Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Legutóbbi hozzászólások

#91
Általános kriptopénz témák / Atomic Wallet vélemények, érté...
Utolsó hozzászólás CryptoMex - június 09, 2021, 02:55:14 DÉLUTÁN
Az Atomic Wallet az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kriptopénztárca. Megmutatjuk, hogy miért:

Teljes ismertető --> Atomic Wallet vélemények, értékelés és összehasonlítás | Az Atomic Wallet kripto pénztárca áttekintése
#92
Általános kriptopénz témák / A Pancakeswap Használata Kezdő...
Utolsó hozzászólás CryptoMex - június 09, 2021, 02:52:43 DÉLUTÁN
A Pancakeswap joggal az Uniswap és a Sushiswap riválisa. Lássuk, hogyan kell használni.

Teljes útmutató --> A Pancakeswap Használata Kezdőknek | Útmutató Lépésről Lépésre | Íme, hogyan kell használni a Pancakeswapot
#93
Általános kriptopénz témák / A MetaMask Használata Kezdőkne...
Utolsó hozzászólás CryptoMex - június 09, 2021, 02:49:34 DÉLUTÁN
#94
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - június 07, 2021, 10:26:38 DÉLELŐTT
Még mindig nem tudjuk, merre van az arra!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.06.07!

BTC, egyelőre nem érkezik az a fundamentális külső behatás, ami az árat kizökkenthetné a jelenlegi bizonytalan oldalazgatásából, ill. háromszögbe szűkülő állapotából! Azonban nem árt az óvatosság, mivel van egy óriási longs oldali megbízáspumpa, ami csak arra vár hogy az ár tovább essen, viszont vasárnap estétől a shorts oldalon is megindult egy pumpa, ez pedig arra lehet egy utalás, hogy a kialakult háromszögből lesz egy falsh long kitörés, majd hirtelen bedől a kártyavár!
Órás idősíkon azt láthatjuk, miután a Wyckoff elvárásoknak nem sikerült megfelelni és a két ellentétes irányú fej-váll is háromszög megerősítésére játszott, már csak az volt a kérdés, szembe megyünk-e a short irányú trenddel, vagy a háromszög normális fordított irányú árbócként működve megindítja az árát csökkenő irányába. Ott tartunk, hogy a háromszögből felfelé és lefelé is kikukkantottunk, minket műveltek megelőzte egy-egy csatornában le/fel mozgás!
Nem kergetek délibábot, én egyértelműen csökkenő irányú kimozdulás várok, ettől függetlenül pániknak nincs itt az ideje, mivel vannak olyan támasz zónák, amelyekből vagy esetleg egy hír hatására bevadulhatnak a bikák!


4 órás idősíkon, pirossal látható a háromszög támassza, amit kicsit balra is lehetne igazítani, de a csökkenő csatorna miatt mégsem tesszük. Tehát a háromszögben, mint láthatjuk eléggé a vége felé jár a mozgás, ebből kiindulva ha nem akarunk hamis délibábot kergetni, akkor a várakozás inkább csökkenő irányú, de bízzunk a meglepetésben és abban hogy ez nem egy beugratás! Jobbik esetben, csak a zöld csatorna támaszára nézünk le, ami valahol 26-27k környékén történhet meg, ezzel is nyerhetünk egy kis időt, amíg valaki, talán Elon Musk, mond valami okosat és megoldódnak a problémák.


Bitcoin Futures chart: a hétvégi történéseknek köszönhetően, a rés mérete ismét egy elhanyagolható információ és habár még nyitott a rés, annak mérete erősen a semmi kategóriáját súrolja. Annál inkább problémás, hogy még a 3 héttel ezelőtti 49,200$-os szinten várakozó rés is nyitott, sőt hasonló problémával küzd a 62,180$-os még április közepén be nem zárt rés, habár ha ide sikerül visszakapaszkodni, az már nem feltétlenül a rés bezárása miatt történik, hanem mert valószínűleg visszajött a magasabbra törekvő vásárlói kedv!


Napos: itt látszanak a problémák, amelyek közül legnagyobb problémát a piros nyíl mutatja! Ennek azonban jó néhány támasszon és zónán át kell vergődnie magát, de vigyázzunk mert ahogy a fibo skála is mutatja, teljesen visszamehetünk arra az alapra, ahonnan tavaly szeptember-október környékén elindultunk.
Ha az RSI csíkra nézzük akkor is jogos az ijedtség, de ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy az árnak is bekellene zuhanni abba a 10k-s mélységbe.
A már említett falsh longi irányú kitörésre megvan az esély, habár a kék színnel jelzett dupla csúcsokból kiindulva elég gyenge ez az esély, de ha tippelni kell egy ilyen lehetőségre, akkor egy visszapattanót továbbra is a 42k környéki ellenállású zónából várnék!
Természetesen csökkenő irányú falsh kitörés is elképzelhető, amit pedig a rózsaszín támasz zónából várhatnánk, tehát a 31k-s előző aljak környékéről!
A Death Cross elkerülhetetlennek látszik, ez nagy valószínűséggel a 42k környéki ellenállási zónában fog megtörténni, durván egy hét múlva és ez szintén egy olyan negatív történés, amelyből nem sok vidám végkövetkeztetést lehet levonni.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: miközben longs oldalon továbbra is tartja magát a felpumpált megbízáshegy, habár mintha egy kicsit ereszteni látszana az utóbbi egy hét folyamán, ettől függetlenül még mindig berobbantható ez a long bomba, csak hát ezt egy csökkenésnek kellene megelőznie!
Ezen csökkenés elérésében segédkezhetnek a macik, csak hát ha ránézünk a shorts oldali mozgásra, ott is elindult egy megbízáspumpa, tehát itt még arra is számítani lehet, amiről már szó is esett, egy falsh long megindulást követően, talán abból a 42k környékén zónából visszaváltható.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/DruV7OXX/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/E1KCHGVi/


Hetes idősík: csak azért hogy a hodlerek is kapjanak néni életkedvet, a szellemgyertyákkal továbbra is mutatok egy halvány reménysugarat a 100k-s célok gyors elérésére! Én felkészültem arra, hogy ennek a történetnek minimum 85%-os semmi meglepetés nem okozol negatív végeredménye lesz! Ez ugyebár, a Hyper Wave utáni teljesen természetes 5. hullámos fázis, ami végigkíséri az egész short trendet, amelyben ha jó a piros ellenállás pozíciója, ez akár egy év végéig is elhúzható folyamat! Az hogy a lila támasznak lesz-e szerepe a megoldásban még nem tudni, de 26-27k környékén megfogható a további zuhanás, majd a short trendvonal megtörését követően, jöhet az újabb pozitív pályára állás!
Azonban, ez a Hyper Wave csak egy megoldáskeresés a szituációra és az sem kizárható, hogy a jelenlegi csökkenés csak visszanézés a 2. számmal jelzett támaszra, majd csak ezt követi egy újabb csúcsokat döntöget nekifutás, de erről még ráérünk álmodozni.


"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FZZcgIkX/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CJ0cbxYT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gTwD1leC/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/yEX8QqgP/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/oNQcIB5S/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Seqi3j8S/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/WFeBPq8M/
Napos: https://www.tradingview.com/x/oP2vT0JE/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/hVTOXWjR/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/mfC0hfVl/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#95
Vásárhely / Re: Kínál
Utolsó hozzászólás Til - június 02, 2021, 04:30:29 DÉLUTÁN

Sziasztok!Eladó matt fekete acél rig keret.9 kártya melegedés nélkül elfér , képet mellékeltem a 9 gpu-s 3 tápos kinézetről.2db tápnak előfúrt lyukak a két szélén , középen elfér a harmadik is.A kártyák mögött található egy kábelrendező szelvény, ahova gyorskötözőkkel hozzá lehet fogatni a kábeleket.Az alaplap felfogatására lyukak és hozzá való csavarok.Bekapcsoló gombbal. A keret kialakítás révén a két oldalán stabilan megfogható mozgatása során és rakásolható.(A ventilátorok /12cm/ nem adom a kerettel)Méret 70x40x40cm.Kemény dobozban postázom összeszerelve.Érdeklődni privát üzenetben.Ár: 10000 Ft
Képek:
http://kepkezelo.com/images/86k5yqmvpdwykr24hhcw.jpg

http://kepkezelo.com/images/y8bfzly413w0r1vlfddu.jpg
#96
Vásárhely / Re: Kínál
Utolsó hozzászólás szabka81 - május 31, 2021, 10:00:14 DÉLUTÁN
Árak updatelve!


Sziasztok!
Itt kezdtem anno és itt fejezném be is. Úgy döntöttem eladom a bányát. A teljeset... ~190 kari vga.
Bányák egyben rigenként eladó, eldöntitek kell e, egyelőre máshova nem rakom fel, szétszedni, kombinálni nem tudom idő hiányában.
Csak személyes átvét, Debrecen. KP vagy USDC/USDT
Kisebb nagyobb cooler gondok vannak csak 1-2 karinál, igyekeztem jelezni... Amugy mind most is megy.
Garancia: próba.
https://drive.google.com/file/d/1jjpGg87Pe92IdTO_6IubM7L1_G52p44A/view?usp=sharing
A
#97
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - május 31, 2021, 11:01:17 DÉLELŐTT
Wyckoff vs. negatív hangulat

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.05.31!

BTC, abban az esetben, ha nem érkezik valami fundamentális külső behatás, nem lesz egyszerű megtartani ezt a 30-40k közötti csatornát!
Órás idősíkon is bizakodtunk egy úgynevezett Wyckoff módszerben, ami 5 fázisból álló struktúrát foglal magába, amivel ha végül sikerrel járunk, akkor a beérkezési iránnyal megegyező távozás történik! Ez a távozást, vagy az ezzel a távozásra történő megpróbálkozást, már most hétvégén látnunk kellett volna!
Tehát, ha kicsit gyorsabb a piros fordított fej-váll hétvégi kifutásra, akkor a hétvégén sikerült volna, ha nem is kilépni, de a nyitás környékére, az ellenállási zónában várakozni a kiugrásra!
Egyelőre még nem kell feladni, de nagyon nem egyszerű a feladat! Jelenleg az utóbbi kettő hetes oldalazás középső zónájában próbálunk megtámaszkodni, ennél fontosabb feladatunk jelenleg nincs is! Ha nem járunk sikerrel, akkor még mindig ott a 30k környéki támasz zóna, ahol ha sikerrel is járunk, a folytatásban még egy 40k környéki ellenállási zónával is meg kell küzdeni!
Az ellenállási zóna felfogható egy fordított fej-váll vállvonalaként is, ennek az áttörésénél tulajdonképpen ugyanaz a feladat, mint amit már múlt hét hétfőn is vártunk, azaz a 42k környéki ellenállási zónán vagy átszaladni mint kés a vajon(majd felülről történő vissza tesztel letesztelni a folytatás erejét), esetleg egy vissza-tesztel visszanézni a 40k környéki zónába és csak ezt követően megindulni, a Wyckoff, ill. a kék fordított fej-váll elvárásainak megfelelően!


4 órás idősíkon, továbbra is a zónák háborúját láthatjuk! Miután a kék csökkenő csatornának köszönhetően elesett a lila csatorna, de történt egy méretes leszúrás, még lehetett abban bízni hogy csak egy falsh kitörés, ami néhány órán, esetleg napon belül korrigálásra kerül. A korrigálás gyorsan megtörtént, csak hát ezzel a lila csatorna megkapta a vissza-tesztjét, sőt egy dupla csúccsal rá is erősítettünk, így egyáltalán nem volt meglepetés az újabb csökkenő irányú folytatás.
Ez a csökkenő irány hadművelet, szerencsére elhalt egy (fogjuk rá) dupla alj megoldásban, ebből sikerült felkapaszkodni a már az órás idősíknál is melegített kék vállvonalra.
Mivel a kitörés érdeklődés hiányában elmaradt és időközben kialakult egy kisebb csökkenő lehetőség, lehetőséget kapott a zöld színnel látható enyhén csökkenő csatorna, amelyben nagyon nem ajánlott annak kiderítése, mi is történik ha esetleg visszanézünk a 28,5k környéki alsó szintjére!


Bitcoin Futures chart: a résekhez történő igazodás elvesztette varázsát, legalábbis nem lehet olyan jeleket látni, amelyek a várakozó rések bezárására irányulnának! Tulajdonképpen, a pár héttel ezelőtti Elon Musk bejelentést követő pániknak, ha szerencsém van, akkor az utolsó utáni pillanataiban vagyunk jelenleg, ennek visszaigazolására tökéletes, a poloniex idősíkon látható Wyckoff fázisokkal történő gondolkodás!
Ha sikeres ez a bizonyos fázisokkal gondolkodás, akkor a május 14-ei hétvégét követően kialakult közel 4k-s résünk, a 49,200$-os szinten bezárásra kerülhet és ennél a pontnál, talán még arra is választ kapunk, milyen esélyek mutatkoznak, a 62,180$-os szinten várakozó utolsó long irányú rés bezárására.


Napos: a napos kép nagyon sötét, mondhatni gyászos előjelű! Erre a megállapítást, az RSI csúcsokból és a gyertyák által mutatott gyenge long irányú teljesítményből lehet levonni! Ugyanis, ha megfelelő vásárlói erő van a háttérben és nem csak arra várunk, hogy a long megbízások berobbanjanak a megfelelő, valahol egy 30k alatti szinten, akkor ezt a néhány nappal ezelőtt gyertyák általi csúcsot, valahova feltoljuk a lila csatorna felezőszintjének környékére, de minimum a szürke ellenállási zóna fölé! Ha beigazolódik az a gyanúm, az RSI csíkon egy csúcs készülődök, akkor ha csak a gyertyákat nem sikerül új csúcsra törni és ez a csúcs, nem kerül minimum a szürke zóna fölé(jobbik esetben 50k-ra), ez esetben mindenképp arra számítok, hogy visszanézünk abba 24-28k közötti szürke támasz zónába.
Tehát, tulajdonképpen ugyanaz a szituáció, mint az új ATH elérése utáni visszaesést követően kialakított dupla tetőnél, erő híján hiába kapaszkodott vissza, az csak egy negatív megerősítés.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: oké hogy eljutottunk a piros/kék nyilakkal jelölt magassága, csak hát ezt a zónát megbízáspumpálással sikerült elérni, viszont hogy ez az akció sikerrel járjon, az árnak tovább kellene esnie! Még nem vagyunk elkésve, legalábbis erre utal a shorts oldali tetszhalott állapot. Tehát, ha óvatos árcsökkenéssel sikerül megtalálni azt a szintet, ahol a megbízás berobbanhat, akkor akár még új ATH szintre is fennszaladhatunk! Abban esetben, ha még ezen longs berobbanás előtt, a shorts oldal is észbe kap, ott már elég nagy a baj, mivel a longs megbízások könnyen visszavonásra, esetlen lejjebbi szintre történő áthelyezésre kerülhetnek, ami csak olaj tűzre, az akkor már vérszemet kapott maciknak!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/hQlKrMRS/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/zFLIr77q/


Hetes idősík: a "100k-s" célok elérésére más megoldást kell találni, legalábbis sokak abban bíznak, hogy ez még valósítható.
Azért is jó lett volna, ha a mostani visszaesés előtt sikerrel járunk, mert akkor egy értelmezhető HyperWave megoldás születik, aminek folytatását követően, legalábbis számomra egyértelműsödött volna kérdés, mi is várható a folytatásban.
Ha az utóbbi kettő hét gyertyáira nézek, akkor egy nagyon is pozitív lehetőség mutatkozik abban, ha az előttünk álló hetet 47k környékén sikerül zárni, aminek talán az RSI mozgást is sikerül arra ingerelni, hogy a nyilak követésével bizakodásra okot adó életjelek mutatkozzanak!


"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ka6YnISF/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/5iGisseu/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5rvujkZ6/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/prDwZ34o/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/xqZPZ85Y/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/CeHsEGSU/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/QancLRib/
Napos: https://www.tradingview.com/x/tTIngSB7/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/wb76ZxML/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/Gz5wFt8q/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#98
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Re: Kriptovaluta tőzsdei keres...
Utolsó hozzászólás Karcsi papa - május 24, 2021, 10:45:14 DÉLELŐTT
Vége...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.05.24!

BTC, felesleges kerülgetni a forró kását, a long trendvonal már április végén megtört, ennél a megtörésnél még abban bíztunk, hogy egy kötelező korrekciós visszalépés után, problémamentesen lesz a folytatás. Nem lett problémamentes és egy komolyabb 58k-s ellenállásról le is fordultunk!
Órás idősíkon, ezeket a lefordulásokat nem nagyon érdemes boncolgatni, mégis megtettem, mivel egy látványos 3 hullámos megoldással, sikerült a kerek 30k-s szintre visszanézni! Majd jött egy korrekciós ABC mozgás, ennek azonban útját állta egy ellenállási zóna, méghozzá az, amelynek támaszként meg kellett volna akadályozni, a 3. hullámban történő további zuhanást!
Utólag vagyunk okosak, de a folytatás is egy ABC mozgással foglalható össze! Ennek a két ABC mozgásnak csúcsai, talán segíthetik a folytatásban történő eligazodást, méghozzá a kék színű támasz/ellenállás zónákkal!
A jelenlegi állás szerint, a felső kék zónába kaphatunk eljutási segítséget, persze csak akkor, ha a 32-34k között kialakított zóna megtartja az árát. A felső kék és a szürke zóna összejátszásával, visszanyerve a mozgóátlagokat, nem sok kellene ahhoz hogy újra fényesebben süssön a nap és a bennragadóknak, illetve az árat 100k fölé álmodóknak újra visszahozzuk a kedvét!


4 órás idősíkon, továbbra is  a csatornák labirintusában próbálunk értelmezhető kiutat találni! Lényegében, a lila csatornából ki se kellett volna pottyanjunk vagy ha igen, akkor előzőleg kapunk egy a felezővonalra visszanéző, majd onnan visszapattanó figyelmeztetést!
A meredeken csökkenő kék csatorna is érdekes, érdekes mármint a felezővonal, amit a fibo 0.61-re történő leszúráshoz kell igazítani és ha már itt vagyunk ezen a fibo szinten, akkor arra is érdemes figyelni, hogy egy komoly dupla alj lehetőség is segítheti, az órás idősíkra felvázolt zónákat kihasználó elképzelést!


Bitcoin Futures chart: lényegtelen információ, de volt egy még februárban nyitva hagyott apró résünk, ami időközben bezárult! Azonban a most hétvégi résünk is érdektelen, mivel azt is sikerült gyorsan bezárni! Pozitív irányba kettő darab bezárandó rés várakozik, 49 és 62k, ezek közül a 49k-s résnek bezárása nem kellene problémát okozzon, viszont hacsak ezen rés bezárására gyúrunk rá, akkor kezdeti megerősítést adunk, a short trendben történő kicsit hosszabb idejű berendezkedésre.
Ha csak időközben nem alakul ki egy ennél is durvább pánik, akkor az éppen záródó mozgóátlag olló és fordulás után, jöhet a 49k-s rés bezárás, a többire majd csak ezután tudunk következtetni!


Napos: láttam valakitől egy reklamációt, hogy arra a hónap eleji dupla csúcs lehetőségre senki sem figyelmeztetett! Hát, ha olvasta volna ezeket a körképeket, akkor ezt a dupla csúcsot és láthatta volna, amit még az RSI csíkon látható jelölés is megerősít. Ebből a dupla csúcs lehetőségből, habár egyértelműnek tűnt, mégse azt vártuk, ami a végeredmény lett, legalábbis a kezdetekben nem, csak miután a csatorna felezőszintje nem nagyon kezdett működni.
Ha már a csatorna, mindenképp benyújtotta az igényt egy támasz érintésre, nagyon is jó jöhetett volna 42k környékén egy támasz zóna! Végül is semmilyen problémát nem okozott, tehát lélekben felkészültünk egy ennél komolyabb zónába történő visszalátogatásra, ez kis híján meg is történt, habár visszanézve a történésekben, a rózsaszínnel kiemelt zóna is egy komoly zóna.
Jelenleg ezen a zónán és a fibo szinten a világ szeme, attól azonban lehet tartani, hogy az RSI csíkra felvázolt dupla alj lehetőséggel, egy 42k-ról történő visszapattanással még meg kell küzdenünk és csak ezt követően gyúrhatunk rá a következő, remélhetőleg 50k fölötti szintet elérő csúcsra!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: sajnos beigazolódott a múlt heti gyanú, a longs oldal megbízásokkal pumpálódott és ez a pumpálás most is zajlik, tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a tömegek valami 30k alatti szintre várakoznak. Talán a 20k-s szintre, vissza-tesztelve ezzel a 2017-es ATH szintet, természetesen ennél barátságosabb megoldás is születhet, például a 24-28k közötti komolyabb támasz zónában!
Shorts oldal kicsit gyanús, túlságosan csendesen figyelik a történéseket. Persze hova siessenek, 17-én végrehajtottak egy tökéletes megbízáspumpálást, aminek 19-én egy durván 15k-s árbedöntéssel meg is lett az eredménye!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/vyPh1t2z/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Lfh44gj0/


Hetes idősíkon, utólag is sajnálhatjuk azt a kihasználatlan piros 4. támasz lehetőséget, ami egy igazán kerek HyperWave mozgást rajzolhatott volna a chartra. A kék csatorna is ígéretesnek tűnt, 100k fölé történő folytatás lehetőségével, csak hát ilyenkor jönnek a külső tényezők, hírek, fontos emberek általi megnyilvánulások, amelyek néha hasznosak, néha pedig nagyon is károsak!
A HyperWave 4 konkrét long irányú támaszt tartalmaz, amelynek 4. támaszáról nem egy olyan mozgás kellene lássunk, mint amit a kék 4. támasz fölött láthatunk, hanem legalább olyat, mint a piros színnel felvázolt! Tehát, mivel egy torz HyperWave díszíti a chartot, talán attól sem kell tartanunk, hogy az elvárt minimum 85%-os visszaesés bekövetkezik, azaz a 10k-s szintre visszaesünk.
Két lehetőség van amit eltudok képzelni a szituáció megmentésére!
Első, jön egy hír vagy egy fontos ember általi megnyilvánulás, ami kialakít egy éles fordulatot és a jövőheti körképben, az előző heti gyertya minimum betakarásáról számolhatok be!
Második lehetőség, ez sok bonyolultabb, tulajdonképpen a kisebb idősíkokon már említett lehetőségek kihasználva próbáljuk felépíteni magunkat, ami valószínűleg arra elég, hogy 42k környékén kiderüljön, hányadik nekifutásra állhatunk rá újra a pozitív útra! 



"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ddXNueq6/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/qcjGpoeY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/bJSRnPWf/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/pfbC7wIo/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/PUWy1X5Q/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/FJzLKBOQ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/4ufpmN01/
Napos: https://www.tradingview.com/x/zwwjUicE/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/RIz68Ca4/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/2XKYGJbo/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
#99
Vásárhely / Eladó Bitcoin
Utolsó hozzászólás Invite-Shop - május 22, 2021, 07:15:44 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Volna $ 700 Bitcoinom eladó!
Számlaszámra utalásal , picit áron alul , ha gyorsan tudsz fizetni!

képet is tudok küldeni !
#100
Általános kriptopénz témák / Bitcoin Vásárlás Kezdőknek | Í...
Utolsó hozzászólás CryptoMex - május 20, 2021, 11:51:19 DÉLELŐTT
Megmutatjuk, hogyan tudsz Bitcoin-t venni Magyarországon lépésről lépésre. Azt is megtudod, hogyan kell és honnan lehet Bitcoint vagy egyéb kriptovalutát vásárolni. Továbbá arról is beszélni fogunk, hogy melyik a legjobb, legolcsóbb és leggyorsabb módja a bitcoin vásárlásnak.

Részletes Útmutató: Bitcoin Vásárlás Kezdőknek | Íme, hogyan tudsz Bitcoin-t venni | Útmutató Lépésről Lépésre