Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - sperho

#1
Sziasztok, sepa utalást küldtem coinbasere múlt héten csütörtökön, a bankom vissza igazolta az utalás sikeres volt. Coinbasen nem látom azóta sem a 3 nap letelt. Véleményetek mi lehet a gond? Tapasztalata van valakinek?
#2
Sziasztok, Coinbasel melyik bankok számlái működnek? Budapest bank is jó, Otp olvastam azzal jó. Válaszokat köszi
#3
Sziasztok, androidra melyik bitcion wallet a legjobb, BTC automatából való pénzkivételhez?Valakinek van már benne tapasztalata?
#4
Electrum jól hangzik. Ha jol értem android alkalmazást letöltöm, nyítok egy fiokot és oda  kérem  a bitcoint.  Az automata  váltja át a bitcoint  összegre?  kód  alapján adja ki a pénzt?  hu de bonyolult, bocs a sok  hüle kérdésért?  :-)
#5
A navot kihagynám a  buliból, az automata jol hangzik, melyik pénztárca a legjobb hozzá?
#6
Tud valaki segíteni bittcoin eladásától a bankszámláig folyamatban? Hogy működik?
#7
Sziasztok, kezdő vagyok teljesen bitcoin bányászatban. Segítsetek légyszíves, ha van már valamennyi kis mbitcoin milyen tárcát érdemes nyitni, hová érdemes utalni. Van olyan bitcoin pénztárca amit össze lehet kötni a valós számlámmal, mi a folyamat hogy lesz bitcoinból pénz,hogy működik ez?