

#1586
A Komodo mostani kiugrása előtti kisebb ugrást valószínűleg a JUMBLR okozta, amit majd a coin mixerhez fognak használni.
Minden 20.2 KMD után járt 0.01 JUMBLR.
Viszont ami érdekes, hogy a JUMBLR-es dolog több nappal előtte be volt jelentve (lehet volt 1-2 hét is), mégsem mozdult rá a piac csak az utolsó pillanatokban és lett egy 30-40%-os ugrás.
Most meg kitesznek a honlapra annyit, hogy MAJOR ANNOUNCEMENT lesz, és ennyivel csinálnak 100-120%-ot?
Ez számomra nem tűnik normális viselkedésnek, kivéve ha valakik jóval többet tudnak, mint ami jelenleg publikus. Ez lehetne egy pozitív jel, csak semmiképp sem fair.
A walletjaik most nagyon problémásak, ezért jelenleg a command-line os verziót ajánlják.


Ja ami kimaradt, évi 5% kamat van (amíg el nem érik a 200M coint) ehhez annyit kell tenni, hogy évente legalább 1* meg kell mozgatni a pénzt. Szóval nem kell masternode/securenode meg open wallet meg semmi, elég az is, ha elküldöd a coinjaid a saját címedről a saját címedre egy évben 1*.


Bocs a féig offért.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.05!

BTC, durvát mondok de ez még szinte semmi mert 3800$-nál érkezik el a minimum korrekciós szinthez ha a 07.16. és a mostani csúcsot veszem alapul. Az is világos hogy a 2 bekarikázott szituációhoz nem hasonlít a mostani. Egy valami méghozzá a forgalom 3.4 milliós ez hol torlódik, hol tartják vissza mesterségesen, mi ez a Bullshit és mikor robban a bomba mert ez a viselkedés botrányos és bűzlik. Napos nézetben húztam be a fibot keresve a mesterséges korrekciós hullám alját én 3550$-ról örülnék ha fordulna elliott lehetőségre gondolva, viszont ha ez irányított akkor biztos nem lesz kiszámítható a forduló. 2965$-nál volt egy erős ellenállás amivel küzdött az ár mielőtt a 4000 fölötti szinteknél landolt. Ehhez a kiindulási szinthez és a kitörés előtti 7 gyertya zárásokhoz tettem egy sávot ami egy ellenállási zóna és nem meglepetés de a fibo 0.61 szint is szinte pont itt húzódik ahol általlábal korrekciós fordulók beszoktak következni. RSI-t már tegnap is említettem, kék már padlót fogott és a piros már fenyegető közelségben, fordulási szándéknak még nyoma sincs se annak hogy a kék emelkedjen. Átugrottam hetes felbontásra is itt a nagy időtevők nézve szép és káoszmentes a haladás, tökéletes elliott hullám látható amibe a 3550$-os forduló passzolna 7100$-os célárral, szép lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/CeYnqQ1p-BTC/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/yGvypGfK/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/VtZRHJAz/

ETH, 286-nál elérte  támaszt azóta pedig már át is lépte RSI mintha éledezést jelezne de itt most ezek a jelek gondolatok csak akkor lehetségesek ha a btc is úgy akarja. Támasz felfelé is átlépte nem vár módon, most ez történik lefelé is ha a btc fordulna az általam várt 3550$-os szintnél akkor itt 230-240$ lehet a forduló és ha a btc még lejjebb megy az már 170$ alá is tolhatja az etht.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/BTA0rl6B/

ZEC, idáig 195$ a mélypont, augusztusban rajzoltam egy sávot amit a nyíllal is jelzett időpontnál gondoltam hogy elérésre kerülhet akkor ez elmaradt btc emelkedésnek köszönhetően. Tehát mikor esik a btc szidjuk, mikor emelkedik neki köszönhetően akkor pedig örülünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/rklE634n/

DASH, úgy néz ki a 255$-os lehetőség nem lehetetlen és még mindig nem biztos hogy ez elég lesz. Alsó kék támasz mintha ott se lett volna kicsit gondolkodott rajta az ár és ment is tovább.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/LWYa3c5D/

LTC, kanócok már túl szaladtak a 0.61-es korrekciós szinten és még mindig nem lehet tudni ez a sok próbálkozás mikor lesz sikeres. Itt is mint a btc-nél és még néhány más helyen meg 3 szorozódott a forgalom ennek ellenére mintha mindenhol egy lyukas vödörbe öntenék a pénzt.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZWVhO50E/

XRP, százalékos arányban itt a legnagyobb az emelkedés de ez a kis fecske mire képes a nagy sasok között. Charton azonban látható milyen kis emelkedés ez a kiugró százalék.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/OgTWrxkd/

REP, ez a sáv amiben emelkedett előzőleg az ár itt is mind máshol látható és az is hogy a vége felé mennyire szabálytalan és csapongó az irány mint egy elszabadult hajóágyú.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/8Qj4M1zN/

ETC, visszatértünk az alapokhoz ami még lehet nem is az alap én csak az utolsó nagy hegyet néztem. 13$ szerintem ott az alja, nem lenne szép kép ha újra ott találná magát az ár de jó vételre adna okot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/voSwzgxU/

XMR, utolsó gyertya nem lett zöld, inkább piros sőt duplán piros. Elliott hullámmal már nem számolhatunk ez már egy nagy korrekció aminek az alját a fibo 86$-ra jelzi, ez még el is fogadható lenne mert ha korrekcióról beszélünk akkor ha vége utána már senki se fog bánkódni mert a korrekciót mindig új csúcsok elérése követi.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/WIgZlhTz/

NXT, sajnos haladunk  a tegnap felvázolt durva szintek felé és csak nézhetjük messziről mi is lesz a vége mert sokkal több konkrétumot nem látunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/R3GrkNrc-NXT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/VsCRIgGr/

STR, alsó támasz már szinte kézzel fogható, örülnék ha tenné a dolgát és nem az alatta lévő barna negatív csúcsszinteknél kellene holnap keresgélni menekülő utakat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/yjbkXw92/

BCH, nem jött forduló sőt meglepetés se ért senkit ha az egész piacot nézzük. 464$-ig zuhantunk majd épült egy zöld gyertya ami betakarta az előzőt, szép és jó is lenne ha nem piszkítana más bele a máskor normális mozgásokba. Vételi szándék előtt bármilyen pozitív is a kép, nézzük meg mit csinál a btc.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4ZEkeUxc/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Simi


Karcsi Papa nem gondolkodtál még rajta hogy BTC donate address helyett valami mást adj meg?
Lehet az adományozni kívánt összeg még a fee-t sem érné el ezért el is veti az illető, holott lehet ha már úgy van átdobna pár DGB / LBC / GRS -t, ezeknél mind filléres dolog a fee költsége.
Persze nem ez lesz a fő bevételi forrásod meg a mellék se, csak egy ötlet.

sportgepek80

Megjelentek a fordulást jelző alakzatok is, mint pl.: https://uk.tradingview.com/x/vdF9aFQi/ vagy itt https://uk.tradingview.com/x/y2v4Dr3H/
szkeptikusan állok a dologhoz, de lehet, hogy az egy napos kitárazás után már lapátolni is akarják tovább befelé a tőkét a srácok. Ebben az esetben az OMG-t 10-11 dollár között nagy biztonsággal le lehet majd kereskedni a közeli órákban akár egy 8-10%-ért.

Nero

#1590
Mivel mostanában egy csomóan adjátok el a bányszcuccaitokat és fogtok kereskedésbe illetve sok a panasz a Poloniex-re, tessék egy új lehetőség. Nyílik egy új Altcoin exchange nemsokára, tapasztalt profi crypto kereskedőktől, alacsony díjakkal, jutalék rendszerrel !Ha ügyes vagy, akár hosszútávú passzív bevételed is lehet belőle...Most lehet előzetesen regelni.
Aki esetleg kedvet érez, az alábbi linken regelhet ingyenesen: www.altcoinexchange.com
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Karcsi papa

Idézetet írta: Simi Dátum szeptember 05, 2017, 01:47:07 DÉLUTÁN

Karcsi Papa nem gondolkodtál még rajta hogy BTC donate address helyett valami mást adj meg?
Lehet az adományozni kívánt összeg még a fee-t sem érné el ezért el is veti az illető, holott lehet ha már úgy van átdobna pár DGB / LBC / GRS -t, ezeknél mind filléres dolog a fee költsége.
Persze nem ez lesz a fő bevételi forrásod meg a mellék se, csak egy ötlet.

Azért BTC-t adtam meg mert gondoltam ezzel úgy általában rendelkezik mindenki és aki idáig másban akart támogatást küldeni az privátban rákérdezett más lehetőségre is. De ami a poloniex, bittrex kínálatában szerepel abban bármelyikben jöhet donate ha pm kérsz addrest.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.06!

BTC, 4550$ fölött érkeznénk ahhoz a ponthoz ahol már talán hátra lehetne dőlni, ez persze nem hasra ütés hanem itt a fibo 0.61 szint. Fibon kívül kicsit feljebb van két csúcs szint, csúcs szinteknél gyakran előfordul hogy pont előtt gondolja meg magát az ár és irányt vált. Rajzoltam egy sávot ehhez a két csúcshoz mert ha mégse emelkedne tovább akkor innen fordulhat vissza. Viszont mielőtt eljutnánk ehhez a sávhoz még előtte is van mit átugrani ami most még csak egy gyertya zárási szint ami apró csúcs is lehet ha a mostani gyertya alatta zár. RSI 4 óráson felül de még nem fordult, naposon pedig alul forgolódik ez se mutat még tiszta képet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/UTb2sujU/

ETH, támaszok alul-felül átszakadtak de mint tudjuk nem saját akaratból. Azonban ezek a bakik ellenére is maradunk a lila emelkedő sávban és eltekintünk a kilengésektől. Támasz érintések felül 2, alul 3 tehát rossz hír de szabályokat betartva lefelé mutatnak a jelek. 351$-nál dőlnek szerintem el a dolgok, első indok hogy itt egy csúcs, második hogy mivel 3 érintésből emelkedik itt van nagyjából a sáv középpontja ahonnan a fordulat be szokott következni. Aminek viszont biztos mindenki örülne ha nem fordulna vissza és elérné a felső támaszt, ez már fél siker lenne és további célok elé nézhetnénk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/8Rf0qmO6/

ZEC, 195$-nál talált magának egy negatív csúcsot ahonnan viszonylag szépet emelkedett. Ezt az alakzatot ha megnézzük hasonlít az eth-nál is láthatóra. Jelenleg ott tart a zec, ahol eth charton a down felirat látható majd tovább haladva a következő csúcs amit most zec charton is behúztam 351$-hoz. Visszatérve zec chartra, ahogy tegnap is írtam ez az újbóli alsó támasz érintés már teljesen rossz képet mutat. Új alakzat azonban még nem alakult ki ezért óráson nézek valamit, itt egy süllyedő sávból látszik kilépett de mivel órás nézetben vagyunk ez gyorsan irányt válthat bármerre. Veszélyes 195$ alatt lehet, megnyugvást 260$ fölött mutatna.
ps://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/S3aYpg62/

DASH, 280$-nál ha szerencsénk van meglesz a korrekciós hullám alja, volt jel alatta is, fölötte is de már a B se ott záródott ahova vártam ez se meglepetés. Most annak kellene történnie ha minden rendben zajlana hogy megindul az ár a mesés 600$ irányába.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RXomVX5T/

LTC, itt is megnyugodni látszik a helyzet de még nem dőlhetünk hátra és nem is az itt látható jelek, hanem a btc körüli bizonytalanság miatt. Forgalom minimálisan csökkent amit még most is a kelet irhányit főleg de 2/3 arányról 1/2-re csökkent.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/6x7mbMTF/

XRP, tegnap itt látszott legelőször valami kiugrásszerű dolog és arra utalt ez lesz a nap nyertese, nem egészen így alakult mert belesimult a többiek közé. Egy lehetőség adódott alakzat be rajzlására, le is csaptam rá. Alulról érkeztünk az alakzatba, szabályos folytatásnak felfelé kell mennie, valahol a piros szint körül. 3. felső támasz érintés jön és ha nem jön meglepetés akkor át is lép rajta, vagy rátapad és az növeli a felfelé esélyét.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ZN1EZnm8/

REP, alakzatokat tekintve előfordul hogy követi a xrp-t, abban a tekintetben most is hogy a felfelé kilépés esélyére nyílik lehetőség.  Piros szintet 25.07$-hoz húztam ez azt mutatja, 08.-án kb a mostani időpontban érhet a barna és piros keresztezéséhez az ár.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/nHG8mVdZ/

ETC, eléggé nagy zuhanáson van túl az ár, szinte visszament az alapokhoz. Éledezés jelei mutatkoznak de ismét nagy közdelem lesz feltornáznia magát egy olyan szintre ahol már mondhatni stabilan tartózkodhat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/MLZd4vaa/

XMR, 93-96$-nál a negatív csúcs, ide nem passzolnak a fibo szintek ezért nem is tudom mihez kötni mit is láthatunk. Barna színnel az alsó támaszt másolva találgatok ha egy sávot vennék alapul hol lehetne valamire számítani.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/crtrxMXD/

NXT, visszamenve az időben az látható hogy egy korábbi elliott hullán 2. szintjénél van a mostani negatív csúcs is. Amikor a nyilat berajzoltam akkor is ide gondoltam, mert ha visszatérne az aljához akkor megszakadna egy kisebb emelkedő trend. Most várakozó álláspont van és talán a barna ellenállás fölött megnyugszanak az indulatok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/R3GrkNrc-NXT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/h8aGcYj7/

STR, alsó támaszt nem érte el de lehet nem is véletlen mert ez az alakzat nem is teljesen szabályos. Alsó támasz kiindulás pontja a 07.31.-ei negatív csúcshoz tettem mert akkor még nem volt egy mostani mély csúcshoz hasonló. 08.19.-e az a csúcs amiből indítva a támaszt már jobb a kép és az hogy alulról érkeztünk, ezért a felfelé tovább haladás is szebben mutatna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/YQPzMVNw/

BCH, még mindig azt gondolom nézzük mit csinál a bitcoin és úgy keresgéljünk itt jeleket. Tehát ami a btc-nél 4550$ az itt 611$-nál lesz döntő. Rajzoltam ide is egy nem szabályszerű süllyedő sávot, ez gyászos eséshez vezethetne ezt még nézzük messziről, holnap remélhetőleg már egy szabályosat is rajzolhatok. Ja és ha már a sáv nem szabályszerű akkor a folytatás is lehetne hasonló és kiléphet felfelé.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSD/3RsEUWwC-BCH-Goal/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/K4BWP7FW/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

MoranTom

Poloniexen mit jelent a margin trading és a lending?

BlackJack

#1594
Idézetet írta: MoranTom Dátum szeptember 06, 2017, 10:19:28 DÉLUTÁN
Poloniexen mit jelent a margin trading és a lending?


A margin trading a tőkeáttételes kereskedést jelenti ( http://penzugyi-tudakozo.hu/tokeattetel-mi-a-tokeattetes-kereskedes-es-mi-a-kockazata/ )


A Lending pedig ehhez a tevékenységhez biztosítja a "kölcsönt".


Remélem jól tudom, ha nem, javítsatok ki! :)

Simi

Pár napja olvasgatok az elemzésekről picikét mélyebben + tradingviews + youtube, teljesen kezdő vagyok csak megerősítésért vagy meg nem erősítésért érdeklődnék a BTC/Decred-ről hogy jól látom-e.
Rajzoltam egy ilyet:



Itt ha nem szakad át az ár az alsó barna vonalon és kilépünk a kékből, lehet addig még szórakozik kicsit és a Stoch méglentebbről indulhatna meg, az RSI pedig átszelné az 50-et, ez egy erős vételi jelzés lenne?
Persze m
egeshet hogy lekonyulunk mint pl ahogy a LBRY-vel is megtörtént ezért barna alá kellene egy stop ha jól gondolom.
Vagy van amire nem figyeltem?
Előre is köszi!

Karcsi papa

Idézetet írta: Simi Dátum szeptember 07, 2017, 04:33:54 DÉLELŐTT
Pár napja olvasgatok az elemzésekről picikét mélyebben + tradingviews + youtube, teljesen kezdő vagyok csak megerősítésért vagy meg nem erősítésért érdeklődnék a BTC/Decred-ről hogy jól látom-e.
Rajzoltam egy ilyet:



Itt ha nem szakad át az ár az alsó barna vonalon és kilépünk a kékből, lehet addig még szórakozik kicsit és a Stoch méglentebbről indulhatna meg, az RSI pedig átszelné az 50-et, ez egy erős vételi jelzés lenne?
Persze m
egeshet hogy lekonyulunk mint pl ahogy a LBRY-vel is megtörtént ezért barna alá kellene egy stop ha jól gondolom.
Vagy van amire nem figyeltem?
Előre is köszi!

Ha az a barna nem szakad át és a stock már fordul plusz a rsi is a felső tartományban tartózkodik illetve a kék süllyedő sávból is kilép akkor egészen jól állhatnak a dolgok. Én is készítettem egy elemzést itt kicsit nagyobban is nézve a dolgokat. Nem tudom te a támasz érintéseket számoldat e én ezeket számmal jelöltem. Illetve az előző csúcsszintet is behúztam pirossal 0.01077-hez most ha kiugrana az ár kb eddig mehetne illetve ha átlépi akkor a kék támaszig várnám. Még egy fibot is húztam az áprilisi csúcshoz itt a 1.61 a cél és ez addig él amíg a fibo 0 szintig nem esik vissza az ár.

https://www.tradingview.com/x/aOVAeO7g/
https://www.tradingview.com/chart/DCRBTC/GJBu9ffO-Decred/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.07!

BTC, 4550$-ra tettem a sávnak a közepét ezt még nem érte el de ez a sáv közepe. Sáv alja 4426$-nál ezt most átlépte 4$-al de már ez se jó főleg hogy azonnal vissza is fordult és ezekben a sávoknak ez a veszélye. Ha nem volna még aggódó jelből elég akkor még az RSI is pont itt fordul, kicsivel megnyugtatóbb hogy napos nézetben ez egészen máshogy mutat. A legnagyobb gondot én most abban látom hogy még most se vagyunk egy minimálisan elfogadható korrekciós szintnél ez lenne a 3700$, illetve 2965$ környékén. Az előző emelkedésre ráhúztam a fibot, keresve meddig korrigálhat 4200$ alatt élesedik a helyzet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/ZkQtgfNj-Bitcoin/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/dDR5RPU8/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/UTb2sujU/

ETH, még nem jó de még csak picit lépett vissza és ha más nem szól közbe akkor ez hamar fordulhat. RSI mint a btc-nél is 4 óráson fenn fordul, naposon itt is alul ami arra utal nekem kicsi esés után fordulni fog.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/sEqvn9e9-ETH-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/4alhNM03/

ZEC, az előző 2 charton látható emelkedésből való visszalépés látható, és az rsi is ugyanezt a képet mutatja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/7gxRw2jt-ZEC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/lA0fcSP8/

DASH, utolsó hullám hasonló képet mutat az előzőekhez, ezzel kár is többet foglalkozni. Itt ugyebár elliott hullám után korrekciós hullám ért a végéhez, ennek egy szabályos és nem meglepetést okozó folytatása lehetne a tovább emelkedés. Annak az esélye hogy a jelenlegi utolsó negatív csúcs alá menjünk kevés, legalábbis szabályszerűen nincs mert felette zártunk az A korrekciós szintnek. Ezzel elhárulni látszik annak a veszélye hogy az ABC korrekció átváltson 12345 elliott hullámra Folytatást pici korrekció után felfelé várnám és itt jut szerephez a most behúzott fibo ami mint látszik 0.38-0.5 között fordult és ez nálam az elliott korrekciós hullám alja.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/kHKlW7Hg-DASH-Elliott/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/RdUVHTSU/

LTC, ugye nem kezdem meglepetéssel, csatlakozott a csapathoz és apró korrekció látszik. Az utolsó pár hullám itt is pozitív folytatásra utal de még nem jelenthető ki biztonsággal hogy vége a negatív napoknak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/ZHkLDz05-LTC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/HjQVVIox/

XRP, korábban érkeztünk a piros szinthez de mivel mindenhol korrekció fedezhető fel, ez itt mondhatni pont így lehet jó és egy ideális pontnál léphetünk át a barna támaszon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/v6uoZ6Cf-XRP-USDT-up-or-down/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/oI206RzJ/

REP, itt is mutatkoznak azok a korrekciós jelek de sokkal enyhébb mértékben, ami nem is rossz az előzőleg elképzeltek szerint haladunk és mint mondtam, holnap ilyen időtájban várnám a minimum érintést jó esetben átlépést.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/D3LLjTjN-REP-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/GgZWqU9n/

ETC, jön fel az ár amit most az országos korrekció megfogott, ezen a betegségen át kell esni itt is. 20.5$, e szint fölött kezdődhetnének a nyugodtabb napok, mostani csúcs veszélyes helyen, fibo szinteket nézve.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/IYFQZsCa-ETC-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/SwQuqvzZ/

XMR, tegnapi sáv amit berajzoltam mert nem látszott semmi kapaszkodó, mint látszik egészen jól bejött de még módosításra szorul mert az alsó támasz kezdeti pontja most még rossz helyen van. Ha az nézem mik a jelek a többi charton akkor itt is jól alakulhatnak a dolgok.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/KjEKpf3X-XMR-USDT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ITh1BTGB/

NXT, barna ellenállás fölé sikerült eljutni, ám most fölötte is kellene maradni. Előző chartokon mindenhol korrekció itt ez mást mutat vagy csak idáig sikerült, esetleg sikerül ezen a szinten átvészelni. Napos rsi gyors tempóban halad felfelé ez is máshogy viselkedik mint a többiek, fura kivétel...
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/R3GrkNrc-NXT/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/3YIxRiHi/

STR, itt már megvan az a korrekció amit előzőleg nem volt látható. Kár hogy nem ért el a támaszt forduló előtt, mert akkor most ha féltávig visszamegy és onnan fordul az egészen jól nézne ki (sárga ellenállás a féltáv).
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/yQofRzV6-Stellar/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/ChH2f0XX/

BCH, 607$-nál lépett át a kék támaszon és valamitől lendületet kapott. A lendületet market statot nézve a Koreából kapta a napi forgalom 974 ezer dollár és ebből 425 ezer amit a KRW tett hozzá. Tehát kéket átléptük szépen vissza is tesztelt még szebben most már a csúcsszintet is átlépte és most jön a sáv teteje ami egyben egy fontosabb csúcsszint is ha ide eljutunk ott javaslom tegyük biztonságba az esetleges hasznot!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/tPU7PeDG-BitcoinCash/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Simi

#1598
Idéz
Ha az a barna nem szakad át és a stock már fordul plusz a rsi is a felső tartományban tartózkodik illetve a kék süllyedő sávból is kilép akkor egészen jól állhatnak a dolgok. Én is készítettem egy elemzést itt kicsit nagyobban is nézve a dolgokat. Nem tudom te a támasz érintéseket számoldat e én ezeket számmal jelöltem. Illetve az előző csúcsszintet is behúztam pirossal 0.01077-hez most ha kiugrana az ár kb eddig mehetne illetve ha átlépi akkor a kék támaszig várnám. Még egy fibot is húztam az áprilisi csúcshoz itt a 1.61 a cél és ez addig él amíg a fibo 0 szintig nem esik vissza az ár.

https://www.tradingview.com/x/aOVAeO7g/
https://www.tradingview.com/chart/DCRBTC/GJBu9ffO-Decred/


Köszi! Ami kéket húztál arra nem is gondoltam, pedig így hogy rajzolod, ja ott is lehet egy célárunk/ellenállásunk.
Ezekkel a célárakkal gondban vagyok, vagyis van egy kis katyvasz a fejemben, majd olvasgatok még meg hagyom ülepedni a dolgokat.
Ha jól látom itt a fej-váll-fej szerű alakzat nyakvonalára került kb az előző csúcsszint. Vagy annak kevésbé van hozzá köze, inkább az utána következő letörés miatt került oda?
szerk.: semmi, majd megtanulok olvasni :)

Idézaz előző csúcsszintet


Karcsi papa

NEO-ról nem gondoltam volna hogy visszatér az alapokhoz de már korábban utalgattam rá mivel kínai cucc ezért óvatosan mert hajlamosak huncutkodásra. Ez jutott reggel is eszembe mikor láttam a megugró forgalmat és az volt az első gondolatom mi van ha bedöntik a btc-t és felpumpálják pl neo-t stb majd vissza az egész és senki se látott semmit. Charton pedig az látszik hogy az a összevissza fej-vál csak elért a cél közelébe majd most pedig hipp-hopp megindult. Van egy kék süllyedő alakzat ami nekem csenevész képet mutat, alsó támaszt most húztam be ez stabilnak látszik de a felső már egy kisebbnek a felső támasza volt előzőleg így még nem lehet tudni ennek adni kell e szerepet. Én még nem látom ez a megindulás mennyire lesz tartós RSI pozitívan viselkedik még pozitívabban napos nézetben. Itt szerintem majd egy kis korrekció jön nemsoká majd ha abból megindul akkor lesz nyugodtabb a helyzet és célba veheti a 44$-os csúcsszintet.

https://www.tradingview.com/x/ALOxoIUF/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!