Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 9 Vendégek van a témában

Székely Vegán

Idézetet írta: Til Dátum január 24, 2018, 04:00:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 24, 2018, 03:05:01 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum január 24, 2018, 01:23:38 DÉLUTÁN
Mi az álláspontotok a felől, hogy a BTC visszaesik 2-3 ezer dollárra? Pár helyen olvastam ezt, azzal indokolták, hogy a határidős termékek,esetleg a szigorítások ,vagy a múlt emlékező képessége miatt fog ez megtörténni és szép lassan pár év alatt egészen 2-3 ezer dollárig esik majd vissza.


Bármi megtörténhet.. az is lehet hogy 2-3 dollárig esik vissza.. vagy 20-30 ezerre ugrik fel.
Sok mindentől függ és lehetetlen előre látni.
Viszont ha lepadlózik akkor szenrintem annak a fő oka a Blockstream/Core Dev csapat rossz döntései lesznek.. 1MB blokk méret limit, segwit, LN.
Valahogy nem érzem,hogy ez megtörténik, én épp ellenkezőleg várom, éppen fellendül 2018-ban.Viszont, ha visszaesik a említett szintre, akkor bizony a keresetünk is ,csak az 1/10-edét fogja érni, mivel az altokat is vinné magával.

Nem hinném, hogy rossz döntéseket hoznának a Dev-ek.Tudják ők mit csinálnak.A blokkméret növelésnek semmi értelme hosszabb távon, erre alapoznak, ami logikusnak tűnik.Amennyiben a LN jól fog vizsgázni, valamint a többi még titkos fejlesztésük, akkor megint hatalmas fölénnyel fognak bírni.Hozzáteszem , eszem ágában sincs itt semelyik térfélre állni, ehhez semmi közöm és értelmetlennek találom az egész ki merre húz dolgot.Én csak józan paraszti ésszel gondolkodom.


Ez nem "hit" kérdése.. a bizonyíték a szemünk előtt van hogy mennyire rossz döntés volt meg nem emelni a  blokk méretet, legalább rövid távra. Utána majd hosszú távon ki lehet fejleszteni és hozzáadni 2. layer megoldásokat is, miután azok működnek és kiforrottak. De nem így hogy megbénítod a fő láncot és teszel egy szép ígéretet hogy majd a LN megold mindent..
Egyáltalán nem logikus hosszú távra tervezni úgy hogy leszarod hogy mi van most és mi lesz rövid és közép távon.


A segwit sem hozza a várt eredményeket.
És a LN sem fogja hozni, mert túl bonyolult és nincs is kész még.. és a routing problémára sincs megoldás még.. talán pár év múlva lesz valami szerény eredmény de addigra már a BTC el fogja vesziteni a network effect-et és ezáltal a vevető szerepet is.


A józan paraszti ész nálam empirikus bizonyítékokra alapszik, nem "hiszek egy Core Dev csapat ködös igéreteiben"-re.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

kotovics

Idézetet írta: Dolce Dátum január 24, 2018, 05:37:28 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Franky2Ster Dátum január 24, 2018, 05:12:06 DÉLUTÁN
Szerintem napokon belül emelkedni fog!
26-a miatt félnek az emberek, jövő héten legkésőbb megindulunk

Mi lesz 26.-án? Lemaradtam...


elbandi

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 24, 2018, 05:45:29 DÉLUTÁN
Ez nem "hit" kérdése.. a bizonyíték a szemünk előtt van hogy mennyire rossz döntés volt meg nem emelni a  blokk méretet, legalább rövid távra.
Csak epp semmi ertelme. ha 1M blokkmeretet le lehet floodolni X tranzakcioval (es kellett hozza kb 2btc/blokk), akkor 2M blokkmeretet meg 2*X tranzakcioval, 10M blokkmeretet meg 10*X tranzakcioval. lett volna eleg btcje ehhez is. napi ~1200btc-t banyaszik a pooljaban....


Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 24, 2018, 05:45:29 DÉLUTÁN
A segwit sem hozza a várt eredményeket.
És a LN sem fogja hozni, mert túl bonyolult és nincs is kész még.. és a routing problémára sincs megoldás még.. talán pár év múlva lesz valami szerény eredmény de addigra már a BTC el fogja vesziteni a network effect-et és ezáltal a vevető szerepet is.
Tegye fel a kezet aki atallt a walletjeben segwit-es addressekre?

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.25!

BTC, jelenleg annyi történik hogy se a csökkenő Elliott hullám nem zárult le illetve nem folytatódott de a zászló alakzat sem érte még el a kitűzött 12000$-os célját  illetve még az előtte elérendő csökkenő trendvonal sem került érintésre.  A haladási irány az jó csak túl lassú az emelkedés és minél tovább húzza az időt, annál több esélyt ad annak hogy egy következő váratlan csökkenés. ennek az elérését is lehetetlenné tegye. Behúztam még egy kisebb emelkedő barna trendvonal is ha ennek a mentén halad az emelkedés az a csökkenő trendvonalon is átviheti az árat és ebben az esetben a csökkenő kék Elliott hullám lehetőségnek a végét is jelentené ha átlép az ár a 11878$-os szinten.

Napos idősíkon sok minden nem történt, viszont ha megnézzük a tegnapi gyertya zárást illetve az előző kettőt, akkor egy elég szép fordulat jelző gyertyakombinációt láthatunk, ami ha hozza a tőle elvártakat, akkor a felső lila csökkenő trendvonalig is elvihetné az árat. Abban az esetben ha ez még a mai nap megtörténne az 14 700$-os szintet jelentene, viszont ha ez több napig is eltart akkor durván naponta 100$-ral csökken az az ár, ahol találkozhatunk ezzel a csökkenő trendvonallal.

Coinbase, egyenlőre még az történik, amit a tegnap említett B hullámban is láthattunk korábban, tehát az emelkedés nagyjából féltávról visszafordult de még nem érte el a támasz szintet mielőtt újra felfelé vette az irányt. Jelenleg is egy ilyen felfelé történő elmozdulás láthatunk és remélhetőleg ez folytatódni is fog az előző példa alapján.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eHgc2y6p/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/6VOFTxPO/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/y4EXu6tW/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/mKNMUvgY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, kék csökkenő Elliott hullám a jelenleg látható rózsaszín A szint kialakulásával már nem folytatódhat. Jelenleg berajzolt emelkedő ABC hullámot még nem tekinthetjük véglegesnek mivel megfelelő 4. korrekciós hullám esetén Elliott hullámra is lehetőség nyílhat, tehát további két hullám esetén lehetőség adódik impulzussal történő zárásra. Az emelkedő C mint láthatjuk kilépett a háromszög alakzatból, tehát ennek a megerősítése lehet egy Elliott impulzussal történő zárás. C hullám viszont még nem biztos hogy lezárult ha megnézzük fibo 2.61 szint 1140$ környékén látható, tehát ez még elérésre kerülhet a 4. korrekciós hullám megkezdése előtt, ami nagyjából 100$ visszaesést jelenthet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PoG828Ki/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/kt46zSKU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a jelenlegi szituáció akár vehetnénk kitűnőnek is ha nem kellene tartani a szokásos váratlan Bitcoin ár csökkenéstől, ami ugye tudjuk még jelenleg benne van a levegőben. Viszont ha eltekintünk a külső tényezőktől és csak azt nézzük, amit itt látunk a charton, akkor azt láthatjuk hogy a jelenleg még látható 4. szintnél behúzott piros ellenállás 3. alkalommal is megközelítése került, amit ha be zárunk alulról, akkor egy emelkedő háromszög alakzatot kapunk végeredményül. Ebből a háromszög alakzatból, mivel a támasz szint 3. érintésével kialakul az a, b, c, d, e érintés sorozat így joggal várhatnánk hogy az E érintés után, felfelé lássunk valami jelentősebb elmozdulást, aminek a célját én a csökkenő trendvonal illetve a háromszög alakzatot megelőző emelkedés (kék 4. hullám) által felkínált emelkedő Elliott 3. hullám(zöld szaggatott vonal) lehetőség 2.61 es szintjének találkozásához húztam, ami 540$ környéki célszintet jelentene.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ws1cfXmN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, volt nekünk egy csökkenő Elliott hullám lehetőségünk, ami a 4. korrekciós hullámban már olyan magasra jutott hogy teljesen értelmetlenné tette a további követését, habár még a 2. szintet nem lépte át de jól látható módon már egy egészen más hullámban kell lennünk. Ez a jelenlegi rózsaszín emelkedő hullám és abba is ahogy látjuk a C hullámunk már aktív, mivel átlépte az A szintet. Ebben az emelkedő egyenlőre még ABC hullámban a B hullámra ha felhúzzuk Fibonaccit  és ezzel keressük a C hullámnak az esetleges célszintjét, akkor ez még ha most  hirtelen kerülne elérésre akkor 900$-os szintet jelentene de mivel ilyen hirtelen emelkedésre most semmi jel nem utal, így az elérendő célunkat a csökkenő trendvonal érintéséhez számoljuk, amit én nagyjából 870-890$ tippelnék ha folytatódik az emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qLwZmanb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, mondhatjuk durván 2 napja egy oldalazás láthatunk, ami bizonytalanságban tártja a jelenlegi szituációt, ahol arra várunk hogy az a bizonyos csökkenő Elliott hullám lehetőség folytatja e az útját az 5. hullámban is vagy végre elbúcsúzhatunk tőle és belekapaszkodhatunk valami újabb emelkedő lehetőségben.  Ezen a charton az a baj hogy ilyen emelkedő lehetőség nincs, ami az előző néhány esetben látható volt, itt inkább egy oldalazás, azon belül is egy apró háromszög alakzatban beszorulás láthatunk, ami így még sok információt nem tartalmaz. Esetleg annyit hogy a 4. szint után kialakult 2 kisebb csúcs nagyjából ugyanabban a magasságában zárt de mégse érte el azt a szintet, ezért konkrétan nem nevezhetjük emelkedő háromszögnek. Tehát itt nem tudunk semmi konkrétat kijelenteni csak várni hogy valamerre kimozduljunk ebből az alvó állapotból.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/EPlR8Hjd/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, azt hiszem jól kivehető a csökkenő illetve a barna emelkedő trendvonal által kirajzolódó háromszög alakzat, ami ebben a formában egy csökkenésre utaló jel lehet. Viszont én ezt a csökkenést nem találtam reálisnak a jelek ellenére sem, mivel ennyire nem lóghat ki a sorból a többiekhez képest de ettől függetlenül még megtörténhet vagy legalább ha a csökkenő Elliott hullám, 5. hulláma folytatódik, akkor az alakzatból kilépés sem olyan nagy baj, mivel így legalább megtalálhatja a csökkenő impulzus is zárását 0.85$ környékén. Abban az esetben ha itt is inkább emelkedő irányba mozdul el az ár és keresni kellene valami cél, azt a berajzolt rózsaszín emelkedő egyelőre ABC hullám 1.70$ környéki zárással gondolnám, majd esetleg egy megfelelő 4. korrekció esetén még Elliott hullámra is lehetőséget adhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XR8ddXRS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, sokat nem haladtunk itt se előre, viszont ennek ellenére az összkép jónak tűnik. Piros, tegnap be rajzolt támaszt egyenlőre nem veszélyezteti semmi, felül viszont a csökken trendvonalon kialakult egy újabb csúcs és ez berajzolás nélkül is egy háromszög alakzat felső ellenállását jelenti, amit ha megnézünk egy elég szép emelkedés előzött meg. Ha ezt az emelkedés vesszük a leendő további emelkedésnek a mércéjéül, akkor zöld 5. hullámmal várt célunkat is felülmúlhatná ezzel az árbóc alakzat által felkínált lehetőséggel, ami 155$-os szinten történő zárást sem tenné lehetetlenné az előjelek alapján. Viszont ahhoz hogy ez az árboc alakzat valóban érdemes legyen arra hogy ezt az emelkedés megvalósítsa, ahhoz jelenleg még az árnak le kellene látogatni, legalább még egy alkalommal papiros támasz vonalra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WfQDI85Q/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szintén egy kitűnő lehetőség adódhat az emelkedésre, ami hasonlít a ZEC chartján láthatóakhoz. Viszont itt jóval hosszabbra nyúlik a mozgás, ami inkább oldalazásnak tűnik, ennek az okán még nem mehetünk biztosra sem, addig amíg a piros ellenálláson át nem lép az ár, tehát amíg ki nem lépünk a háromszög alakzatból. És még mindig itt van nekünk a csökkenő Elliott hullámunk is, ami az 5. hullámra vár hogy zárodni tudjon de ahogy láthatjuk a csökkenő trendvonalon is átnéztünk már, amely az 5. hullám megvalósulásának jócskán elvett az erejéből de még bármi megtörténhet, ezért inkább csak figyeljük hogy is alakul a folytatás.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1kNAoKg7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/23TdqvGL/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a 4. szintünk ismét módosítást igényel, mivel a már tegnap is módosított 4. szint ismét feljebbi csúccsal zárult, ezért a 4. hullám is módosításra szorul és még ezzel is az 1. szint alatt maradtunk de már ránézésre is kezd elég torz képet mutatni ez a 4.hullám, ezért én a legszívesebben már a kukába dobnám és egy ABC hullámmal zárnám. Az emelkedő trendvonalról látható emelkedést pedig már, minimum egy újabb ABC hullámként kezelném, amin belül így már a C hullámban lehetnénk, ami még további emelkedésre adhatna esélyt. És ez az emelkedés ha folytatódna, akkor szintén egy megfelelő 4. korrekció esetén  380 és 400$ környékén látható ellenállásoknál zárulhatna vagy a csökkenő trendvonalakon, mint Elliott impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5GYiDYyr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sajnos még mindig nem jelenthetjük ki egyértelműen hogy ez a piros csökkenő ABC hullám nem mutat egy kis fenyegetést. Viszont egyenlőre még sikerül az emelkedő trendvonal fölött maradni és amíg ez így van, addig a piros C hullám se okozhat nagy gondot. Itt szintén láthatjuk hogy az emelkedő és csökkenő trendvonalak kirajzolnak egy háromszöget, ami egyenlőre felfelé mutat több esélyt, még akkor is hogyha a piros csökkenő ABC hullám eléri a célját. Azonban mindenki jobban örülne ha ez a C hullám nem járna sikerrel és a jelenlegi emelkedő trendvonalról megindulnánk a felső csökkenő trendvonal irányába.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7fa1AY5i/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, elég szép emelkedést láthatunk, ami nekünk pont jó mivel a piros színnel felrajzolt 3. hullámunk így elég jó eséllyel érheti el a célját, nagyjából 0 72$-os szint környékén. Ez emelkedés is követhető mint a felrajzolt példa is mutatja egy Elliott hullámmal, aminek az utolsó 5. hulláma elég hosszúnak kell legyen hogy a piros szénnel felvázolt célt elérhessük. Ez nekem ad egy olyan elképzelést hogy a 3. és 4. szintek feljebb fognak kerülni, tehát nagyjából 0.62$-ról kellene a 4. korrekciónak indulni és valahol a 0.56$-os támasz szinten kellene záródnia és innen indulhatna az 5. hullám, ami így már jobban is mutatna, majd ennek az impulzusnak az ABC korrekciója lehetne a piros 4. korrekciós hullám.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hKf6kD7r/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, egy emelkedő háromszög alakzat segíthetne itt is az árát kimozdítani felfelé, amely emelkedés ha sikerrel járna, akkor a felső csökkenő trendvonalat is elcsíphetné, nagyjából 2250$ környékén de ehhez még sok mindennek történnie kell.  Például a háromszög alakzatot is felfelé kellene minimum elhagyni illetve az alsó csökkenő trendvonallal bezárt háromszög alakzatból is ki kellene lépni az árnak. Tehát egyenlőre a piros háromszögből való kilépés az alsó csökkenően  trendvonalat kellene hogy áttörje, majd arra vissza tesztelve jöhetne a további emelkedés, ami így már a piros háromszög alakzatot megelőző emelkedéssel együtt, adna lehetőséget a most még csak elképzelésként felvázolt emelkedő rózsaszín Elliot hullámnak, arra hogy a várt 2250$-os szintnek környékére vigye az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TjRfCmh7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt már láthatjuk is hogy kellene azt a bizonyos trendvonalak által határolt háromszög alakzatot elhagyni illetve egy emelkedés után viszonylag jól kinéző 4. korrekciós hullámot mutatni, ami itt is látható az utolsó csökkenésnél. Igaz még ennek a csökkenésnek se kellene annak a 4. korrekciónak lenni, amire mi várunk, mivel Fibonacci szintek alapján ezt nagyjából a 150$-os szintről kellene lássuk, aminek a jelenleg látható szinten, tehát 135$-os szinten kellene zárni a 4. korrekciós hullámot de ha ez a jelenlegi csökkenő hullámban történik meg az sem baj.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/u5B5wOZ3/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DcgdNnLi/


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.26!

BTC, jelenleg több dolog is készülőben van a charton, ebből is a legfontosabb a piros színnel felrajzolt fej-váll alakzat, aminek a jobb váll része egy kicsit feljebb csúszott mint azt eredetileg vártuk volna de még a fej alatt maradt ezért érdemes odafigyelni és felkészülni az esetleges újabb csökkenésre, ami durván 10 000$ környékére vihetné vissza az árat.  Viszont előtte még húzódik egy barna kisebb emelkedő trendvonal, igaz ez nagy akadályt nem tudna okozni de ahogy látjuk az a fej-váll alakzat ha megvalósul, akkor az emelkedő trendvonalon találhatja magát az ár. Mint látjuk jelenleg inkább lefelé készül az ár ez még jól is jöhet, mivel így a tegnap említett a, b, c, d, e érintési sorozat végigmenne a háromszög alakzaton belül és ezáltal az E érintés után sokkal nagyobb eséllyel jöhetne egy nagyobb emelkedés.

Napos idősíkon itt kevésbé veszünk el a részletekben, ahogy látjuk nagyjából egy helyben mozog az ár napok óta, ami most közel került a csökkenő trendvonalhoz, amint átlépve reméljük már csak felfelé tartó mozgást láthatunk.

Coinbase, egyenlőre érdekes ugyanis most annál az ellenállásnál van az ár, ami a zöld emelkedő hullámot tudná folytatni illetve abban az esetben ha innen lefordulna, akkor megindulhatnak a barna támasz irányába, ahol pedig a C ék alakzaton belüli érintés következhetne.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lAG3kc2N/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TauVsCbM/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/67LniTHl/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/wjJiRtRU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, egyenlőre még nem értük el azt a szintet, amit a C hullám célszintjeként is megjelöltünk és egyre nagyobb a gyanúm hogy ez a visszalépés 1104$-ról 1023$-ra kell legyen a 4. korrekciós hullám ha ezen szint alá megy az ár az már megsemmisítő hatással is lehet az emelkedő Elliott hullám elképzelésre és 1104$-os csúccsal ABC hullámmal zárul ez az emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FqMWB0QM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KdpH2rOg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, mondhatjuk ismét ugyanez történik mint ha visszamegyünk az időben és az előző háromszög alakzatból való kilépés utáni folytatás megnézzük. Akkor is és most is a Bitcoin csökkenés szólt közbe, ami ismét ugyanazt jelenti hogy a háromszög alakzat már el is veszítette háromszög alakzat jellegét és mondhatni folytatódik az ahol december végén abbahagytuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/c9wW6YmS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, itt még egyelőre elbírja a C hullám ezt a csökkenést, legalábbis addig amíg a B szintet át nem lép 726$-nál de már így is elég gyanús hogy az emelkedő ABC hullám a 823$-os csúcsnál le is záródott és jelenlegi hullámzás egy csökkenő azt pedig az emelkedő trendvonalon valahol 720$ környékén szintén záródhat, jobb esetben.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/z7KQnnna/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, sokáig gondolkodott itt is az ár hogy a 4. hullámot lezárja e esetleg további emelkedéssel olyan magasra jusson, amivel a csökkenő Elliott hullámot is megsemmisítené és ABC hullámként tudjon záródni.  Viszont most ez a csökkenés inkább már azt mutatja hogy az 5. hullámunk lassan a 3. szinthez érve, 164$-nál aktivizálódni is tud, majd ha ezen az úton tovább is halad, akkor valószínű az Elliott hullám a emelkedő trendvonal környékén záródhat de még nem kell megijedni először érjük el azt a bizonyos 3. szintet és majd ott eldől folytatódik e az árcsökkenés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/k6Z5l1fc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ahogy látjuk a lila és barna vonalak által határolt háromszög alakzatból az ár, nem saját akaratból de úgy döntött hogy lefelé kitör. Ennél tovább már nagyon nem is tudta volna húzni a mozgást, viszont így legalább már az a csökkenő Elliott hullám, ami fenyegetően jelen volt, elérheti a célját és remélhetőleg ezzel az eladók el is lövik az összes puskaport.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3LPHcVDR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tegnap berajzoltam egy a, b, c, d, e háromszög alakzaton belüli mozgást. Nos a most látható visszaesés a piros támaszom változtatást igényelt de még megtartotta a háromszög formáját és ha valóban itt tud záródni az a C érintési pontnak tökéletesen meg is felelne,  majd következhetne a felfelé vezető út, ahol jöhetne a D érintés és itt mondhatni, ismét útelágazáshoz érkezne az ár, ahol még nyugodtan beleférne egy újabb lefelé E  érintési ponthoz történő megérkezés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DiF7jODm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ebben az esetben a háromszög alakzatból történő kilépés nem a most látható a visszaesésnek  a következménye, hanem annak hogy a támasz érintés után inkább egy oldalazás kezdődött, amivel ki is lépett az ára a háromszögből, majd a most látható nagyobb visszaesés pedig már annak köszönhető hogy a Bitcoin is egy fej-váll alakzatnak köszönhetően esésnek indult, ami előreláthatólag nem lesz nagy de mégis a kicsiknek egy ilyen 1000$-os visszalépés is nagyot jelent. Azonban ez a visszaesés a csökkenő Elliott hullámnak nagyon is tökéletes illetve tökéletes lehet ha 3. szintet átlépve az 5. hullám is aktivizálódik.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/B68gRa8g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/n608xilu/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, itt is az egyetlen jó dolog, ami felfedezhető ebben a visszaesésben, legalábbis a csökkenő Elliott hullám szempontjából jó dolog, hogy esély nyílhat az 5. hullám aktivizálódására ha átlépi a 3.  szintet de valószínű erre is csak addig lesz esélye, amíg a Bitcoin el nem éri azt a bizonyos alját, amit egyenlőre a fej-váll alakzat mutat.  Viszont remélem ez itt is visszaviszi annyira az árat hogy az Elliott impulzus tudjon zárolni, majd következhet valami tisztább folytatás emelkedő irányba.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/aQSEWYHi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, csökkenő ABC hullámú sokáig küzdött az emelkedő trendvonal de végül sikerült átlépnie rajta, majd ma is volt egy kis próbálkozás hogy a trendvonal fölé menjen de ebben a tervben megakadályozta a most látható csökkenés, amit mint tudjuk a Bitcoinnak köszönhető,  viszont ezzel a piros csökkenő ABC hullámunk is elérheti a célját, valahol 0.28$ környékén

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hp7D1djw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, elég szépen emelkedett az ár az 5. hullámban, igaz hogy tegnap volt egy kisebb visszalépés viszont azt követően újra emelkedés mutatkozott, viszont jelenleg kapott a jól ismert okok miatt egy pofont és máris zuhanást láthatunk itt is. De még nem érte el a 4. szintet tehát életben van nekünk ez az Elliott hullámunk, azonban lassan vége lehetne az esésnek mert ha benézni a 4. szint alá, akkor már megsemmisíti az 5. hullámnak a további folytatását.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6BQTcCUV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, világosan látszik itt is hogy, annak a piros háromszögnek a sorsa már jóval előbb eldőlt minthogy ez a most látható visszaesés elindult volna, tehát nem foghatjuk csak a Bitcoinra. Viszont ezzel a visszaeséssel itt is esélyt kapott a csökkenő Elliot hullám hogy az 5. hullámot is beteljesíthesse, ami végül reméljük sikerül is a 3. hullám alatt zárni valahol még ha kicsivel is de legalább tudjuk zárni ezt az impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ocBLbArK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt sajnos az emelkedő Elliott hullám áldozatául esett a most látható csökkenésnek. Tegnap még a 4. hullám alja jó helyen volt. majd onnan vissza is küzdötte magát 140$-ig, viszont a most látható csökkenés már visszavitte az árat az 1. szint alá, tehát innentől fogva már ettől az Elliott hullámtól nem várhatunk semmit, muszáj lesz ABC hullámként zárjuk. Azonban így már bele is kerültünk egy csökkenő ABC hullámba,  ami jelenleg még ABC hullám de mint tudjuk ez idővel Elliottként is folytatódhat de ez még odébb van. Viszont ha a jellegi hullámot nézzük és a Bitcoin ott fejezi be a visszaesést ahova azt a fej-vál alakzat indokolja, akkor az itt látható csökkenő ABC hullámnak is valahol a 123$ környékén látható támaszszintél záródni kellene de még az is lehet hogy a jelenleg átható 124$-os szintre történő 2 leszúrás már ennek a végét is jelentette.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sJRXsDln/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/31YoIPTH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.27!

BTC, mivel tegnapi a fej-váll alakzatnak köszönhetően a háromszög alakzat támaszszintjét sikerült érintenek, ezzel le is zárult az alakzaton belüli a, b, c, d, e mozgás. Ennek a folytatása az alakzatból felfelé kilépés kellene hogy legyen illetve onnan még egy jelentős emelkedést és kellene lássunk ez lenne most az emelkedő rózsaszín Elliott hullám, ami ha sikeresen lezárul akkor követheti ugyancsak a rózsaszínnel felvázolt ABC korrekció. Ezáltal az Elliott impulzus és az ABC korrekció együtt tudna egy olyan folytatásra esélyt adni, amit az emelkedő kék sokkal nagyobb a kisebb hullámokat összefogó szintén Elliott hullám jelenthetne. Csökkenő irányba is van azonban még mindig egy Elliott hullámunk, ami 8 000$ környéki visszaesést jelentene és ennek a veszélye még mindig fennáll.

Coinbase, sokat nem haladtunk előre, sőt inkább szinte semmit, továbbra is az ék alakzat ellenállási szintjénél gondolkodik az ár hogy átlépjen e rajta. Sajnos itt is az a helyzet mint, ami a poloniexes charton is látható, van jel mindkét irányba de igazán nem tudni a kettő közül melyik a helyes irány.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eiq9CxiX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LUwqB62P/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/rz56bSZz/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/NgbAIrBs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, szintén semmi sem dőlt még el, továbbra is várjuk hogy az emelkedő, jelenleg még rózsaszínnel ABC hullám eléri a célját vagy inkább 1104$-os csúcsnál zárásra kerül és jelenlegi fej-váll alakzat lehetőséget ad arra hogy elindítója legyen egy következő, talán sikeresebb Elliott hullámnak. Tehát van itt nekünk egy fej-váll alakzat lehetőségünk, aminek még a jobb váll része hiányzik, ami akkor alakulhat ki ha az ár visszalátogat az emelkedő trendvonalra, majd onnan  kezdhetné meg az alakzat által felkínált emelkedő lehetőséget, ami 1150$ környéki célszintet jelentene és ez tökéletes volna a rózsaszín C hullám zárásának is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/L4BhbJ75/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/K0NAoIMd/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, szép lassan mászik kifelé a piros gyertyák által rajzolt szakadékból ez jelenleg a fibo 0.61 szintig sikerült is de kellene még egy lendület, ami ezen a szinten átvihetné az árat, ami által talán sikeresen meg is kapaszkodhatna.  Berajzolásra került jó néhány vonal az alsó lila az emelkedő kisebb trendvonalat jelenti illetve két felső piros, amelyek közül még nem tudni melyik játszik szerepet egy háromszögön belüli mozgásban. Az első piros ellenállásnak szerepe lehet a fibo 0.61  szint átlépésnél is mert ha sikerül akkor így már két jel is megerősítené hogy a várt utolsó csökkenést, akkor már csak a felsőről teheti meg, mivel még szükség van egy ugyancsak a lila emelkedő trendvonalra visszatérésre, ami háromszögön belül az utolsó pontot jelentené.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/au1REjRG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, sikeresen bolyong az ár a trendvonalak között mondhatni céltalanul de mivel az alsó emelkedő trendvonalat érintettük utoljára, így valószínűsíthető hogy most a felső  csökkenő irányába kellene hogy tartsunk, annál is inkább mivel a csökkenő kék ABC hullám is úgy néz ki lezárult. Tehát most a következő hullámnak mindenképp egy emelkedő a ABC hullám kellene hogy legyen, ezt rajzoltam fel rózsaszínnel, ami jobb esetben elvinné az árat a csökkenő  trendvonalig. Piros ellenállásnak sok szerepe nincs ezt nevezhetnénk egy kisebb csökkenőben trendvonalnak is de itt most én sok szeretet nem szánok neki ha sikerül eljutnom a C hullám zárásig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PgH4KRFa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ami tegnap még bizonytalan volt az mára, már még bizonytalanabb lett, ugyanis mostanra sikerült kimászni abból a bizonyos gödörből itt is, amit a tegnapi Bitcoin fej-váll alakzat miatti visszaesés okozott. Ezzel sikerült újra elcsípni az előző emelkedő trendvonalat de ez még így sok mindent nem jelent ugyanis ezt a trendvonalat lejjebb kell majd húzzuk, amivel remélhetőleg majdcsak azután találkozunk ha a felső lila csökkenő trendvonalról ismét lefelé veszi az irányt az ár a félbe maradt csökkenő Elliott hullám irányába, hacsak nem jön valami váratlan kiugró teljesítmény.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MKIb8Tr3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, jól látható módon a csökkenő trendvonal alatt kúszik az ár lefelé de mivel nem érinti így nem nevezhetjük rátapadásnak de eléggé arra hajaz a látvány. Elliott 3. szintet nem sikerült átlépni csak át szurkálni sikerült rajta de ez még kevés ahhoz hogy aktiválni tudta volna az 5. hullámot is ezzel sikerült is újra semmilyen konkrétumot nem adni a mozgásnak. Tehát van nekünk itt a csökkenő Elliott hullám lehetőségünk, ami még nem biztos hogy impulzusként tud záródni illetve van egy csökkenő trendvonal alatti mozgásunk, amit én valószínűbbnek tartok hogy át fog lépni az ár már csak azért is mert elég hosszú ideje próbálkozik vele.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LfUiK1Q3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, piros támasz szinten ismét változtatni kellett mivel a C betűvel jelzett csúcs egy-két dollárral sikeresen lejjebb zárult mint tegnap volt, viszont itt már nagyon közel került ahhoz ez az alakzat hogy egy csökkenő háromszögként tekintsünk rá, de reméljük ennél lejjebbi csúcsot már nem jelöl ki a ár, hanem megindul a már nagyon közel levő D pont irányába. És ha szerencsém van akkor már ott kilép az alakzatból, viszont ha nem akkor még visszatér ugyancsak a támasz szintre hogy az E érintési pont is behúzásra kerüljön, ami után felfelé az háromszögből kilépve a barna vonallal jelzett irányba, távozni is tudjon.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2WYPpLjQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, úgy néz ki sikerült kimászni ebből a gödörből, ami tegnap keletkezett a Bitcoin segítségével,  tehát semmi akadálya nincs hogy folytatódjon az emelkedés. És ez már talán annak a jele is volt hogy ki tudtunk mászni ebből a gödörből hogy az a bizonyos kék 5. hullám már nem fog folytatódni, mivel erre lehetősége lett volna azzal a visszaeséssel de még időben a 3. szint előtt visszafordult. A folytatást még nem tudom mi lehet de elég gyanús hogy ez a piros ellenállási szint, ami egy kisebb háromszög alakzatnál nem sok szerepet kapott az most itt a trendvonal által kirajzolódó erősebb támasz okán, talán sikeresebb lehet ha erről még egy alkalommal legalább vissza tudna pattanni,  viszont ez ismét a jelenlegi tempót nézve egy napot igénybe venni

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9KtpCenl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/87zvQICW/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, szintén gyanús hogy az 5. hullám, ami már 2 napja vár arra hogy mi lesz a sorsa,  szóval hogy az Elliott hullám már nem tud impulzusként záródni. Ennek csak egy dolog tehetne most pontot a végére, méghozzá az a bizonyos Bitcoin charton látható háromszögből való kilépés és a rózsaszín hullám mentén való emelkedés. Az emelkedés itt nekünk azt jelentené hogy a kialakuló háromszög alakzatok sorsa eldőlne. Az alsó csökkenő trendvonallal felülről határoltét biztosan eldőlne mivel így ez a trendvonal áttörésre kerülne és ez még egy emelkedő Elliott hullámra is jó lehetőséget ad, mivel arról már csak egy utolsó 5. hullámra lenne szükség, ahhoz hogy a felső csökkenő trendvonal elérése kerülhessen 400$ környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qEElu2eJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, így ahogy kinéz a mostani csökkenésnek köszönhetően az a csúcs, ami a trendvonalak által határolt háromszög csúcsánál is látható, tehát az tökéletesen megfelel annak a piros csökkenő ABC hullámnak zárásához. És ha innen tudna egy következő emelkedő nagyobb hullám kialakulni, azzal sikerülhetne a csökkenő trendvonalat is elérni, ami még dec. 31.-re mutat vissza, tehát egy elég hosszú csökkenő trend törhetne meg ennek az átlépésével.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/t5U0t5g1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, kék Elliott 5. hullámra várunk hogy végleg lezáródjon, már adtunk neki sok esélyt ez most még talán egy emelkedő trendvonal érintést igényel mielőtt egy utolsó lendülettel elérhetjük de ha ezt a trendvonalat átlépi azzal szerintem én ezt zárom is a legmagasabb csúcsnál, ami 0.6485$-t jelentene.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Zoz97a8F/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az enyhén emelkedő trendvonalon meg tudtam változtatni, kellett is mivel tegnap 1480$-nál kialakult egy csúcs, ami ezt igényelte, A felette látható csökkenő trendvonal, amit most sikerült érinteni ezt nem lehet módosítani ezen max csak átlépni tud az ár, amit reméljük meg is tesz, majd célba veszi a felső csökkenő trendvonalat, amit 2250$ környékén még jó eséllyel érinteni is tudna ha kapna egy kis lendületet valahonnan felülről.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/m6hguDXP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, tegnap még vártam arra hogy a kék ABC hullám valahol a sárga támasz szint alatt záródjon, viszont erre szerintem már nem kerül sor, hanem a trendvonalak által határolt háromszög alakzatból még egy alsó, tehát emelkedő trendvonalon történő érintést láthatunk majd, ebből ha minden jól alakul akkor felfelé fogunk kilépni, legalábbis az a, b, c, d, e érintés sorozat ezt igényelné.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Nw9lOXlc/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/s8PKcui5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.28!

BTC, egyenlőre szerencsésen felfelé mozdult el az ár, átlépve a csökkenő trendvonalat, majd ahogy vártuk a rózsaszín 3. hullám ezt még sokkal feljebb is vitte. Kicsivel feljebb került a 3. szint mint azt előre terveztem de sebaj, úgy néz ki a mostani csúcs már a 3. hullám lezárását jelenti és most benne vagyunk a 4. korrekciós hullámban, amit én előzőleg a sárga támasz szintre rajzoltam és még lehet hogy ez lesz az alja, de ha Fibonacci alapján nézzük akkor ez 11550$ környékén kellene hogy záródjon. Majd ez után az 5. hullám is elindulhat, ami a képen is látható kék 1. hullámot tudná zárni és a folytatást pedig szintén egy korrekció, ami rózsaszín és a kék hullámokkal is követhető lesz.

Coinbase, itt is sikerült átlépni a csökkenő trendvonalon, ami egy ék alakzatot rajzolt ki a barna támasszal együtt. Tehát ez azt jelenti most ennek az emelkedésnek legalább a csökkenő trendvonalig el kellene menni ez lenne a D érintési pont és ahogy látjuk ezt már csak lejjebb érhetjük el, mindet ahova azt én bejelöltem 14 200$ környékére, amit jelenleg a tempót nézve, valahol 14.000$ környékén érhetném el az ár.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dOaLXfJ5/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/CMetAO9e/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/PPyiS0JB/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/TRIrhILT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, mondhatni tökéletes, ami a fej-váll alakzat folytatását jelenti, azzal a kis hibával hogy a jobb oldali váll rész sokkal kisebb lett, mint az vártam de a lényeg hogy volt és ennek köszönhetően meg is tudott indulni az emelkedés, ami már túl is ment azon a szinten, amit a fej-váll alakzat előre jelzett, tehát elképzelhető hogy a most látható visszalépés már az a korrekció, ami az új kék Elliott hullám 4. korrekciós hulláma lehet. És ahogy látjuk azt a rózsaszín hullámot, aminek a folytatásaként kellett volna látjuk a most látható emelkedést, inkább lezártam ABC hullámként és köszönhetően a fej-váll alakzatnak itt egy sokkal sikeresebb 3. hullámot láthattunk, ami után ha a 4. hullám is ott tud zárni ahol még megfelelő az Elliott korrekciónak, akkor egy 5. hullám még előttünk állhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AO9MmkN6/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/MWCZ2Cpm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, nagyjából így képzeltem én is el, tehát hogy az alsó a piros kisebb ellenálláson át fog szárnyalni az ár és majd csak a felsőről kezd újra vissza csörögni.  Vissza kellene menjen most az emelkedő lila trendvonalra és ezzel zárja a háromszög alakzaton belüli mozgást, aminek a végeredménye az kell legyen hogy a folytatásban emelkedést kellene lássunk, aminek legalább a felső csökkenő lila trendvonalig el kellene mennie, ezt nagyjából 510-520$ környékén lenne lehetséges.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NQr29H3S/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, az emelkedő ABC hullám, C hullámában vagyunk jelenleg és ahogy megrajzoltam, ennek nagyjából a csökkenő trendvonalig el kellene menni. Mivel jelenleg a Bitcoin korrekcióban van ezáltal ennek a trendvonalnak az elérése jelenleg kétséges, viszont nem lehetetlen és még sokkal több is benne lehet ebben az emelkedésben ha a Bitcoin korrekcióját itt mondhatni lábam ki tudnánk heverni. Tehát ha most nem esne vissza az ár és a következő emelkedő Bitcoin hullám így tovább vihetné magával az árat, ami szerencsés esetben átlépne a trendvonalon és csak utána egy korrekcióval jönne vissza erre a most már lila támasz szintre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ti2iI90j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, remélhetőleg arra a kék csökkenő 5. hullámra már feleslegesen várunk, legalábbis jelenleg semmi nem utal arra a Bitcoin charton sem hogy magával rántja az itteni árat is. Tehát ha nem jön visszaesés, akkor átlépése kerülheti először a piros mondhatni kisebb csökkenő trendvonal és majd csak mint támasz szint kerül legközelebb említésre, miután érintette a lila csökkenő trendvonalat érintette az ár

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Hd1PseAB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, azt láthatjuk hogy az ár átlépett a csökkenő trendvonalon és hogy a csökkenő Elliott impulzus is zárása került, aminek az 5. hulláma elég csenevész de mint mondtam tegnap ha a csökkenő trendvonal átlépésre kerül, akkor a kék Elliott impulzust is zárni fogom, mivel így már érdemesebb belekapaszkodni egy újabb emelkedő hullámzásba, ami egyenlőre még csak az Elliott impulzust követő ABC korrekciós hullám de mint tudjuk minden ABC hullám csak addig ABC hullám amíg egy 4. korrekciós hullám után az 5. hullám is ki nem tud alakulni. Tehát most várunk a C hullámban arra hogy az ABC hullámot zárni tudjuk ez nagyjából a 4. szint magasságában kellene hogy megtörténjen, majd egy megfelelő korrekció után még egy 5. hullámra is számíthatnánk,  ami  akár 1.60-1.70$-ig  is vissza erősítheti az árat

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/S4HNpjBD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, szépen tartunk a csökkenő trendvonal irányába, ami egyben a háromszög alakzatunk ellenállási szintje is és itt történhetne meg a háromszög alakzaton belüli D érintési ponthoz érkezés is. Tehát itt most két lehetőség van vagy a trendvonal érintés után visszamegy az ár a piros támasz szintre és ezzel befejezi a háromszögön belüli mozgást vagy a D érintési pontnál megtörténik ez átlépés és akkor itt is megkezdődhetne valami érdemi felfelé történő elmozdulás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3WAchJz3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, piros ellenálláson most már sikerült átlépni, ami után kialakult egy csúcs és ennek a csúcsnak az újra átlépése jelenti majd azt hogy ez az átlépés nem kamu, hanem komoly szándékok is lehetnek mögötte. Én egyelőre rajzoltam egy emelkedő Elliott hullámot, aminek most a jelek szerint a 4. korrekciós hullámának kellene következnie és annak még az emelkedő trendvonal felett kellene zárnia, majd jöhet az 5. hullám, aminek a célba érkezését a 33$-ná látható ellenállásra várnám.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/U4Y87sRq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NQrLJpfV/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, még nem tudtam zárni azt a csökkenő Elliott hullámot de ha a most látható kisebb emelkedés elérni az alsó csökkenő trendvonalat, akkor itt is zárnom ABC hullámként és bele kapaszkodunk az egyenlőre még elég halvány emelkedésbe, de talán a csökkenő trendvonal elérése után itt is be begyorsulnak az események.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0IORrcjk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, tehát ahogy a tegnap gondoltam a  kisebbik csökkenő trendvonalon átlép a mozgás, támasz jelentés nézni fogom.  És ha már ilyen szépen felélénkült a piac mindenhol akkor itt sem lehet más a célunk, mint a csökkenő trendvonal elérése, amivel szintén egy nagy trendvonalak által határolt háromszög alakzat alakulhat ki, de ezen belül még kellene ismételt emelkedőt trendvonalra történő látogatás is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bxQbeSsO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, itt már tegnap is arra vártunk hogy az a bizonyos 5. hullám tud e még emelkedni, viszont ahogy jelenleg is látjuk erre még próbát sem tett és visszatért az emelkedő trendvonalra az ár, amit most át is lépett, viszont ez valószínű a Bitcoin ár csökkenésnek is köszönhető.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Zoz97a8F/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, tegnap már sikeresen átlépett az ára a csökken trendvonalon, amit elemzéskor még csak reméltünk hogy felette is tud maradni és ahogy látjuk kisebb korrekció volt az 1624$-os támasz szintre, majd végül még egy lendületes emelkedést tudok mutatni, amivel sikerült lezárni egy Elliott 3. hullámot. Itt tartunk most várjuk a 4. korrekció lezárását vagy ha ez nem történik meg, akkor további emelkedést de szerintem itt most a 4. korrekció mindenképp le fog zárulni.  Folytatásban pedig jöhetne az 5. hullám, ami nagyjából 1900-2000$ között záródhatna ha szerencsénk van.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Juot6GoH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt viszonylag rendezett a mozgás, amivel most itt is sikerült kilépni egy háromszögből, ebből a háromszögből való kilépés egyben az Elliott 3. hulláma is ez egyenlőre szépen halad a kitűzött 151$ környéki célja felé. A folytatás már pedig már ismerős lehet a 4. korrekció után nyitva áll a kapu az 5. hullámnak is hogy további emelkedést mutasson.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TkI3hgeY/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KFCLSGYo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.29!

BTC, ahogy látjuk az emelkedő rózsaszín hullámot, ami egy Elliott hullám elvárásnak indult ABC hullámként kell zárjuk, mivel már tovább nem tudott emelkedni az ár és a 12200$-os  szintről csökkenésnek is indult. Jelenleg egy ABC hullámmal követhető a csökkenés, ami jó lenne ha 11200$ környékén meg tudna fordulni az volna az ideális a kék emelkedő Elliott hullámnak ha ez nem sikerül, akkor még a jelenlegi helyzetből más is kinézethet például az emelkedő trendvonalra ismét megérkezik az ár és mivel ez egy kicsit hosszú C hullámot eredményezne, így itt még az is elképzelhető Elliott hullámként záródik a most még ABC hullámnak fel rajzolt csökkenés. Tehát összefoglalva ennek a bizonyos emelkedésnek újra neki kell fussunk ha a kék 2. korrekciós hullám sürgősen nem találja meg az alját.

Coinbase, a jelenlegi szituációt nem tudom mire vélni, mivel ahogy látjuk a poloniex charton kisebb visszalépés is lehetséges, viszont ha itt megnézzük az a, b, c, d, e barna sorozatot ha az C érintést is el akarja érni az ár, azt most jelenleg 7800$ környékén tehetné meg és igazából erre én nem látok most indokot, ezért szerintem izgalomra nincs is ok, mivel itt valószínű most az történik hogy csak vissza tesztet látom az előző csökkenő trendvonalra.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UHkUD81Z/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zZO9uWAO/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/pzp4FU3A/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/m39pJImK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, elég fura zárása lett a kék Elliott impulzusnak de nem különbözik a folytatást sem, ahol a B színt ahogy látjuk majdnem egy szintbe került a kiindulóponttal de végül sikerült kicsivel alatta zárni, amiből csökkenésnek is indult a C hullám, ami jelenleg megpihent az emelkedő trendvonalon ha ez így is tud maradni az nagyszerű lehet, tehát akadály nincs a további emelkedés előtt ha mindenki úgy akarja.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Cinri4Kf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aYWxxePw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, csökken az ár mondhatni ez nem meglepetés ha a rajzolt vonalakat nézzük a cél az emelkedő trendvonal lenne, ami egyben le is zárhatnak egy a, b, c, d, e sorozatot.  Tehát a folytatásban miután a C hullám is eléri a célját 445$ környékén, emelkedésnek kellene következnie legalább a lila csökkenő trendvonalig, jellege szituációban bármely más kiút keresése felesleges.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BPhjq1SJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, oké tehát itt azt látjuk hogy a csökkenő trendvonalat elértük az emelkedő ABC hullámmal, igaz ez sokkal lejjebb történt meg mint ahogy azt előre vártuk volna 850$ környékén,  ehelyett a mostani zárás 828$-on történt meg. Majd következett egy csökkenő ABC hullám, ami jelenleg szintén azt mutatja hogy megtalálta az alját az emelkedő trendvonalon, viszont itt még kell néhány gyertya hogy ez biztossá is váljon de ha nem csalnak a trendvonalak, akkor ezzel szintén a végére értünk egy a, b, c, d, e háromszög alakzaton belüli mozgásnak. Ennek indokát be is rajzoltam egyenlőre egy ABC emelkedő hullámot, mivel most ezt kellene lássuk hogyha minden rendben történik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/iTRY2cbY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnap még látható kék Elliott hullámot most már zártam,  mivel ennek a folytatását már szerintem értelmetlen kövessük, ezért a kisebb barna emelkedő trendvonal érintésénél zártam is. A folytatásban láthattunk egy emelkedő hullámot, ami nagyjából a piros csökkenő trendvonalig töretlenül haladt, majd jelenleg egy korrekciószerűséget láthatunk ez valószínű hogy az emelkedő trendvonalon találja meg az alját, ha ez így lesz azt tökéletes alapja lehet a 3. emelkedőn hullámnak, amivel ha az előjeleket is megnézzük a lila csökkenő trendvonalig minimum el kellene jutni az árnak. Viszont ha ez nem történik meg az valószínű annak a jele hogy még nincs készen az ár, arra hogy újra 200$ fölé tudjon emelkedni tartósan.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/x2SEsjEM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, rózsaszín emelkedő ABC hullám nem érte el az előre kitűzött 1.43$  környékére tervezett célját,  viszont 1.40$-nál látható csúcs elég konkrét jelzés arra hogy ezt itt zárjuk és az ezt követő csökkenés mivel már benézett az A szint alá egy hajszállal, így ez már nem alkalmas arra hogy akár Elliott hullámon is gondolkodjunk. Tehát most csökkenő hullámzás látunk, ami elképzelhető hogy szintén egy ABC hullám lesz, viszont ha tartjuk az emelkedést akkor valószínű ennek sokkal kisebbnek kell lenni, mint az előző emelkedő rózsaszín hullám, ezt be is rajzoltam kék színnel, aminek tökéletes táptalaja lehet az 50-es mozgóátlag érintése. A folytatás pedig nem lehetnek más mint emelkedés, mivel ugyebár optimisták vagyunk, ezért a rosszhoz alkalmazkodunk, viszont az elvárás mindig az emelkedés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/V313IEqI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, annak ellenére hogy nem érte el az emelkedés a csökkenő trendvonalat, szerintem a d csúcs kijelölésre került 88.36$-os szintnél.  Tehát ha ezt a gondolatot folytatjuk, akkor most a piros mondhatjuk támasz szinte kellene megérkezni az árnak vagy legalább megközelíteni azt. Kis szerencsével, tehát záródhatna egy a, b, c, d, e háromszög alakzaton belüli mozgás, aminek a folytatása itt is az kellene legyen, hogy valami érdemi felfelé elmozdulást lássunk, ami legalább 100$ fölé vinni az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CtOvGZ3t/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, érdekes, mint látjuk az emelkedő Elliott impulzus zárult, elég apró 4. korrekciós hullám után. Majd ezt követte, mondhatni a kötelező ABC korrekciós hullám, aminek már el is érte az alját az emelkedő trendvonalon, amin kicsit át is szúrt de mintha azt mutatná hogy sikerült lezárni a csökkenést. Tehát ha most nem becsapós ez a mostani látvány, akkor az ABC korrekciós hullám is lezárult, ezáltal semmi akadálya a további folytatásnak.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fAzQoUlf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wkEpl6NJ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a csökkenő kék Elliott hullámot szerintem itt sincs értelme követni, ezért is zártam ABC hullámként. Viszont a folytatásban, egyenlőre még nincs olyan hullám, amibe érdemes lenne bele kapaszkodni, mivel most itt is a trendvonalak által határolt háromszögek, amik között először meg kellene találni az árnak a helyes utat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1FfsHtIM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, még mindig az emelkedő trendvonalak fölött vagyunk ez egyenlőre jó hír, csak ez már kicsit kezd túl sok ideig tartani, ezért gyorsan el kellene innen távolodni, legalább a felső csökkenő trendvonalak közelében. Felhúztam egy Fibonaccit, ami még azt mutatja hogy ha a mai nap folyamán oldalazik tovább az ár, majd ha eléri a trendvonalát és megindul felfelé az még pont megfelelt arra hogy egy 3. hullám az ideális helyről tudjam kiindulni ha ez megtörténik, akkor biztosan a felső csökkenő trendvonal érintésre fog kerülni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N7rSbeL1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, kék emelkedő Elliott hullámot még nem zártam annál a csúcsnál, ahonnan most indítottam egy csökken ABC hullámot, mivel ha megnézzük ezt az ABC hullámot, erre mindent lehet mondani csak azt nem hogy jól néz ki. Ebbe inkább én egy szintén nem a legjobb állapotban lévő fej-váll alakzatot tudnák belelátni, ami végül mégiscsak azt igazolná hogy a kék Elliott hullámot, még valóban nem kell hogy zárjuk. Tehát, ami itt számomra megállapítható, egyenlőre a teljes zűrzavar.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/fsJQ9xAr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, kicsit módosítottam az Elliott 3. hullám szintjén illetve a 4. hullámot is a jelenlegi csúcshoz  igazítottam, igaz még nem 100% hogy ez itt valóban lezárul de még az 1. szint fölött vagyunk, tehát nem veszett a dolog. Viszont természetesen itt most emelkedésnek kell következnie ha valóban ez a kék Elliot hullám még az 5. hullámban is akar nekünk mutatni valamit pozitív dolgot.  Tehát továbbra is arra számítok hogy folytatjuk az emelkedést, célárban már kicsit bizonytalanabb vagyok, ezért ha már az 1867$-os ellenállást elérjük, azzal már mindenki elégedett lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RUOxApDb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, feljebb került a 3. hullám szintje, mivel ahogy látjuk elég konkrét csúcs alakult ki, majd a folytatásban a 4. korrekciós hullámra sem panaszkodhatunk. Tehát bizakodva állunk az 5. hullám előtt,  és itt ha a fibo szintekkel nézzünk akkor a célszint 174$ környékén is lehet de 169$-nál van egy korábbi ellenállás, amire majd érdemes lesz odafigyelni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2GrWdAke/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Evxh7ppL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 01.30!

BTC, ismét módosítások történtek ezek ellen nem lehet tenni semmit, de legalább a mostani szituációra is fel voltunk készülve, legalábbis ha a tegnap felvázolt összes lehetőséget figyelembe vettük.  A legfontosabb változás a tegnap még láthatóvá csökkenő ABC hullám, ami mára átrajzolása került Elliott hullámra, ugyanis volt egy 4. korrekciós hullám, ami után a most látható 5. hullám is aktiválódott,  erre hívtam fel tegnap a figyelmet hogy túl hosszúnak látszott az a C hullám, ennek következménye a most látható 4. és 5. hullám. Célszínt azonban ezzel sem változott, továbbra is emelkedő trendvonalra várnám az alját. ahonnan jöhetne ismét egy kék színnel felvázolt lehetőség. Ezekből a kék emelkedő Elliott hullám lehetőségekből már volt jó néhány, viszont idáig még mindegyik egy nagyon kis apróságon elcsúszott, viszont minél több ilyen lehetőség adódik, annál nagyobb az esélye hogy az egyik sikerrel fog járni.

Coinbase, itt sajnos nem sok minden történt pár száz dollárral lejjebb került az ár, viszont ezzel sok mindent nem dőlt el, mondhatni egy helyben mászkálunk.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3qSIcf8X/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RE5glMwL/
Pillanat kép napos Binance: https://www.tradingview.com/x/BiVKldww/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/3EZDVjwx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, nagy meglepetés nincs abban hogy a tegnap még itt is látható ABC hullám, mára egy Elliott hullámként majd folytatta, illetve már Elliott impulzusként zárult is, ezt mutatja a mostani emelkedés ami már a 3. szint fölé ment. Tehát biztos hogy zárult csökkenő hullámzás, aminek most még nem tudjuk hogy az impulzust követő ABC korrekciós hullám vagy egy újabb Elliott hullám kezdete,  viszont a most látható emelkedés ha az előző Elliott hullám 4. szintjéről a 3. szint magasságáig korrigál vissza, akkor még egy fej-váll alakzat is kialakulhat, aminek a célszintje az 1270$-os  ellenállás környékén lehetséges.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vV7LNHHH/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/aYWxxePw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, úgy néz ki ma ez lesz a sorminta, hogy ami tegnap még ABC hullám lehetőségnek látszott az már a Elliott impulzusként záródott. Azonban ahogy látjuk sokkal nagyobb kár az egészen jónak kinéző háromszög alakzatban keletkezett, ami sajnos ezzel a Elliott impulzusként történő zárásra kicsit módosított a helyzeten. A módosítás az új a barna háromszög alakzat, aminek az ellenállási szintje lehetne az előző piros háromszög alakzat ellenállása is,  de én inkább rajzoltam egy újabbat barna színnel, azért hogy akik nem értenek hozzá azok is nagyjából láthatják honnan indult ez a barna háromszög. A, b, c, d, e mozgást kellene követni az árnak,  ezen háromszög alakzat belül is és amint látjuk ez nem lesz egyszerű feladat és nem is rövid, egy-két napba beletelik ha végig megy rajta az ár. És az is jól észrevehető hogy a C  érintési pontok a D érintési pontig, viszonylag hosszúnak látszik az út, ezért valószínű itt is kevés lesz egy ABC hullám, tehát valószínű hogy itt most két  kisebb ABC hullám következik majd egy következő nagyobbal érhetnénk el a D pontot vagy egy Elliott hullámmal, onnan még egy csökkenése lenne szükségünk hogy az E pont is elérése kerülhessen.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/y1I3TlPM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, egy nagyobb bika gyertya benézett az emelkedő trendvonal alá és egyenlőre ez így keletkezett támasz szint még nem esett el, habár most is kisebb csökkenést láthatunk, viszont ha a kék emelkedő hullámmal is szeretne valamit kezdeni az ár, akkor ítt sürgősen felfelé kellene venni az irányt. Itt azért kicsit fura hogy ABC hullámmal sikerült zárnunk és pont ez most a veszélyes, mivel ha itt tovább csökken az ár és bemegy a jelenlegi C szint alá, akkor az már lehet egy Elliott 5. hullám is, tehát ezzel csatlakozna a többiekhez.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GxDkZ8w8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, sajnos nem sikerült tegnap, akkor még ideális szintről felfelé venni az irányt hanem inkább további csökkenés történt, amivel elértük a barna emelkedő kisebb trendvonalat, ami még ha nagyon elnézőek vagyunk, akkor belefér egy korrekció kereteibe. Nagyjából fibo 0.61 szint környékén vagyunk, de ennél lejjebbi szintek már kétségessé teszik azt hogy ezzel a visszaeséssel mint egy Elliott hullám, 2. hullámaként számoljunk. Tehát itt inkább ez a mostani piros ellenállásról történő csökkenést kezeljük egyelőre ABC hullámként  illetve ha tovább esik akkor Elliott hullámként, A folytatás jeleit pedig majd csak emelkedő hullámok után lehet keresgélni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oR5j94Gm/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, próbálom követni a csúcsokat de nagyon össze-vissza dolgok sülnek ki belőle. Ilyen össze-vissza ez a most látható csökkenő kék ABC hullám is, amit Elliott hullámként kellene hogy lássunk, sajnos a csúcsok egymás fölé zártak, így egyenlőre csak egy ABC hullám hozható ki belőle, feltéve ha most kialakul egy 4. emelkedő hullám, amit a követ egy 5. azzal az 1.12$-os támasz szint környékre érkezhetnek az ár és Elliott impulzusként zárhatna. Viszont a legjobb lenne ha ez a csökkenés elmaradna és a most még jónak látszó emelkedő trendvonalról, kiindulna egy újabb emelkedő hullám, ami meg se állnak a 1.72$-os ellenállásig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NhKddGdX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, jónak néz ki de itt most elkel a szerencse is, mivel odáig még rendben van hogy megérkeztünk az E ponthoz de a gyertya zárás már hajszállal benézett a C pont alá és ez majdnem egy vonalba került az A ponttal, tehát itt egy veszélyes csökkenő háromszög alakzat alakult ezzel ki. Ezen már csak az segíthet méghozzá hogy ezt az egész háromszög alakzatot, megelőzte egy emelkedés, ami talán ennek a csökkenő háromszög alakzatnak veszélyességét csökkenti és csak mint egy sima háromszög alakzat kell hogy számoljuk vele. Aminek most ha ez így van, akkor emelkedést kell mutatnia és majd csak a lila csökkenő trendvonal átlépése után, 88.36$-os ellenállásról kellene korrekciót lássunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZYRdEGRo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, itt is muszáj az ABC hullámot, Elliott hullámra változtatni, ami ha minden igaz már záródott is impulzusként de ebben még nem lehetünk biztosak, mivel csak kicsivel vagyunk a 3. szint alatt. Tehát itt egyenlőre még nem biztos hogy az impulzus lezárult, mivel ha kicsit még bedurvul a szituáció vagy egy Bitcoin csökkenés ezt indokolja, akkor még az emelkedő trendvonal is szerepet kaphat és talán azon sikerül zárni is ezt az impulzust.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vECkKqud/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/67K7ECjq/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/snv3fAso/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, tegnap sem tudtam, mit gondoljak pontosan erről a mozgásról, mivel enyhén emelkedett trendet láthattunk, viszont vannak veszélyes csökkenő trendvonalak is, amiktől még messze vagyunk, sőt most még messzebb is kerültünk. Barna háromszög alakzatot rajzoltam a meglévő csúcsokhoz, talán ebbe most bele kapaszkodhatunk. C pont irányába tart a mozgás, amiről értelemszerűen felfelé kellene venni majd az irányt és elérni a D pontot, ahol ha erős az ár, akár még ki is léphet, majd korrekció után folytathatja az emelkedést, viszont ha még nincs kész erre az ár, akkor újra vissza mehet az E ponthoz, ahol már semmi akadály nem állna előtte, hogy valami emelkedés is következzen.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/rWbtL7Cx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, rózsaszín szaggatott vonallal felvázolt hullámzás még kisebb módosítással de megállja a helyét és igazából, ennél több mondanivaló nincs is ha úgy alakul a folytatás, ahogy az fel is van rajzolva.  Tehát ha folytatódik az emelkedés és sikerül elérni a felső csökkenő trendvonalat, ott már érdemes lesz figyelni mikor kezdődik meg a korrekció.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UGszJSlF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, itt most csak az előzményeket lehet boncolgatni ott is max az lehet érdekes, ami a rózsaszín ABC korrekció után történt. Méghozzá hogy sikerült vissza erősödni az árnak a csökkenő trendvonalig, majd azt 3-4 alkalommal megpróbálta áttörni, amint látjuk ez nem sikerült, A folytatásban pedig már egy nagyobb csökkenést láthatunk, amire én már fel rajzoltam egy csökkenő Elliott hullámot, aminek a zárását, a legmélyebb csúcshoz be is húztam de ezt még nem lehet konkrétumnak venni. Ezért is a legjobb dolog, amit tehetünk az hogy várunk és figyelünk, mi is és lesz ennek a csökkenésnek az alja.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mIHs3Nb3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nem gondoltam volna hogy az emelkedő rózsaszín Elliott impulzus, ami zárásra került 1723$-os szinten, legalább nem éri el az 1867$-os ellenállást. Azonban mint látjuk ez nem történt meg és a folytatásban már egy csökkenő ABC hullámban vagyunk de ezt még szintén nem tudjuk úgy kezelni, mint ami lezárult, mivel közel kerültünk egy emelkedő trendvonalhoz, aminek a közelsége indok lehet arra hogy ez a most még ABC hullám azzal az emelkedéssel, amit most látunk még egy 5. hullámra is lehetőséget ad, tehát egy Elliott impulzussal is zárhatnánk ezt a csökkenést. Tehát ha sikerülne az emelkedő trendvonalon zárni Elliott impulzussal, akkor a folytatásban ennek az ABC korrekciója vihetnek fel az árat a csökkenő trendvonalig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0tAkrjbP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, az itteni mozgás megint elég pontosra sikeredett ha azt nézzük nagyjából hova terveztem 5. hullám érkezését. Tehát a sárga ellenállás jól tette a dolgát és meg tudta fogni az emelkedést, amivel le is zárult az Elliott impulzus, ennek a folytatása a most látható csökkenés. ABC korrekcióban vagyunk és mivel ezt egy impulzus előzte meg, így joggal várhatnánk hogy ABC hullámként fogunk zárni, ezt a zárást ha minden jól alakul 149$ környékén kell lássuk. Ha tényleg minden jól alakul, akkor innen kellene el kezdődni egy következő emelkedő hullámnak, aminek a mértéke illetve az azt követő korrekciója, dönti majd el hogy mire is számítsunk a folytatásban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9DGGlFla/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/bJYXzsGR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!


traktoros

Idézetet írta: kasima Dátum január 30, 2018, 12:29:07 DÉLUTÁN
Mesemondók hada...


Mikor éppen kereskedni van kedvem, akkor ezen meséknek gyártási módját valamennyire ismervén pénzt lehet keresni 30-60 perc alatt a hullámokat meglovagolva, merészebbeknek még gyorsabban is. Egyébként baromi érdekes jelenség és nem is tudom mi a hivatalos neve, ugyan azok a hullámok követik egymást egyfolytában mint ami lemegy 5 perc alatt, szabályos frekvenciája van. Olyan szépen lehet számolni az "apró" hullámokat, hogy öröm nézni, 12345 és már el is értük a tetejét, kicsit vissza, majd megint fel, vagy fordítva. Aztán vannak külső tényezők, amik szeretnek beleszólni a matekba, de ha nagyobb idősíkon nézem, akkor elveszik, vagy pont beleillik a görbébe még a külső behatás is. Szerintem nagyjából az egész életet ki lehetne számolni matekkal, csak legyen aki kiszámolja. A számítógépek is a 0 és 1 használatával tudnak mesterséges intelligenciát számolni, akkor egy vonalat már csak tudnak nagyjából követni páran.


A "probléma" inkább ott van sok mesével, hogy ember legyen a talpán aki mindig pontosan kiszámol mindent, így nem véletlen, hogy csak a merészebbek publikálják az irományaikat, mert ha egyszer valaki téved, az általában utána már hülyének van elkönyvelve, hiába, hogy előtte végig igaza volt.
Pedig a sündisznó is megmondta, hogy tévedni emberi dolog, majd lemászott a drótkeféről.  ;D


SZVSZ most leginkább a politikát kell kalkulálni, ami elég rendesen elérte ezt a világot, de majd a görbe ezen a téren is változik.
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

kotovics

Karcsi Papa

Jól látom hogy már beleszántott az emelkedő trendvonalba? Ez már nekünk nem olyan jó ugye?

Karcsi papa

Idézetet írta: kotovics Dátum január 30, 2018, 04:18:15 DÉLUTÁN
Karcsi Papa

Jól látom hogy már beleszántott az emelkedő trendvonalba? Ez már nekünk nem olyan jó ugye?

Igen, jól látod ez már bőven alatta van és megint csak egy kevéssel, ami pont elég arra hogy kisebb zűrt okozzon de legalább lezárhat egy impulzust, majd most korrigálhat, ami eldöntheti esik e tovább.

https://www.tradingview.com/x/Uc9WAGoG/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Arkenso

#2234
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum január 30, 2018, 06:40:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kotovics Dátum január 30, 2018, 04:18:15 DÉLUTÁN
Karcsi Papa

Jól látom hogy már beleszántott az emelkedő trendvonalba? Ez már nekünk nem olyan jó ugye?

Igen, jól látod ez már bőven alatta van és megint csak egy kevéssel, ami pont elég arra hogy kisebb zűrt okozzon de legalább lezárhat egy impulzust, majd most korrigálhat, ami eldöntheti esik e tovább.

https://www.tradingview.com/x/Uc9WAGoG/

Nem akarok én senkit sem bántani, de lássuk be az utóbbi 1-2 hétben semmi értelme nem volt a technikai elemzéseknek :)
Magasról szarik az árfolyam arra, hogy hova húzgáljuk a vonalakat :)

Annak meg semmi értelme, hogy utólag behúzzuk és megjegyezzük, hogy hát így is lehetett volna ezt nézni :)

"The Best Trade is No Trade"

Karcsi papa

Idézetet írta: Arkenso Dátum január 30, 2018, 06:45:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum január 30, 2018, 06:40:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kotovics Dátum január 30, 2018, 04:18:15 DÉLUTÁN
Karcsi Papa

Jól látom hogy már beleszántott az emelkedő trendvonalba? Ez már nekünk nem olyan jó ugye?

Igen, jól látod ez már bőven alatta van és megint csak egy kevéssel, ami pont elég arra hogy kisebb zűrt okozzon de legalább lezárhat egy impulzust, majd most korrigálhat, ami eldöntheti esik e tovább.

https://www.tradingview.com/x/Uc9WAGoG/

Nem akarok én senkit sem bántani, de lássuk be az utóbbi 1-2 hétben semmi értelme nem volt a technikai elemzéseknek :)
Magasról szarik az árfolyam arra, hogy hova húzgáljuk a vonalakat :)

Annak meg semmi értelme, hogy utólag behúzzuk és megjegyezzük, hogy hát így is lehetett volna ezt nézni :)

Pontosan tudom az órás hullámoknak ha nem figyeled egész nap, akkor semmi értelme de nem is azzal a számnékkal készülnek az elemzések hogy villogjunk vele hanem hogy átlássuk a mozgás és azt tudjuk megállapítani, ami a te mondanivalód lényege is hogy jelenleg részben kiszámíthatatlan a mozgás.
Fő irányt pedig még mindig a napos idősík mutatja, ami még mindig 8 ezer környéke, tehát nem mindegy mekkora idősíkon belül értjük azt hogy a technika elemzésnek jelenleg semmi értelme.
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Arkenso

Idézetet írta: Karcsi papa Dátum január 30, 2018, 06:57:48 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Arkenso Dátum január 30, 2018, 06:45:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Karcsi papa Dátum január 30, 2018, 06:40:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: kotovics Dátum január 30, 2018, 04:18:15 DÉLUTÁN
Karcsi Papa

Jól látom hogy már beleszántott az emelkedő trendvonalba? Ez már nekünk nem olyan jó ugye?

Igen, jól látod ez már bőven alatta van és megint csak egy kevéssel, ami pont elég arra hogy kisebb zűrt okozzon de legalább lezárhat egy impulzust, majd most korrigálhat, ami eldöntheti esik e tovább.

https://www.tradingview.com/x/Uc9WAGoG/

Nem akarok én senkit sem bántani, de lássuk be az utóbbi 1-2 hétben semmi értelme nem volt a technikai elemzéseknek :)
Magasról szarik az árfolyam arra, hogy hova húzgáljuk a vonalakat :)

Annak meg semmi értelme, hogy utólag behúzzuk és megjegyezzük, hogy hát így is lehetett volna ezt nézni :)

Pontosan tudom az órás hullámoknak ha nem figyeled egész nap, akkor semmi értelme de nem is azzal a számnékkal készülnek az elemzések hogy villogjunk vele hanem hogy átlássuk a mozgás és azt tudjuk megállapítani, ami a te mondanivalód lényege is hogy jelenleg részben kiszámíthatatlan a mozgás.
Fő irányt pedig még mindig a napos idősík mutatja, ami még mindig 8 ezer környéke, tehát nem mindegy mekkora idősíkon belül értjük azt hogy a technika elemzésnek jelenleg semmi értelme.

Ne érts félre!!! Nem ellened írtam ezt, hanem, úgy általánosságban a jelenlegi helyzetre :)

traktoros

Az még itt a baj, hogy sokan nem tudják értelmezni se a magyarázott elemzést, mert nincsenek tisztában pár alap fogalommal, amivel egy kis idő után a kripto világban illene. Legalább annyira meg kéne tanulni a mesék gyártásának azt a pár alapvető kifejezését, hogy értsétek miről beszél az elemző. Állítom, hogy a többség azt se tudja mi az a támasz pl, csak a számokat nézi, aztán értetlenkedik ha valami nem úgy van ahogy azt ő gondolta. Én se akarok senkit bántani, de már emlékeim szerint korábban is leírtam ide, hogy pár alap dolgot a bányászoknak se ártana tudni, mert nekik se mind1 mikor adják el a termelt coinokat. Sok bányász termel egy mezei kalkulátor alapján, ami éppen a legjobban hoz, aztán adja el egyből, közben meg lehet ha látná, hogy éppen emelkedő félben van a coin, akkor több lenne a nyeresége mondjuk 1 hét múlva. Utána jön a bálna megeszik mindent és jól meghízik...
Összességében 1 délután alatt (már akinek), utána lehet nézni pár alap dolgoknak példákon keresztül, máris világosabb lesz minden.


Csak az a baj, hogy sokan ott elakadnak, hogy mi az a bat fájl.... aztán milliomosok akarnak lenni, BMW, nők, meg kutyafas*a....
ETN azaz Electroneum Android miner Ref kód: D6378E Írd be a telefonos appodba és mindketten többet kapunk First KYC compliant Coin, magyarán lehet még belőle valami a későbbiekben

Dolce

szvsz az a baj, hogy a koreai piac kifulladt. febr 6-án nyitják állítólag ki az újak előtt a tőzsdéket újra

sebajtóbiás

Idézetet írta: Arkenso Dátum január 30, 2018, 06:45:35 DÉLUTÁN
"The Best Trade is No Trade"

Sometimes the best trade is no trade.

Én ezt inkább így mondanám :)
De ez most tényleg ilyen kivárós időszak, lehet esténként a rigeket tisztítgatni és hasonlók :)