Poll

Melyikben bízol meg leginkább?

Kraken
Coinbase
Bittrex
Poloniex
egyikben sem

Author Topic: Poloniex, Coinbase,Novaexchange,Bittrex, Debit Card, utalások,kezelések és egyéb  (Read 584688 times)

Offline miklos1296

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Sziasztok!!
Ezt a topikot azért nyitottam mert erről nem volt még normális téma, ugy gondolom hogy ha ez külön lenne akkor jobban áttekinthető, a kezdők számára is, Ha rosszul gondolom akkor nyugodtan töröljétek.
Arról lenne itt szó hogy megbeszéljük ezeket a poloniex és coinbase közötti kapcsolatot meg a coinbase és a debit cartya közötti kapcsolatot mert nekem sem világos teljesen minden. És ha az adózást is belekeverjük akkor nagyon nehéz kijönni a  dolgokból én úgy gondolom.
Az első kérdésem az lenne hogy:
-Coinbase-röl hogy lehet rendes pl OTP s kártyára pénz kiküldeni egy az egyben?
-Ki milyen debit kártyát használ mert én regiztem az UQUID-re és vettem egy 1dolláros virtual card-ot de semmi nem tudom használni hiába raktam rá pénzt (nekem az is nehézségeket okozott) Pl egy ebay vagy aliexpressen sem fogták el.
-És hogy most nem tudom használni a UQUID s VISA virtuális kártyámat le kellene szedni róla a pénzt és kiküldeni vissza a coinbase-re ha lehetséges.
Meg szeretném próbálni a xapo debit kártyát hogy az működik e esetleg azzal valakinek valami tapasztalata?
Köszönöm hogy végig olvastad :D
« Last Edit: October 03, 2017, 11:00:42 AM by bazsy »

Offline raffiakötö

• Bölcs Bölény
    • View Profile
Sziasztok!!
Ezt a topikot azért nyitottam mert erről nem volt még normális téma, ugy gondolom hogy ha ez külön lenne akkor jobban áttekinthető, a kezdők számára is, Ha rosszul gondolom akkor nyugodtan töröljétek.
Arról lenne itt szó hogy megbeszéljük ezeket a poloniex és coinbase közötti kapcsolatot meg a coinbase és a debit cartya közötti kapcsolatot mert nekem sem világos teljesen minden. És ha az adózást is belekeverjük akkor nagyon nehéz kijönni a  dolgokból én úgy gondolom.
-Ki milyen debit kártyát használ mert én regiztem az UQUID-re és vettem egy 1dolláros virtual card-ot de semmi nem tudom használni hiába raktam rá pénzt (nekem az is nehézségeket okozott) Pl egy ebay vagy aliexpressen sem fogták el.
-És hogy most nem tudom használni a UQUID s VISA virtuális kártyámat le kellene szedni róla a pénzt és kiküldeni vissza a coinbase-re ha lehetséges.
Meg szeretném próbálni a xapo debit kártyát hogy az működik e esetleg azzal valakinek valami tapasztalata?

Arra emlékszel hogy kiírt-e valamit a paypal, miért nem jó neki az a visa számlaszám?
én is uquidon regisztráltam, de kártyát semmilyet sem csináltam, de plastik kártyát akarnék.
Ahogy én számoltam költségbe kb egy árban van az xapo és az uquid.

Offline bacsoka

• Kisokos
    • View Profile
Az OTP-s számla teljesen jól működik a Coinbasel. Egy Sepa utalást kell csinálnod Coinbase-re, a settingsbe payment methods, show SEPA information alatt megtalálod az Utazáshoz szükséges adatokat. FIGYELEM! Én 1 Eurót utaltam át, hogy a számlám aktiválódjon. Ez mindössze 2500Ft-ba került. SEPA utalás 2-3 nap míg jelentkezik a Coinbasen. Most már nyugodtan utalhatok az OTP-s számlámra minimum 1945Ft-ért vagy összegről függően a OTP kondíciós lista alapján. Előtte nézzetek utána.

Offline GepyMiner

• Kisokos
    • View Profile
Ahogy Bacsoka irta, SEPA utalás kell oda vissza, SZÁMLÁRA, kártyára nem lehet utalni, azzal általában csak fizetni lehet.
HA online banking-ban deviza átutalásnál választható SEPA akkor minden oké, kell egy 1-2 eurós próbautalás coinbase-re a megadott adatokkal és közleménnyel, 2-3 munkanap míg megkapják és megjelenik, utána már mehet a saját számlára az EURÓ lekérése, elvileg 2 euró díjjal, azaz nem érdemes kis adagokban lehívni, bár első alkalommal próbaként, hogy tényleg működik-e, érdemes egy 5 eurónyit (ha forintszámla van megadva akkor automatikusan átváltódik és forintként érkezik meg)

Offline miklos1296

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Egy pár darab képpel (akár számokat kitakarva) tudnátok küldeni ehhez egy folyamatot?
Köszönöm!

Offline miklos1296

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Az uquid vel hogy lehet azt megoldani hogy visszautalom a dollárt a coinbase re ? valaki csinálta már ?

Offline dioda

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Sziasztok!!

Próbálj meg PayPal -ra regelni vele, azzal meg mér tudsz több helyen fizetni.

Offline miklos1296

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Nem tudtam paypal al sem összehozni mert ott is hibát irt ki.

Offline sebajtóbiás

• Nagyokos
    • View Profile
A paypales összekötésnek működnie kellene, milyen hibát írt ki?

Offline boti123

• Nagyokos
    • View Profile
Most tértám át krakenre poloniexről számomra még szokatlan és furcsa a kraken azt jól olvasom/látom hogy van 1 adot összeg amiért át tudom váltani illetve ki tudom rakni tözsdére az összeget mint poloniexen? aki jártas ebben tudna esetleg segiteni?

Offline Danika

• Törekvő
  • **
    • View Profile
Coinbase-n az SMSazonosítást ti bekapcsolva hagytátok?  Nem kerül az pénzbe??
Egyenlőre még nem láttam, hogy bármit is levontak volna, de ki tudja..

Offline Roller

• Kisokos
    • View Profile
Coinbase-n az SMSazonosítást ti bekapcsolva hagytátok?  Nem kerül az pénzbe??
Egyenlőre még nem láttam, hogy bármit is levontak volna, de ki tudja..

Nem pénzes az sms

Offline noel89

• Ződfülü
  • *
    • View Profile
Valaki tudja esetleg hogy a Poloniex miért tiltotta le az ip Címemet ? Csak mobilnetről tudok belépni az itthoni hálozatrol nem.

Offline DrPascal

• Nagyokos
    • View Profile
Valaki tudja esetleg hogy a Poloniex miért tiltotta le az ip Címemet ? Csak mobilnetről tudok belépni az itthoni hálozatrol nem.

Ezt csak ők tudhatják. Írtál nekik?

Offline DrPascal

• Nagyokos
    • View Profile
De rohadt nehéz depit kártyát választani.

A UQUID jónak tűnik, de most nem elérhető a honlapjuk - nem jó ómen.
A WIREX a XAPO meg a SPECTROCOIN valamiért a nem ajánlott kategóriában van ITT: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1242788.0

Pedig a SpectroCoin most akciózik, ingyen adják a kártyát. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1037139.0

Szerintetek? Ki mit használ pro/kontra?
« Last Edit: December 12, 2016, 09:35:16 PM by DrPascal »

Offline Roller

• Kisokos
    • View Profile
A margin traddel mit tudsz csinálni poloniex-en?

Offline headway

• Törekvő
  • **
    • View Profile
@DrPascal

Az http://advcash.com/en/ használható, support is elmegy. Ha a legelején rendelsz kártyát akkor olcsobb is. Persze ott is van fee.

Offline DrPascal

• Nagyokos
    • View Profile
A margin traddel mit tudsz csinálni poloniex-en?

Kereskedni. Nagypálya!

Offline raffiakötö

• Bölcs Bölény
    • View Profile
De rohadt nehéz depit kártyát választani.

A UQUID jónak tűnik, de most nem elérhető a honlapjuk - nem jó ómen.
A WIREX a XAPO meg a SPECTROCOIN valamiért a nem ajánlott kategóriában van ITT: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1242788.0

Pedig a SpectroCoin most akciózik, ingyen adják a kártyát. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1037139.0

Szerintetek? Ki mit használ pro/kontra?

Ahogy én néztem xapo, és uquid "egy árban van". Ott kb mindegy, uquidnak van virtual kártya opciója 1 usd-ért. Ugyanúgy használható mint a plastic, paypalon simán működik. xapo-nál nem láttam ilyen opciót.

Offline sebajtóbiás

• Nagyokos
    • View Profile
Működik az uquid? Már legalább 2 napja nem elérhető a website-juk!