Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

ETHER bányászat 2019 - Esik a Difficulty

Indította CryptoMex, január 31, 2019, 10:03:42 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Bányászik még valaki ETH-t 2019-ben?

Igen, de csak mert megvannak a RIG-ek.
9 (29%)
Igen, de már megbántam, nem éri meg!
1 (3.2%)
Nem, de szeretnék!
4 (12.9%)
Nem, de nem is akarok!
7 (22.6%)
Igen, imádom ETH-t bányászni!
10 (32.3%)

Összes szavazó: 31

CryptoMex

Sziasztok,

CryptoMex vagyok és kíváncsiságom arra késztetett, hogy felmérést készítsek. Hányan vagyunk még, akik jelen pillanatban is aktívan bányászunk ETH-t, illetve van-e aki még nem de szeretne???

Én régóta bányászok ethert és fogok is. Megjegyezném, hogy az áramforrás számomra igen kedvező, ezért még ilyen árfolyamon sem vagyok minuszos. Ti hogy álltok? Nagyon kíváncsi vagyok.

Várom a válaszokat.

CryptoMex,
MyCryptOption.com

Til

Esetleg ,hogy legyen értelme a téma nyitásnak , csinálhattál volna egy szavazó részt a témához , itt a nyitásnál megteheted.Akár arról is mesélhetnél, hogy neked mégis hogyan ilyen olcsó az áram? Köszönöm
C:\> del c:\command.com

CryptoMex

Elnézést! Jogos az észrevétel, de új vagyok a fórumon, nem tudtam, hogy lehet szavazást indítani!

Indítok egy szavazást akkor! :)

UI: Az áram azért ilyen olcsó, mert ahol vannak a gépek (nem kevés) megújuló energiaforrásból származik és külön megállapodás van a szolgáltatóval! :)

Üdv,
CryptoMex
[MyCryptOption.com

Denes550

#3
Kedves CryptoMex! Szívesen elhelyezném rigeim a farmodon. Nekem már az újabb Cryptominer V7-esek vannak amik az ETH-t 182Mh/s-el túrják viszont csak 720W-ot fogyasztanak. Ha erre nincs lehetőség, most akciós áron meg is válnék tőlük, ami egyben remek lehetőség is a farmod fejlesztéséhez.

CryptoMex

Szia kedves Denes550,

Elnézést a kései válaszért, sok a dolgunk, nem érkezem mindig fórumozni.
Örülök, hogy érdekel a dolog, de sajnos nem áll módunkban más cégtől származó Riget tárolni és kezelni, ugyanis kizárólag a mi cégünktől beszerzett rigeket támogatjuk, ugyanis granaciát vállalunk rá és optimalizáljuk. Ha meghibásodik valami, azonnal cseréljük garanciában, ez pedig a te esetednél nem lenne lehetséges sajnos és így nem tudjuk biztosítani a gondtalan működést folyamatosan.

Köszönöm a megértésed. Amennyiben arra döntésre jutnál a jövőben, hogy szeretnéd igénybe venni szolgáltatásainkat és újabb rigeket szereznél be, keress meg bátran és szívesen felvázoljuk neked és bárkinek a jelenlegi lehetőségelet.

Üdvözlettel,
CryptoMex
MyCryptOption.com

carobi

Sziasztok
Engem érdekelne Eth-t bányászó ASIC !
Ajánlom figyelmetekbe most indult Youtube csatornámat ! Heti 2 alkalommal töltök fel új videót, érdekes témákban a nagyvilágból.
https://www.youtube.com/channel/UCViQbaq-bHAfHDPdr2hiWog?sub_confirmation=1