A tőzsdézés az altcoinokra épül ehhez kétség nem fér. A Bitctoin érték változásai jelentősen szinte 100%-ban befolyásolják az altcoinok értékét. Kb. 2016 tavasza óta kezdtem bányászni és egyben Poloniexet használva tradingelni. Na ez a tradingelésem érdekes tapasztalatokat hozott. Minden szépen ment az ETH/DAO hackig. Akkor ugye nagy káosz volt, ami fájó pont számomra, hiszen kb 0.7 BTC-m égett el az ETH értékvesztése miatt. Mivel még kezdő voltam/vagyok a tradingben nem tudtam felismerni hogy mit kellene lépni, így nem sikerült időben reagálnom. Szerencsére megjelent az ETC ami egy kicsit kihúzott a bajból, így az elvesztett BTC több mint felét visszahoztam 2 hónap alatt. Elég érdekes volt a 2016 nyár. Nem tudom mi vár ránk az idei évben, a technikai analízis téma érdekel, de valahogy az alapoktól jó lenne össze szedni a dolgokat, hogy egy kicsit jobban bele láthassanak azok is akik még kezdők. Ti milyen altcoinokban láttok jövőt, olyan coinok érdekelnek amiket hosszú távon érdemes gyűjtögetni és tartani. pl. Waves szépen indult, nagy reményekkel, de már azon is sikerült veszteni a BTC emelkedés óta. Talán a ZEC-et érdemes tartogatni elég stabil az ára, vannak esélyek hogy kap pumpot. Na meg ha egyszer elkészülne a Z address illetve legalább pár helyen elfogadnák mint fizetőeszköz az sokat lendíthetne az áron. Az ETC is okozhat meglepetéseket még, Kínaiak nagyon támogatják. Az ETH meg haláltusát jár vagy nem tudom, de már legalább 5 Hard Forknál tartanak. A DAO hack nagy érvágás volt szerintem.