diákigazolvánnyal 15% vonnak le pont. Adóbevallásba kell beírni hogy ennyi meg ennyi jött és ott döntik el hogy mennyit vonnak le diák nyugdijas rokkantnyugdijas stb.
2 lehetőség. Bevétel BTC-ből 1 misi - gpu vettem 2 misiért 27% áfával. Saját magányszemélyként papíral bizonyitom adobevallásánál. Így kiszámolják és nem kell fizetni semmit ha úgy jön ki.
alapjáratok 1 misi után 66% a tiéd a többi Viktoré. az 440e És ha ennyi áfát befizettél gpu után akkor nem kell fizess egy fillért sem. 75e / gpu az kb Tehát 1 kártya után kb 16e fizettél be így 28GPU kell vegyél 2.1 misiért és akkor nem kell adozzál egy fillért sem.
3 lehetőség. Vállalkozás 3 misi befizetek. 9% kell fizessek az új törvény 2017.01.01 lép hatályba
- tehát ha a nyereségem pl 1 misi de vettem gpu 1 misiért így 0 ft a nyereség 0 adó
- nyereségem 5 misi 1 misiért vettem gpu akkor 4 misi nyereség 9% leadozok a többit kiveszem.
- mind 2 esetben minimálbérbe be kell jelentsek 1 dolgozó személyt aki dolgozok lehetek én is és 1 adott "irodát" ahol a viktor emberi megtalálnak.
helyesirási hibákért bocsi sietek mert indulok.
Ezt le tudnád fordítani "emberi" nyelvre?

Nekem ott nem tiszta a dolog, hogy ha csinálsz egy vállalkozást pl. kft, akkor ott ugye lehetsz te mint főállású dolgozó vagy mellékállású. Egy vállalkozásnak azért vannak költségei amúgy is, meg ha csak bányából akarsz megélni akkor vagy nagyon sok bányarém kell szerintem, mert könyvelő, iparűzési adó, építményadó, áfa, meg mittudom én még mennyi adót, járulékot kell fizetni.