Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Kezdjünk bele egy újabb fejezetbe!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.06.14!

BTC, lassan kerek egy hónapja keressük a kiutat egy durván 35k-s korrekciós visszalépést követően, azzal viszont még nem vagyunk tisztában, hogy ez a korrekciós visszalépés beérkezett e már a finisbe vagy még 30k alatti történésekre is szükségünk lesz.
Az órás idősíkkal nem is húznám az időt, konkrétan 4 hete nem történik semmi, hetenként van egy-egy negatív/pozitív fej-váll reménysugár, amelyek a döntő momentumnál elhalnak.
Ha átugrunk 4 órás idősíkra, ott sem látunk sokkal többet, főként hogy az utolsó lehetőség itt is egy "fogjuk rá" fordított fej-váll, durván 7k-s kiugrási lehetőséggel! Mint látjuk a "váll vonal" átszakításra került, vissza-tesztre már nincs szükség, tehát ideális a szitu valami pozitív végkifejlet megvalósítására!
Kell is hogy ezt a lehetőséget hozzuk, mert egy nagyon komoly ellenállási zónát kellene átszakítani! Fibo skála is rámutat a zóna fontosságára, de főként arra, ha a zónát sikeresen átszakítjuk, majd arra a fibo 61.8-as szintjének környékéről vissza-tesztelünk, az már egy fél siker, talán nem is arra hogy az ATH szinttel megküzdjünk, de a 60k környéki szintek megkarcolására komoly lehetőség mutatkozhatnak!
Egy esetleges 42k környéki zónából visszapattanásnál sem kell azonnal a vészharangokat kongatni, de egy figyelmeztetés lehet arra, nem hiába küzdök egy hónapja a fennmaradásért!


Bitcoin Futures chart: a múlt heti résünket, fogjuk rá gyors bezárását követően, egy elég intenzív negatív folytatásba sikerült beleszaladni, majd egy éles fordulatot követően, ugyanilyen intenzitással sikerült kimászni a slamasztikából! Ezeknek a történetnek jelentősége tulajdonképpen semmi, beleillik a megelőző 3 hét történéseinek sorozatába, mégis azt mutatja, ha nagy a baj van pozitív megoldás!
A mostani hétvégét egy 1730$-os réssel sikerült átugrani, ez most ismételten visszafoghatja a pozitív történések folytatását, viszont ha ezt azzal az indokkal teszi hogy a rést bezárja vagy csak egy erre irányuló szándékot bemutasson(38k) az még belefér, de ezzel sem szabad húzni az időt, a hét végére mindenképp a zöld ellenállással jelzett szint környékén kellene mozogjunk! Természetesen, a pozitív folytatási lehetőség szempontjából, az lenne az ideális, ha ezen már szerda-csütörtök magasságában sikerülne átszaladni, majd attól függően hogy alakul a hétvége, ennél is pozitívabb lehetőségekkel folytatni.


Napos: habár ez a piros nyíllal jelzett vészjelzés elég komoly, mégse ijedtek meg tőle sokan, legalábbis azok nem akik a részletekre is figyelnek. Az RSI csíkon megjelölt két csúcs, illetve a piros háromszög fölötti kettő darab kék jelzés, de már önmagában háromszög is, rámutat a divergens mozgásra és mivel ez egy negatív jelzés, a megoldásnak pozitív képet kellene mutatnia! A pozitív képen még dolgoznak a bikák, egyelőre jó irányba haladnak a történések, de eredményről csak a szürke zóna fölött beszélhetünk!
Ugyancsak részletkérdés a mozgóátlagok halálkereszt irányába történő közeledése, ennek kivédésére egy sürgős 50k környékére történő hirtelen felszaladásra lenne azonnal szükségünk, illetve hogy ezen felszaladás közben/után a vissza-tesztről se feledkezzünk meg!
Zöld nyíllal jelzem is mi lenne az előttünk álló hét feladata, ennek egy komoly indoka a kék szaggatott vonal, ami tulajdonképpen egy olyan ellenállás, amelynek komoly szerepe lehet abban, hogy tényleg van-e keresnivalónk újabb ATH szinteken vagy csak folytatódik a szárnypróbálgatás.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: ha valahol feladhatják a longs oldali megbízáspumpás próbálkozást, az itt történhet meg valahol 48k magasságában! A mögöttünk hagyott héten megállt a pumpálás, ugyanis itt már egy konkrét 5k-s vételi sorozattal sikerült visszakapaszkodni! Nyugodtak azonban nem lehetünk, a megbízások még mindig jelen vannak és ha ezek jelentős része visszavonásra kerül, az ugyanúgy boríthatja a kártyavárat, kivéve ha átkerülnek konkrét vételi pozícióba!
Shorts oldal, bármennyire is meglepő, nagyon is besegíthet egy gyors áremelkedés megvalósításában! Itt se kell nagy varázslat, csupán ki kell pukkadni a megbízáslufinak! Viszont a macik nagyon is nyeregben érezhetik magukat a jelen szituációban, mivel ha a longs oldali megbízáslufi pukkan ki először és a shorts oldali megbízások is megérkeznek a megfelelő eladási szintre, akkor bekövetkezhet a hetes idősíkon lehetőségként felvázolt 5. hullámban történő folytatás...
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/P25PXbRg/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/dWOv9yPq/


Hetes idősík: szóval, ha még vannak 100k-s terveink és miért ne lennének, akkor mindenképp a szellemgyertyákkal felrajzolt intenzív folytatást kellene válasszuk! A 64,970$-os ATH szintről, 30,010$-os szintre történő visszalépést, egyértelműen azonosíthatjuk egy ABC mozgással, viszont ennek az ABC mozgásnak, csak abban az esetben lenne jelentősége, ha azt egy konkrétan beazonosítható impulzus mozgás előzi meg!  Ezt az impulzust, az emelkedő csatornában történő megrekedéssel nem sikerült lezárjuk(hónapos idősík is árulkodó lehet)!
Tehát ha nem ABC, akkor lehet hogy egy negatív impulzus... Ezt a lehetőséget is beszámoztam! Ugyebár, jelenleg a 4 korrekciós hullámra kellene figyeljünk, ez a hullám viszont közelít egy olyan 42k környéki ellenálláshoz, ahonnan visszapattanva, könnyen beleszaladhatunk az 5. hullámba!
Azért is lenne jó, a napos idősíkon felvázolt 50k környéki szintekre felszaladni, hogy az itt piros színnel jelzett, komolyan ellenállási zónát magunk mögé utasítsuk, majd azon megtámaszkodva, ugródeszkaként használjuk a 100k-s célok elérése tekintetében!


"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/IC7Gx0OS/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/8K7qmkDC/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/t7reIavR/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/S92uJK4s/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/ExCGZXee/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/gB2JsMkN/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/jQIYEFnh/
Napos: https://www.tradingview.com/x/Emk0UbfX/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/gDtYpsHF/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/hwQ4cPps/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
4
A Trust Wallet az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kriptopénztárca. Megmutatjuk, hogy miért:

Teljes ismertető --> A Trust Wallet Használata, Vélemények és Ismertető | Telepítés és Beállítás | Útmutató Kezdőknek – Lépésről Lépésre
5
A Mycelium Wallet az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kriptopénztárca. Megmutatjuk, hogy miért:

Teljes Ismertető --> Mycelium Wallet vélemények, értékelés és összehasonlítás | A Mycelium bitcoin pénztárca áttekintése
6
Az Atomic Wallet az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb kriptopénztárca. Megmutatjuk, hogy miért:

Teljes ismertető --> Atomic Wallet vélemények, értékelés és összehasonlítás | Az Atomic Wallet kripto pénztárca áttekintése
7
A Pancakeswap joggal az Uniswap és a Sushiswap riválisa. Lássuk, hogyan kell használni.

Teljes útmutató --> A Pancakeswap Használata Kezdőknek | Útmutató Lépésről Lépésre | Íme, hogyan kell használni a Pancakeswapot
9
Még mindig nem tudjuk, merre van az arra!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.06.07!

BTC, egyelőre nem érkezik az a fundamentális külső behatás, ami az árat kizökkenthetné a jelenlegi bizonytalan oldalazgatásából, ill. háromszögbe szűkülő állapotából! Azonban nem árt az óvatosság, mivel van egy óriási longs oldali megbízáspumpa, ami csak arra vár hogy az ár tovább essen, viszont vasárnap estétől a shorts oldalon is megindult egy pumpa, ez pedig arra lehet egy utalás, hogy a kialakult háromszögből lesz egy falsh long kitörés, majd hirtelen bedől a kártyavár!
Órás idősíkon azt láthatjuk, miután a Wyckoff elvárásoknak nem sikerült megfelelni és a két ellentétes irányú fej-váll is háromszög megerősítésére játszott, már csak az volt a kérdés, szembe megyünk-e a short irányú trenddel, vagy a háromszög normális fordított irányú árbócként működve megindítja az árát csökkenő irányába. Ott tartunk, hogy a háromszögből felfelé és lefelé is kikukkantottunk, minket műveltek megelőzte egy-egy csatornában le/fel mozgás!
Nem kergetek délibábot, én egyértelműen csökkenő irányú kimozdulás várok, ettől függetlenül pániknak nincs itt az ideje, mivel vannak olyan támasz zónák, amelyekből vagy esetleg egy hír hatására bevadulhatnak a bikák!


4 órás idősíkon, pirossal látható a háromszög támassza, amit kicsit balra is lehetne igazítani, de a csökkenő csatorna miatt mégsem tesszük. Tehát a háromszögben, mint láthatjuk eléggé a vége felé jár a mozgás, ebből kiindulva ha nem akarunk hamis délibábot kergetni, akkor a várakozás inkább csökkenő irányú, de bízzunk a meglepetésben és abban hogy ez nem egy beugratás! Jobbik esetben, csak a zöld csatorna támaszára nézünk le, ami valahol 26-27k környékén történhet meg, ezzel is nyerhetünk egy kis időt, amíg valaki, talán Elon Musk, mond valami okosat és megoldódnak a problémák.


Bitcoin Futures chart: a hétvégi történéseknek köszönhetően, a rés mérete ismét egy elhanyagolható információ és habár még nyitott a rés, annak mérete erősen a semmi kategóriáját súrolja. Annál inkább problémás, hogy még a 3 héttel ezelőtti 49,200$-os szinten várakozó rés is nyitott, sőt hasonló problémával küzd a 62,180$-os még április közepén be nem zárt rés, habár ha ide sikerül visszakapaszkodni, az már nem feltétlenül a rés bezárása miatt történik, hanem mert valószínűleg visszajött a magasabbra törekvő vásárlói kedv!


Napos: itt látszanak a problémák, amelyek közül legnagyobb problémát a piros nyíl mutatja! Ennek azonban jó néhány támasszon és zónán át kell vergődnie magát, de vigyázzunk mert ahogy a fibo skála is mutatja, teljesen visszamehetünk arra az alapra, ahonnan tavaly szeptember-október környékén elindultunk.
Ha az RSI csíkra nézzük akkor is jogos az ijedtség, de ez még nem jelenti feltétlenül azt, hogy az árnak is bekellene zuhanni abba a 10k-s mélységbe.
A már említett falsh longi irányú kitörésre megvan az esély, habár a kék színnel jelzett dupla csúcsokból kiindulva elég gyenge ez az esély, de ha tippelni kell egy ilyen lehetőségre, akkor egy visszapattanót továbbra is a 42k környéki ellenállású zónából várnék!
Természetesen csökkenő irányú falsh kitörés is elképzelhető, amit pedig a rózsaszín támasz zónából várhatnánk, tehát a 31k-s előző aljak környékéről!
A Death Cross elkerülhetetlennek látszik, ez nagy valószínűséggel a 42k környéki ellenállási zónában fog megtörténni, durván egy hét múlva és ez szintén egy olyan negatív történés, amelyből nem sok vidám végkövetkeztetést lehet levonni.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: miközben longs oldalon továbbra is tartja magát a felpumpált megbízáshegy, habár mintha egy kicsit ereszteni látszana az utóbbi egy hét folyamán, ettől függetlenül még mindig berobbantható ez a long bomba, csak hát ezt egy csökkenésnek kellene megelőznie!
Ezen csökkenés elérésében segédkezhetnek a macik, csak hát ha ránézünk a shorts oldali mozgásra, ott is elindult egy megbízáspumpa, tehát itt még arra is számítani lehet, amiről már szó is esett, egy falsh long megindulást követően, talán abból a 42k környékén zónából visszaváltható.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/DruV7OXX/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/E1KCHGVi/


Hetes idősík: csak azért hogy a hodlerek is kapjanak néni életkedvet, a szellemgyertyákkal továbbra is mutatok egy halvány reménysugarat a 100k-s célok gyors elérésére! Én felkészültem arra, hogy ennek a történetnek minimum 85%-os semmi meglepetés nem okozol negatív végeredménye lesz! Ez ugyebár, a Hyper Wave utáni teljesen természetes 5. hullámos fázis, ami végigkíséri az egész short trendet, amelyben ha jó a piros ellenállás pozíciója, ez akár egy év végéig is elhúzható folyamat! Az hogy a lila támasznak lesz-e szerepe a megoldásban még nem tudni, de 26-27k környékén megfogható a további zuhanás, majd a short trendvonal megtörését követően, jöhet az újabb pozitív pályára állás!
Azonban, ez a Hyper Wave csak egy megoldáskeresés a szituációra és az sem kizárható, hogy a jelenlegi csökkenés csak visszanézés a 2. számmal jelzett támaszra, majd csak ezt követi egy újabb csúcsokat döntöget nekifutás, de erről még ráérünk álmodozni.


"Hónapos kitekintést ritkábban veszem bele a körképbe, habár a körkép alatti hónapos pillanatkép hétről-hétre frissül.
Ezen az idősíkon azt láthatjuk, hogy 3 egymásra épülő nyitott Elliott elképzelés várakozik! Mindegyik a 3. hullámot tolja, habár a rózsaszín 3. hullám, mintha elérte volna a célszintjét, jelenleg pedig a 4. korrekciós hullámban keressük az alját.
Ha a hármas gyertyakombinációra nézzük, az egyelőre EveningStar gyanús, ami itt hónapos nézetben fájó eredményre is vezethet, megerősítve azt a napos idősíkon már említett 24-28k környékére visszanézést, még fájdalmasabban a 2017-es csúcsra történő vissza-tesztelést!
Tehát, ha egy gyertyával sikerül lerendezni a a rózsaszínt 4. korrekciós hullámot, akkor júniusban belevághatunk az 5. hullámba, amivel remélhetőleg a másik kettő lehetőséget is életben tarthatjuk!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FZZcgIkX/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/CJ0cbxYT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/gTwD1leC/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/yEX8QqgP/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/oNQcIB5S/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Seqi3j8S/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/WFeBPq8M/
Napos: https://www.tradingview.com/x/oP2vT0JE/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/hVTOXWjR/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/mfC0hfVl/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
10
Vásárhely / Re: Kínál
« Last post by Til on June 02, 2021, 04:30:29 PM »

Sziasztok!Eladó matt fekete acél rig keret.9 kártya melegedés nélkül elfér , képet mellékeltem a 9 gpu-s 3 tápos kinézetről.2db tápnak előfúrt lyukak a két szélén , középen elfér a harmadik is.A kártyák mögött található egy kábelrendező szelvény, ahova gyorskötözőkkel hozzá lehet fogatni a kábeleket.Az alaplap felfogatására lyukak és hozzá való csavarok.Bekapcsoló gombbal. A keret kialakítás révén a két oldalán stabilan megfogható mozgatása során és rakásolható.(A ventilátorok /12cm/ nem adom a kerettel)Méret 70x40x40cm.Kemény dobozban postázom összeszerelve.Érdeklődni privát üzenetben.Ár: 10000 Ft
Képek:
http://kepkezelo.com/images/86k5yqmvpdwykr24hhcw.jpg

http://kepkezelo.com/images/y8bfzly413w0r1vlfddu.jpg
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10