SZERETNÉL CIKKET ÍRNI VAGY FORDÍTANI?https://www.kriptopenz.info/cikkirokat-es-forditokat-keresunk/Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!
ETC-nek leállították a Coinbase-en kivételét..
Néhány nap es jön a 9.0 azt irta a claymore bácsi szemely szerint nagyon varom allitolag 15-30 szazalekkal lesz jobb az misi rx 470-nel azt jelenti hogy 200 s/h lesz kb
Az egy fake bejelentés volt. Claymore még nem adott ki hivatlos bejegyzést a 9.0-ról. Aki leszedte az 20% Fee-t fizetett valakinek... A commentet már eltávolították. Nem szabad bedölni!
Sziasztok!Sokat nézem a youtube csatornát, de nekem picit még kinai ez a dolog...bele szeretnék vágni én is a bányászatba, de nem tudom hogy induljak neki. Valaki esetleg le tudná nekem írni hogyan tudok Zcash wallet címet csinálni ?
Quote from: CryptoMan on December 02, 2016, 02:28:34 PMAz egy fake bejelentés volt. Claymore még nem adott ki hivatlos bejegyzést a 9.0-ról. Aki leszedte az 20% Fee-t fizetett valakinek... A commentet már eltávolították. Nem szabad bedölni! Akkor jól "nem láttam" azt a posztot.