Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 18 Vendégek van a témában

VampireV

Karcsi papa! Van lehetőség arra, hogy holnap írj egy keveset az OMG-ról? Szívesen olvasnék néhány sort, bár azért nem akarok telhetetlen lenni... :)

Karcsi papa

Idézetet írta: VampireV Dátum szeptember 26, 2017, 01:07:18 DÉLUTÁN
Karcsi papa! Van lehetőség arra, hogy holnap írj egy keveset az OMG-ról? Szívesen olvasnék néhány sort, bár azért nem akarok telhetetlen lenni... :)

Tessék remélem el tudsz igazodni abban amit írtam ha valami mégse tiszta akkor azt jelezd!

Azt látom itt hogy magasan egy jó nagy sávban mozog az ár. Ez a sáv most a képen a középső, ebből ha a trendet veszem alapul lefelé kell haladni 04.-ei csúcs alá mentünk 15.-én ezzel fordult a trend.  De itt lehet vitázni ki hogy értelmezi a trendet mert itt a 15.-ei negatív csúcstól egy kisebb emelkedő trend is alakult de ez is megtört, ami most történik az pedig útvonalkeresés.
Tehát esés akkor következhet be ha az alsó sávba belépünk és ezzel világosan eső trend alakul ki. Felfelé a rövidtávú trend pedig a piros szint átlépésével jelenthet pozitív folytatást, ahonnan ha tovább megyünk és belépünk a felső sávba az már egy erős jel lehet egy szinttel feljebb jutni a jól látható lépcsőzetes mozgásban.
Én itt vásárlásban csak akkor gondolkodnék ha az alsó sávba kerülne az ár ahol jeleket látnák arra hogy vissza akar mászni középre vagy várható valami jó hír ami kiugrást jelenthet de akkor is csak a kiugrás elcsípéséig maradnák pozícióban. Viszont ha már valaki pozícióban van az se jó ha most eladunk mert se le, se fel nincs konkrét jel csak a trendek de ezekre még várni kell hogy fojtatják.

https://www.tradingview.com/x/2WN4R9CR/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.27!

BTC, Elliott hullámot próbálunk nyomon követni! 1 órás idősíkon vagyunk de nem szeretnénk sokáig itt maradni csak addig amíg ez az apró hullám letisztázza a szándékait. Jelenleg Elliott (1) szintről korrigálunk a (2) szintre, ennek a piros színnel jelölt vonalnál lenne a legtökéletesebb alja 3811$-nál. Azonban van egy gyanús negatív csúcs 3845$-nál ami akár az elliott (2) szint helye is lehet ha az (1) szint fölé tudunk zárni tartósan. Hetes nézetben nem meglepő módon semmi se változott.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/NT3LzpUI/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/8dH0cTm5/

ETH, nagyjából arra várunk amire a Bitcoin is átlépni a piros csúcsszintet és haladni tovább a következő Elliott szintig. Nem lesz itt nagy gond szerintem és még egy kis kockázatú pozíció nyitás is beleér.
Itt teszem hozzá kérdés volt a Facebookon mikor adjunk el? Ha nem értünk hozzá akkor majd ha a Bitcoin eléri a 7000$-t de az is jó taktika ha minden Elliott csúcson eladunk jelen esetben ez 328$, majd minden Elliott korrekció után a csúcs átlépésénél pedig veszünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/kXya3HjZ/

ZEC, ez igen van itt haladás gyorsabb is mint kellene. Itt ha valaki a hullámokat követi velem együtt akkor zárja a nyitott pozíciót és bármeddig is megy még, elkönyveljük a hasznot. Láthatóan elértük Elliott (5) szintet is de a valóságban mint tudjuk az csak egy terv arra mi lehet. (5) szint helye majd a mostani még nem ismert (4) korrekciós alj után lehet véglegesíteni. Jelenlegi csúcsból kiindulva 250$ körül lehet a (4) szint de ezzel a nagy kiugrással már arra is érdemes figyelni hogy a további haladás Elliotton belül nem nagyon lesz kiszámítható, ezért ha korrekció után átlépjük a (3) szintet és lehetőség nyílik újbóli pozíció nyitására, akkor itt már nagyobb lesz a kockázat is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tMOvH4zD/

DASH, még mindig a szűkülő alakzatban vagyunk de már közel a vége és kiderül szabályszerűen megyünk e tovább felfelé. Elliott hullám (3) szint elérésére várunk de ha figyelembe veszem hogy egy alakzatból is ki fogunk lépni, könnyen megtörténhet egy olyan kiugrás mint amit a ZEC-nél is láthatunk. Tehát ha elérjük a (3) szintet ott figyeljünk az RSI fordulásra és a fordulatjelző gyertyákra is, itt érdemes 1 órás idősíkon figyelni esetleg 15 percesen azért hogy ha esetleg elszalad Elliott (5) szintig akkor még kis pluszt is zsebre tegyünk!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/oTfxH3mT/

LTC, nem ment le az ár arra a szintre ahol egy újabb Elliott alakulhatott volna ki. Ehelyett elértünk egy újabb csúcsot majd ebből most ismét korrekció ami úgy látszik már meg is találta az alját. Ha folytatódik ez a hullámzó mozgás akkor a következővel elérjük újra az Elliott hullám (1) szintjét és végre esély nyílhat át is lépni rajta, majd tovább haladni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bBeDQLqM/

XRP, épp most érkeztünk Elliott (5) szinthez itt kell azokra a fordító jelekre figyelni azoknak akik még az esetleges pluszt is ki szeretnének venni, mint amire a DASH-nél is felhívtam a figyelmet. Abban az esetben ha itt végállomáshoz érünk akkor most egy korrekciós ABC hullám kellene hogy jöjjön amiből lehet majd következtetni arra hogy folytatódik az emelkedés. Ez a mostani Elliott célba érkezés azonban csak egy kicsi hullám volt, nagy 4 óráson követett hullámban ez még nagyon a kezdeti lépések egyike amivel újra az (1) szint fölé kerültünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/rZq5EyL5/

REP, 17.7$ helyett, 18.3$-ig sikerült visszalépni ez kevés volt ahhoz hogy újabb Elliott hullámba kezdjünk. Most történnek itt is az érdekes dolgok ugyanis átléptük a piros csúcsszintet mint látszik elég termetes gyertyával és ezzel még az Elliott hullám (1) szintjét is átléptük. 11 napja vártunk erre az átlépésre, kíváncsian várom ennyi idő után tud e még életképes maradni ez az Elliott és elérni akár 1-2 napon belül a 24$-os célárat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zTB36mDo/

ETC, tegnap pont ebben az időpontban volt egy nagy megindulás ami már vissza is korrigált 0.38 fibo szintig. Még ez a megindulás is az Elliott hullám (1) szintje alatt maradt tehát kell itt min dolgozni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/p6Fn7pLT/

XMR, kisebbik Elliott hullám szépen alakul, átléptük  ismét az (1) szintet és ha azt nézzük mindenhol jó irányba haladnak az árak akkor a (3) szint 100$ környékére simán eljuthat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OlCnnjq1/

NXT, 0.072$ környékére terveztem mára az érkezést. Ettől mint látszik még el vagyunk maradva 0.06961$-ig sikerült is eljutni majd visszakorrigált fibo 0.61-re, értékelendő az igyekezett. Várjunk tehát tovább hogy elérje a (3) szintet és ha vannak akik itt is próbálkoznak azoknak gg!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5Z1e2ixR/

STR, itt nincs kicsi második Elliott hullám de azért hullámos lépésekkel halad az ár. 12 napja várjuk annak a nagyobb főleg 4 órás nézetben követett Elliott hullámnak az alakulását.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/Kq5C1Qaz/

BCH, csiga a lejtőn akkora tempóban csorog az ár. Tegnap azt írta vissza mehetne a piros szintig de ennél gyorsabban képzeltem el, ennek köszönhetően az RSI mozgása is ideges képet mutat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép: https://www.tradingview.com/x/BFvluNvE/

NEO/USDT, ott vagyunk már? Mindjárt igen ott a 30$-nál ami az Elliott (3) szint de figyelni érdemes ahol most vagyunk érdemes  még várni vagy várjunk a (4) utáni újbóli megindulásra. Ugorjunk át 4 órás nézetre ahol még az RSI nem fordul, tehát lehet érdemes még kicsit kivárni és esetleg még mehet bőven 30$ fölé is.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/fKIey0CL/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.28!

BTC, 3 Elliott hullámunk halad a tervek szerint. Az utolsó amit 1 órás idősíkon nézünk elérte a (3) szintet, sőt mostanra már fölötte is van, tehát itt most korrekció (4) szintre és ha a jelenlegi szintről történik ez akkor 4070$ körül várható az alja.
Második hullám 4 órás idősíkon az itt látható Elliott kapcsolódik ahhoz amit 1 óráson is látunk, mert ha az Elliott 1 óráson célba azaz (5) szinthez ér akkor éri el 4 óráson a (3) szintet. RSI 1 óráson lefelé fordult, közben 4 óráson a plafonon van ez arra is utalhat hogy a (3) szinthez gyorsan is eljuthatunk ami azzal is járhat hogy az 1 órás hullámnál a várt korrekció elmarad.
Hetes nézetben követett Elliott hullám is tökéletesen alakul és itt még egy fordulatjelző gyertyakombináció is alakulóban van!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/k0COcdZb/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/He32r0un/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/ellaq89y/

ETH, sok hullám látszik itt is és mindhárom külön idősíkon indult. Zöld színű 4 óráson ami 327$ környékén éri el a (3) szintet majd korrekció ez szinte akkor kell hogy megtörténjen amikor a Bitcoinnál is és ezt vegyük komolyan visszagondolva mennyire a Bitcoin osztotta a lapokat az előző hetekben.
Második hullám 1 óráson ez is életképes de a kis távolságok miatt csak mint érdekesség követjük de a fő fordulási szintek, szint ott vannak ahol a zöld hullámé!
Harmadik hullámra pedig tegnap bukkantam napos idősíkon a jól bevált fibo 0.38-0.5 közötti szintről történő fordulás okán. Piros előző csúcsszintet tegnap átlépte az ár ami mint látható azt is jelentette hogy rövidtávon emelkedő trendbe kerültünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/nFEnxtOW/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/1jmmPE3S/

ZEC, készen vagyunk most dőljünk hátra és figyeljük a történéseket. Látszik egy fibo aminek az 1.61-es szintje alatt vagyunk kicsivel ennek az elérésére még lehet számítani de utána nagy eséssel korrekció jön. Korrekciós alj kereséséhez majd kell a fibo de ide most nem húzok fel még egyet mert amit most látunk ott ha visszamegy 1-es fibo szintig az pont megfelel egy fordított fibo 0.38-as szintjének, ami egyben egy ellenállási szint is ezáltal itt izgalmas dolgok várhatóak.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bM4R8uu7/

DASH, ha megnézzük a többiek kiugrásszerű emelkedését itt is érdemes erre számítani és ezt még erősíti azaz alakzat is amiből bármelyik pillanatban jöhet a megindulás. RSI fordulás ennek jó jele lehet viszont ez mint tudjuk kis késéssel tudjuk lereagálni, tehát ha hirtelen történnek a dolgok akkor könnyen le is maradhatunk, ezért kockázattal muszáj pozíciót nyitni most a tőkéd kb 5%-ával, célár 2 részre bontva 386$ elliott (3) szint és ha nagyobb a lendület akkor az (5) szint 430$ környékén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/gNocwYJE/

LTC, öröm és boldogság végre ismét elértünk az Elliott hullám (1) szintjét. Azonban itt lehet veszélyes is a szituáció mivel jól látható módon tapadunk a kék támaszra. Ennek a kék alakzatnak a felső támasza az Elliott (1) szint magassága, ami ezáltal bezár egy háromszöget amiből hej hiányába ki kell lépni. A hozzáértők tudják hogy a hasonló alakzatokból felfelé lépünk ki és az is hogy az alsó támasz kiindulási pontja szabályszerűen az Elliott (2) csúcsánál kell kezdődjön és így felelne meg annak a szabálynak is ha alulról érkezünk felfelé távozunk..
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Kwfoh6wc/

XRP, volt egy elliott hullámunk 1 órás idősíkon ami célba is ért jelentős plusz haszonnal. 21.56$-nál kialakult egy csúcs de ez még bőven alatta van Elliott (3) szintnek viszont az is látható hogy már korrigál az ár. Tehát még nem világos ez a csúcs egyben az Elliott (3) végleges pozíciója e, ezért én most a célba ért kicsi Elliottra rá huzam a fibot és ha ez lejjebb korrigál mint 0.38-as szint akkor véglegesnek tekintem és a 21.56$-os csúcsot úgy veszem hogy itt a (3) szintje.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/umIC8Pvd/

REP, ezt nevezhetjük rakétaszerű kiugrásnak és ezzel közel is kerültünk Elliott (3) szinthez. RSI még nem utal arra hogy jön a forduló de itt már nézni kell kisebb idősíkokon van e jele fordulónak. 1 óráson már plafon alatt van ezért lehet már nem kellene kockáztatni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/rMZH8MRA/

ETC, sikerült itt is végre Elliott (1) szint fölé kerülni de gondoltuk hogy így lesz mivel a többiekhez képest nem lehet lemaradni. RSI enyhén felfelé fordul ez az emelkedés ha fojtatódik akkor 16$-ig könnyen eljuthatunk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/9KYoESO2/

XMR, kisebb hullámunkban a (3) elérése volt a rövid cél ezt mint látszik el is értük, sőt még a nagyobb Elliott hullám (1) szintet is sikerült elérni azzal hogy túl szaladtunk kicsit. Tehát a kisebb hullámnál most korrekciót várok 99$-ra itt lehet a (4) szint. Szaggatott vonal a módosítót terv a folytatásra!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/F9SknxET/

NXT, nagyszerű azért csak összejött az a 0,072$ de ez azóta már bőven fölé is lett lőve és az (5) szintet is elértük ezzel ezt a hullámot zárom is. Nagyobb hullám amit 4 óráson követünk ott még van meló de alakul és sikerült újra (1) szint fölé kerülni ahol van még egy csúcs amit szintén átléptük kicsivel tehát long trendre váltottunk. Folytatásban nem kizárt az utolsó emelkedés korrekciója 0.070$-ra ez simán belefér!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/YWG0qs8A/

STR, rövid távon itt is emelkedő trendben vagyunk és haladunk Elliott (3) szint elérése felé. RSI mozgása esésre utal de mint látszik 2 alkalommal már volt hasonló lefordulás amit pozitív események követtek.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/LKp3jnBK/

BCH, most itt mi is ez a bealvás? No de sebaj miattam nem kell sietni de azért legyen már egy kis életkedv. 548$-nál lévő előző csúcs átlépésével simának látom az utat 700$-ig de itt most 495$-nál lesz egy olyan pont ami eldönti visszaesünk e 400$ környékére vagy megyünk a többiek után.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/tk3rqI2A/

NEO/USDT, kivárni jó döntés volt, RSI 33$ fölött érte el a plafont ahol volt legjobb döntés eladni. 34.4$-nál a jelenlegi csúcs ahonnan korrekciót várok 27$ környékére ami a módosított Elliott hullám (4) szintje lesz várhatóan de az se kizárt a most 28.7$-nál lévő negatív csúcs már a korrekció alját jelenti.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/R6fMSiFi/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Balvanylajos

ETHUSD H1-en nagyon szép zászló alakzat!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.29!

BTC, 1 órás Elliott hullám szépen korrigál a (3) szintről és mint látszik a minimum elvárt szintet már el is érte de itt van egy kis bibi mert már fibo 0.61 szintnél jár! Ez a hullám már a csúcsokhoz van igazítva és még mivel az (1) szint fölött ezért a hullám életben van csak a szabályszerűségéből vesztett, ami nekem annyit jelen hogy a célárat nem fibo 2.61 (4697$) hanem 1.61 (4435$) szintre teszem illetve itt már keresem a fordulat jeleit.
4 órás hullámban sok változás még nincs, haladunk Elliott (3) szintje felé. Ha megnézzük az 1 órás idősíkon látható célár amit módosítottunk itt a 4 óráson is azt jelzi előre hogy a 2 fibo szint között lesz valahol az 1 órás fibo célár. Hetes nézetben kicsit az utolsó gyertya visszahúzódott de mint látjuk ezzel semmi gond csak korrekciók vannak kisebb idősíkon.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/NrBoSQKk/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/z1vaRTLU/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/t4SME1u3/

ETH, ez a nagyobb maci gyertya elég gyászosan mutat de ha megnézzük a Bitconnál látható korrekciót akkor mondhatni természetes. Az Elliott hullámokra még nem veszélyes ez a visszalépés, 1 órás barna hullám (1) es szintje alatt van ez még jó de (2) alá már nem kellene menjen, 4 órás zöld hullám még az (1) szint fölött ezzel még semmi gond és az RSI is fordulási szándékra utal, napos hullám pedig köszöni jó van de az a piros maci itt is visszatolta (1) szint alá.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QI0kUq7d/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/PPTVFYh0/

ZEC, nem maradt el a korrekció és érdekes volt tegnap látni mennyire nem értik sokan hogy ez teljesen természetes és ezért kell az elemzés hogy tudjuk számíthatunk e rá vagy csak úgy találomra úgymond szerencsénk volt hogy eladtunk. Az is kérdés volt hogy meddig korrigál én akkor azt írtam minimum 319$-ig mert itt van fibo 0.38 szint, maximumot nehéz megmondani itt is a fibora kell támaszkodni, 0.61 (244$) szokott lenni az a szint ahol még elfogadható korrekciónak ez alatt már máshogy kell kezelni a helyzetet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4nImAMu5/

DASH, megtörtént a kilépés az alakzatból és a dönti irányt szerintem a bitcoin korrekciónak köszönhetjük. Ezen is túl vagyunk térjünk vissza az Elliott hullámhoz (2) szint 312$-nál e fölött vagyunk kicsivel de én erre a hullámra már nem építenék semmit, mert vártam még arra hogy ebből az alakzatból felfelé lépünk ki és ezzel kialakul egy szabályosabb Elliott (3) szint.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/uCQI75Cl/

LTC, ezért volt veszélyes az a kék támaszra tapadás, szépen alá is estünk hála a BTC-nek. Közelebbről megnézve ezt a támasz szakadást fibo segítségével azt láthatjuk 0.5 szinten támaszkodik jelenleg és az előtte látható pirossal jelzett ellenállás ami fibo 0.61-el szinte megegyező helyet foglal el tökéletes helyszín fordulásra.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/xLrhHEbH/

XRP, itt is volt egy kitörés aminek a korrekciója zajlik. Mint látható fibo 0.5 környékén járunk és hasonló a mozgás a ZEC-nél láthatóhoz. (3) szintet itt nem jelöltünk még be habár erre akár 0.2156$-os csúcsnál lenne is lehetőség de még kivárok hogy ez a korrekció hol végződik.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/RrdjNZXe/

REP, 22.8$-nál mint látszik kialakult egy határozott csúcs és az a 2 egymást takaró gyertya arra utal itt valaminek a végét látjuk. Jobbik esetben ez lesz az Elliott (3) szint végleges szintje, ehhez az kell hogy itt forduljon az ár ahol most tart ebben az esetben 27.5$ környékén számolhatunk a célárral.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/dcC9X7PR/

ETC, tegnapi megindulással arra utalt az összkép hogy sima lesz az utazás 16$-ig. 13.92$-ig sikerült eljutni de itt jött ismét a többiek követése és vissza is pottyantunk az Elliott (1) szint magasságába.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ET8mVCzk/

XMR, tehát itt azt látjuk hogy az utolsó Elliott hullám amit főleg 1 órás idősíkon követtünk 104.83$-nál érte el a csúcsát és ezzel vége is ennek, mert a mostani visszaesés átlépte (1) szintet. Ha megnézzük a nagyobb hullámot ott sok változás nincs sőt inkább azt mondhatjuk beszorult az ár Elliott (1)-(2) szintje közé amit kell majd véglegesíteni ha felfelé sikerülne átlépni (1) szintet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CkhNKwJT/

NXT, az utolsó pici hullámot már tegnap lezártam de figyeljünk csak rá még mert az igaz hogy (5) szintet elértük de ez akkor is csak a (3) szint ahonnan ha a korrekció nem lépi át (1)-es szintet addig életben van ezt láthatjuk most is. Fibot is felhúztam lássuk jelenti e ez azt amit mutat hogy a nagyobb Elliott hullám (3) szintje 0.1$-nál tényleg összejön.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/RYL7ye8F/

STR, szintén esik az ár és ha itt tudna fordulni az egészen jó helyen tenné, azért is mert így még Elliott (1) szint fölött maradunk, illetve esély nyílik újabb kialakulására.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/zdjHDwyA/

BCH, nagyon szűk emelkedő sávból kiléptünk lefelé és ezzel ha nem jön valami pozitív dolog akkor könnyen a 396$-os negatív csúcsnál találjuk magunkat.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/QpWiuEPD/

NEO/USDT, mondhatni tökéletes helyen jelenleg az ár ott ahova Elliott (4) szintet terveztem de nem kell szaladni mert ez könnyen változhat és amíg felfelé nem néz (3) szint fölé addig nem is lehet véglegesnek tekinteni.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/2HCi8di7/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Degerg

Udv,

azt szeretnem kerdezni hogy Bitcoin-nal es egyeb coinakkal szeretnek kereskedni, illetve egyenlore csak figyelni es tesztelni. En korabban MT4-et hasznaltam bekotesre, viszont az elemzesre egy kevesbe ismert programot ez pedig a Vestra Charts.  Anno DAX-ot aranyat es olajat kotottem.
Elso korben eleg lenne annyi hogy a Bitcoint lathassam Meta 4-en, illetva ha van lehetoseg akkor mas coinokat is. Tud valaki ebben segiteni? Illetve hasznalja e valaki a Vestra Chart-ot? 

willow


Idézetet írta: Degerg Dátum szeptember 29, 2017, 11:38:10 DÉLELŐTT
Udv,

azt szeretnem kerdezni hogy Bitcoin-nal es egyeb coinakkal szeretnek kereskedni, illetve egyenlore csak figyelni es tesztelni. En korabban MT4-et hasznaltam bekotesre, viszont az elemzesre egy kevesbe ismert programot ez pedig a Vestra Charts.  Anno DAX-ot aranyat es olajat kotottem.
Elso korben eleg lenne annyi hogy a Bitcoint lathassam Meta 4-en, illetva ha van lehetoseg akkor mas coinokat is. Tud valaki ebben segiteni? Illetve hasznalja e valaki a Vestra Chart-ot?
Az Admiralmarkets-nek van olyan mt 4-e, ahol megtudod nézni a cryptót is.

Degerg

Köszi, király!! :-*

Idézetet írta: willow Dátum szeptember 29, 2017, 02:13:24 DÉLUTÁN

Idézetet írta: Degerg Dátum szeptember 29, 2017, 11:38:10 DÉLELŐTT
Udv,

azt szeretnem kerdezni hogy Bitcoin-nal es egyeb coinakkal szeretnek kereskedni, illetve egyenlore csak figyelni es tesztelni. En korabban MT4-et hasznaltam bekotesre, viszont az elemzesre egy kevesbe ismert programot ez pedig a Vestra Charts.  Anno DAX-ot aranyat es olajat kotottem.
Elso korben eleg lenne annyi hogy a Bitcoint lathassam Meta 4-en, illetva ha van lehetoseg akkor mas coinokat is. Tud valaki ebben segiteni? Illetve hasznalja e valaki a Vestra Chart-ot?
Az Admiralmarkets-nek van olyan mt 4-e, ahol megtudod nézni a cryptót is.

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 09.30!

BTC, Elliott (3) szint fölé léptünk ezért újra aktív az a hullám amit 1 órás idősíkon indítottunk. Mint tegnap is írtam a célár ebben az esetben csak fibo szint alapján 4695$, mert a (3) szintről a (4) szintre kicsit tovább tartott az út, ezért a célárat 1.61-2.61 fibo szint között kell keresni. 4 órás hullám még alakul, haladunk (3) szint irányába ami a kisebbik hullám célára lesz előreláthatóan. Hetes hullám pedig már lassan túl tökéletes...
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/p3JQYarB/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/t34Brgwh/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/sqIfKFpU/

ETH, barna hullámot még figyeljük de nagyon csenevész képet mutat. Zöld hullám már jobban mutat és még ez a visszaesés se okozott benne kárt. Itt most lesz 2 csúcsszint ami okozhat galibát, 303$-nál egy kisebb, 313$-nál pedig egy nagyobb amihez már nagyon közel az Elliott (3) szint. Az 1 napos idősíkon követett hullám most lépett ujra (1) szint fölé, aminek az épülése nagyban függ a kisebb hullámok célba érkezésén illetve még azon hogy a kisebb hullámok korrekciója (3) szintről hol fog landolni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KabeoTIJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/XKGEstIK/

ZEC, még mindig nem biztos elértük e a korrekció alját de látható hogy ellaposodott  a lendület. Ami talán arra utal hogy vége felé járunk az hogy a többieknél de főleg a Bitcoinnál pozitív mozgások láthatóak és még az RSI is elszakadt a padlótól de csak nagyon minimálisan.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/N4wAMVET/

DASH, nagyon enyhe emelkedést látunk de ebből túl sok információt nem kapunk. Az utolsó eső hullámra ráhúztam egy fibot ez most korrigál vissza és még 10$-t kellene emelkedjen minimum ahhoz hogy döntő szinthez kerüljünk, mert e fölött már ritka esetben szokott visszafordulni. Felhúztam még egy alsó támaszt illetve ennek klónozásával egy felsőt is ami még csak találgatás arra hogy hol történhet esetleg valami érdekes dolog és ehhez még majd kapcsolódhat a fibo is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ix6PHsrr/

LTC, 1 órás idősíkon több dolog is történik. Ugyebár átszakadt az a kék támasz és zuhantunk egyet, ebből próbálunk most kimászni. 49.88$-os szintnél húztam egy sávot ahova vártam érkezni a landolást, kicsivel e fölött ez meg is történt. Az emelkedésnél is húztam egy sávot innen már jobban kinéző korrekciót láthatunk, ami már látszik is Elliott hullámot eredményezett. Átléptük (1) szintet, tehát irány (3) ami egészen véletlenül pont a kék támasz újbóli érintésénél érhet célt! Nagyobbik Elliott hullámra most nem térek ki mert nagy mozgás nem volt ami változtatott volna valamin.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/firCeZPD/

XRP, volt egy zuhanás itt is amiből fojtatódik a kikeveredés. Vannak azonban itt is új dolgok, első hogy az esésből már sikerült fibo 0.61 fölé kerülni, második hogy ebben az emelkedésben közben kialakult egy Elliott hullám. (1)-es szint fölött vagyunk és haladunk a (3) elérése felé ez 21.33$ környékén várható. ABC negatív hullámzás pedig egy természetes Elliott hullámot követő szintén hullám csak ellenkező irányba, ami előjele szokott lenni annak hogy a következő Elliott hullám előtt állunk, ezt látjuk most.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/A59hD3W5/

REP, szaggatott vonallal azt jelzem mi lehet a módosított Elliott hullám ebben az esetben várható folytatása. Az a hullámzás ami itt arra utal hogy egy ABC hullám után vagyunk lehet egy jó előjele annak hogy ez a módosítás lehet a jó elképzelés.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lx2zRCgH/

ETC, utólag berajzolt hullámokat látunk és itt mint látszik a szabályosság se olyan lányeges mert az a lényeg hogy a hullámok követik e egymást, ezáltal gondolhatunk arra várhatunk e továbbiakat. Igen én számítok mert az (1) szintről a (2) szintre már eljutottunk ami a megszokott 0.38-0.5 közötti fibo fordulónál látható. Ezért használom a Zig-Zag indikátort ami rajzolja folyamatosan a csúcsokat hogy könnyebb legyen észrevenni ezeket a rejtett jeleket.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/EWhvD7Xh/

XMR, utolsó  barna Elliott hullámot tegnap eltemettük ami a 104$-ról 89$-ra zuhanás vitt a sírba. Fibot felhúztuk ami 0.5 szinten kicsit fennakadt tehát még kicsit rá kell pakolni. Ez a kicsi emelkedés is produkált már egy korrekciót ami nem érte el Elliott minimum szintjét de azért figyelünk rá mert érdekes lehet.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/iLNMgndK/

NXT, érdekes hullámok rajzolódnak itt is, főleg az utolsó vesztett szabályosságából ahol (4) szint véglegesnek látszik. Az előtte látható hullám pedig még alakul de ez se teljesen szabályos mivel látszik a (2) szint is módosításra szorul.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/L0xjzyAe/

STR, tegnap újabb Elliott hullám esélyről beszéltem ha nem esik lejjebb az ár. Mint látható nem ment lejjebb ezért meg is próbálkozok a hullám szintjeinek meghatározásával. 0.01491$-nál aktiválódik ez a hullám (3) kilépő szintje pedig 0.01798$-nál várható de itt figyelni kell az előző Eliott (3) szintjére is ami kicsit lejjebb van.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/6ihC8U6l/

BCH, óriási lendületet nem látunk és még a többiek felélénkült mozgása se tudja felkavarni ez az állóvizet. RSI az egyetlen amiben pozitív felfelé mozgást láthatunk bele, gyorsan jusson is plafon közelébe majd tapadással induljon meg az ár is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/T5lYTj4J/

NEO/USDT, szépen folyik az építkezés a nem teljesen szabályosan kezdődött hullámunkban. (3) szint már nincs messze és az RSI is arra utal odáig nem lesz gond aztán meg reméljük hogy nem lesz gond a tovább haladással sem.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/qVfACjLw/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.01!

BTC, ahogy kell, átléptük a csúcsszintet majd egy vissza teszt és ha innen újra a csúcs fölé kerül az ár akkor barna Elliott (5)-ig meg se áll. Azonban itt ismét megjegyzem hogy a (3)-(4) szint közötti távolság nagyobb volt mint kellet volna ezért már (5) alatt is célt érhet! Ez pedig már ott lehetséges ahol a 4 óráson látható Elliott (3) szint található. RSI is szép megindulás lehetőségére utal. Hetes nézetet pedig nem szeretném elkiabálni de ha így marad ebből nagy robbanás lesz!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/srTz6s9Z/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/SXQFlozi/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/TWZ6aXl4/

ETH, egy fontos dolog annak a 29.-ei nagy maci gyertyának visszadolgozása majd most kicsi visszalépés de ez csak jóindulatú legalábbis most ennek látszik. Sok már nem kell ahhoz hogy átlépjük a piros csúcsszintet és hogy a 327$ környéken véglegesítsük a zöld Elliott (3) szintet. Napos hullámunk pedig még az (1) szint környékén szöszöl tehát ehhez is kell az elején említett piros csúcs átlépése.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/WtH9pM5n/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TOQKnWcf/

ZEC, ebből a képből nem tudunk okosabb lenni én csak az RSI-ben látok egy pozitívumot mégpedig visszamenőleg ehhez hasonló mozgás után pl 08.18. de van példa az ellenkezőjére is 08.07. de itt most az egész piaci összkép is pozitív!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Uf8msRVi/

DASH, tegnaphoz képest pár dollárral vagyunk lejjebb de ezt nevezhetjük semminek is tehát beálltunk ismét egy hétvégi várakozó álláspontra. Az 1 órás pillanatképen látható mennyire széttöredezettek a gyertyák de az RSI padlóról mintha fordulni szándékozna.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Jy1djwIt/

LTC, mi ez a visszaesés csak nem rossz viccet mesélt Charlie. :) Na sebaj ebből is kimászunk csak rontja az eddigi összképet ez a visszalépés.
Elliott (1) szint alatt vagyunk és 55.99$-nál lévő csúcsszint esetleges átlépése már közel hozza a (3) cél szintet és ott van még a nagyobb hullámunk is amiben ez a hullám csak egy pici meggymag!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hHT95L8t/

XRP, valami itt is bekerült a fogaskerekek közé mert az a leszúrás majdnem borította a tervet. Ennek valószínű azaz oka hogy a legkisebb negatív Bitcoin mozgásra azonnal reagál minden és mivel a Bitcoin olyan magasságban van hogy ami ott még belefér az a kisebbeknél felér néha egy katasztrófával is. Most újra mehetünk (1) szint fölé és 0.2052$ szerintem az a szint amíg még nehéz lehet az út.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OEkCTFv4/

REP, tegnap emlegetett újabb Elliott hullám én úgy gondolom megérkezett de nem teljesen szabályos számomra mert az utolsó korrekció kicsit túlszaladt. Itt most egy képre próbálom sűríteni a nagyobbik hullámot is ami szintén egy eset lehet arra hogy a pici és a nagy hullámok összedolgoznak, tehát a nagy Elliott (3) szint és a lehetséges mostani (5) célszint várhatóan ugyanott lesz.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UHwcweG2/

ETC, nem lesz egy szép hullám ez se, köszönhetően az itt is látható visszaesésnek. Kék alakzatot tekintve is felfelé várnám a folytatást, majd a (3) szintről visszalépést a támaszra és ebből kiindulva ide tenném majd a (4) korrekciós szintet is.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uxNkmoA7/

XMR, még mindig kevés volt ez a visszalépés is ami alig érte el fibo 0.38-at hogy Elliott hullámban gondolkodjunk. 97$-hoz berajzoltam egy piros szintet mert láthatóan itt valami nagy árok van amit nem tud átlépni az ár, illetve még egy sávot is mert lefelé is 94$-nál valami akadály van. Talán dupla alj kialakulás előtt állunk, holnapra okosabbak leszünk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KwvvO6ga/

NXT, micsoda meglepetés hogy tudott ez kimaradni a többieknél látható visszaesésből. Rajzoltam egy zónát amiből szerintem lesz egy kis korrekció  kb. 0.073$-ig nem meglepő módon elliott esély miatt de lehet már most ezt látjuk.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bcOt8zRy/

STR, eltelt egy nap és szinte semmi se változott 1 órás idősíkon látszik az oldalazó álláspont. Elliott (1) szint is nagy falat lesz szerintem és ezzel lehet el is leszünk még a hétvégén.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0Xjpvj6H/

BCH, itt lenne most egy jó lehetőség dupla aljból való megindulásra azért is mert ez fibo 0.61 környékén látható. Nagy magasságba nem várnám a megindulást, 480$ rövid távon elfogadható is lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WPLnBQkz/

NEO/USDT, Elliott (4) szintet a helyére húztam és a 34.5$-ös jelenlegi csúccsal el is értük az Elliott (3) szintjét tehát aktiválódót a hullám de itt ezt a lendületet valószínű most pici korrekciós visszalépés követi.
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NfpSIhrE/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Picike Poloniex körkép 10.02!

BTC, kezdjük a végéről tehát a hetes gyertya zárással, ami tökéletes fordulatjelző hármas gyertyakombinációval jelzi számomra hogy a 7000$-os kitűzött célár 74%-os eséllyel fog elérésre kerülni. Ehhez még 25%-ot hozzátesz ha átlépjük a 4950$-os csúcsszintet és természetesen 1% esélyt arra is fenn kell tartani ha esetleg valami váratlan dolog közbeszól.
4 órás sötét barna Elliott hullám is szépen halad itt a (3) szint minimum elérése a cél amihez már közel került az ár . Innen pedig korrekciót várok ahol biztos sokan meg fognak ijedni és lesz lufi, vége a Bitcoinnak, stb. pánikolás kezdődik, ezekre nem is érdemes odafigyelni.
1 órás utolsó hullám pedig a végső (5) Elliott szinthez közelít ami a már említett előző hullám (3) szintjével kerül majd várhatóan egy szintre. Majd egy ABC korrekció ami szinten kell hogy kövesse az előző Elliott hullámot.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/4ep40XuE-Bitcoin-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás : https://www.tradingview.com/x/CvKQ0czb/
Pillanat kép 4 órás : https://www.tradingview.com/x/NLQZsTeM/
Hetes elliott hullám: https://www.tradingview.com/x/r6CaAnyL/

ETH, 1 órás idősíkon muszáj volt újabb Elliott hullámot indítani mert passzoltak a szintek. Ebben a hullámban is mint az előző barna színűben ami már nem él a (3) szintet 327$-ra mutatja de előtte még a piros csúcsot is át kell lépni. 4 órás zöld hullám ami szintén 327$-nál kell célt találjon, ám ez a hullám már olyan lapos hogy szinte képre se fér de alakul és végül is ez a lényeg.
Napos hullám pedig értelem szerűen lassabban alakul és még csak az (1) szint magasságában gondolkodik de ha a kisebb hullámok jól alakulnak akkor ezzel se lesz gond.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETHUSDT/cqpxcQe8-Ethereum-Elliott-Wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vqVz44Fe/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/birysA1h/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bzvb3qF5/

ZEC, 244$-nál van a fibo 0.61 szint lehet hogy ez lesz a végállomás mivel RSI a padlótól még mindig nem tudott elszakadni. Bitcoin emelkedés lesz az szerintem ami itt kihúzza a bajból az árat de hogy hova mehetünk tovább az még rejtély. Élő új chart kép majd akkor készül ha lesz valami amit érdemes kiemelni!
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ZECUSDT/d7sTyYA4-ZEC-Elliott-Wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/XwaOV6w4/

DASH, barna süllyedő sáv alsó támaszához tért vissza az ár és ezzel újra az Elliott hullám (2) szintjénél vagyunk és ha az RSI sávot is megnézzük itt ismét fordulás lehetséges.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/DASHUSDT/ByoCED2L-DASH-Elliott-wave/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/7krVps5B/

LTC, most valamiért nagyon semmire se reagál az ár ezért még ez az utolsó apró Elliotton belül is oldalazás zajlik. Nagyobbik hullámra pedig most nem is érdemes kitérni mert szinte meg se mozdult.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/LTCUSDT/dNZzR00u-Litecoin-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qJuOB8vg/

XRP, tegnap még nem gondoltam hogy mára ekkora ugrást fogunk látni az árban. Jót tett ez az ugrás Elliott szintek szempontjából is és közel került a (3) szint de ezzel most lett kis bizonytalanság is mivel ilyen emelkedés után biztos korrigál az ár. Tehát most még nem jelölhetem ki a (3) szintet mert még tisztázódni kell a dolgoknak. Van itt is egy nagy hullám ami még nincs cél közelbe se majd ha ez az utóbbi eléri a végső (5) célszintet akkor érdemes jobban figyelni.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XRPUSDT/jSivN0Fl-Ripple-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9s4jOW40/

REP, utolsó hullámunk elesett ezért hogy ne legyen sok minden a charton törölni fogom. A fő hullám színét zöldre változtattam de még nem igazítottam helyre a szinteket pedig már lassan el kell könyvelni hogy a (3) szint végleges pozíciója a már lezárult kisebbik Elliott célszintjénél van.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/REPUSDT/hA6qmVHA-Augur-elliott/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0L0syZNT/

ETC, tegnapi visszaesés mint látszik nem volt a végállomás mert sikerült még lejjebb landolni majd az utóbbi órákban pedig oldalazás látható. Utolsó Elliott hullám ezzel veszélybe került és csak követni érdemes lekereskedni már nagyon nem. Kék alakzat amiből kiléptünk, összképet ha nézzük egy zászló alakzat része, ami utalhat pozitív folytatásra és ez kell ahhoz is hogy a fő Elliott hullámunk tovább épülhessen.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/tsMa9JG4-ETC-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7D9eZa0W/

XMR, idáig kevésnek tartottam a visszalépést most meg már soknak ahhoz hogy Elliottban gondolkodjak. 0.61 fibo szinten van az alja ahova most tért vissza másodszor és ha nem megy lejjebb akkor dupla aljból még egy lendületes is vehet. 17 napja vagyunk 2 Elliott szint közé beszorulva ezért még ha sikerül előző csúcshoz 104$-ig eljutni az is csak egy apróság a végső 130$-os cél elérésében.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/XMRUSDT/lYjUtYrM-Monero-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UeMfzu8p/

NXT, itt se fogunk elliotban gondolkodni mert a tegnap még nyoma se volt visszalép már bepótolt mindent. Van azonban egy barna hullám amiben ez még nem okozott kárt és ha itt fordul fibo 0.61-nél akkor nem is fog. Ne feledkezzünk mag arról a hullámról se ahol már 14 napja szöszölünk 2 szint között.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/NXTUSDT/LZjdOLrr-NXT-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fPvlqJDO/

STR, szintén nem maradt el a visszalépés aminek köszönhetően kiestünk a sávból és az összképet tekintve kialakítottunk egy nagyobbat. Két hullám halad egymás mellett ebből idővel egy biztos szabálytalanná fog válni de jobb mintha egy se lenne.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/STRUSDT/02UbL3QX-Stellar-Elliott-wave/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3bdiy1Uy/

BCH, nem sikerült a dupla alj gondolat és mivel fibo 0.61 alá kerültünk, sőt lassan már 0.78-nál vagyunk egyre nagyobb a valószínűsége visszatérünk az alapra 396$-hoz ahol talán épül majd valami új dolog.
Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BCHUSDT/iAaSty46-BitcoinCash/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DmUNR2SN/

NEO/USDT, átléptük a piros csúcsszintet és az ár azóta tör felfelé. Van még itt tennivaló ahhoz hogy célba érjen de ha nem veszt a tempóból akkor akár hamar is ott lehet. Viszont egy jótékony visszalépés a csúcsszinthez se okozna nagy gondot.
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/l2coqxFO/


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban.

https://steemit.com/@cryptoparaszt
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Uhura

#1672
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?

traktoros

Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?

Na ez az amit nem értek, hogy olykor a BTC viszi magával a többi coint és emelkedik az áruk, most meg, mintha stagnálnának az alt coinok, és BTC-ben kevesebbet érnek.
Ez leegyszerűsítve miért van?
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Uhura

Idézetet írta: traktoros Dátum október 02, 2017, 12:25:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?

Na ez az amit nem értek, hogy olykor a BTC viszi magával a többi coint és emelkedik az áruk, most meg, mintha stagnálnának az alt coinok, és BTC-ben kevesebbet érnek.
Ez leegyszerűsítve miért van?


Mert az áruk dollárban (fiatban) lehet hogy emelkedik, de ez látszólagos vagy inkább BTC miatti emelkedés. Alapjában minden altcoin értéke .... ha BTC .hez mérjük lefeleződőtt a segwit óta.


Ha a segwit napján vagy +5 napban  mindent eladsz és btc-re váltasz kb 2x annyi lenne a pénzed ha nem 3x annyi mint most :(


Azért van mert a BTC FIAT -ban mért emelekdése miatt a BTC hez mért altcoinok ára BTC ben esik , csak akkor emelkedik ha valamiért az emberek jobban bíznak benne. Az ETH emelkedése a segwit miatt láz és felélem miatt volt nem az ETH kiabszott nagy Buterini fejlővése és mennyei királysága miatt. Most az emberek biznak a BTC-ben így a pénzt áttolják altcoinból BTC-be.

Dolce

Idézetet írta: traktoros Dátum október 02, 2017, 12:25:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?

Na ez az amit nem értek, hogy olykor a BTC viszi magával a többi coint és emelkedik az áruk, most meg, mintha stagnálnának az alt coinok, és BTC-ben kevesebbet érnek.
Ez leegyszerűsítve miért van?

"középmezőnyben" lehetett azért nagyokat nyerni az elmúlt napokbana. adex, walton, salt, komodo stb.

andysk

Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?
Na ez jo kerdes ugyanis mar lattunk ilyet. Amikor az emberek kiszedtek a penzuket az altokbol es beraktak a btcbe.
A kerdes tehat erdemes-e levaltani az altokat mint pl dash vagy ltc a btcre??

Uhura

Andy: nem tudom , igazából én csináltam egy portfolió tisztítást olyan coinokkal amik a btc emelkedésre esésel reagáltak a BTC felé, érsd a BTC FIAT-ban való emelkedésével az adott altcoinok BTC-ben mért áruk esett. A többi fisz faszt megtartottam azoknak a 10-20-100 satosi kör úgyis mindegy :) De jó lenne egy elemezés mit gondolnak azok akik ezzel foglalkoznak.


A külön kérdés, hogy a következő BTC fork-nak milyen hatása lesz mert a Segwit miatt örület után a BTC nyert az altok vesztettek de ez nem lesz minding így mert ha igen akkor altok nagy részénél a kitermel elad startégia jobb mint a tartom úgyis emelkedik , kivéve persze a szarcsi induló robbanós coinok amik belesza.... a btc -hez képesti helyzetükbe.


Dolce: persze a SIG-el, VEGA-stb. vel simán lehet kaszálni de hosszú távon való tartás és árfolyam emelkeés miatt nyereség már más kérdés.... és az egészben az a gond, hogy a BTC nélküli változást nagyon nehen tudod lekövetni , vagyis azt hogy a coin mit is csinál ..... mert mindegyik - vagy legalábbis érzésem szerint - a nagyobb része mint egy marionet úszik a szélben a BTC-hez kötve.


Karcsi papa

Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?

Hát igen ez itt kicsit máshogy működik crypto világban mint amihez én is hozzászoktam a forex világában ahol szinte törvényszerű ha a Dollár erősödik akkor a vele szemben lévő más devizák gyengülnek. Én is tanulom még ezt a hasonló de mégis más világot néhol teljesen különböző törvényszerűségeket.
Tehát itt cryptoban az látható ha a BTC ára emelkedik akkor húzza magával a többi coint is de itt jön a fekete leves. Mikor esik az ár de fölég akkor ha olyankor kezd esésbe a bitcoin mikor 1/3 vagy 1/4-ével emelkedik akkor kerülnek bajba a kis coinok és itt még az ETH is kicsi. Tehát az a baj ha a BTC kb 1000$-t esik az a kicsiknél olykor ár felezéssel is járhat és ez mind abból adódik a bitcoin annyira az egekben van hogy ezt a hátrányt még akkor se tudják sokszor behozni a kicsik mikor emelkedik az ár.
Szerintem itt azzal lesz tehát a baj hogy miután eléri várhatóan ezt a 7000$-t eközben az altok mennyire tudják felpumpálni magukat hogy bírni tudják az eladói nyomást. ETH,ZEC,DASH 600$, BCH pedig 1000$ környékén kell hogy legye ha ez az esés bekövetkezik a BTC-nél.
Korrekciót most is várok akár 400-500$-os is de kell hogy legyen mert ha nem túlvett lesz a btc és akkor zuhan egy váratlan nagyot. A 7000$-os cél amiről beszélek azt a hetes idősíkon látható jelekből gondolom de ettől ez még nem szentírás, viszont ha mégis összejön és azt követi egy korrekció akkor ha a fibot segítségül véve megnézzük hol lehet az alja ez 4600$ környékére mutat minimum. Itt mehetünk tovább és jöhetnek azok a célok amiket sokan jósolnak 15ezer, 50ezer, 100ezres bitcoin árakra.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Idézetet írta: andysk Dátum október 02, 2017, 01:02:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum október 02, 2017, 12:13:46 DÉLUTÁN
Basszus karcsipapa ha ténylegesen eléri a 7000 doclsit akkor minden altcoin lejebb megy a béka segg alól a halott béka vagy a döglött dinó segg alá fog menni BTC-ben mérve :(   Van valahol kerrekció megálló vagy vissza forduló ?
Na ez jo kerdes ugyanis mar lattunk ilyet. Amikor az emberek kiszedtek a penzuket az altokbol es beraktak a btcbe.
A kerdes tehat erdemes-e levaltani az altokat mint pl dash vagy ltc a btcre??

Szerintem jelenleg még nem érdemes dsht, ltct egyebeket áttolni bitcoinba csak azért hogy többet kereshess vele max annyi ideig amíg áttolod máshová. Abban az esetben ha esésnek indul a piac akkor pedig a dollárt tartom a legjobb megoldásnak.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!