SZERETNÉL CIKKET ÍRNI VAGY FORDÍTANI?https://www.kriptopenz.info/cikkirokat-es-forditokat-keresunk/Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!
Ameddig nincs új wattool (kitudja lesz-e) lehetne próbálkozni claymore programmal tuningolni (cclock, mclock, cvddc, mvddc).Nincs még 5xx-s kártyám de ha valaki kipróbálta jelezze, hogy megy-e.
Driverből jó az driver amik jók az rx470-hez? Flashelésnél mindent úgy kell csinálni mint a 470-nél?
a drivert hogy kell patchelni? a régebbi driverrel nem mennek nekem sem
most ezt csak futtatom? és mikor flash előtt után? Ezen akadok meg és nem megy az 1500 biosmódosításom az rx570-en
na ez az ezt nem tudom hogy kell patchelni a 17.4.3-as drivert
Van itt olyan akinek 6db 570es működik egyszerre? Istennek nem sikerül őket életre kelteni...és kis keresgélés után rájöttem hogy nem vagyok egyedül a problémával...a legújabb 17.4.3 driverekkel max 5db 5xx kártya megy,más driver pedig nem kóser az 5xxeknek...valakinek esetleg valami praktika?
Köszi sikerült az volt a baj, hogy a patcher futtatás után nem indítottam újra, Zord33, 0.002 bitcoinért akarta csinálni a teljes rig beállítást 0.07 bitcoinért vagyis 25.000-ft-ért
wattol nincs nuku, watmannal állítok voltot, nekem az msi rx570 gaming X 4gb-os 28.0 Mh/s-el megy