Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.08!

BTC, végül sikerült Elliott hullámmal befejezni az előző emelkedést, azonban ez elmaradt attól a 9000$-os célszinttől, ami Fibonacci szintek alapján még belefért volna, de sebaj minél több ilyen emelkedést látunk, annál feljebb kerülünk, ami remélem azoknak a befektetőknek is meghozza a kedved, akik csak a bizonytalanság miatt várnak.
Mondhatni viszonylag gyorsan történnek az események, mivel már az impulzust követő ABC korrekciós hullám is lezárult. A folytatás még rejtély, viszont ha az ezt megelőző impulzust és a lezárult ABC korrekciót vesszük figyelembe, akkor nem kizárt egy újabb emelkedő Elliott hullám sem. Ezt a bizonyos Elliott hullámot fel is rajzoltam, célszintje pedig az csökkenő trendvonalon lenne ideális ha komolyak az emelkedés szándékai, ezt  a trendvonalat 10 300$ környékén érhetné el. Majd mivel ez szintén egy impulzus zárás lenne, ennek a folytatása szintén egy ABC korrekciós hullám kellene legyen, amivel visszatérne az ár a most berajzold emelkedő trendvonalra.
A végére egy szokásos csökkenő irányú mozgás esélylatolgatás,  ami abban az esetben ha a most látható rózsaszín emelkedés csak egy ABC hullámra lesz képes 8500-8800$ környéki zárással és ennek a folytatásra egy csökkenő hullámzás, ami  hacsak egy ABC hullám az belefér, de ha több az már gondot okozhat és akkor a most jónak tűnő emelkedő elképzelést is újra kellene tervezni.

Napos, jó lesz ez ha az emelkedést várjuk, ugyanis a tegnap lezárult gyertya egy pici kistestű hosszú kanócos gyertya lett, aminek a folytatása semmiképp se lehet egy újabb maci gyertya, főleg nem 7000$ környéki zárással, mivel így nagy eséllyel várhatnánk a folytatásban 5000$ környékére az árat. Ha valami hatására mégis meglenne ez a maci gyertya, akkor sem számítanék az 5000$-nál lejjebbi szintekre, mivel egy ilyen gyertyakombinációnak emelkedő trendrendben lenne értelme, mivel itt amúgy is csökkenő trendben vagyunk ezáltal nem tudunk még jobban csökkenésre változni, tehát mondhatni sok értelme nincs csak az hogy egy pici zavart okozzon. Azonban ne csak a rosszat lássuk, hanem nézzük a jó lehetőséget is, ezen az idősíkon magasabb célszintet kellene várjunk, mint amit óráson kitűztünk 10 300$-os impulzus zárást. Mivel ahogy látjuk itt van az igazi csökkenő trendvonal, ahol életmentő lenne hogy a 11 362$-os ellenállás fölött találkozzon az ár a trendvonallal, mivel így kisebb eséllyel lehetne az ABC hullámot kiegészítő 5. hullámra számítani, ami újabb pár hetes bizonytalanságot okozna, aminek a legrosszabb végeredménye még a 3000$ környéki szintek is elérhetők tenné.

Coinbase, ahogy látjuk a D és E pontok elég szépen elkóboroltak, úgy néz ki nem szeretik a rendet és mindenképp máshol akartak záródni, mint azt a csökkenő ék alakzat igényelte volna, ezáltal mi sem lehetünk százszázalékosan biztosak a folytatásban, csak remélhetjük hogy ez a kisebb változás, valóban csak kisebb gondot fog okozni. Berajzoltam egy apró lila csökkenő ellenállást, amely az újbóli érintésénél majdnem egy tökéletes trendfordító gyertyakombinációt eredményezett, amit mivel két emelkedő kisebb bika gyertya  követett, ezáltal a további csökkenés esélyét is meggátolja és folytatódhat tovább az emelkedés, ami itt is hasonlóan a poloniexes, napos charton is látható trendvonalra kellene megérkezzen 12 000$ környéki ár szinten.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 30 perces: https://www.tradingview.com/x/feAPsfuw/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5sE9DLQG/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/8u1FXJm1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, óvatos vagyok ezért csak egy ABC hullámban gondolkodok egyenlőre, viszont ha a Bitcoin chartra rajzolt elválást követi az ár, akkor itt is lehetnénk bátrabbak. De mivel az utóbbi hetekben sorra az ilyen Elliott hullám elvárások ABC hullámként végződtek, így most fordítsunk a kockán és először legyen az elvárás egy ABC hullám, amire rácáfolhat az Elliott hullámmal történő zárás. Tehát az ABC hullám zárását a csökkenő trendvonalra várjuk ez nagyjából 920$ környékén történhet meg, ahonnan ha van szándék arra hogy Elliott hullám is lehessen a végeredmény, akkor a 865$-os támaszra lenne jó egy korrekció, majd jöhetne az 5. hullám. Viszonylag nem jó a folytatás jönne ha az emelkedő ABC hullám fennakadna a 865$-os ellenálláson, majd következne egy csökkenő hullám, egyenlőre még mindenféle szándék nélkül, amiben kisebbik rossz egy újabb ABC hullám lenne.
Napos idősíkra nagyon nem térek ki, jól látható azaz ABC korrekció, ami remélhetőleg lezárult és már nem lesz szükség arra hogy az 513$-os támasz szintre, újbóli csökkenést lássunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MWOFMtYc/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NYsKDMQJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, sajnos nem térhetünk el a Bitcoin mozgásától, ezért muszáj ezt az emelkedő rózsaszín impulzust 395$-os szerintem zárjuk, viszont ennek az ideális zárása 433$-os ellenálláson kellett volna megtörténjen vagy legalább a csökkenő trendvonalon. Tehát mivel követnünk kellett a Bitcoin mozgását, így a kék csökkenő ABC korrekciós hullámot is annak megfelelően kell berajzoljuk, ami nagyjából jó helyen zárult ha az 50-es mozgóátlagot nézzük. A folytatás természetesen ha továbbra is az amire gondolunk, akkor ennek az emelkedésnek, már egy következő minimum ABC hullámnak kell lennie és ha valami jó eredményt akarunk elérni, akkor ennek már el kellene érni a 433$-os ellenállást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RINGbsjJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, rózsaszín hullámunk elmaradt kicsivel a várt céltól az ideálistól pedig még jobban. Tegnap a 603$-os ellenálláson történő zárást kellett volna elérjük, ettől maradtunk el kicsivel, illetve ennél lett volna sokkal jobb ha a csökkenő trendvonalon történik ez meg 645$-nál.  Végeredmény azonban 588$-os zárás lett, majd ennek a folytatása a kék csökkenő ABC korrekciós hullám. És akkor innen kellene következnie annak a bizonyos emelkedésnek, amelyet a Bitcoin mozgása követeli meg. Láthatunk már egy emelkedést, illetve abban egy kisebb korrekciót, viszont első ránézésre ez nagyon picike de ettől még vegyük be a játékba, max később ha szükséges módosítunk rajta. Ezzel a kisebb ABC hullámmal nem lenne egy nagy elvárás ha elérhetnénk a 603$-os ellenállást és ehhez ha társulna még egy kis plusz, akkor további két hullámmal, talán még egy 650$ környéki impulzus zárás és benne lehet a pakliban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MZw7Ix2r/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, meglepetés itt sem ért minket, lezárult az emelkedő rózsaszín impulzus, ahol titokban azért reménykedtünk hogy elszaladnak a lovak és a kisebb barna csökkenő trendvonalig  meg se állnak ez lett volna a 175$ környéki zárás. Ettől elmaradtunk és a végeredmény 159$-os szinten történő zárás lett, majd következett a szokásos ABC korrekciós hullám. És itt tartunk most egyenlőre még ABC hullám elvárásban óvatosak vagyunk és a barna trendvonalra várjuk a C hullám zárását, ami szintén jó lenne ha kibővülne még két hullámmal, azaz egy korrekcióval majd egy 5. hullámmal, ami a felső barna trendvonalra tudna kijelölni egy impulzus zárást.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/IThfoWIO/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, a kék Elliott hullámunk lezárult de itt nem tűztünk ki különösebb célt, így a 0.82$-os zárási még elfogadható is de itt még egy kicsit rápakolhatott volna hogy legalább a 0.84$-os ellenállás meglegyen. Impulzus zárást követte a rózsaszín csökkenő ABC hullám.  Jelenleg a mindenhol látható emelkedés zajlik és itt is kellene találjunk már egy kisebb korrekciót, amit ha nagyítóval keresünk még meg is találhatjuk. Tehát itt ha minden igaz egy emelkedő ABC hullámban vagyunk azon belül is a C hullámban,  aminek kicsit bele kellene húzni hogy legalább a 0.82$-os  ellenálláson tudjon zárni. Láthatunk egy zöld emelkedő Elliott hullámot is ez mondjuk egy merész elképzelés de ha nem ér minket nagy meglepetés, akkor összejöhet, viszont ennek a 3. hulláma ha a részleteit nézzük, akkor a most még csak ABC hullámként várt emelkedés de ennek végül Elliott hullámként kellene záródni és annak is akkora mértékűnek kellene lennie hogy a zöld 3. hullámot teljesen be tudja takarni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/K8hQeJTu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tehát az előzmények, ami a lezárult kék Elliott impulzussal kezdődik, ennek célját előre 57.50$-os szinte vártuk. ettől elmaradtunk de ez így történt az összes charton. Majd következett a rózsaszín csökkenő ABC hullám. És itt megérkezünk a jelenbe, ahol már egy emelkedő hullámzást láthatunk ha minden igaz itt már a 2. korrekción is túl vagyunk és jelenleg a 3. hullámban tartunk remélhetőleg azt 59$ környéki zárás felé. Zöld emelkedő hullám a kék Elliot impulzusokat zárja egy hullámban ABC korrekciókat pedig a csökkenő zöld hullám, ennek lehet a végeredménye egy zöld nagy Elliott impulzus, azonban itt még ehhez sok mindennek össze kell jönnie, például a mostani kék Elliott megfelelő zárásnak, majd annak a korrekciójának és akkor még mindig hátravan egy következő kék Elliott impulzus ha ezek mind sikerrel járnak, akkor a végeredmény a 75$ környéki zárás lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/rMhsNTqi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szerintem itt a vége felé az előzményeket már nagyon nem kell boncolgatni, elég annyi hogy a kék Elliott impulzus kicsivel lejjebb zárt mint vártuk ez jó lett volna ha 21$-os ellenállások környékén történik meg, majd folytatódott a csökkenő ABC korrekciós hullámmal. Jelenleg az látható hogy emelkedő hullámzásban vagyunk, azon belül is óvatosan először csak egy ABC hullámot várunk el az emelkedéstől, amivel az előbb említett 21$-os ellenállások környékére lenne jó zárni,  majd ha szükséges ott még akár ki is bővülhet az Elliott hullámhoz szükséges két hullámmal. Tehát egyenlőre itt is jónak néz ki a folytatás, többit meg majd meglátjuk.
Házi feladat pedig az zöld hullám megtalálása, majd ennek a Facebook poszt alatti megosztása! :D

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j0VkMzuV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, mondhatni nincs nehéz dolgunk elég csak a Bitcoin mozgását alapul venni, mivel ugyanez történik nagyjából mindenhol. Lezárult az a bizonyos emelkedő kék Elliott impulzus, amit a 260$-os szintre vártunk, tehát a barna kisebb csökkenő trendvonalra, azonban végül csak 232$-os szintet sikerült elérjük. Majd innen következett a csökkenő rózsaszín ABC korrekció. Most pedig már egy emelkedő remélhetőleg Elliott hullámban vagyunk és azon belül is már a C hullámban tartunk a barna trendvonal elérése felé ez 255$ környékén történhet meg, ahonnan ha sikerül egy korrekció 240$-os zárással, majd 5. hullámmal végcélunk 280$-os szint elérése lehet, ez lenne a csökkenő lila trendvonal, esetleg a 285$-os ellenállás, ami itt már nagyon csábító lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3O8y6uT9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, az elején jöjjön egy kis papagáj üzemmód, ami azt jelenti ismételjük 10. alkalommal és ugyanazt, tehát lezárult az a bizonyos emelkedő kék Elliott impulzus, ami szintén elmaradt az előre várt céltól, majd folytatta itt is csökkenő ABC korrekciós hullám. Jelenleg pedig szintén ugyanott tartunk ahol a többiek, tehát egy emelkedő remélhetőleg Elliott hullámot látunk, azon belül is már a 3. hullámban emelkedik az ár, ami remélhetőleg eléri a 0.2050$-os ellenállást, még jobb esetben ezen túl is szalad, ami a 0.22$-os zárást jelenthetne, mivel így egy megfelelő korrekció esetén könnyebben eljuthatnánk a 0.24$-os következő ellenállásig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wPZZGmYp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, kezdjük a szokásossal mivel ugyanezt kellett itt is lássuk, tehát lezárult a kék Elliott impulzus, viszont ez legalább ott zárt, ahova előzőleg is vártuk, tehát a csökkenő trendvonalon, majd ennek folytatásaként szintén semmi meglepetés nem történt zárult az ABC korrekciós hullám is. Most pedig a 3. hullámban vagyunk, ami egy Elliot hullám része, ennek a célszintjét 0.42$-os szintre tervezzük, figyelembe véve azt hogyan tudunk viszonylag egyszerűen eljutni a 0.46-os ellenállásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/X8cL8wir/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, tehát az 1000$-os szint áttörése sikeres volt, ez annak köszönhető hogy már az emelkedő kék Elliott impulzusnak is sikerült e szint fölött zárnia, konkrétan 1049$-os szinten, majd jött egy kisebb kötelező ABC korrekciós hullám, ezek voltak az előzmények. Jelenleg azt láthatjuk hogy elég nagy az iram, úgy gondolták vége a tökölésnek és csapjunk a lovak közé. Ez annyit jelent hogy valószínű de még nem biztos hogy itt a 3. hullám már elérte a célját, mivel pont a csökkenő trendvonalon sikerült jelenleg megállnia, ha ez így van akkor most elképzelhető a korrekció 1180$-os támasz környékére, majd jöhet a ráadás az 5. hullám, ami ha eléri az 1370$-os ellenállást, akkor már szerintem jók vagyunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Sg28J1NC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, és a végén sincs meglepetés, ahogy látjuk a kék emelkedő Elliott hullám itt is záródott, mint mindenhol és igaz hogy itt 150$ környékére vártam, tehát a piros csökkenő trendvonalra az árat de ez már akkor is egy merész elképzelésnek tűnt a 123$-os ellenállás bőven elég kellett hogy legyen ez nagyjából majdnem sikerült  és innen jött a szokásos mindenhol látható ABC korrekciós hullám. A folytatásnak is hasonlónak kellene lennie, mint a nagy átlag, azonban itt jelenleg a 3. hullámban kisebb megtorpanás látható ez még nem tudjuk hogyan végződik de remélhetőleg itt is emelkedésre vált át és a 3. hullám sikeresen tud zárulni 133$-os szint környékén, majd végül az impulzus is a piros csökkenő trendvonalon, ezt pedig 150$-os célszintet jelentene. A zöld hullám pedig, összefogni látszik ezeket a kisebb impulzus és ABC hullám sorozatokat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NLgbHfQg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.09!

BTC, sajnos tegnap délután már látható volt hogy ellaposodott a lendület, ezért is már akkor szóba jött a zöld csökkenő ABC hullám, ami ha nem lépi át  8500$-os szintet akkor nem kizárt a 7770$-os támasz környéki érkezése. Sajnos ez elég jól sikerült, mivel 8489$-ról lefordult az ár és végül 7756$-on tudott zárni. A folytatásban még maradjunk az eredeti elképzelésnél igaz kicsit módosult a hullámok sorozata, viszont mivel oldalazunk 2 napja így a további emelkedés esélye még mindig fennáll és a cél továbbra is 10 000$-os szint a csökkenő trendvonal!

Napos, itt nagyon sok elmozdulás nem láttunk, mivel értelemszerűen a mozgás is lassabb de a lényeg hogy az emelkedés folyamatos. Kisebb megtorpanás biztos lesz majd, ami reméljük 10 000$ környékén történik csak meg és a mértéke is csak akkora lesz, mint amit az órás idősíkon felrajzolt trendvonalról látható ABC korrekció is jelez.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, ezen a charton agyon nem szeretnék Elliott hullámokat rajzol, viszont most látunk egy kisebb korrekciót, aminek a folytatása alkalmas arra, hogy egy Elliott hullám kialakuljon, amivel eljuthatnánk csökkenő lila trendvonalra, ami egyben a csökkenő sáv ellenállása is.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yyQcGysU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NVFpHiGU/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/rXDnjxpC/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/dqySkHhu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, itt csak 1 napos az oldalazás de mint látjuk az emelkedő ABC hullámban sikerült egy elég szépen elhúzódó mozgást kialakítani. Azonban nem lenne szabad itt sem elszakadni a Bitcoin mozgásától, amibe ez a emelkedő ABC hullám, ebben a formában nem passzol de ha követni fogja azt az emelkedő Elliott hullámot, amire a Bitcoin charton is várunk, akkor ez a C hullám, jóval a csökkenő trendvonal felett fog zárni, majd egy korrekció lenne elképzelhető  a trendvonalra vagy a 865$-os támasz szintre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/frVyQl3I/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/h7VKymZB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, ahogy a Bitcoin chartján látható emelkedő Elliott hullám lehetőség megtört, így itt se történt másképp majd jött egy csökkenő ABC hullám és most a folytatásban ismét Elliott hullámra nyílhat lehetőség, ennek jelenleg a 3. hullámában vagyunk ha minden igaz és nem zárul ez is egy  ABC hullámként, mert az ismét elnyújtani a mozgást majdnem egy nappal. Tehát most a célunk, minimum a 488$-os ellenállás elérése, jobb esetben ennek az átlépése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MwA2eGpz/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, itt most van egy kis szerencsénk hogy az emelkedő a ABC hullámnak, majdnem sikerült a trendvonalon zárjon de végül 613$-os szinten sikerült, majd a folytatásban jött egy korrekció, ami nem ment az A szint alá, tehát ebben a formában még alkalmas arra hogy egy 5. hullámban megindulás az emelkedés és ezáltal itt egy emelkedő Elliott impulzust lehessen berajzolni. Barna színnel berajzoltam egy emelkedő ék alakzatot, aminek reméljük az ellenállása nem fogja meg az emelkedést és ezen átlépve, sikerül valahol 660$ környékén zárni azt a bizonyos impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/C7KuNKDW/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ennek az oldalazásnak köszönhetően elég szépen széttöredezett az emelkedés, ami így nem is nevezhető emelkedésnek, emelkedés majd csak most jöhetne ha sikerülne a rózsaszín Elliott hullámmal eljutni a 170$ környékére, ahol a barna csökkenő trendvonalra érkezhetne az ár.  Majd ha ugyanaz a mozgás folytatódik, ami a Bitcoin charton is látható, akkor elképzelhető hogy innen egy ABC hullámmal a most berajzolva lila emelkedő trendvonalra érkezünk meg.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/JkgWX1v4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ezen a charton tegnap nem lehetett semmilyen emelkedő hullámot berajzolni, mivel annyi apró gyertya volt hogy ennek sok értelme nem volt és ahogy a folytatás mutatta egy sokkal nagyobb korrekció következtében, talán most már a kék berajzolt emelkedő Elliott hullám lehetőség alkalmas lesz és reméljük nem csak a 3. szintig eljutni, hanem sokkal feljebb és ezzel a zöld 3. hullámot is zárhatnánk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cGfYv5BY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a kék ABC hullám helyén tegnap még egy Elliott hullám volt felrajzolva de mivel jött az a bizonyos csökkenő ABC hullám, így itt sem lehetett mást tenni mint, amit a Bitcoin charton is, tehát újratervezni. Azonban az újratervezés sok mindenen nem változtatott a cél továbbra is a csökkenő lila trendvonal, amit szintén egy Elliott hullámmal lenne ideális elérni. Majd ha ez sikerül, akkor az ABC korrekciónak pedig az emelkedő trendvonalon kellene megpihenni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eEcAFw3L/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a tegnapi házi feladatot senki sem oldotta meg, nagyon lusták az olvasók XD, erre kaptok még egy lehetőséget, mivel a zöld hullám elég szépen alakul ha be lenne rajzolva. Előtte azonban még maradjunk a tegnapi elvárásnál, ami ugye az volt hogy a C hullám találja meg a végső pozícióját, majd esetleg egy korrekció után, sikeres 5, hullámmal még Elliott hullámról is beszélhetünk. Nos az Elliott hullám elég szépen teljesít, ami jelenleg az 5. hullámban várhatóan még emelkedni fog, Fibonacci szintek alapján 25$ környékéig ez még bő egy dollárt, majd ezt követi, valószínű az ABC korrekciós hullám, ami ideális esetben maximum 22$ környékén megtalálja az alját.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/X9T8fK9G/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, hagytam a tegnap berajzolt emelkedő Elliott hullám elképzelést, viszont módosítás szükséges volt és még az sem biztos hogy ez jó döntés volt és nem e kellett volna lezárni a 3. hullámnál, tehát ABC hullámként az emelkedést, amit követett volna a jelenleg 4. hullámban szintén egy ABC csökkenő hullám. Viszont ebben az esetben ha a csökkenő trendvonalon szeretnénk zárni, akkor már nagyon kicsi a távolság, tehát mégis lehet hogy a mostani elképzelés lesz a helyes de ha tévedek az sem lesz nagy baj, mivel azt jelenti hogy sokkal magasabban zárunk mint a trendvonal.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j2OIvVOP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sajnos ismét egy olyan chart, ahol egy Elliott hullám elképzelés ment a kukába, ami tegnap még elég szépen nézett ki, de hát mint tudjuk a Bitcoin mozgása kicsit bealudt ez magával altatót mindenkit. Ennek az alvó állapotnak következményeként muszáj volt, egy apró emelkedő kék ABC hullámmal zárjunk, majd ezt követően egy szintén apró csökkenő ABC hullám jött és innen kellene most valami újabb, még ha apró hullámokból is álló de legalább Elliott hullámnak kialakulni, amivel a lila csökkenő trendvonalra kellene eljutni 0.22$ környéki érintéssel.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/189qo3fV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, kék emelkedő Elliott hullám lehetőség itt is áldozatául esett, annak a tegnapi Bitcoin kisebb vissza lépésnek, ezért zártam ABC hullámmal az emelkedést, majd ezt követte egy csökkenő ABC hullám aminek a B hullámát fél órás idősíkon kellett megkeresni, majd most a folytatásban, kellene lássunk ha Elliott hullámmal számolunk, akkor egy 3. hullámot, rejtélyes célszinttel, ezért inkább még be se rajzolom, legyen mindenkinek meglepetés, viszont ha a zöld hullám helyes, akkor már látjuk is hol kellene egy következő impulzusnak záródni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6icXXmal/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, minden rajzunk legyen olyan pontos, mint amit itt láthatunk, tehát az Elliott impulzus zárás majdnem hajszálpontosan úgy történt, ahova berajzoltam, ezért még nem is módosítottam rajta, majd ezt követte egy korrekció, ahol jól látható csökkenő ABC hullámot nem tudunk berajzolni de ha kisebb idősíkon keresnénk, akkor biztos megtalálnunk de ez így most már lényegtelen. Ha folytatódik az emelkedés és az követi a zöld immár 5. hullámot, akkor azon belül kék színnel valószínű követhetünk majd egy kisebb Elliott hullámot, amivel ha szerencsém van minimum az 1624$-os ellenálláson zárunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2PXXnJUu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, és a végén sem maradhat el ez a két kisebb, pontosabban három egymást követő ABC hullám, ami a már sokat emlegetett Bitcoin charton is látható. Ez itt is azt eredményezte hogy kialakult egy hosszú oldalazás ez szintén két napja tart, ami ha tegnap tovább tudott volna emelkedni, akkor mára valószínű a piros csökkenő trendvonal környékén járna de mivel ezt kihagytuk, értelemszerűen próbálkozunk újra. Trendvonalhoz érkezésre, reméljük újra lesz lehetőség, igaz még ennek a lehetséges útját nem látjuk de ha továbbra is csatlakozunk a Bitcoin mozgásához, akkor az úgyis mutatja majd az utat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AxU5Fkiy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.10!

BTC, 7756$-os szinten záródott a zöld csökkenő ABC hullám, ennek sok jelentősége nincs, viszont innen indul ki a mostani emelkedő hullám, amit én egy rózsaszín emelkedő Elliott hullámként rajzoltam fel, ami ha a 2. rajzolt hullámnál megcsinálta volna a korrekciót, akkor most már a 3. hullámban lennénk de ez elmaradt. Tehát itt most még találgatunk volt e az emelkedésben 2. hullám. Rajzoltam egy vastag világoskék vonalat ahol láthatunk egy olyan kisebb visszalépést, ami alkalmas lenne a 2. hullám berajzolására de én még ezt is kicsinek tartom.  Ezért én azt gondolom még várnunk kell erre 2. hullámra, tehát ezt a 2. hullámot mivel még nem tudjuk honnan fog kialakulni, így a jelen szituációban ha most kerülne erre sor, annak 8400-8500$ környékén lenne ideális záródni. Piros hullámzás azért került felrajzolásra ha a 2. hullám most fog kialakulni, akkor a folytatás hogy változtatna például az előre felrajzolt rózsaszín Elliott elképzelésen.

Napos, izgalmas nap lehet a mai ha az a még apró zöld gyertya estére megtudna nőni és 10 000$ környékén vagy fölötte tudna zárni, viszont ha megtartja a most látható apró formáját, akkor a holnapi nap még izgalmasabb lehet.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, itt nem látok semmi különös hibát idáig a mozgásban 3. hullámban most már biztos benne vagyunk és az a visszalépés, tehát 2. hullám, amit Poloniex charton várok, reméljük nem okoz nagy galibát és 8500$ környékén záródik is majd halad tovább és 10 500$ környékén záródni is tud, ami szintén tökéletes mivel a Poloniex órás charton felrajzolt piros emelkedő Elliott hullám és itt érheti el a célját.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CgmcTKRQ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ndJEezQJ/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/u2lxCP0H/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/Du140PDB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, egyenlőre szaggatott vonallal próbálkozok, mivel még nagyon nem lehetünk biztosak semmiben sem és ahogy látjuk ezt a szaggatott elképzelést megelőzően két kisebb hullám került rajzolásra a tegnap látható egy nagy helyére, amivel eltértünk a Bitcoint mozgásától de most mégis inkább rajzoljuk be ugyanazt ha már a mozgás is ugyanannak néz ki. Ahogy látjuk a 2. hullám talán most alakul ki, aminek a zárását 840-850$-os szintek környékére húztam, mivel Fibonacci szintek alapján itt lehet ideális egy fordulat, majd innen kellene következzen a 3. hullám, amit pedig szintén Fibonacci szintek alapján előre 1020$ környékére húztam. 4. és  5.  hullámokat még nem rajzoltam fel de ha valami szerencse folytán gyors lenne a mozgás, akkor egy újabb korrekció 940$ környékére. majd az 5. hullám Elég valahol 1100-1150$  környékén zárhatná ezt az Elliott impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kexPL06g/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/ZTYWTffY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, érdekes, mivel itt ugyanabban az emelkedő rózsaszín Elliott hullámban már megtaláljuk azokat a hiányzol korrekciókat, amik a Bitcoinnál még csak keresünk, tehát az a furcsa helyzet is előállhat hogy mégis megvannak azok a korrekciók csak mivel nagyon aprók, ezért nem vesszük őket figyelembe vagy csak annyi az egész megoldása hogy intenzívebb az itteni mozgás és még az 5. hullámban is lehet hasonló látványban részünk, mint például a várható a cél elérése, ami elég szép magasságban 570$ környékén tudná zárni ezt az Elliott impulzust. Ezt pedig követhetnék ABC korrekciós hullám, ami annyit jelentene hogy 90$-os visszaesést is hozhatna végeredményül.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BMyYZllg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, mintha kicsit kezdenének szabadabban mozogni az altok, amire Itt is lehet példa, viszont ha ugyanazt a mozgást keresnénk, mint amit a Bitcoin is csinál, akkor a jelenleg lezárult Elliott impulzus 5. hullámát kellene egy kisebb Elliott hullámra feldarabolni, ami végeredményként azt jelentené hogy a most lezárult Elliott impulzus, mégsem zárult le, majd végeredmény nyúl még egy lendülettel a végső zárást 700$ fölött kellene lássuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5cVFpWF8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, szintén kicsinek tűnnek azok a vissza lépések, amiket mint 2. hullám figyelembe tudnánk venni, viszont az a visszaesés, amit most látunk az már tökéletes lenne, ami ezáltal annyit jelentene hogy még csak most vagyunk a 2. hullámban, tehát ha ez folytatódik mint Elliott hullám, akkor elég szép magasságon záródhatna, jóval 200$ fölött. És akkor még nem is beszéltünk arról a néhány másik charton látható zöld hullámról, ami összefogná ezeket a kisebb impulzusokat és ABC korrekciókat,  aminek sikeres zárás esetén 240$ környékén kellene a végső pozícióját elérnie.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/qSIYCFoN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, na itt aztán láthatunk rendes mozgást ha a méreteit tekintsük és a Bitcoin számaival vetnénk össze, akkor a Bitcoin charton egy ilyen emelkedéssel 17 ezer dollár környékére juttathatta volna az árat és még hátra lenne az 5. hullám, ami a már régóta várt 20 ezer dolláros szintet jelenhetné.
Azonban ne kalandozzunk tovább hanem nézzük az itteni számokat, tehát a kék emelkedő Elliott impulzus a jelek szerint lezárult és ha azt nézzük az eredeti célunk 1.12$-os ellenállás volt, akkor ez csak kicsivel lett túlteljesítve. Viszont így már szóba jöhet a zöld Elliott hullám is, amin belül most a 4. hullámot látjuk, viszont ennek a lezárásra akkor lehetséges ha a kék Elliott impulzus követő ABC korrekciós hullám is lezárul.
Tehát most még várunk arra hogy az A és B záródjanak majd még hátravan egy C hullám, ami a zöld 4. hullámot is lezárhatja. A felrajzolt zöld 5. hullám ha tartja a jelenlegi formáját és ott zárul le ahova rajzoltam, akkor ez 1.60 környéki zöld Elliott impulzus zárást jelentene, illetve itt még beköszönhet a 1.72$-os ellenállás is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KMiHJWyk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tehát itt is hiányzik még a 2. hullám, illetve most már nem hiányzik mivel a szaggatott vonallal fel is rajzoltam de ha az első szaggatott emelkedő vonalat nézzük, akkor azon belül egy lehetőség volt viszont az csak 2$-os visszalépés jelentett, ami nagyon kevés egy korrekciónak. Nos tehát a kollekcióban vagyunk, ennek a zárását jó lenne max az emelkedő trendvonalon látni, majd onnan jöhetne a 3. hullám, amit fibo 2.61 szint 68$-ra mutat és innen pont tökéletes 4. korrekciós hullám jöhetne, ami a 62$-os támasz szinten záródhatna, majd az 5. hullám pedig 75$-os ellenálláson zárhatná ezt az impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ysW5uqkU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, remélem azért el lehet igazodni másoknak is a kék és a most berajzolt piros Elliott hullámok között, aminek annyira lényege hogy a kék Elliott impulzus ha ezzel lezárult, akkor most jönnie kellene az ABC korrekciónak, azonban ha a többiek mozgását is figyelembe vesszük és azt hogy mindenhol még további emelkedésre nyílhatnak esélyek, ezáltal felmerült a piros elképzelés is, ami az emelkedésben látható sok apró gyertyát kicsit rendbe szedné. Tehát ha a piros módosítás valóban helyes elképzelés, akkor nemsokára a 4. korrekciónak is le kell zárulnia vagy már le is zárult és az 5. hullámmal akár még a 31$-os ellenállás is elcsíphető de 30$-ral már mindenki megelégedhet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zqhTOWJF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, itt is történt néhány módosítás visszamenőleg, akit érdekelnek a részletek az hasonlítsa össze a tegnapi rajzzal, azonban most ami lényeges hogy remélhetőleg itt is egy 2. korrekciós hullámot látunk hamarosan lezárulni. Majd ha ez sikerül és még ez megtörténik a 250$-os szint fölött, akkor a várható 3. hullám célszintje 300$ környékén lesz elérhető, viszont ha ez a hullám kicsivel nagyobb korrekciót csinál, akkor már inkább a 285$-os ellenállást vegyük figyelembe mint célszínt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KxdtqLag/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sajnos még itt is van néhány sötét folt, ami a legutóbbi emelkedést illeti, mivel nem világos hogy azon belül kell e nekünk legalább egy korrekciót látni, aminek a lényege hogy nem mindegy az utoljára berajzolt emelkedő szaggatott vonal ez most az 3. hullám vagy a 5. hullám. De ez szerintem majd csak akkor fog kiderülni ha elértük a 0.24$-os ellenállást és ott a korrekcióból majd okosabbak leszünk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PA6shw8x/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ha nagyon elnézőek akarunk lenni, akkor a 2. hullám még belefér, mivel a zárása a nulla pont fölött történt. Majd ha tovább haladunk a 3. hullám után következő 4. korrekció, amiben most vagyunk, ennek már közel kell lennie a záráshoz de még az 50-es mozgóátlag érintése beleférhet, majd 5. hullámmal a 0.46$-os ellenálláson záródhatna az impulzus. Azonban azt a 2. korrekciós hullámot meg ne veszítsük szem elől, nehogy megvicceljen minket és ez a mostani 5. hullám még csak a 3. legyen, mert így még sokkal jobban is elsülhetne a dolog, de ha a zöld hullámot nézzük, akkor pedig pont tökéletes lenne a 46$-os ellenálláson történő zárás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zNk71pLR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, itt miután a kék emelkedő impulzus elérte a célját az 1370$-os ellenálláson, következett a zöld hullámnak megfelelő korrekció is, habár ebben nem látunk a kék Elliot impulzust követő ABC hullámhoz megfelelő mozgást de ez a kisebbik probléma. A nagyobbik probléma az hogy beállt egy oldalazásra a mozgás, ezáltal a zöld 5. hullámban még nem történt meg az emelkedés de reméljük ez majd az 1184$-os támasz szintről történő visszapattanás megoldja és a következő elemzésben már az 5. hullámról is beszélhetünk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KZ0Y3eYD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, nagyon lapos emelkedő hullámot láthattunk, aminek most már egy sokkal intenzívebb korrekciója zajlik, ami reméljük a most berajzolt szinten megtalálta az alját, mivel már így is a fibo 0.61 szinten van. Tehát ha ez a korrekció itt le tud záródni, akkor jöhetne az emelkedés a 3. hullámban ez előreláthatóan 135$ környékén kellene hogy célt érjen, majd korrekció a 123$-os támasz szintre és utolsó felvonásként az 5. hullámban, szeretnénk a csökkenő trendvonal megérkezni145$ környékén.  Ez volna a terv, holnapra majd kiderül, mennyire volt életképes!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/yFNFSqBb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.11!

BTC, amit látunk az megint nem a legjobb, ugyanis csökken az ár. Egyenlőre még csak egy ABC hullámmal rajzolható fel, habár volt egy korrekció, ami ha lejjebb zárul, akkor figyelembe lehetett volna venni, abban a helyzetben most az 5. hullámban volnánk, így viszont még csak a C hullámot látjuk, ami reméljük a 7770$-os támasz szinten zárni is tud. Felhúztam egy Fibonacci skálát a C hullámra, ami ha 7770$-os támaszon zárni és onnan a korrekció 8150-8400$ könyékig tud csak emelkedni, akkor még veszélyes lehet ha a további csökkenés következik, mivel az már egy Elliott hullám gyanús szituáció lenne. Tehát a legjobb végkimenetel ha ez az ABC hullám zárul és az azt követő emelkedés, magasabban tud zárni mint a B szint 8780$. Berajzoltam egy csökkenő lila trendvonalat is ennek abba lehet szerepe ha e fölé tudna zárni az ár, majd még egy vissza teszt után is fölötte tudna maradni az már egy egészen jó jövőkép lehet.

Napos, hát egyenlőre nem a legjobb, habár a tegnapi gyertya zárás még belefér, viszont amit most látunk ez így nem a legjobb, ahogy a nyíllal is jelzem át kéne lépni azt a bizonyos ellenállást és mivel az előző 9069$-os csúcs szint is közel, ezért azt se ártana, még ma átlépni. Tehát a legjobb végkimenetel ha 9069$-os szint környékén de inkább felette tudnánk zárni. 7770$-os szint alatt veszélyes játék következhet, legrosszabb esetben a nyíllal és jelzett zónába érkezéssel.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, sajnos itt és azt látjuk hogy megtört a 3. hullámban épp hogy megkezdődő emelkedő lendület. A folytatásban csak reménykedhetünk ahogy a poloniex charton is rajzoltam irány nemsokára megfordul, ami ha tartós lesz, akkor utólag már senkinek sem lesz oka panaszra, most azonban még kicsit kritikus a helyzet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/t6Y1zjBI/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/vR5Qr9wJ/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/nW7IMU90/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/ktVObb60/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a kék szaggatott vonal még jól mutatja mi volt a tegnapi elvárás a 865$-os szint környékén. Sajnos még enyhén de mindig a csökkenő trendvonal az irányadó, mivel az alsó napról-napra vándorol lejjebb ez történt most is. Azonban így az emelkedő trendvonalat még nem lehet biztosra venni és ahogy látjuk a csökkenő trendvonal átlépésére volt egy kísérlet de jelenleg onnan tartunk ismét lefelé de ha ez a emelkedő trendvonalon megtudna erősödni és egy következő emelkedésnek megfelelő alapot tudna biztosítani, akkor már nézhetnénk pozitívan is a jövő elé. Tehát most a folytatásban ha sikerülne zárni az impulzust a berajzolt formában, akkor a folytatásban jöhetne minimum egy ABC korrekció, ami legjobb esetben 880$ környékén találkozhatna a csökkenő trendvonallal.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3aJZJVAP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/e9PSq0mi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, kicsit sok az ABC hullám és a most látható csökkenés is egyelőre ABC hullámmal került fel rajzolásra, viszont ha egy korrekció a kék sávval jelzett területből újra lefordul, akkor ennek a végeredménye még egy Elliott hullám is lehet,  aminek a célszintje ha minimum korrekció fog megvalósulni, akkor 360$ környékén lehet. De lehet pozitívan is gondolkodni, például ha ez az ABC korrekció a jelenlegi 407$-os szinten záródni tudna, majd jönne egy emelkedő hullámzás és az legalább egy Elliott hullám, akkor azzal az 570$-os ellenállást lehetne célba venni

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oxyYc8jK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a mai napot sajnos azzal fogjuk eltölteni hogy kitaláljuk. ennek a csökkenésnek elértük e az alját és jön egy fordulat  vagy további esés várható, ami sikeresen összezavarná a pozitív képet, amit az elmúlt napokban kialakult. Az emelkedő trendvonal itt is vándorol és csökkenő trendvonal pedig még nincs berajzolva, mivel ahogy látjuk az utolsó csökkenő trendvonalat  sikerült átlépjük, viszont ezzel a csökkenő Elliott hullámmal újra alá kerültünk. Tehát egyenlőre nem tehetünk sok mindent, várjuk ennek a csökkenésnek a folytatását, ami lehet minimum egy ABC korrekciós hullám de az sem kizárt  hogy az 5. hullámban további csökkenés látunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/asFnsqG0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, egyenlőre még ítt sem vagyok biztos abban hogy a rózsaszín csökkenő Elliott hullám zárult, tehát csak a jelen szituációból tudom valami okosságot kitalálni. Egy okosság lehet például a zöld ellenállás és támasz, amelyek egy háromszög alakzatot rajzolnak ki, amiben most a támasz vonalon vagyunk, tehát értelemszerűen az ellenállás felé kellene meg induljunk. Távolságot tekintve vagy egy nagyobb ABC hullám, esetleg egy kis hullámokban álló Elliott hullám amivel elérhető, viszont ahogy nézzük itt már a 3.  Elliott hullám jönne a sorban, tehát ez nem valószínű, ami még kicsit ennél is bonyolultabbá teheti a szituációt, mivel így hanem Elliot hullám következik hanem egy ABC, ami ha nem éri el a zöld ellenállást, akkor még szükséges egy újabb csökkenő ABC hullám is, ahhoz hogy egy következő emelkedő Elliott hullám kiindulhasson.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/31xsRI1u/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, mivel itt volt nekünk egy megtermett Elliott impulzusunk, ennek kellett egy szintén az átlagosnál nagyobb ABC korrekciós hulláma, amit láthatunk még most is de ez már sokkal feljebb lezárulhatott volna, például a 0.92$-os csúcsnál, ahonnan következett egy emelkedés, ami sajnos csak arra volt jó hogy egy kicsit bezavarja a képbe és hozzon egy kis bizonytalanságot, abban hogy lezárult e az ABC hullám, vagy csak egy kisebb eltévedés láthatunk. És végül igen csak egy kisebb képzavar volt az emelkedés, mivel még mindig az  ABC hullámban vagyunk és még mindig nem vehetjük biztosra hogy elértük e az alját. Tehát várunk de ha valami csoda folytán, jól alakulna a folytatás és egy emelkedő Elliott hullám kezdeti lépései ki tudnának alakulni, akkor a 1.12$-os szint környékén kellene az 1. hullám zárását lássuk, majd egy korrekció és jöhetne a folytatás a 1.40$-os ellenállás felé.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QOclkIWE/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, nagyon zűrzavaros emelkedő Elliott hullámot lehet csak berajzolni, aminek a 2. korrekcióját fél órás idősíkon kellett előkeríteni. És akkor a most látható csökkenő ABC hullám is nagyon összevissza, mivel ennek első ránézésre is egy Elliott hullámnak kell lennie de az a emelkedés 51$ról, 55$-ra sikeresen összekuszálta a csökkenést, ami ezáltal nem teszi lehetővé hogy 4. hullán is berajzolható legyen, tehát muszáj egyenlőre ezt az óriási ABC hullámot meghagyjuk. A folytatás se egyszerűbb mivel ha innen jön egy emelkedés, ami a kék sávból újra lefordul az további csökkenést eredményezhet, ami az 5. hullám lenne, tehát megmagyarázná ennek az egyenlőre nagy ABC hullámnak a miértjét. Viszont ha most jönne egy emelkedés, ami a kék sávon áthaladva tudna zárni, majd azt követné egy kisebb korrekció az megadná az esélyét a további emelkedésnek.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Q9lDnnVf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, tegnap még próbálkoztunk azzal ha kék emelkedő Elliot hullámot módosítjuk és ahol most az impulzus zárását látjuk az még csak a 3. hullám, majd egy kisebb korrekció után még tovább emelkedik a csökkenő trendvonalig. Azonban ennek mint látjuk, semmi esélye nem volt, mivel a kék impulzus lezárult és ezt követte csökkenő ABC korrekció, ami hasonlóan a REP chartján láthatóhoz egy nagyobb ABC hullám, ami azért nem több mivel itt is volt egy olyan emelkedés, ami benézett az A szint fölé, tehát nem tette lehetővé hogy mint 4. hullám vegyük számításba, ezért maradt egy hosszabb C hullám. A folytatás még rejtélyes de ha abból indulunk ki hogy remélhetőleg egy ABC hullám záródik, akkor a folytatásban miért ne számoljunk egy Elliott hullámmal, amivel elutazunk a csökkenő trendvonalig 30$-os szint környékére.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GfGVl2Lt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, nagyon nem részletezem az előzményeket, mivel ugyanezt írhatnám harmadszor is mint az előző 2 charton. És még a csökkenő ABC hullámban is hasonló dolgokat láthatunk, ugyanis nagyon hosszú a C hullám, ami akár már 239$-os szinten le is záródhatott volna ha az utána látható emelkedés, tovább bírja mint 250$ de nem sikerült, majd tovább csökkent az ár, ami jelenleg 217$-on van. Tehát itt megint bizonytalan a folytatás és a most látható kisebb emelkedés meddig tart ki, mert ha csak a kék sávig, akkor még vissza is fordulhat és egy 5. ötödik hullámmal, akár még Elliott hullámra is változtathatja ezt a nagy ABC hullámot. Viszont ha a mostani emelkedés kitartana és a kék sáv fölött tudna zárni, akkor már fordul a kocka és felfelé jöhetne valami pozitívabb dolog.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Vn6QZDhk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, szaggatott emelkedő  vonal itt is csak azért maradt fenn hogy láthassuk hol szakadt félbe az emelkedő lendület és az is jól kivehető hogy teljesen az ellentéte történt annak, mint amire számítani lehetett. Na mindegy ezen már változtatni úgysem lehet, nézzük mit látunk most, most egy csökkenő Elliott hullámot látunk, amiben az a bizonyos 4.  hullám még nagyon a határon de berajzolható, mivel egy szinten zár az 1. szinttel és itt már az 5. hullám is kivehető, mivel a 3. szint alatt vagyunk. Viszont még nem tudjuk hogy valóban lezárult e ott az impulzus, ahova én húztam ha igen, akkor mindenképpen számoljunk egy emelkedő ABC hullámmal. És ha még az ABC hullámnál is pozitívabb dolog történik, akkor pedig Elliott hullám jöhet, amivel legyünk bátrak és célozzuk meg a 0.24$-os ellenállást, ahova a kék szaggatott vonallal is eljuthatunk volna.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/t5nb9hvC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, arra számítottunk tegnap hogy a piros csökkenő trendvonal elérése kerül de nincs meglepetés itt is pont az ellenkezője történt. Ennek következménye a most látható ABC korrekciós hullám, ami már látható volt egy-két helyen, mivel a C hullám itt is sokkal hosszabb, annak köszönhetően hogy volt egy emelkedés, ami nem tette lehetővé ennek a lezárását, tehát muszáj volt tovább nyújtani, ami talán most elérte az alját. Tehát ha ez így van és a most látható emelkedés a kék sávon áttudna haladni, akkor kisebb eséllyel számolhatnak azzal hogy egy 5. hullámra is esély nyílhat, ami további csökkenést eredményezne. Kék sáv fölött viszont már pozitív folytatása kellene számítsunk, ami egy Elliott hullámmal megcélozhatná a piros csökkenő trendvonalat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mCj8DDLq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, itt már tegnap is változtattunk, amikor berajzoltuk ezt a nagy oldalazó sávot, aminek végül sikerült elérjük az alját, majd többször is próbálkozott kitörni belőle lefelé az ár de egyelőre még sikerült ezt megakadályozni, mondjuk az 1184$-os támasz szintnek. Tehát egyenlőre azt látjuk hogy küzd az ár és próbál emelkedni, még kevés sikerrel de talán ha sikerül valahogy a sáv tetejéhez eljutni és ott az 1370$-os ellenálláson is átjutni, akkor elmozdulhat ebből az alvó állapotból.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CrSsCVmw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, többre számítottunk, viszont végeredményként sokkal kevesebbet kaptunk. Kék emelkedő Elliott impulzust, nagyon ne is figyeljük, mivel elég botrányosan néz ki. Jelenleg benne vagyunk egy ABC hullámban és ott is a ma már jól ismert óriás C hullámban, ami egy kisebb emelkedésnek köszönhető. A folytatásban is várhatóak küzdelmek, méghozzá hogy az a bizonyos kék sáv mit eredményez, mert ha onnan lefordul az ár az végeredményül 83$-os impulzus zárást is jelenthet.  Viszont ha a jobbik megoldás lesz a nyerő, tehát ha a kék sávon átlép az emelkedés, majd korrekció után tovább emelkedik, akkor a 123$-os szint fölött lehetne örülni egy zárásnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Kt1CbhMi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.12!

BTC, nagy örömre nincs okunk, ugyanis ismét egy olyan lehetőség szakadt félbe a 3. hullámnál, amivel kijjebb mászhattunk volna a gödörből de ez ismét elmaradt, majd a folytatásban egy következő ABC hullám vissza is vitte az árat,  kis híján arra a szintre ahonnan indultunk. Most egy újabb lehetőséget kaptunk, mivel megint láthattunk egy 500$-os emelkedést, majd ennek egy durván 200$-os korrekcióját és ezzel ha valami komoly szándék van az emelkedésre, akkor minimum a 9069$-os ellenállásig eljuthatunk és ott megint jöhet a várakozó álláspont, vajon lesz e több mint 3 hullám ebből az emelkedésből.

Napos, tegnap elmaradt az a bizonyos bika gyertya, amelynek át kell volna törni a barna ellenállást. Jelenleg látunk egy növekedő bika gyertyát, ami pont az ellenálláson van ha a nap végéig is tartani tudja ezt a tempót, akkor nem lesz gond a 9096$-os szint elérésével de senki nem panaszkodna ha egy sokkal nagyobb bika gyertya, ugrana át azon a bizonyos barna ellenálláson.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, nagyon nem akarom ezt a chart túl rajzolni de annak a zöld enyhén emelkedett sávnak a berajzolása muszáj mivel ez jól mutatja az enyhe emelkedést. És mivel felfelé ívelő ez a sáv, ezért a folytatás és hasonló lehet, mint az ezt megelőző emelkedés, tehát ha a végcélt nézzük. amivel a lila ellenállást szeretnénk minimum elérni az pont megfelelő ha ebből az alakzatban sikerül kilépni!

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 30 perces: https://www.tradingview.com/x/rpbL0xkj/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/yVjwZJnp/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/FnwNUvqI/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/t6CzlMRB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, meghagytam a zöld emelkedő ABC hullámot, viszont nyugodtan ABC hullámra bonthattam volna az emelkedő A hullámot és az azt követő B hullámot is, ami akkor így már csatlakozott volna a Bitcoin charton is látható két ABC hullámhoz, illetve a most látható emelkedés is szétszedhető  lenne szintén 3 hullámra illetve én már Elliottra rajzoltam. Tehát ennek a zöld hullámnak, valószínű annyi szerepe lesz hogy összefogja ezeket a kisebb hullámokat, amiben talán most egy emelkedő Elliott hullám következtében a C hullám jóval 900$ fölött fog zárni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KvePfh2b/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VjZF3r1j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, oké idáig tökéletes pont az történik, ami nekünk a legjobb, tehát abból a kék sávból nem tudott lefordulni az ár, ami következtében a csökkenő kék ABC hullámból nem lett végül egy Elliott hullám. Ez a mostani emelkedés teljes mértékben hasonlít a Bitcoin mozgására, tehát a 488$-os ellenállást átszakítva, végül 540$-on jobb esetben 568$-os ellenálláson tudja zárni a 3. hullámot. Tehát igaz hogy én egy Elliott hullámok rajzoltam fel, ami azon múlik hogy alakul ha eléri a 3. hullám 540$-t vagy 568$-os szinten tud zárni, akkor ebben a formában  képzelhető el az Elliott a hullám, viszont ha 568$-on zár a 3. hullám, akkor természetesen sokkal feljebb 600$ fölötti is végződhet az impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pVG61koI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, tegnap ott tartottunk hogy a csökkenő kék Elliott impulzus valószínű lezárult de az elemzés pillanatában ez még nem volt biztos. Mostanra már biztos lezárult, majd ennek jött egy emelkedő ABC korrekciós hulláma és még a folytatás is pont jó, mivel jött egy következő kisebb csökkenő ABC hullám, ami így már lehetővé tette hogy a most felrajzolt újabb Elliott hullám elindulhasson. Ahogy látjuk ez az Elliott hullám elég apró, viszont ez csak Fibonacci alapján lett egyenlőre berajzolva és jól látható hogy ennek valahova a barna ellenállásra kellene megérkezni, tehát elképzelhető hogy a 3. hullám valahol ott fog zárni, ahol most 5. hullám célszintjét rajzoltam, majd korrekció után az 5. hullám pedig megérkezhet az ellenállása.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/o1qNfl3F/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, látjuk kezdenek összefutni a vonalat, viszont amit mi főleg követünk az most a zöld vonalak által határolt háromszög. De itt érkezik meg nemsokára egy kisebb barna csökkenő trendvonal is illetve a fő trendvonal a lila, amit az 5. hullámban át is léphetnénk. Viszont ha valami szerencse folytán a 3. hullámnak sikerülne kitartani a lila trendvonalig, akkor pedig az előre várt 182$-os célszint helyett, még a 200$ fölötti szintek is szóba jöhetnek.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/RaBxBEJ4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, jelenleg a zöld 5. hullámnak az esélye még jónak tűnik, csak a célszintje kétséges. mivel a jelenleg berajzolt emelkedő Elliott hullám ha ott zárul ahova berajzoltam, tehát az 1.40$-os ellenálláson,  akkor az 5. hullám is valószínű itt záródik, de ha megnézzük a 4. korrekciós hullámot, mivel az is elég nagy, így egyáltalán nem lenne meglepetés ha az 5. hullám se ott zárul ahova először berajzoltam 1.60$ környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jqFKQBbq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tehát tegnap a csökkenő Elliott impulzus után voltunk, majd ki is jelöltem azt a kék sávot, mondván ha onnan visszafordul az ár, akkor további csökkenést is láthatunk. Viszont ahogy látjuk csak egy ABC hullámnak lett a végállomás illetve egy következőnek a kiinduló szintje és mondhatni ez itt is pont jól jött, mivel ennek köszönhetően a mostani kék emelkedő Elliott hullám lehetőséget kaphatott. Azonban ha ezt a kék emelkedő Elliott hullámot megnézzük, azon belül is a 3.hullámban látható óriás bika gyertyát ez kicsit összekuszálta a kisebb gyertyából álló, ezt megelőző mozgást. És ez azt is jelenti 3. és 4. csúcsokat ahova én behúztam azt még nagyon nem kell figyelembe venni, mivel az is lehet hogy most még vissza erősödik az ár a lila csökkenő trendvonalra, ahol a 3. hullám célszintje lehet, majd korrekció nagyjából 54-55$ környékére, majd pedig az 5. hullám is megkezdhetné az emelkedést. Tehát itt még lehet csavar ebben az Elliot hullámban, ami azt jelenti hogy a trendvonalra érkezés nagyjából biztos, már csak az a kérdés hogy milyen formában ez még rejtély.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/geLMBKwl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, egyenlőre úgy néz ki, elég szép nagy kék Elliott hullámra nyílik itt majd lehetőség, ha minden a berajzoltaknak megfelelően alakul, de ezen belül is most főleg a zöld hullám, ami lényeges és hogy ez elérje a csökkenő trendvonalat, amely egyben a kék 3. hullám célszintje is lehet. És ez ha továbbra is követi a kék hullám által felvázolt formát, akkor a zöld impulzust követő ABC korrekció után a kék 5. hullám is emelkedésbe kezdhet, majd remélhetőleg a 33$-os ellenálláson találja meg a célját, viszont a Fibonaccival néznénk, akkor még a 35$-os szint és képbe kerülhet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZoYpaUbh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a berajzolt kék sáv itt is jó helyen volt és ahogy látjuk pont innen lefordul le az ár de szerencsére még egy olyan szinten megállt a csökkenés, ami alkalmas a most berajzolt kék hullámnak arra hogy egy Elliott hullámmal,  eljuttassa az árat a 285$-os ellenállásra. Viszont ahogy látjuk a 3. és 4. szintek környékén elérhetővé válik a csökkenő trendvonal, ami reméljük nem szól közbe és nem csak egy ABC hullámra teszi lehetővé ezt az emelkedést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OLaUY1eI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, zöld emelkedő ABC hullámot egyenlőre hagyom úgy ahogy berajzoltam, ezt jól látható hogy a mozgás nagyjából követte és ha azt nézzük, már a célját is elérte. Viszont nem valószínű hogy sokáig így marad, mivel ha minden a tervek szerint alakul, akkor ennek egy Elliott hullámnak kell majd lennie, amin belül most a 3. hullámban emelkedik az ár és ezen 3. hullámon belül kellene most a kék hullámzásnak egy impulzust lezárni. Majd egy ABC korrekciós hullám, ami után a zöld 5. hullámnak is lehetősége lenne emelkedésre kezdeni, majd remélhetőleg megérkezni a 0.24$-os ellenállásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YZcUkvEB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ahogy már sokadjára az a bizonyos kék sáv elég jól tette a dolgát, illetve úgy is mondhatjuk, szerencsésen történtek körülötte az események. Ami itt is azt jelentette hog,y ennek a sávnak a tetejéről következett egy kisebb visszalépés, amit mondhatunk úgy is hogy ABC hullámként zárult, ezt a berajzolt 2. kék hullám fogja össze és itt tartunk most a 3. hullámnak, aminek pedig 0.42-0.43$  környékén kellene a célját elérni. Ezt a kék 3. hullámot szintén követhetjük egy kisebb rózsaszín Elliott hullámmal is. Majd ha ennek is megvolt az ABC korrekciója, jöhet az 5. hullám, amivel minimum meg kellene célozzuk a 0.46$-os ellenállást vagy legalább a piros csökkenő trendvonalat. A lila vonalakkal határolt háromszögre pedig majd kitérek holnap, remélhetőleg nem lesz rá szükség, mivel addigra a kék 5. hullámot sikerül lezárjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KH5glh6K/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, követünk egy nagyobb oldalazó sávot de ahogy látjuk, egyenlőre nagyon nem tudott kikeveredni belőle az ár, viszont talán majd most ez a mindenhol látható emelkedő lehetőség, itt is sikert hoz. Ha Elliott hullámmal néznénk a folytatást, akkor az 5. hullám ki is léphetne ebből a sávból majd annak az ABC korrekciója a sáv tetejére, úgymond vissza tesztel, akkor a következő lendület megindulhatnak az 1624$-os ellenállás felé.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OmEkEMhy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ugyancsak a kék sávot kell először megemlíteni, amin itt átszaladt az ár és ez a jobbik megoldás volt,  mert ahol azt láthattuk hogy ebből az sávból csökkenés indul, ott kellett a szerencse is, itt viszont pont tökéletes de sajnos sok eredményre nem vezetett, mert csak egy csökkenő ABC hullámban volt szerepe. Viszont ez a csökkenés tette itt is lehetővé, ennek a most látható kék 3. hullámnak a fő jelentőségét, amit szintén egy kisebb Elliott hullámmal lehet követni, majd ha szerencsénk van, akkor egy impulzust 233$-os szint környékén zárni is. Tehát ha sikerülne ez a 133$ környéki zárás, majd ezt követné egy korrekció a 123$-os támasz szintre, akkor még a hátralévő 5. hullám a csökkenő piros trendvonalat is megcélozhatná.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Voxq3Bws/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.13!

BTC, nagyon lassú és széttöredezett a mozgás ezért is mentem le fél órás idősíkra az utóbbi napokban, viszont ahogy látjuk még ez is kevés, itt is lassan történnek az események, ezáltal 1 nap alatt alig sikerült 500$-t emelkedni az árnak. Az utóbbi mozgásra tegnap volt jó néhány elképzelés, viszont mivel a jelenlegi 3. szintről, ami kereken 9000$ újabb visszaesés következett de ez még belefér a korrekció kereteiben, tehát a 4. korrekció ide felrajzolható, mivel az 1. szint magasságában sikerült zárni. Azonban itt ismét egy olyan szituáció van, ahol lezárult a 3. hullámot, majd most kellene az 5. hullám, ami az utóbbi időben ritkán fordul elő de ha ez sikerülne, akkor 9450$ környékén elérhető lenne a csökkenő trendvonal. Tehát ha nem sikerül az 5. hullám, akkor sajnos ismét a piros szaggatott vonallal rajzolt folytatás következik. Célszint ha csak egy hármas ABC hullám, akkor max 8000$ lehet, nagyobb iram esetén a 7770$ is képbe kerülhet de reméljük erre nem lesz szükség ha marad az emelkedő hullámzás.

Napos, nagyjából sikerült annak a bika gyertyának megvalósulni, amit tegnap szerettünk volna, igaz hogy nem érte el a 9069$-os ellenállást de a kerek 9000$-os zárás is jó. Tehát mivel sikerült átlépni a barna ellenálláson ez azt is jelenti  hogy kiléptünk az ék alakzatból, ennek minimum jónak kell lenni arra hogy a 11362$-os ellenállást elcsípjük, viszont itt az igazi cél a csökkenő trendvonal. Láthatunk itt még egy zöld emelkedő Elliot hullámot is ez egyenlőre még csak a fél órás idősíkon konkrét, mivel ott fogja össze az 1. és 2. hullám a kisebb le és fel mozgó hullámokat. Viszont ha ez a mostani megindulás tartós marad, akkor a már említett ellenállásig elmehet vele az ár és ott majd kiderül, hogy a 4. korrekció az hogy is alakítja a történéseket, mivel ezen múlik hogy az 5. hullámra van e egyáltalán esély vagy erről a csökkenő trendvonalról ismét lefelé vesszük az irányt.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, egyenlőre még jól tartja magát az ár, igaz ez a 2 utolsó piros gyertya nem hiányzott de reméljük hogy csak egy kisebb korrekciós visszalépés és mihelyst, újabb erőt gyűjtöttek a bikák meg is rohamozzák a zöld ellenállást, majd meg sem állnak 10 400$-os szintig.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 30 perces: https://www.tradingview.com/x/TM1G74xl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/zk1ZcBvC/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/pk1cTbGt/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/XcjuTDQD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, iszonyat sok az ABC hullám és ha a zöld hullámot nézzük akkor még mindig ott tartunk hogy az emelkedő C hullám már aktív de még az is lehet a jelenlegi csúcsnál, ahonnan kiindult az utolsó csökkenő Elliott hullám, ott lezárult ha ez igaz akkor most a barna támasz felé tartunk és ehhez minimum egy ABC hullámra lesz szükség, amiben talán már ez a most látható csökkenő Elliott hullám jelenti majd az A hullámot de itt egy nagyobb ABC hullámot kell a zöld folytatásaként lássunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SyPvzwrp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VjZF3r1j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, hát ez nagyon gyenge folytatás ami itt történt, ahogy látjuk elég szép lehetőség lett volna a rózsaszín emelkedő Elliot hullám, ami tegnap éjjel folyamán megtorpant, majd utána következett egy durván 1 napos oldalazás, ennek a végén pedig most kisebb csökkenés látható ez vissza is vitte a 2 szint magasságába az árat. Tehát az emelkedő rózsaszín Elliot hullám lehetőség már kuka, átrajzolása lesz szükség és ha az összképet nézem, akkor itt 4 darab ABC hullámot kellene egymás után felrajzoljak, ezt most kihagyom de ha minden igaz, akkor most az utolsó csökkenő ABC hullám lezárásának itt kellene lennie valahol a 433$-os támasz szinten. A folytatás attól függ  hogy most hol fog zárni az a kisebb csökkenés, majd ha a sorrendet nézzük jöhet minimum egy újabb emelkedő ABC hullám, viszont ha ez hasonlóan az előzőekhez egy apró ABC hullám lesz  akkor sokat nem fogunk előre haladni a következő nap folyamán sem, max 20-30$-os emelkedés lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j8sd2RYe/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, nem erre számítottunk ezt mutatja a tegnap berajzolt Elliott hullám lehetőség is, viszont a 625$-os szinten jó sok próbálkozás után sem tudott átlépni az ár, majd végül szép lassú csökkenés következett. Tehát az emelkedő Elliott hullámot le kell zárjuk egy ABC hullámmal, majd a folytatásban ismét egyenlőre csak ABC hullámban gondolkodunk, amit még nem tudunk hol zárul ,viszont reméljük ez hamarosan megtörténik és a folytatásban megkezdődhet egy emelkedő hullámzás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MiFSnMtL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, nagy emelkedő ABC hullámot látunk, viszont ennek a helyén tegnap még egy Elliott hullám lehetőség volt felrajzolva. Ennek következtében borulnak is szépen a tervek, viccesen erre mondhatnánk még pont időben nehogy elcsapja a hasunkat a bőség. Tehát a folytatásra van rajzolva egy csökkenő ABC hullám, ami reméljük ennyi is marad és max 150$ környékén lezárul, majd ezt követheti egy minél jobb emelkedő hullámzás, azonban erre várni kell holnapig hogy kiderüljön mi is készül itt.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/qBxwM4UX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, ahogy látjuk itt is megszakadt a tegnap berajzolt emelkedő Elliott hullám lehetőség, de hát ezt látjuk ma mindenhol, pedig ha azt nézzük a Bitcoint sem csinál semmi különös dolgot az előző napokhoz képest csak pár száz dollárokat mozog. Azonban ez a mostani 9000$-ról, 8400$-ra való csökkenés már megtette a hatását, gondolom ennek köszönhető a kisebb pánik. Tehát ahogy láthatjuk egy emelkedő Elliott hullám, ABC hullámra lett átrajzolva, majd ennek folytatásában jött egy újabb csökkenő ABC hullám, amit én a jelenlegi csúcshoz húztam, viszont még nem biztos itt le is zárul ez még a jövő titka de ha igen, akkor innen esély nyílik egy következő újabb emelkedésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nfOTkxFh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ez a chart is ahogy látjuk, megszenvedi az ár a Bitcoin csökkenését. Tegnap itt már az a nagyobb emelkedő bika gyertya is gondot okozott a C hullámban, illetve gondot az utána látható nagyobb visszaesés okozta, ami kétségessé tette az 5. hullám kialakulását. És ahogy látjuk az 5. hullám nem is valósult meg, hanem már akkor kezdeti jelei kialakultak a most látható csökkenő ABC hullámnak, ami a jelen formájában nem nyújt egy megnyugtató képet. aggodalmat a hosszú C hullám jelentése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/A3dR3Pa3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég szépen haladunk ha igaz amit látunk, tehát a kék 4. korrekciós hullám is lezárult 28.67$-os  szinten, igaz egy kicsit lejjebb vártuk de ez is pont tökéletes. Viszont most kell következzen az 5. hullám, ami még nem aktív mivel a 3. szint magasságából lefordult egy piros gyertya de reméljük ez csak egy kósza pillanat és a következő gyertyával már át is lépjük ezt a 3. szintet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/ETCUSDT/ANqQND9l-ETC-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/x7EI5kKT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a lila trendvonalakkal határolt háromszög alakzatban felfelé kellett volna kilépni de ismét az utolsó pillanatban jött 1 csökkenés, ami ezt az egész jónak látszó tervet szépen fel is borította. Ennek végeredményéül kaptunk egy csökkenő ABC hullámot, amit még szintén nem tudjuk hogy lezárul e 230$ környékén vagy még nagyon meglepetésre is számítanunk kell de reméljük hamar lezárul és újra emelkedés jeleit kereshetjük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/t83PDFqM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, az áldozatok bemutatása továbbra is folytatódik, mivel itt is az emelkedő kék ABC hullám sokkal nagyobb reményekkel kecsegtetett.  Tehát ne is csodálkozzunk hogy itt se történt semmi jó elmozdulás. Folytatásban egy csökkenő hullámzás láthatunk, ami reméljük a jelenlegi formájában le is zárul a 0.181$-os szinten és holnap már egy emelkedő hullámzást láthatunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sVgjXIYF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, meghagytam rossz emléknek a tegnap még kitűnőnek tűnő elképzeléseket és kibővítettem a rajzot egy oldalazó sáv berajzolásával, amiből most szépen ki is pottyantunk lefelé, mondhatni ez fel is tette a koronát a meghiúsult tervekre. További hullámokat itt most nem rajzolok fel, elég annyi hogy a csökkenés egyelőre ABC hullámmal szintén felrajzolható lenne, ezt majd bepótoljuk holnap, viszont a házi feladat itt is legalább egy nagyobb emelkedő hullám kialakulása holnapra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/o98IyEYM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nagyon sok dolgom nem volt ezen a chaton, mindössze az oldalazó sávot kellett meghosszabbítani, mivel még mindig ezen belül szöszöl a mozgás és jól látható a rózsaszín szaggatott vonallal jelzett rész, ahol az a bizonyos itt is jónak tűnő elképzelés meghiúsult de ez láthatunk szinte az összes charton, viszont azt hogy mi okozta tudjuk ez nem más mint a Bitcoin ár csökkenése. A folytatás megint nem túl bonyolult a sáv aljáról megindulni a sáv teteje felé és legalább odáig eljutni holnapig az már egy nagy teljesítmény lenne.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uVkySTPX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, kék emelkedő Elliott hullámnak még ez a visszaesés és mondhatni megfelel, habár nem a legszebb látványt nyújtja. Zöld 2. hullám elég hosszú idáig de jól látható módon, már ezt is sokkal korábban egy hullámmal fejjel le kellett volna zárjuk és már a 3. hullámban kellene emelkedni az árnak de ha maradna a most látható szinten, akkor még nagyon halványan elfogadhatjuk, viszont erre már nem lehet alapozni a 3. hullámot csak érdeklődéssel figyelhetjük hogy is alakul. Tehát egyenlőre csak bizakodhatunk a jó folytatásban és ha a következő emelkedéssel minimum a 123$-os ellenállásig eljutunk az már egy elég jó teljesítmény.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qVp3XiGJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.14!

BTC, a jelenlegi szituáció egyenlőre fényesen fest, persze mostanában láttunk már hasonló, ígéretesnek tűnő lehetőségeket de sajnos az utóbbi időben ezek 9000$ környékéről mind visszafordultak, most ismét egy lehetőség, ami valami elmozdulás mutathat emelkedő irányba.
Kezdjük azzal hogy tegnap a most rózsaszín  ABC hullámmal felrajzolt csúcsok, szintén egy Elliott hullám lehetőséget mutattak de sajnos ez a kerek 9000$-os szintről lefordult, majd következett durván 700$-os korrekció. Ez azt jelenti hogy az emelkedő ABC hullámot, illetve az azt követő 700$-os korrekciót fogja össze a most felrajzolt piros Elliott hullám lehetőség, ami a már említett 9000$-os szintnél aktiválni is tudnál 3. hullámot, ami Fibonacci 2.61 alapján, előreláthatóan 10 000$-os szint könyékén érhetné el a célját. Tehát az emelkedő 3. hullám ha szerencsénk van a csökkenő lila trendvonalon is áttud lépni, még nagyobb szerencse lenne ha erre felülről vissza is tudna tesztelni ez lenne a 4. korrekciós hullám, majd innen jöhetne az 5. hullám, ami 11 000-11 300$ környékén le is zárhatná a piros impulzust és a zöld 3. hullámot is.

Napos, itt is elég szépen kimásznánk ebből a gödörből ha a zöld hullám sikerrel tudna járni, ebben lesz remélhetőleg nagy segítség a piros órásan rajzolt Elliott hullám ha eléri a célját 11 000$ környékén. És ha egy kicsit előre szaladunk az időben a zöld hullám utánra és gondolván, akkor az is hasonlóan a kisebb hullámokra ráépülő, nagyobbak alapján növekedhet. Tehát ebben az esetben ha ez a zöld Elliott impulzus lezárul, majd annak is egy ABC korrekciója ez a két alakzat egyben már egy következő sokkal nagyobb remélhetőleg Elliott hullám első két hulláma lehet. Viszont ha még ennél is nagyobb méretekben gondolkodunk, amit itt látunk tehát a piros emelkedő impulzust illetve az azt követő ugyancsak piros ABC hullám alakzatokra úgy tekinthetünk mint egy nagyobb hullám első két hullámára, akkor ennek lehet a végeredménye az a bizonyos 50 esetleg 100 000 dolláros szint, aminek az elérését egyenlőre mindenki kétségesnek gondolja, viszont a megvalósulása egyáltalán nem lehetetlen.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, tovább nyúlik egyenlőre a rétes, viszont ha igazak az előzőleg említett emelkedő lehetőségek, akkor itt is sikerrel fogunk járni de ahogy látjuk itt a 3. hullám 10 500$-ra  lett kijelölve, mivel úgy tűnt mikor berajzolva lett hogy lendületes emelkedés következik de ez elmaradt így most valószínű ez a 3. hullám is 11 000$ környékén fog zárni, csatlakozva a többiekhez.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pHtVP7pN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9TYwdyor/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/Yxqyna2U/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/3QAHoARg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, kicsit átrendeztem a hullámokat, tehát a sok apró hullámot eltüntettem, végül maradt 2 amik a zöld 1. hullámot illetve annak a 2. korrekciós hullámát jelentik. Ahogy látjuk itt is egy 3. hullámnak kellene következnie, amivel már csatlakoznánk újra a Bitcoin mozgásához, legalábbis reméljük ez a jó szokás nem itt fog megszakadni, tehát ebben az esetben a 3.hullám 970-1000$-os szintek környékén tudna zárulni. Ezt követheti egy korrekció amit Fibonacci segítségével 910$-ra jelölhetjük be szerencsére van egy előzőleg zárult Elliott impulzus, ami 909$-ra jelöl egy támasz szintet, tehát ez tökéletes lenne a 4. korrekciós hullám zárásához, majd jöhetne az 5. hullám is, ami előreláthatóan 1075-1100$ környékén tudna zárni a jelenlegi szituációból kiindulva.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/w5uOIRVF/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/WNuQ664Q/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, itt most kicsit eltérnek az Elliott hullámoktól de még azt láthatjuk hogy a 2 napja jónak látszó emelkedő lehetőség elmaradt, majd végül jött ez a beszűkülő háromszög alakzatra utáló mozgás, ennek lehet egy nagyon jó végeredménye ha a zöld vonallal is jelzett magasságot vesszük figyelembe. Tehát baloldalt látunk egy emelkedő zöld hullámot, ennek a folytatásra a háromszög alakzat és ezek közösen jelentik az árbóc alakzatot. Jobb oldalt látható zöld emelkedő hullám, értelemszerűen a baloldali hullámnak a másolata, erre azért van szükség hogy megállapítsuk a várható célszintet, ami nem garantált de egy ilyen alakzatot általánosságban ez a folytatás szokta követni, tehát ha ez sikerrel jár, akkor a várható célszintünk 700$ környékén lesz. És a rózsaszín hullám, amiért még ott maradt de módosítva lett az csak egy kisebb viszonyítási alap arra hogy az a bizonyos zöld emelkedő hullám 2 ilyen kisebb Elliott hullámmal és teljesíthető, tehát ebből kiindulva 580$ környékén láthatnánk egy kisebb pihenőt, majd ismét következhet egy lendületesebb emelkedő hullámzás, amivel a 700$ környéki célszintet is elérnénk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kB0pTqpy/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, igyekszek nem elveszni a részletekben tehát nem rajzolgatok kisebb Elliott hullámokat, pedig lehetne most is rajzolni egyet, amivel kiléptünk háromszög alakzatból ez nagyjából 700$ környékéig viheti fel az árat. Nagyobb jelentősége itt is egy árboc alakzatnak van, aminek a részletei már a ZEC chart elemzésével is olvasható. Azzal a különbséggel hogy itt a várható célszintünk 900$ környéke  és az odavezető út is hasonló mint  ZEC esetén, előreláthatólag 2 Elliott hullámra lesz szükség.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hMvHpV93/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, az a bizonyos árboc alakzat itt sem marad el, szinte ugyanazt láthatjuk mint előzőleg, két kisebb ABC hullámmal megelőzte egy háromszög alakzat, amiből itt már egész szépen kilépett az ár, tehát már úgy is vehetjük hogy benne vagyunk a zöld emelkedő hullámban. Ez az emelkedés itt is lehet hasonló mint az előzőekben említett, tehát két kisebb a Elliott hullámból tevődhet össze, és ha így nézzük, akkor már a most látható intenzív megindulással talán már az első impulzuson túl is vagyunk, tehát elképzelte lehet egy 15$-os kollekció, majd ha tovább akarunk emelkedni, akkor ismét szükség lesz egy Elliott hullámra, amivel elérhetjük a célszintet 227-240$ környékén. Piros emelkedő viszonylag nagyobb Elliott hullámot még nem említettem de gondolom ehhez se kell sok magyarázat, mivel látható hogy az emelkedéseket és a korrekciókat fogja össze és ha minden jól alakul, ennek a célszintje 270$ környékén lesz majd látható.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/4wYCt7a3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, jól láthatjuk hogy ugyanezt láthatjuk, immár ha jól számolom 4. charton is, tehát az árboc alakzatot, ami itt 1.67$-os szintre mutat. Ezt szintén megelőzte a háromszög alakzat csak itt bezavar a képbe hogy a háromszögön belül volt egy viszonylag nagyobb esés és ez egy kisebb lefelé mutató árboc feladatot is kirajzol, ezt most nem mutatom, mivel már így is sok a vonal de ha valami szerencsétlenség folytán ez valósulna meg az 0.70$ környékére vinné vissza az árat. Viszont egyelőre maradjunk pozitívak ha már mindenhol ez az összkép látható, tehát a zöld hullám mentén megkezdhetjük az emelkedést ez szintén, mivel elég magasra kell eljutnunk, valószínű két Elliott hullámból tevődik össze, ami annyit jelenthet hogy 130$-os szint környékén lehetne egy pihenő. Piros emelkedő Elliott hullám itt is látható, ami szintén sz előző kisebb hullámokat fogja össze, aminek sikeres impulzus zárása esetén 2$ fölött találhatja magát az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xrmPlEWk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, sajnos itt nem tudom olyan egyértelműen berajzolni az árboc alakzatot, mivel az itt látható háromszög aminek a piros támasz szint az alja, inkább egy csökkenő háromszög alakzatot mutat, aminek a végeredménye további csökkenés lehet, viszont ez nem biztos és reméljük erősebb lesz az a nyomás, ami mindenhol emelkedésre utaló jeleket mutat, ezt főleg a Bitcoin emelkedésének esélye erősítheti meg. Tehát itt is legyünk bizakodóak és induljunk ki abból hogy a piros háromszög alakzatból felfelé kilépve megindulunk a zöld emelkedő hullám útján és meg sem állunk a 77$-os várható célszintig. Végére pedig az a bizonyos piros hullám, ami itt is össze foghatja az előzményeket és a jövőbeni hullámokat, ami első körben 79$-nál jelezz egy szint zárást, majd ha még ennél is sikeresebb lesz a folytatás, akkor az 5. hullámmal kerek 100$-os szinten záródhat az impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/YCkbVPtA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ezen a charton nincs árboc alakzat, mivel itt egészen más hatások tolják felfelé az árat. Méghozzá a Március 5.-én következő Hard Fork, legalábbis ennél valószínűbb magyarázat nincs az emelkedésre. Viszont ennek lehet hátulütője is, amire már volt példa legutóbb az NXT esete, ahol ezt követően brutális csökkenés következett de reméljük az csak egyedi eset volt és itt ha lesz is visszaesés azt csak egy korrekciónak lesz köszönhető. Tehát itt azt láthatjuk hogy a kék emelkedő Elliott hullámunk, ami jelenleg elért egy csúcsot 35.89$-os szinten de még nem tudjuk ez valóban zárta e az impulzust, ha igen, akkor jelenleg egy ABC korrekcióban kell hogy legyünk.  Tehát az impulzusra felhúzott Fibonacci azt mutatja hogy nekünk 29.40$-os szintig kellene vissza korrigálni egy ABC hullámzással. Az a bizonyos piros emelkedő Elliott hullám lehetőség itt sem marad el, tehát ebben csatlakozunk a többiek mozgásához  és ez is azt mutatja hogy az  ABC korrekciónak valóban arra 29$ környéki szintre kellene vissza jönnie. Majd a folytatásban ismét emelkedésre lehet számítani, méghozzá az 5. hullámban, ami 43$-os ellenállásra mutatja zárást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vFLGC64S/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, kicsit bele kell húzni mert szalad az idő és túl vannak részletezve a chartok. Tehát újra visszatértünk az árboc alakzathoz, gondolom már sok magyarázatot nem igényel a lényege hogy ha sikeres lesz itt is az emelkedés, akkor a zöld hullámot követve végül 366$-os szint környékén kell kikötnünk. Piros hullám se veszett el, ugyanúgy rárajzolható a chartra és itt egy 3. hullámmal 360$ környékére mutatja a zárást, majd előreláthatóan 60$-os korrekció után tovább emelkedhet az 5. hullám, aminek zárásaként 450$ környékén érhetnénk el egy elég szép szintet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/d4gLF3jw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, nagyon lapos az utóbbi időben a mozgás de azért kivehető, ugyanaz az árboc alakzat itt is. Ahogy láthatjuk ez az árboc alakzat csak egy kisebb emelkedést tesz lehetővé de legalább valami sikert itt is látható lehet. Tehát ha sikerrel jár az itteni árboc alakzat, akkor azzal 0.288$-os szint környékére juthatunk el. Ezt az emelkedést szerencsére megerősíti nekünk a piros emelkedő Elliott hullám lehetőség is, ami szintén ezen az ár környékén zárhatja a 3. hullámot. majd a jelenlegi szituációból 0.24$-os szintre  történő korrekció után, végül 0.36$-os szinten záródhatna is a piros impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/lA43Zpdo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, szintén árboc alakzat, igaz itt még ennek kicsit ki kellene fognia magát, ami annyit jelentene hogy a háromszög támasz szintjéhez még le kellene látogatni egyszer. Viszont ha innen most kilép, akkor is nagyjából ugyanarra a szintre juthatnánk tehát 0.61$ környékére. Piros emelkedő Elliott hullám lehetőség itt is adott, ennek szintén a 3. hulláma nagyjából ugyanott záródhat ahol az árboc alakzat, majd sikeres korrekció után, tovább emelkedve 0.75$-os szint környékén záródhatna az impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2SVCYuis/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, továbbra sincs változás, még mindig be vagyunk ragadva ebbe hosszú és nagy oldalazó sávba. Még mindig érvényes a rózsaszín szaggatott vonallal felvázolt emelkedő hullámzás lehetősége ha végre rászánná magát az ár és itt is megindulnak felfelé. Láthatjuk még visszamenőleg azt a zöld emelkedő Elliott hullám lehetőséget is, ami szintén arra vár hogy ebből a sávból kilépjen az ár és záródni tudjon az 5. hullám várhatóan az 1624$-os ellenálláson..

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CBhJ4uzk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, és a végére se maradjunk ki az árboc alakzatból, a háromszög alakzatot itt is megelőzött egy emelkedés, viszont ebben volt egy hosszú oldalazó folyamat. Van így nekünk még két kisebb emelkedő Elliot hullám felrajzolásunk is, amelyek közül a kék színű a piros csökkenő trendvonal elérését tenné lehetővé illetve egy kisebb zöld, ami egyenlőre csak a kék 3. hullámban követné az árat, de ezek csak apró részletek ha az árboc alakzat eléri a célját 169$-os ellenállás környékén.  Piros emelkedő Elliott hullám lehetőség is jelen van, aminek a 3. hulláma célszint tekintetében megegyezik az árboc alakzat által várható célszinttel, majd korrekció után az 5. hullámmal záródhatna ez az impulzus is 194$-os ellenálláson.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7h3zgTrF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

szépen megnőtt a koreai volumen, lassan jönnek a kínaiak is. bízzunk benne hogy 10k fölött lesz a btc árfolyam márciusra, market cap meg 500mrd fölött stabilizálódni tud

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.15!

BTC, szépen haladunk felfelé a piros 3. hullámban, aminek a célszintjét előre 10 000$ környékén határoztuk meg, természetesen előre még csak Fibonacci szintek alapján, ami a 2.61 szintet jelenti.  Abban az esetben ha a 3. hullám lezárult 10 000$-os szinten, akkor a 4. korrekciós hullám ugyancsak fibo alapján durván 700$-os visszaesést jelez, tehát valahol 9 300$-os szint környékén kellene hogy ez megtörténjen. Majd ezt követheti az 5. hullám is, ami már igazodni fog a zöld 3. hullámhoz de ezek is még szintén Fibonacci alapján kijelöltél célszintek, amin kicsit segíthet majd ha a piros 4. hullám lezárul, mivel így már egy kicsivel pontosabb célszintet tudunk kijelölni. Ami tegnap mindenhol szerepelt de itt kimaradt az árboc alakzat, most utólag pótolom, ezt látjuk világoskék vastag vonallal. Ennek az árboc alakzatnak a célszintje 12 200$-os szintre lehet bejelölni  és ahogy látjuk ez eltér az Elliott hullám előre berajzolt csúcsaitól, tehát itt attól függ melyik alakzat irányítja a mozgást. Ha az árboc alakzat, akkor az is előfordulhat hogy a zöld 3. hullám akár még 1000$-ral feljebb is zárhat és ez természetesen további árakat is kitolja. Jobban belegondolunk ez még a piros hullámra is hatással lehet, aminek a végeredménye hogy a piros impulzus a csökkenő trendvonalon 12 200 környékén is zárhat, majd onnan jön egy ABC korrekció, ami pedig az emelkedő trendvonalon 10 000$ környékére viheti vissza az árat, ezt fogja össze a zöld 4. korrekciós hullám.

Napos, ezen a képen azért sok minden látszik a múltból például az ahol a nyíllal bejelöltem hogy ott nagyon fontos volt a barna ellenállás átlépése, mert különben a lefelé mutató nyilat követhetük volna az 5000$-os szinte környékére. A berajzolt árboc alakzat itt jól látható, melyik trendvonalra érkezhet meg és ha itt gyertyák alapján számoljuk ennek a lehetőségét, akkor az vagy ma esetleg holnap következhetne be ha ezt tovább tart, akkor már csak a trendvonal fölött érhetjük el az árboc alakzathoz szükséges 12 200$-os szintet. Illetve még az is jobban elképzelhető ezt a képet nézve hogy a zöld 3. hullám a trendvonalon záródik és majd csak korrekció után az 5. hullámmal lépünk át a trendvonalon.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, valahogy pont így képzeltem el a zöld emelkedő sávból való kilépést, habár ezt egy hullámmal előbb is megtehette volna az ár és akkor biztosabban számolhatunk volna a kék 3. hullám 10 400$ környék zárásával. Így most ez érdekes lehet, mivel ha a zöld sávból kilépő hullámot és  az azt megelőző hullámokat nézzük és a piros 3. hullám 10 000$-os szintről csinál egy korrekciót, akkor a piros impulzus 11 000$ környékén zárhat, tehát a kék 3. hullámot 11 000$-ig is kitolhatná ha ezen elképzelés alapján történik a folytatás.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FMhRx38M/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0KDmyxhL/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/G6aKCTB1/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/Mhf7Ztl6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, elég szépen haladunk felfelé, szerintem kevesen gondolták hogy egy nap alatt akkora változás történhet de hát megtörtént és ez szerintem mindenkinek jó. Amit látunk az egy emelkedő kék Elliott hullám, amit összefog majd végül a zöld 3. hullám. Ennek a kék Elliott hullámnak az 5. hullámában vagyunk jelenleg, amelynek célszintét a zöld 3.hullám alapján 970$-os szintre jelöltem, viszont ha a 4. hullámra ráhúzzuk Fibonacci akkor a 2.61 szintet 960$-ra mutatná, tehát valószínű ha biztosra akarunk menni, akkor már 950$-os szinttől számolhatunk az impulzus és a zöld 3. hullám zárására de az a lehetőség sem kizárt hogy ez még tovább is emelkedik, azonban ez már a jóslás kategória, szerintem jobb a biztos előre elképzelt stratégia mentén haladni!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BfHqIBUq/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5OrD20vj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, próbáljuk itt is követni a rózsaszín 3. hullámot, ezért is került fel egy kék emelkedő Elliott hullám, amivel a rózsaszín 3, hullámnak a részleteit és próbáljuk elcsípni. Jelenleg ha minden igaz, akkor a kék 5. hullámot látjuk ez már kicsit érdekes lesz, mivel ahogy látjuk fibo alapján 510$-os szinten zárhat a kék impulzus de ez kevés lesz a rózsaszín 3. hullám előre berajzolt célszintjéhez képest. Tehát itt is lehetnek érdekességek,  aminek 2 végkimenetele lehet vagy a kék 5. hullám zár sokkal feljebb 540$ környékén vagy a rózsaszín 3. hullám értelemszerűen lejjebb 510$-os szinten, viszont ezt a 2. megoldás lehetetlenné tenné a rózsaszín Elliott hullám folytatását, mivel ha erről az 510$-os szintről kezd egy korrekciót, annak az lehet a végeredménye hogy benéz az ár 1. szint alá, tehát megsemmisítő hatású lenne, ezért is tartom valószínűbbnek azt hogy a kék 5. hullám feljebb fog zárni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N7PFAknf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, ezen a charton tegnap még nem készültem, ilyen kisebb hullámokkal mint például a most be rajzolt rózsaszín emelkedő Elliot hullám, ami nagyjából az árboc alakzatot követi végig illetve a piros 3. hullámot. Viszont mivel ez a rózsaszín hullám is kicsit nagyobb, ezért jelenleg a 3. hullámon belül is részletekre lehet bontani az emelkedést, ami szintén egy Elliott hullám ez jelenleg azt mutatja hogy az 5. hullámban vagyunk de az lehet hogy nem helyes meglátás, mivel az 5. hullám elég magasra kellene hogy nyúljon, tehát még az is elképzelhető hogy még mindig a 3. hullámot látjuk, ami 700$ környékén is zárhat, majd 40-50$-os korrekció után végül az 5. hullám zárhatna 800$-os szint környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/h4m5VUnc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnap délutánra rajzolt világoskék Elliott hullám elképzelést egyenlőre még nem húzom a csúcshoz de elég konkrétan úgy tűnik hogy 236$-os szinten a világoskék impulzus lezárult. A folytatásban egy ABC korrekciós hullámnak kellene következnie, ami 190-200$ környékén be is fejeződhetne illetve ezt összefogva a piros 4. korrekció is lezárulhat. Ezzel a korrekcióval szerintem elleszünk a nap folyamán, hacsak nem történik gyorsan ez a folyamat és már meg is kezdjük majd a piros 5. hullámban az emelkedést. Tehát itt a pozíció zárás korrekció idejére lehet jó döntés is, meg nem is, mivel mindenhol akkora a lendület, semmi sem zárja ki annak a lehetőségét hogy tovább emelkedik az ár a berajzolt hullámoktól függetlenül. Viszont ha a Bitcoint is bevesszük a játékba, ahol 10 000$-ról ott is várunk egy korrekciót, tehát ebben az esetben jó döntés is lehet a zárás.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/XH1hhN4U/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, nagyon lapos az emelkedés de ha megnézzük az előzőleg látható a mozgások is elég hosszan elnyúlóak voltak, tehát semmi meglepetés nem történik. Nem szerettem volna itt kisebb hullámokat rajzolgatni de azért egy kékkel mégis megpróbálkozok. Tehát az emelkedő kék Elliott hullám a piros 3. hullámot illetve részben az árboc alakzat előrelátható emelkedését szedi darabokra, viszont még ez a kék Elliott hullám is nagy órás idősíkhoz mérten, ezért a 3. hullámot is fel lehetne osztani egy Elliott hullámmal, viszont ezt most nem teszem de ha minden igaz ott is nemsokára az 5. hullámnak kell következnie. Összefoglalva, tehát most a kék 3. hullámmal szeretnénk 1.40$-os szintig eljutni, majd 0.15-0.20$-os korrekció után, megcélozni az árboc alakzat 1.67$-os illetve a piros 3. hullám 1.72$-os szintek környékét.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Qse8AbSp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tegnap még fennállt annak a lehetősége hogy a piros háromszög alkatom belül még egy csökkenő ABC hullámot minimum látni fogunk, azonban a jelenlegi kép azt mutatja hogy ebből a háromszög alakzatban kiléptünk felfelé. Ahogy látjuk a piros emelkedő 3. hullámot még nem tudjuk kisebb Elliott hullámmal felosztani, mivel még arra várunk hogy legalább egy korrekció kialakuljon. Tehát ha ez a korrekció most történik, akkor az 51$ környéki zárást jelentene, majd jöhetne a 3. hullám, Viszont ha megnézzük itt elég nagynak tűnik a távolság a 3. piros hullámon belül, ami annyit jelent vagy 2 kisebb Elliott hullámra lesz szükség vagy egy nagyobbra, ebben az esetben még a most várt korrekció is kevés lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/PMhI5hYw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szerintem különös magyarázatot nem igényel amit látunk, tehát lezárult a kék Elliott impulzus, majd ezt most követi az ABC korrekciós hullám, illetve ha nagyban nézzük a mozgást, akkor a piros 4. korrekciós hullámban vagyunk, aminek a zárását 30$ környékén kellene hogy lássuk. Ezt követheti a piros 5. hullám, ami elképzelhető hogy ismét egy kisebb Elliott hullámmal követhető lesz de ez majd kiderül ha már benne vagyunk az 5. hullámban.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uXGRvg0x/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, szinte ugyanazok a mozgások történnek itt is mint a többi charton, nagyon ritka a kivétel. Tehát ami történik az hogy haladunk a zöld jelzés mentén felfelé, ami ugye az árboc alakzathoz fűződő elvárás. Emellett van itt nekünk egy piros emelkedő 3. hullámunk, ami szintén megegyezik a zöld felrajzolt árboc általi emelkedéssel. Ezekhez csatlakozott most egy kék Elliott hullám, ami szintén hasonlóan a többi charthoz itt is a 3. piros hullámot jelzi részleteiben. Ennek a kék Elliot hullámnak is a 3 .hullámában van jelenleg az ár és remélhetőleg még emelkedik, mivel jelenleg egy kisebb visszaesés látható, viszont nekünk még kéne korrekció előtt további emelkedés, nagyjából 310$ környékére. Tehát a mostani visszaesés még nem valószínű hogy az a korrekció, amire nekünk szükségünk van ezt inkább ráfoghatjuk ismét a Bitcoinra, mivel ott is egy durván 400$-os  visszaesés látható.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vhNH0i8V/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ha idáig nem lett volna világos hol az a bizonyos háromszöget ami az árboc alakzatból kirajzolódik ezt most be rajzoltam piros színnel,  viszont ami lényeges hogy egyenlőre emelkedik az ár kisebb visszalépésekkel amik természetes, mondhatni folyamatok. Piros emelkedő 3. hullámot itt is egy kisebb kék Elliot hullámmal felrajzoltam hogy nagyjából látszódjon a mostani emelkedés honnan kellene korrigáljon és itt van még a kék 3. hullámon belül szintén egy Elliott hullám, ennek a részleteit mindenki leolvashatja a képről lényeg hogy a kék 3. hullám eljusson legalább a 0.24$-os ellenállásig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qRoM7wbQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, itt sem különbözik semmi a többiektől csak az árszintek változnak, tehát a piros 3. hullámon belül látható egy kék Elliott hullám, amely 3. hullámán belül, szintén van egy rózsaszín Elliott hullám, viszont ez a sok hullám mind szükséges és remélem senkit nem zavar össze de így legalább jól látszik hogyan épül fel kisebb hullámokból egy nagyobb hullám és akkor ezeket még lehetne részletezni ha lemennénk kisebb idősíkokra, egészen 1 percesig. Tehát jelenleg a kék 3. hullámon belül emelkedik az ár, amely a zárását 0.52$-os szint környékén kellene lássuk, majd korrekció után tovább az 5. hullámmal, ahol megérkezünk a piros 3. hullám záráshoz, illetve az árboc alakzattól várt célszintet is elérhetjük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UpHVH3fB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, talán valami sávból történő elmozdulás a következni, ezt még nem tudjuk csak reméljük. Megérkeztünk az oldalazó sáv tetejéhez, ahol azt láthatjuk hogy volt két próbálkozás a kilépésre, ezek egyenlőre még nem jártak sikerrel, viszont ez a két csúcs eléggé dupla tető veszélyes szituáció, aminek a vége az lehet hogy újra a sáv aljánál találjuk magunkat, tehát egyenlőre ez itt most kétségessé teszi a folytatást. Viszont ha sikerülne egy 3. nekifutással átlépni a két csúcs által kirajzolt ellenállást 1380$-os szinten, akkor az 1480$-os szint elérés is meglehet. Itt következik a rózsaszín szaggatott vonallal is felrajzolt lehetőség, ahol kellene következzen egy korrekció, ami visszahozná újra a sáv tetejéhez az árat ez lenne a vissza teszt, ami lehetőséget adna a további emelkedésre és végül elérése kerülhetne az 1624$-os ellenállás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Io73f6FA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, egy kicsit itt és újragomboltuk a kabátot, ami annyit jelent hogy a zöld emelkedő Elliott hullámmal, nagyon ne is foglalkozzunk, annak szépen el kell vinni az árak a csökkenő piros trendvonalra, amit főleg néznünk kell az most a kék, piros 3. hullámot összefogó Elliott hullám. Ezen kék Elliotton  belül is a 3. hullámban vagyunk, ami elképzelhető hogy a piros csökkenő trendvonalon fog záródni, majd ha jól gondolkodunk, akkor a korrekciónak a 123$-os támasz szintre fog megérkezni és onnan remélhetőleg egy lendületes megindulással elérjük a 169$ környéki ellenállást és ott zárjuk a kék Elliott impulzust, illetve a piros 3. hullámot és ezekhez csatlakozik az árboc alakzat célszintje is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/l7XAIE0G/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Ti maradtok a Tethernél vagy valami másra tértek át helyette?

Nem vagyok nagyon parázós, de a biztonság kedvéért elkezdtem nézegetni, milyen egyéb lehetőségek vannak. BitUSD-t, Nubits-t és hasonlókat. Van egy Dai nevű token is, csak az még túl új. Az a baj ezekkel, hogy a többség noname tőzsdéken van fent csak. Egyedül a nubits van fent a bittrexen. Melyik a legjobb tether helyettesítő szerintetek?

Dolce

#2270
Idézetet írta: netbit Dátum február 16, 2018, 11:21:28 DÉLELŐTT
Ti maradtok a Tethernél vagy valami másra tértek át helyette?

Nem vagyok nagyon parázós, de a biztonság kedvéért elkezdtem nézegetni, milyen egyéb lehetőségek vannak. BitUSD-t, Nubits-t és hasonlókat. Van egy Dai nevű token is, csak az még túl új. Az a baj ezekkel, hogy a többség noname tőzsdéken van fent csak. Egyedül a nubits van fent a bittrexen. Melyik a legjobb tether helyettesítő szerintetek?
xaponál átváltani rendes dollárba, ezzel 1-2%-ot elveszít az ember, de talán ez a legbiztonságosabb. de gondolom coinbasenél is működik ez. kereskedéshez 1-2 napra nálam marad a tether. bitshares, waves usd-je lenne a legszimpibb, de nem akar növekedni a felhasználótáboruk, kicsi a forgalom. még a kyberben bízom, lassan indulnak (szerk. elindultak, megnézem ott mi van alternatívaként)

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.16!

BTC, tegnap már volt egy posztom a Facebookon, ahol jeleztem hogy a lehetséges piros 4. korrekciós hullámon túl lehetünk de még nem biztos. A nem biztos kijelentést még mindig fenntartom, mivel a mostani csökkenést ha megnézzük nem csak két gyertyából álló le és fel szúrás végeredménye, hanem konkrét gyertya zárás 10 280$-os szintem,  majd innen megindult egy csökkenés, ami jelenleg is tart  és elképzelhető hogy ez a csökkenés lesz az a bizonyos korrekció, ami már tényleg alkalma a 4. korrekciós hullám szerepének betöltésére! Tehát nézzük meg ha ez a korrekció sikeresen lezárul a lila emelkedő trendvonalon vagy még ideálisabb esetben kicsit fölötte, ebben az esetben hogy változna a végeredmény. A jelenlegi szituáció alapján rajzoltam fel a piros szaggatott vonalakat, ezek jelzik a még alakuló 4. korrekciós és a leendő 5. hullámokat. Ahogy megnézzük az 5. hullám, 9 400$-os korrekció zárása setén 11 700$-os szint környékén zárhatja az Elliott impulzust.  Ez mint látjuk kis mértékben módosítana a zöld 3. hullámon, viszont az is jól megfigyelhető hogy itt már elég közel vagyunk a lila csökkenő trendvonalhoz illetve a 12 200$-os árboc alakzat által felkínált cél szinthez. Tehát van durván egy 500$-os sáv, amin belül gyülekeznek a lehetőségek célszínt tekintetében. Zöld Elliott hullám célszintjét én a 12 788$-os ellenálláshoz húztam de mint látjuk van itt lehetőség bőven, ahol a végleges célszint kialakulhat, ezt a 12 788$-os ellenállást talán egy felszúrással elérhetjük, ami kialakíthat egy trendfordító gyertyakombinációt is, tehát itt érdemes lesz figyelni szerintem a gyertyák alakulását is!

Napos, napos idősíkon azt látom hogy kitöröltem néhány fölösleges vonalat illetve Elliott hullámot, ami maradt az még lényeges. Tehát láthatjuk hogy a barna ellenálláson átlépett az ár és nem fordult vissza a piros nyilakkal is jelzett pozicionál ez arra enged következtetni hogy az emelkedés célja minimum a lila csökkenő trendvonal, ami egyben egy csökkenő sáv ellenállási szintje is, ezáltal elég fontos lesz itt hogy viselkedik majd az ár. Ahogy látjuk zöld A, B, C, D, E sávon belüli érintési pontokat jelöltem meg, ezeken belül érkezhetünk meg a D ponthoz 11 362-12 200$ környékén. Innen ha még az E pontig is elszeretnénk jutni az egy elég brutális csökkenést vonna magával viszont a jelenlegi szituációban ez még kizárt dolognak tűnik de nem lehetetlen. És ez az elképzelés csak azért került most megemlítésre, mivel volt tegnap egy Facebook hozzászólás, ahol az volt a kívánság hogy még ne lépjük át a 10 000$-os szintet de gondolom ennek sokan nem örülnének ha újra gyászos mélységbe kerülne az ár. Én ezt a jelenlegi hangulatból megítélve, kizártnak tartom de nem lehetetlenség ahogy az ábra is mutatja.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, amit itt látunk az kicsit segít abban is amit a poloniex órás charton is fejtegettünk, tehát hogy a most látható visszalépés már egy biztosabb 4. korrekciónak ad lehetőséget, mint az ezt megelőző egy gyertyából álló visszaesés. És ezen korrekció már biztosabb lehetőséget nyújt arra is hogy a lila csökkenő trendvonal valóban elérésre kerülhessen. Van nekünk itt még egy kék emelkedő Elliott hullámunk is amelyen belül még a 3. hullámban vagyunk, viszont ennek a 3. hullámnak a lezárásához szükség van a piros Elliott hullám zárására is. Tehet ezzel még várnunk kell, ami annyit jelent hogy a kék 3. hullám ebben az esetben a csökkenő trendvonalon zárhat, majd ennek a korrekciója a jelenlegi képből kiindulva az emelkedő trendvonalon lehetséges  és innen jöhetne az 5. hullám, aminek előre egy durva becsléssel 13500-14000$ környékére tippelném a célszintjét.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Njgf0rob/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/etIE9RVh/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/SX5gLG9C/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/2NaIop18/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a kék 3. és 4. szinteket hozzá igazítottam ahhoz a két csúcshoz, ami szerintem alkalmas arra hogy a 4. korrekciós hullám szerepét betöltse. Viszont ez a módosítás ahogy láthatjuk az 5. hullám tekintetében egy elég kicsi lehetőséget ad ha a zöld 3. hullám, előre elvált célszintjéhez szeretnénk igazodni. Tehát egyenlőre még a két hullám üti egymást de induljunk ki abból hogy a kék Elliott hullám irányítja a dolgokat, aminek az 5. hullámát a jelenlegi korrekcióból kiindulva 1015$-os szintre várhatnánk és a zöld 3. hullámnak is itt kellene záródnia. Zöld 5. hullámmal még szerintem korai foglalkozzunk de ha a kék elképzelések valóra válik, akkor 1015$-os szintről jön a 4. korrekciós hullám, ami valahol 930$ környékén zárhatna, majd az 5. hullámot 1200$ környékére várhatnánk és ha megnézzük a chartot 1227 és 1270$ környékén vár minket 2 ellenállási szint, amik ezáltal még szerepet is kaphatnának nagyobb emelkedő lendület esetén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/At97aVbo/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/iegtlILS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, ez az Elliott hullám, így nem az igazán legmegfelelőbb arra hogy valami pozitívabb elképzelés készűrjünk belőle. 3. hullám még rendben volt, igaz ha át tudta volna lépni a 488$-os ellenállást, majd a korrekció jött volna vissza immár erre a 488$-os támaszt szintre az jobb lett volna de hát ez nem kívánságműsor. A végeredmény azonban 487$-os szintről kezdődött meg a 4. korrekciós hullám, ami kihasználta az összes lehetőségét és nagyjából egy szinten zárt az 1. hullám célszintjével, tehát még jelezve egyenlőre azt hogy az Elliott hullám lehetőség impulzusként is lezárulhat. Innen következett az 5. hullám, ami már talán le is zárta az impulzust, mivel a 3. szint fölött tudod zárni de mint látjuk ez nagyon kevés ahhoz képest, ahova vártuk volna és még ebből a nagyobb korrekcióból kiindulva is meg kellett volna hogy érkezzen, viszont csak 10$-al maradt el attól a minimum 505$-os szinttől, amit én még így is kevésnek tartok, 520$-os szint lenne egy minimum elvárás még mindig annak az okát hogy a 4. szintet még nem léptük át 457$-os szintnél de már elég gyenge lábakon áll hogy ebből még az 5. hullám kisebb ráadást tudjon csinálni. És akkor arról még nem is beszéltünk hogy a rózsaszín 3. hullám messze van még attól hogy jó legyen nekünk, tehát a kék hullámnak kellene még valamit felmutatni vagy itt még szükséges minimum egy csökkenő ABC hullám, ami után kitud alakulni egy olyan szint, ami a rózsaszín 3. hullámnak is megfelelő zárást biztosít.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dSyZaPFs/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, szintén egy olyan szituáció, ahol a már berajzolt 4. korrekcióból kiindulva az 5. hullámban elég szépet haladtunk előre de nem értük el azt a 780$ környéki előre kitűzött célt, ami a rózsaszín hullámhoz is igazodni tudna, tehát ezt a szituációt is kicsit gondoljuk újra, ahogy az ETH charton is tettük. Tehát van egy módosított hullámunk, amit kék szaggatott vonallal jelzek ez mint látjuk jócskán eltér az előző Elliott hullámtól de megadja annak a lehetőségét hogy az eredeti elképzelés szerint ott tudja zárni, ahol a rózsaszín 3. hullámnak is ez megfelelő.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/IAk3Fin3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, itt is ideje kicsit rendbe szedni a hullámokat,  tehát van nekünk egy emelkedő rózsaszín impulzusok, ami a piros 3. hullámot tette részletesebbé. Ezt az impulzust most követi egy ABC korrekciós hullám, amit ha nagyon szigorúan a hullámokat nézzük már le is zárhatnánk a mostani A szintnél, viszont ezt még nem tesszük meg, mivel ezt a korrekciót kicsinek tartom. Tehát van itt nekünk egy piros 4. korrekciós hullám igényünk, amit a 3. hullámhoz kell mérnünk. A 3. hullámra felhúzott Fibonacci a megfelelő korrekciós aljat 195-200$ környékére jelzi, tehát ez mutatja nekem azt hogy az a bizonyos ABC korrekciós hullám még nem megfelelő.  De ettől függetlenül persze a 236$-ról, 206$-ra történő visszalépés és megfelel egy korrekciónak csak az 5. hullám tekintetében nem nyújt akkor a biztonságot mintha elérte volna a 200$-os minimum szintet. Panaszra azonban így se lehet okunk ha megvalósul a piros 5. hullám is, mivel ahogy látjuk az eredeti elképzelés szerint 270$-os ellenállásra vártuk az árat de ezzel a módosítással már 285$-os szint elérését is felkínálja fibo 2.61 szint alapján és ahogy látjuk e szint fölött két ellenállás is látható, amelyek nagyobb lendület esetén, szeretettel várnák az ár megérkezését.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/N17f47AG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, egyenlőre lemaradtunk, mint a tegnapi borravaló ez főként annak köszönhetjük, amit a kék berajzolt sávval is jelzek, tehát egy oldalazásnak, viszont annyi elmozdulás észrevehető hogy a kék 3. hullámunk már aktív mivel átlépte az 1. szintet. Azonban még messze vagyunk attól a 1.40$-os céltól, amit itt el szeretnénk érni de ha ki tudnánk keveredni ebből az oldalazó sávból, akkor hamar megoldódhatna a problémánk. Tehát egyenlőre nincs mit tenni, meg kell várjuk hogy alakul a mozgás ebben a sávban de reméljük mihelyst eléri az oldalazás az emelkedő trendvonalat meggondolja magát és felfelé veszi az irányt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/w12CQHLY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a félbemaradt kék utolsó ABC hullámnál volt egy olyan elképzelésünk hogy azt még követi egy csökkenő ABC hullám, amivel a piros támasz szintre megérkezünk, viszont mondhatjuk ez szerencsés módon elmaradt, majd következett további emelkedés, amivel át is léptünk a lila csökkenő trendvonalon és egyben a háromszög alakzat ellenállásán is. Ebből most kialakult egy olyan csúcs, amiből már láthatunk egy korrekciót, ami ahogy be is rajzoltam pont megfelelne egy 2.  korrekciós hullámnak, amiből kiindulhatnának a további hullámok, amik a 3. piros hullámot kísérhetik végig, illetve a zöld árboc alakzat elvárt céljához vihetnék az árat 78$-os szintnél.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uE9n6vrY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, egy nagyobb emelkedés után, ami egy impulzus zárás is volt, következett egy ABC korrekció, ami miután lezárult egyenlőre nem engedi elmozdulni az árat. Ennek lehet több oka is egyik például, amit a piros 4. korrekciós hullám igény is mutat, tehát hogy még további korrekcióra lenne szükség de ez nem feltétlenül fontos. Egy másik ok pedig még ismeretlen de az szerintem elég nagy bizakodásra ad okot hogy emelkedő trendben vagyunk, amiben egy ilyen oldalazás általában jó hatással szokott lenni az árva és pihenő oldalazás után, további emelkedés fog következni.
Tehát egyenlőre állunk és várunk de ha megnézzük azt a fibot, amit felhúztam az  ABC korrekciós hullámra, akkor az pont a 43$-os ellenállásra mutatja, ebből a szituációból a piros 5. hullám várható célszínjét, ezáltal nagy szükségünk nincs arra hogy a piros 4. korrekciós hullám benézzen a 30$-os szint alá.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ufOsNFGS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, itt is lehetne újra gombolni a kabátot de ezt egyenlőre még nem tesszük, hanem megnézzük a jelenlegi szituációban mit is valósulhat még. Rózsaszín impulzust zárhatnánk a 300$-os jelenlegi csúcsnál, amit követhet a mostani csökkenés, ami pedig egy ABC korrekciós hullám. Tegyük fel hogy ez a ABC korrekciós hullám is már lezárult a 275$-os szinten. Tehát erre a csökkenésre felhúzhatnánk a kék 4. korrekciós hullámot is, majd ebből kiindulva a most behúzott fibo jelzése alapján, 340$ környékére várhatnánk a kék impulzus zárását. És akkor nézzük meg azt a lehetőséget is ha maradunk az eredeti elképzelés mellett, tehát a rózsaszín hullám még emelkedik egy kicsit majd 310$ környékén lezárja az impulzust, illetve a kék 3 hullámot, majd csak ezek után következik a kék 4. korrekció és végül az eredeti elképzelés szerinti 360$ környéki kék impulzus zárás és a piros 3. hullám illetve az árboc alakzat 366$-os emelkedésének lezárása is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/UOn49Q8x/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, köszönjük megvagyunk, vagy mégse?  Nagyon jó kérdést tettem fel magamnak, lássuk a választ! Ugyebár a kék 3. hullámnál fejeztük be tegnap ez elég szépen megvalósult és minden elvárást felülmúlt. Ennek köszönhetően láthatunk egy szép nagy rakétát, ami első körben 0.278$-os szinten zárt, majd következett egy kisebb visszalépés, amit én már a képen mint a 4. korrekciós hullám is jelzek de ez még egyáltalán nem biztos hogy így is van, mivel egy gyertyára nehéz alapozni én most mégis megteszem, annak az indokán hogy a következő újabb lendület még 0.290$-os szintre tovább vitte az árat. Ez pont megegyezik azzal az amit a piros 3. hullám célszintjeként is vártuk, annak az okán hogy az árboc alakzat itt érheti el a célját. Tehát ha sikeres a 3. hullám zárása, akkor már sikeres lehet a 4. korrekciós hullámé is, ami ahogy látjuk nagyjából pont azt a csökkenést hozta, amire előre számítottunk, igaz a támasz szinten kicsit túlszaladt, viszont jelenleg az 50-es mozgóátlag megállította a csökkenést de ez a kicsit nagyobb korrekció a 3. hullámra felhúzott Fibonacci szerint hajszállal de átvétele 0 5 szintet, tehát eszerint az 5. hullámot minimum az eredeti elképzelés szerinti 0.36$-os célszintre várhatjuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6wzLFQxw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, a rózsaszín 3. hullámot a 0.46$-os ellenállása vártuk,  ettől ahogy látjuk jelenleg el vagyunk maradva, viszont én már a csúcshoz igazítottam, majd folytatásban már a 4, korrekciós hullámot is a kialakult csúcshoz húztam. Tehát ha marad ez a végső megoldás, akkor a rózsaszín 5. hullámnak viszonylag elég nagynak kell lennie, ami ettől még nem kizárt hogy megvalósul de jól bele kell húzzon. A többi hullámon még nem módosítok, mivel egyenlőre úgy néz ki hozzák az elvárást, ezen maximum az változtathat ha a rózsaszín 5. hullám mégse tudja elérni az 0.50$ fölötti szintet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/b62sznAh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, rajzfilmes hasonlattal élve, ott vagyunk már de csak majdnem. Az oldalazásból kilépés tökéletes és rózsaszín előre elvárt kilépés utáni vissza tesztet nézzük az is megtörtént, igaz hogy nem a sáv tetejére de ez nem is feltétlenül szükséges. A lényeg az hogy legyen egy vissza teszt de amiért azt írtam hogy majdnem ott vagyunk, azzal arra utaltam hogy még van egy szükséges feltétel, mégpedig az így kialakult csúcsot is át kell hogy lépje ez jelenleg az 1548$-os szintet jelenti, különben nem sokat ér a vissza teszt. Viszont hogy itt se maradjunk Elliott hullám nélkül, ezért a sáv aljától látható emelkedésre felrajzoltam egy Elliott hullámot, ezen azt is láthatjuk ha sikerül tovább emelkedni és átlépni a 3. szinten kialakul csúcsot, akkor nem csak az 1624$-os ellenállásra van lehetőség, hanem még 1750$-os szint is elérhető, illetve ott már szintén ha egy nagyobb lendület lenne, akkor még az 1867$-os ellenállás is szerepet kaphat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hbL4oDj4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, ahogy látjuk itt is közbeszólt a kék 3. hullámban egy oldalazás, ami mivel féltávnál van, így még az ezt megelőző emelkedést tovább vetítve a várható célszint még összejöhet de ha a csökkenő trendvonal elérését vettük előzőleg alakul, akkor ez kicsivel lejjebb fog megtörténni de ez attól függ milyen hosszú lesz ez az oldalazás. Van ugyebár itt elfekvőben még egy zöld Elliott hullámunk is, aminek a 4. korrekciós hulláma előzőleg úgy volt tervezve hogy a 123$-os támaszszinten fog záródni, viszont ezt lehet hogy módosítani kell illetve én már módosítottam is mivel így passzol a kék 3. hullámhoz, tehát ez egy ideális zöld impulzus zárás lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/l7XAIE0G/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.17!

BTC, a mostani helyzeten sok magyarázni való nincs, egyenlőre úgy történnek a dolgok ahogy azoknak történnie kell. Ez konkrétan annyit jelent hogy a piros 5. hullámban emelkedik az ár és ha minden jól alakul, akkor a zöld 3. hullámmal egy magasságban záródik az impulzus, legalább a 11 257$-os szintet elérve. Azonban hogy itt lesz e ráadás vagy egyáltalán elérjük e ezt a szintet az még a jövő titka de ha elérjük, akkor  megkezdődhet ismét egy korrekció, ami mivel impulzus utáni ABC korrekció szükség is fennáll, ezért viszonylag nagyobb lehet, amivel újra a 10 000$-os szint környékére mehetünk vissza.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, ahogy látjuk kicsit kisebb lett a piros 4. korrekciós hullám de az is jól látszik hogy az erre felhúzott Fibonacci a 2.61 szintet a lila csökkenő trendvonalra mutatja és ha ezt a mostanit 4 órás gyertyával elérésre kerül, akkor 11 300$-os szint környékén találkozhat a csökkenő trendvonallal.  Majd itt is következhet egy ABC korrekciós hullám a piros impulzus folytatásaként és itt már igazodunk a kék Elliott hullámhoz is mivel ott a 4. korrekciós hullámra lesz szükség, ami az impulzus lezárásától az ABC korrekciós hullám aljáig tart. Tehát ha ez a korrekció a felrajzoltaknak megfelelően alakul, akkor fibo 2.61 alapján a várható célszintünk 14 000$ környékén zárhatnak a kék impulzust is. Viszont ennél a csökkenő trendvonalnál azt is vegyék figyelembe hogy itt megérkezünk a zöld D betűvel is jelzett egy nagyobb csökkenő sávon belüli ellenállási ponthoz ahonnan ha a kék 4. korrekciós hullám nem csak egy korrekció lenne, hanem sokkal nagyobb visszaesés, akkor ennek a csökkenésnek az alja akár még a barna támasz vonalra is megérkezhet, ami jelenleg elég elképzelhetetlen folytatás de ha megvalósul az 4000$ környéki szintet is jelenthet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kANmCPH2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/a5tXtLZe/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/r2xfwLnX/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/FRrYEO0l/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, egyenlőre még abból indulok ki hogy a kék Elliott impulzus az előre várt 1015$-os szinten fog zárni. Ehhez igazítottam most a zöld 3. hullámot is illetve ennek folytatásához az impulzus követő ABC korrekciós hullám aljához a 4. zöld hullám alját és 5. hullámot is egyenlőre még csak ezekhez lehet viszonyítani, ami pedig 1150$-os szint elérését teszi lehetővé az előzményeket figyelembe véve. Viszont ennek a zöld 5. hullámnak erősnek kell lennie, mivel látható egy ék alakzat, aminek a támasza az emelkedő trendvonal, ellenállása pedig a barna vonal, tehát itt a zöld 4. korrekció csak kis mértékben léphet ki az ék alakzatból, különben elbúcsúzhatunk tőle.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BSfGd8lk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/nSkawBmq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a kék emelkedő Elliott impulzust tegnap már a csúcshoz igazítottuk azzal a gondolattal hogy ez valószínűleg zárult és egyenlőre úgy néz ki egy jó gondolat volt, mivel követte is egy ABC korrekciós hullám, ami szintén lezárult, Jelenleg pedig már egy újabb emelkedő Elliott hullámban vagyunk, azon belül is a 3. hullámban, aminek a célszintje 507-510$ környéke lehet, majd egy korrekció a 488$-os támasz szintre, ezt követő 5. hullámmal pedig a rózsaszín 3. hullám célszintjével megegyező magasságban záródhatna is a zöld Elliott impulzus.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nOH7ggAw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, itt azt láthatjuk hogy a tegnap szaggatott vonallal felvázolt alternatív lehetőség bizonyult végül jó meglátásnak, ennek végeredményéül be is rajzoltam a hullámot a végleges helyére. Így most már ez is tudjuk az 5. hullámnak fibo alapján 809$-on kellene záródnia de mi elégedjünk meg egy kerek  800$-os szinttel óvatosak már 795$-nál is gondolkodtak a záráson és ez egyben azt is jelenti hogy a rózsaszín 3. hullámunk is itt 800$ környékén találhatja meg a célját. Majd ezt követheti a szokásos impulzus utáni ABC korrekciós hullám ez pedig főleg a rózsaszín 4. hullámhoz igazítva 700$ környékén záródhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7sqmQ8em/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnap ott tartottunk hogy a rózsaszín impulzust követő ABC korrekciós hullámában még nem voltunk biztosak, amit főleg a piros 4. korrekciós hullámra alapoztunk. Viszont utólag ha megnézzük a kék csökkenő ABC hullám, ha nem becsapós a kép, akkor lezárult majd ennek folytatásában már egy újabb hullámzás indult felfelé, amit én zöld színnel rajzoltam fel és itt még lényegtelen hogy Elliott hullámot rajzoltam, mivel még itt nem tudjuk hogy a piros 4. korrekció a kék ABC hullámmal együtt lezárult e, vagy még ezt a zöld emelkedő hullám, ABC hullámként zárul és követi egy csökkenő, talán ismét ABC hullám, ami a véglegesen eldönti a piros 4. korrekciós hullám sorsát. Tehát induljunk ki abból hogy a piros 4. korrekciós hullám is lezárult és már az 5. hullámban vagyunk. Ezt az 5. hullámot követhetjük majd végig a zöld remélhetőleg Elliott hullámmal, amely  sikeres folytatás esetén 255$-ról kezdhetné meg a 4. korrekcióját, majd 235$ környéki zárás után a 270$-os ellenálláson együtt a zöld és piros impulzus is záródhat.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/fp5Qrbvw/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, sajnos itt még nyújtani kell a kék oldalazó sávon, amint belül egyenlőre lassan de felfelé tart az ár, maradva az emelkedő trendvonal fölött és ha itt is olyan szerencsénk lesz, mint például a Bitcoin Cash chartján látható oldalazás végeredménye, akkor ebből a sávban kilépve simán elérhetjük a kitűzött 1.40$-os célunkat. A most berajzolt rózsaszín Elliott hullámot nem Fibonacci szintekhez igazítottam, mivel akkor itt még kettő egymást követő Elliott hullámot kellene lássunk és ez szerintem kicsit sok lenne a 1.40$-os ellenállás eléréséhez, ezért inkább kettő nagyobb 3. és 5. hullám lehet a jó megoldás. Viszont ha mégis nagyon belassul a mozgás, ami jelenleg is látható és szükség lesz arra 2 kisebb Elliott hullámra az azt jelentené hogy az első impulzusnak 1.25$ környékén kellene záródnia.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0NC62H1I/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, rózsaszín 3. hullám még hajszál híján de nem aktív,  mivel azt látjuk hogy az 1. szint magasságában csak egy nagyon kicsit átszúrt de rögtön vissza is fordult. Ennek a visszafordulásnak lehet a magyarázata a most berajzolt kék Elliott hullám lehetőség, ami a rózsaszín 3. hullámot követheti végig, remélhetőleg a 70$-os célszintjéig. Tehát ha a most látható kék 2. korrekciós hullám lezárul, majd ennek a 3. hulláma emelkedésnek indul és átlépi az 55.73$-os szintet, akkor elég valószínű hogy legalább a 63$-os ellenállásig, ahol a kék 3. hullám célt érhet, még jobb esetben kék 4. korrekció után a 70$-os kék impulzus és rózsaszín 3. hullám zárásig meg se áll.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/rOT5o9ug/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, még mindig nem lehetünk biztosak abban hogy a piros 4. korrekciós hullám a rózsaszín ABC hullámmal együtt lezárult, mivel ahogy látjuk beszorult az ár egy oldalazó sávba. Ennek a sávnak jelenleg a felső felében vagyunk, amiből ha sikerülne kilépni, majd nagyjából a 37$-os támaszra egy vissza teszt után, lehetne a 43$-os piros Elliott impulzus várható célszintje felé megindulni. A piros 5. hullámot szintén jó lenne egy kisebb Elliott hullámmal végig követni. Ezt most nagyjából fel is rajzoltam zöld színnel, amihez a jelenlegi képet nézve nem kis szerencse kell de ha kilépünk a sávból, felgyorsulhatnak az események.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mNzsVqqV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ahogy látjuk a rózsaszín Elliott impulzus lezárult, majd ezt követte egy kisebb ABC korrekciós hullám, amit most nem rajzolok fel. Viszont az ABC korrekciós hullám egyben a kék 4. korrekciós hullámot is jelenti, illetve jelentette mivel a most látható emelkedés már a kék 5. hullám, ami elég szépen előre haladt és tart a célja felé, ami Fibonacci szerint 342$ körül várható, viszont reméljük a végső zárás a piros 3. hullámnak is megfelelő 360$-os szint környékén lesz még jobb esetben a zöld színnel jelzett árboc alakzat 366$-os szintjénél. Tehát kívánságok vannak bőven a célszintek tekintetében de ha elértük, akkor kell számítsunk a piros 4. hullámot tekintve egy nagyobb korrekcióra, ami 300$ környékére hozhatja vissza az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9dV0cOtI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ezen a charton annyira nem rendezettek a hullámok és ha mindenhol a piros hullámra úgy tekintünk mint a fő hullám, akkor itt ezen belül is már jól előre vagyunk haladva, ami annyit jelent hogy már a piros 5. hullámban vagyunk, amivel a 0.36$-os szintet szeretnénk elérni. Ahogy látjuk a zöld vonallal jelzett árboc alakzat célszintjét már rég elértük az előző impulzus zárásnál, tehát a további emelkedésre már csak a piros hullám szerint van igény. Egyenlőre ezt az utolsó 5. hullámot még nagyon nem lehet kisebb Elliott hullámokra bontani, habár már van egy két csúcs, viszont napközben biztos kialakulnak majd erre lehetőséget adó szintek

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/38b1RxQt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, rozsaszin 3. és 4. szintek között láthatunk egy hosszan elnyúló oldalazást, majd egy kisebb emelkedést ez még kicsit megkeverheti a lapokat. A most kialakult új csúcs egy újabb 4. korrekciós hullámra ad lehetőséget, amely ha nem nyúlik olyan hosszan mint az előző, akkor szebb és biztosabb alapot adhat az 5. hullámnak. Tehát ha ebből a visszaesésből kialakul az a bizonyos 4. hullám, akkor legalább 0.445$-os szinten kellene zárnia. Ez a kisebb változás előreláthatóan kisebb változást okozna a rózsaszín impulzus zárásban illetve a kék 3. hullámban is, viszont azt se bánnám ha ez nem változna és a jelenlegi visszalépés után folytatódna az emelkedés, ami meg se állna a 0.52$-os célszintig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Cen7jRdN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nincsenek sok hullámok csak egy darab kék emelkedő Elliott hullám, azért csak egy mivel volt az a hosszan elnyúló oldalazó mozgás, ami nem tette lehetővé azoknak a hullámnak berajzolását, amik szinte az összes többi charton látható. Tehát itt most az 5. emelkedő hullámban vagyunk, viszont ez az 5. hullám még nem aktív, mivel az 3. szintet 1548$-nál még nem lépte át. Erre most jó lehetőséget a piros színnel rajzolt emelkedő háromszög alakzat, ami idáig elég jól néz ki és ha nem becsapós a látvány, akkor elég biztos minimum 250$-os emelkedést hozhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/DKZ5f8bH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, elég hosszú út volt de a zöld Elliott impulzus elérte a célját, ami nem volt más mint a piros csökkenő trendvonal elérése. Ezen a trendvonalon természetesen még át is szeretnénk lépni, amit majd valószínű a kék 4. korrekciós hullám után tehetjük meg, majd végül a kék impulzust  és az árboc alakzat várható célszintjét is jó lenne elérni, mégpedig a 169$-os ellenállás környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/HfxUA2oA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

netbit

Idézetet írta: Dolce Dátum február 16, 2018, 11:27:35 DÉLELŐTT
még a kyberben bízom, lassan indulnak (szerk. elindultak, megnézem ott mi van alternatívaként)

Miben jobb a kyber, mint pl. az etherdelta vagy az IDEX? Úgy látom, ugyanúgy ethereum tokenekkel lehet kereskedni metamask segítségével.
Kicsit durva, csak felmentem a honlapjukra, egyből ki is írta a metamaskon mennyi zsetonom van. Remélem, csak lekérdezni ilyen egyszerű, belenyúlni nem tudnak ilyen könnyen a walletba.

Dolce

na én kiülök azokkal a pakkokkal amit 7000 körül vásároltam, a felével mindenképp. nagyon mondják az 5k-t ha a 9500 elesik, de reméljük nem és visszatér a bika piac

bazsy

Idézetet írta: Dolce Dátum február 18, 2018, 09:48:28 DÉLELŐTT
na én kiülök azokkal a pakkokkal amit 7000 körül vásároltam, a felével mindenképp. nagyon mondják az 5k-t ha a 9500 elesik, de reméljük nem és visszatér a bika piac


Kik mondják ezt az 5000-ret megint?

Dolce

#2276
Idézetet írta: bazsy Dátum február 18, 2018, 10:48:49 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Dolce Dátum február 18, 2018, 09:48:28 DÉLELŐTT
na én kiülök azokkal a pakkokkal amit 7000 körül vásároltam, a felével mindenképp. nagyon mondják az 5k-t ha a 9500 elesik, de reméljük nem és visszatér a bika piac


Kik mondják ezt az 5000-ret megint?

tradingview-n

tegnap este megint lefordultunk ennek a csatornának kb. a tetejéről. szvsz ezt kéne áttörni a medve piac végéhez. lehet meglesz de én nem kockáztatok
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/hFp4LE67-BTC-BULL-TRAP-why-I-am-not-buying-at-10-000/

ergo próbálok úgy helyezkedni hogy emelkedés és esés is kedvezzen nekem, mert most nagyon kétesélyes a dolog megint

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.18!

BTC, igyekszek kevesebb infót megosztani veletek, nemhogy a kritikusok még kárt tegyenek magukban. :) Tehát akkor jöjjenek a részletek nagy vonalakban ahogy látjuk sikerült az előre tervezett 11 257$-os szint környékén zárni, egészen pontosan 11 248$-on. Ez egyben le is zárta a piros impulzust illetve a zöld 3. hullámot,  tehát most piros impulzust követő ABC korrekciós hullámra számítunk,  emelkedő trendvonal környéki zárással ez nagyjából 10 000$-os szint. És ez a csökkenő ABC hullám egyben a zöld 4. korrekciós hullámot is jelenti. Viszont jobban örültem volna neki ha ez a 11  248$-os zárás nem történik meg, mivel ha a korrekció a csökkenő trendvonalról az emelkedő trendvonalra érkezik meg az egy biztosabb és jelentősebb emelkedéshez vezetett volna, igaz így sem panaszkodhatunk ha 12 200-12 788$-os ellenállások között fog végül záródni a zöld impulzus.

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, itt sem lehetett más a végeredmény, mint amit a poloniexes charton vártunk. Tehát a csökkenő trendvonalon zárult a piros impulzus, majd a folytatás ha a kék 4. korrekciós hullámnak megfelelően történik, akkor nem lenne baj ha nem lépné át az emelkedő trendvonalat.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hAfV5nWV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/QbNEqSnl/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/8Be1f1aQ/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/5Brtq3bY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ezt ajánlom Oros "úr"  figyelmébe, ugyanis egészen máshogy történt a folytatás mint ahogy vártuk de ezzel csak az egészen máshogy gondolkodó embereknek lehet gondjuk, szegények :( Tehát az előre vár 1015$ környéki kék impulzus zárás helyett, lett egy 980$-on történő zárás, majd mostanra már ennek a korrekciós folyamata zajlik. Ez a korrekció egyenlőre még kétséges, ugyanis amit most látunk az egy nagyobb gyertyákból álló csökkenés, ami egy helyen megtört viszont első ránézésre ez még kevés hogy ABC hullámról beszéljünk, igaz ha fél órás idősíkon vagy lejjebb nézzük akkor bele lehet látni az ABC hullámot, viszont én ezzel még várnék.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uIGad1sS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/resrm73h/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az előző chatból kiindulva meglepetés itt már nem ért minket és valószínű a többinek charton se fog, mivel a forgatókönyv most sem változott és a Bitcoin árcsökkenésnek köszönhetően, azonnal az altok is reagáltak és kaszát-kapát eldobva rögtön csökkenésnek is indultak, hátrahagyva a további lehetőségeket. Ez így nekünk annyit jelent hogy a most lezárult kék emelkedő ABC hullám helyen lévő, tegnapi Elliott elképzelés nem jött be,  viszont ettől még a rózsaszín 3. hullám megvalósulhat, mihelyst összekapja magát ismét az ár és remélhetőleg a lezárult rózsaszín ABC hullám után ha a Bitcoin és végzett a korrekcióval,  tovább emelkedhet az ár a rózsaszín 3. hullámnak megfelelően.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/a9BfBvFf/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a 745$-os Elliott impulzus zárás 50$-ral lejjebb történt, mint az a rózsaszín 3. hullámnak megfelelően tehette volna. Ezért itt most több lehetőség is van,  például a rózsaszín 3. hullámot a kék impulzus zárásához igazítom, majd az ABC korrekció egyben a rózsaszín 4. korrekciós hullám is lesz. Viszont így egyenlőre egy óriásinak tűnő 5. hullámra lenne szükség, amit láttunk már, tehát nem elképzelhetetlen de egyelőre elég nagynak tűnik. Egy másik lehetőség pedig a rózsaszín 3. hullám marad ott ahol van ez annyit jelent hogy a kisebb hullámok nem tudnak összehozni egy Elliott hullámot csak ABC hullámokkal tud kicsit feljebb mozdulni az ár, ami ha eléri a 800$-os szintet, ezáltal a 3. hullám célszintjét, akkor kezd bele a 4. hullámnak megfelelő korrekcióba. Tehát aki éppen vásárláson gondolkodnak azok mindenképpen várjanak, akik pedig már vásároltak, azoknak türelem meglesz a 800$  de ott mindenképp zárást javasolok, további meglepetések elkerülése érdekében.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nWyrfIq1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, igazából itt 3 oka lehet annak, miért nem folytatódott az emelkedés és zárul ABC hullámként a 235$-os szinten.
1. ok, mindenképp a Bitcoin csökken, amivel együtt mozog minden alt, így nagy meglepetés nincs abban amit látunk.
2. ok a berajzolt oldalazó sáv, amin belül a csökkenés reméljük a 3. hullámnál már nem megy lejjebb, nagyjából ez lehet az a pont ahol a Bitcoin is elérheti a trendvonalat 10 000$ környékén.
3. ok az pedig nem más, mint a piros 4. korrekciós hullám, ami mint látjuk elmaradt 10$-ral attól a szinttől, amit előre berajzoltunk Fibonacci skála alapján. Csökkenő kék Elliott hullám is pont ennek az okán került felrajzolásra ha mégse tudna a sávon belül megmaradni az ár.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/HCXSzv5C/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az előzmények és hogy miért történt azt az előz chartokon bőven kifejtettem, itt elég ha elveszünk kicsit a részletekben. Tegnapi gondolattok között szerepelt, hogy mivel a kék 3.hullám célszintjétől elég messze vagyunk, aminek az eléréséhez a most látható rózsaszín ABC hullám, ami tegnap még Elliott hullám lehetőség volt kevésnek tűnik, tehát hogy a rózsaszín Elliott hullám max 1.25$ környékén zárulhat, majd korrekció után egy következő Elliott hullámra lesz szükség a 1.40$-os cél eléréséhez. Viszont a mostani csökkenő egyelőre ABC hullámmal ez a gond, viszonylag meg is oldódott. Ahogy látjuk a sávból kiléptünk úgy ahogy kell, majd jött is a vissza teszt és amiért ennél a pontnál még nem volt szabad vásárolni az jól látszik, mivel ha a kék színnel rajzolt B hullám át tudta volna lépni a rózsaszín C hullám szintjét, akkor valószínű hogy a 1.25$-os rózsaszín Elliott impulzus elvárásunk is teljesült volna de mivel alatta marad, így végül nem is csoda a mostani végeredmény.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vhB3Bp59/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a kék emelkedő ABC hullámmal itt is kifulladt a lendület,  majd ezt követte a újat csökkenő hullám, ami jelenleg AB hullámnál tart  illetve a C hullám nagyon apró gyertyákkal most próbál alakulni majd remélhetőleg lezárni ezt a csökkenést, ami reméljük az emelkedő rózsaszín Elliott hullám lehetőség 2. szintje alá nem megy, mert akkor ki kell gondolnunk valami újabb lehetőséget, amivel a piros 3. hullám tovább folytatódhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ghkpATWK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, láthatunk egy nagyon hosszú oldalazó sávot ebbe egyenlőre elég szépen beleszorult az ár, ami most a Bitcoin csökkenésnek köszönhetően valószínű el fog hagyni az ár lefelé és ahogy látjuk ezt még a piros félbemaradt 4. korrekciós hullám is igényelné. Tehát mivel még a Bitcoinnak 200$-os csökkenése várható, így még van lehetősége ennek a piros 4. korrekciónak hogy elérje a 29-30$-os szintek közé várt célját.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KfnXzXoe/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ismerős a történet kék 5. hullámmal a piros 3. hullám szintjének egy magasságában szerettük volna zárni a kék impulzust, viszont mivel Bitcoin elérte a célszintjét és korrekcióba kezdett itt se volt lehetőség tovább folytatni a sok kis gyertyával álló emelkedést és végül 330$-os szinten zárni kellett a kék Elliott impulzust. Majd mostanra ennek folytatásaként már egy ABC korrekciót is láthatunk, amit egyenlőre a 285$-os támasz szintre húztam de mivel még a Bitcoin úgy néz ki nem érte el a 10 000$-os szintet, ebből arra kell gondoljunk hogy ezt a támaszt átfogja lépni.  Piros hullámhoz egyenlőre még nem nyúltam, mivel még nem érte el azt a bizonyos szintet ahol vártuk, viszont nem 100% hogyha itt valami ennél is nagyobb csökkenés következik, akkor azt is át kell gondoljuk de itt még nem tartunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jqPKbSrQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, 0.288$-os szint elérése volt a cél, amit a kék és rózsaszín impulzusok zárásnál el is értük, majd  következett egy nagyobb korrekció, ami a piros 4. hullámnak megfelelő helyen zárt, majd meg is kezdődött egy következő emelkedés, amivel sikerült újra a 0.28$-os szintig visszaerősödni az árnak. Ez az emelkedés azonban kevésnek bizonyult ahhoz hogy, akár Elliott hullám is szóba jöhessen, mivel újra csökkenésnek indult  az ár és azóta már egy jól kivehető idáig ABC hullám formát rajzolt fel, ebből ha valami sokkal nagyobb Elliott hullám alakul ki, azzal újra visszakerülnénk a 0.20$-os szintre, azonban ehhez szerinte a Bitcoinnak is sokkal nagyobb visszaesésére lenne szükség mint a 10 000$-os szint, tehát egyelőre ez nem realitás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MmbUci4C/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, rózsaszín Elliott impulzus lezárult, ahogy látjuk nem sikerült a legjobban az 5. hullám, itt is pont annyi hiányzott, ami az összes altnál szinte kimaradt, mivel a Bitcoinnak volt még egy utolsó ugrása 10 750$-os szintről, ahol sokáig elidőzött a mozgás, ezért a váratlanul bekövetkezett plusz 500 $-os emelkedést az altok szépen le is késtek, ennek következtében itt sem sikerült azt az 0.52$ környéki szintet elérni, ami a kék 3. hullámhoz is passzolt volna. Tehát most a rózsaszín impulzust követően ABC korerekcióra van szükség, ezt reméljük most le is zártuk a 0.42$-os szinten de ebben még nem lehetünk biztosak, mivel a Bitcoin még nem érte el a trendvonalat de megközelítette, viszont ezáltal okozat további bizonytalanságot.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kqxqVamU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a kék impulzus sajnos fennakadt az 1624$-os ellenálláson, ahonnan látható volt egy vissza teszt a piros támaszszintre, aminek nem sikerült megtartani az árat és mivel az emelkedés elmaradt, majd erre a Bitcoin csökkenés még rá is tett egy lapáttal, rögtön vissza is estünk a 1390$-os szintre. Tehát itt még nem tudjuk lezárult e az ABC hullám, ezért én egyenlőre az 1370$-os támasz szintre húztam az alját, majd holnapra kiderül hol is sikerült ezt lezárni de ha a Bitcoinnak sikerül úgy folytatni az emelkedést ahogy terveztük, akkor itt is hamarosan újabb emelkedés következhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/neOSDHnP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, itt már tegnap lezárult a zöld Elliott impulzus, majd utána meg is kezdődött az ABC korrekció, aminek úgy tűnt sikerül is zárnia a 124$-os szinten, mivel következett egy apró emelkedés, viszont sajnos itt jött a mostani Bitcoin csökkenés, ami itt is csökkenéssel végződött, ezáltal az ABC hullám köddé is vált, majd rögtön jött is egy csökkenő Elliott hullám, ami idáig úgy tűnik a 117$-os szinten megtalálta az alját. Tehát ez a kék 4. korrekciós hullámot is sokkal nagyobbra nyújtotta mint azt előre terveztük, ennek sok kihatása az 5. hullámra egyenlőre még nincs, mivel amúgy is alul tervezve vártuk a 169$-os ellenállás alá.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/LXgQquj2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 02.19!

BTC, kék csökkenő ABC hullám, azért van még mindig a képen, mivel az esélye még mindig fennáll annak hogy a 4. korrekciós hullám az előre várt 9700$-os szint környékén zárul. Azonban mint már említettem erre nincs feltétlenül szükség, mivel a mostani csökkenő A hullámban már van olyan ABC hullám lehetőség, ami nem igényel további csökkenést, viszont a zöld 4. korrekciós hullám még meg kívánná. De azzal sincs baj ha a zöld 4. korrekció megelégszik az A hullámban látható csökkenéssel, csak legalább a fibo 0.38 szintet elérhette volna a kicsivel biztosabb folytatás érdekében.
Oké, tehát arra még várunk hogy ennek a kék hullámnak mi lesz a sorsa ez valószínű akkor fog eldőlni ha most az emelkedés átlépi a kék B szintet. Ha ez a bizonyos B szint átlépés megtörténik, akkor lép szerepbe az emelkedő rózsaszín hullámzás, ami rögtön a 3. hullámban találja magát, tehát ez lehet az a bizonyos folytatást, ami követné a zöld 5. hullámot. HA átlépi tehát az emelkedés a 10 850$-os szintet CSAK AKKOR lehet vásárlással próbálkozni, célszintet pedig biztosan a csökkenő trendvonalnál 11 700$ környékén, kicsit nagyobb kockázattal  a 12 200$-os ellenálláson javasolok de ezeket mindenki a saját felelősségére alkalmazza!

Bitstamp charton pedig egy merész elképzelés lett berajzolva piros színnel, ami egy fej-váll alakzat, ennek a célba érkezése Március 10. környékén várható ha bejön a célja pedig 20 500$ környéke. Illetve egy kék alternatív fej-váll ha 17 200$-os szintnél gubanc alakulna ki.

Coinbase, ezen a charton azt láthatjuk hogy van egy kisebb emelkedő trendünk, ami a fő csökkenő trendvonal alatt próbálkozik valami nagyobb dolgot elérni, méghozzá hogy ezt a csökkenő trendvonalat átlépve megerősítse hogy valóban jelenleg az emelkedő trend az uralkodó! A bekarikázott D betűvel jelzett nagyon csökkenő sáv ellenállásának átlépése, tehát feltétlenül szükséges különben vár minket a csábító mélység. Ebben lehet egy kis segítség ha a kék Elliott impulzus a berajzolt hátralévő 5. hullámot is tudná teljesíteni. Illetve ezt a kilépést majd még meg is kell erősíteni, ami lehet egy ABC hullámmal követett vissza teszt, majd a megerősítés, ami pedig miért ne lehetne egy következő Elliott hullám.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qeQaQPyx/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/TjtWE2T5/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/zcWMUndo/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/HOQPEsOj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, elég világosan látszik hogy az emelkedő trendvonal átlépésével, igaz hogy kicsit hamarabb de kiléptünk egy emelkedő ék alakzatból, aminek a magyarázata a korábban lezárult kék Elliott impulzus és az ezt követő csökkenő ABC hullám. Csúcsok alapján, amelyekre felrajzolható az ABC csökkenő hullámzás, jelenleg azt mutatják hogy meg is volnánk ezzel a korrekcióval és következhet egy újabb emelkedés. Zöld hullámhoz még mindig nem nyúlok, habár már lehetne jobbra igazítani, akár még ehhez a csökkenő rózsaszín ABC hullámhoz is. Azonban én még ezzel kivárok, legalább addig amíg a mostani szituáció el nem dől. Tehát ha a csökkenő rózsaszín ABC hullám végleges, akkor itt még egy kisebb Elliott hullámmal volna lehetőség az eredetileg tervezett zöld 3. hullám 1015$-os szinten való zárására. Viszont ha itt most nem történik egy határozott emelkedés, akkor az azt jelenti hogy a zöld 3. hullám a kék impulzussal együtt lezárult, majd a rózsaszín ABC hullám már a zöld 4. korrekció is egyben. Így a folytatáshoz az emelkedésnek át kellene lépnie a 980$-os szintet hogy a zöld 5. hullámról érdemben is beszélhessünk. Illetve a már biztos 4. korrekciós hullámból kiindulva célszintet is megtudnánk határozni ez a mostani szituációt alapul véve 1100$ környéke lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7NWcj8GD/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/IzOplyKZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, a tegnapi végeredményt, tehát egy csökkenő Elliott impulzussal lehet felrajzolni, ami a 438$-os szinten tudod zárni. Tovább lehetne fejtegetni a részleteket méghozzá felrajzolni a rózsaszín impulzus követő ABC korrekciót de ezt kihagyom, mert csak tumultust okozna. Koncentráljunk inkább egy nagyobb hullámra, ami megoldást nyújthat a félbemaradt rózsaszín 3. emelkedő hullámunk lezárására. Itt már a 2. hullám ahogy látjuk jóval nagyobb mint az ideális lenne, ezért csak óvatosan kezeljük a kék 3. hullámot de az 1. szint átlépése esetén, egy kisebb összegű kockázatot megérhet, mivel mint tudjuk kockázat nélkül nincs siker.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/E1QOK1ZA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a kék Elliot impulzust követő, csökkenő Elliott impulzus nem szabályos, viszont ettől függetlenül valamivel a nem szabályos végeredményt is be kell mutassuk, ezt jelzi tehát a rózsaszín impulzus amely csökkenést szabályosnak, akkor nevezhetnénk ha ABC hullámként végződött volna. Azonban hogy itt csökkenő Elliott hullámot vagy ABC hullámot látnánk az mindig az adott elemző elképzelésén múlik  a lényeg hogy az általa megjelenített képből a végén ne egy összevisszaság süljön ki, hanem egy követhető irány. A követendő irányt itt én 2 lehetőséggel igyekszek megmagyarázni.
1. most egy emelkedő Elliott hullámot kellene lássunk, amivel a rózsaszín 3. hullám elérheti az előre várt 800$-os szintet.
2. lehetőség pedig hogy  a nagyobbik rózsaszín hullám 4. korrekciója a csökkenő Elliott impulzussal együtt lezárult. Ebben az esetben a berajzolt emelkedő kék Elliott impulzust, hagyjuk figyelmen kívül, mivel az egy teljesen új szituáció, amit még hagyni kell kiforrni de a 745$-os szint átlépése esetén, bizakodásra ad okot hogy a rózsaszín 5. hullám is életképes lehet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uVkQmC1j/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, még mindig a sáv fogságában vagyunk de ez minél tovább így fog tartani, annál nagyobb végeredménnyel fog zárulni, remélhetőleg emelkedő irányban. Kék csökkenő Elliott hullámnak már semmi jelentősége, mivel ahogy látjuk a sáv alja fölött kicsivel lezárult ez a hullám, majd jött egy emelkedés, ami már az 1. szintet átlépte tehát az 5. hullámnak már semmi esély nincs, max 1 következő csökkenő hullámzásnál, ennek azonban még semmi jele sincs, viszont az emelkedő lehetőséget se látjuk még. Tehát induljunk ki abból hogy a piros 4. korrekció lezárult a sáv aljánál majd folytatás az 5. hullámmal sávból felfelé kilépés esetén, illetve még az a lehetőség is fennáll hogy a sávból lefelé lépünk ki, ami konkrétabban lezárná a még mindig a sáv alatt látható a 4. hullámot majd ha ez a csökkenést követő vissza teszt után is megerősítésre kerül. akkor az emelkedő 5. hullámnak már kevés esélye maradt.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/SDJwgFYX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tegnapi nap végeredménye a kék csökkenő Elliott impulzus, egyáltalán nem vártuk de a Bitcoin korrekciónak köszönhetően végül ez sikeredett.  A folytatásban se tértünk nagyon el a Bitcoinnál látható mozgástól, mivel ott is lassú emelkedés látható, ami hasonló az itteni mozgáshoz.  Az impulzust követően egy ABC korrekciót várnánk ez meg is történt, aminek a zárása az 50-es mozgóátlagon látható. Azonban itt sem tudunk ennyire elveszni a részletekben, ezért is rajzoltam fel egyenlőre szaggatott vonallal a 3. hullámra vonatkozó elképzelést, ami 1.27$-os szint elérését jelentené.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bB6iY5Ne/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ezek az egymást követő ABC hullámok egyenlőre sok jelentőséggel nem bírnak, mivel ha kicsit nagyobb mértékben nézzük a mozgást, akkor durván 9. napja egy óriási sávon belül mozog az ár , ami a kék emelkedő ABC hullámmal lehetőség volt kilépésre, ami azért csak ABC hullám és nem Elliott hullám, mint ami az eredeti elképzelés is volt mert,  mivel pont akkor jött a Bitcoin chartján látható korrekció, ami rögtön csökkenéshez is vezetett és ismét kis híján a sáv aljánál találtuk magunkat. Ez a sáv aljához érkezés lett volna utolsó a csökkenő rózsaszín ABC hullám, ami egyenlőre még a C hullámban nem folytatódott, pedig már volt rá próbálkozás. Tehát ezért még bizonytalanságot okoz, viszont ha itt azt nézzük hogy mit várunk a Bitcoin mozgásától, akkor ez a C hullám már nem is jut szerephez és a csökkenő A hullámban látható kisebb korrekciót figyelembe véve kell elképzeljünk egy ABC hullámot. Emelkedő bármilyen hullámzásra még nem tudunk alapozni, mivel ilyen jelenleg még nincs, viszont a célunk továbbra is az emelkedő rózsaszín 3. hullám 70$ környéki C szintjének elérése.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gHPjdomT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, igen ez már valami, tehát valami hasonlót kellene majd lássunk a Litecoin charton is, ahol az a bizonyos 4.  piros hullám, még lóg a levegőben. Nem lett végül akkora a sávból lefelé kilépés, mint ahogy az a berajzolt 4. hullám a 29$-os szint környékére mutatta, hanem csak a 30.60$-os szintet érintette ez a kisebb kiugrás de ez így már elég ahhoz hogy a 4. piros korrekciót lezárjuk. Viszont amit a folytatásban látunk az már elég biztató és gyors előrehaladás, ami már aktiválta is az 5. piros hullámot és jelenleg a 37$-os ellenálláson megtorpant de reméljük ezen is át verekedni magát és meg sem áll a 43$-os következő ellenállásig. Erre az emelkedésre is szintén rá kell ugorjunk magasságát tekintve egy Elliott hullámmal, amit én már be is rajzoltam itt azt láthatjuk hogy 3. hullámot a 40$-os szint környékére várnám, majd innen a 4. korrekciós hullám meg támaszkodva a 37$-os immár támasz szinten végül elősegítené az 5. hullámnak a 43$-os ellenállásra jutását.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5LaZgDT8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, szép csendben zajlanak itt az események, nincsenek váratlan összevisszaságot okozó hullámok, hanem a kék impulzust követően jól kivehető a ABC korrekció következett, majd ezt követi jelenleg egy emelkedés erre már az első 2 hullámot fel is tudjuk rajzolni. Illetve ebből én már a folytatást is felrajzoltam hogy képzelem el de itt sincs semmi különös dolog a 2. korrekciós hullámra ráhúzott Fibonacci végül kijelöli a 3. szintet ez jelen esetben 338$ jelenti és ebből következik  természetesen a folytatás, minden konkrétum nélkül, Viszont ha nem ér minket meglepetés, akkor végül ezzel az impulzussal ott köthetünk ki ahova piros 3. célszintet is várjuk illetve a zöld színnel jelölt árboc alakzat végeredményét is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6neAEiMY/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, ahogy látjuk a piros 3. szintnél két impulzus is lezárult ezt követte egy ABC korrekció, amit nem rajzoltam be, mivel már így is sok a látnivaló. Ezt követően nem tudtuk folytatni rögtön az 5. hullámot, mivel a folytatásban csak 2 ABC hullámra futotta, azonban most mivel lezárult egy csökkenő ABC hullám, így újabb esély nyílhat arra hogy egy Elliott hullám kialakulhasson, ami egyben a piros 5. hullámot is elvezetni a céljához.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0SXSLMGP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, rózsaszín impulzus 5. hulláma ahogy látjuk kihagyott egy utolsó lendületes emelkedést, ami lezárhatta volna a kék 3. hullámot, és ez a nagy mostani csökkenő ABC hullám ha megnézzük méreteiben pont passzolt volna a nagy Elliott hullám 4. korrekciós hullámához, tehát kár hogy ez a lehetőség kimaradt és a folytatásban nem a kék 5. hullámban tudom gondolkodni, hanem még mindig azon hogy juthatunk el ennek a kék 3. hullámnak a 0.52$-os célszintjéhez. Erre a válasz viszonylag egyszerű egy lendületes Elliott hullámmal, amire most lehetőség nyílhat ha követi az általam felrajzolt szaggatott vonallal jelzett hullámzást. Tehát ez annyit jelentene hogy most egy emelkedésnek legalább a 0.49$-os szintig el kellene jutni, majd korrekció a támasz szintre és utána jöhetne a végső 5. impulzust lezáró hullám.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/i3i6gor8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nem gondolkodunk nagyban előre, pedig itt is ugyanúgy megtehetnénk ezt mint máshol, hanem inkább az adott szituációban rövidtávon próbálunk előre lépkedni.
Visszatérve a tegnapi csökkenése ABC hullámhoz, majd látjuk ezt az 1370$-os támasz szintre húztam, mivel akkor még úgy tűnt a Bitcoinnak egy kisebb visszalépése hátravan, azonban ez elmaradt, ennek következtében itt sem ment az akkor látható gyertya zárás szintje alá.  Majd innen jött a folytatás, ami szerencsére már alapot ad az 1. és 2. hullám berajzolására és innen már el is kezdhetünk gondolkodni. HA az 1. szintet átlépi a mozgás CSAK AKKOR nyílik esély arra hogy a 3. hullámot is meglovagolhassuk az előre elképzelt itt is látható módon. Ez számokban annyit jelent hogy a 3. hullámnak 1670$-os szint környékén kellene lássuk a zárását, majd korrekció az 1600$-os szint környékére, onnan pedig egy 5. hullámmal 1800$-os szint környékén várhatnánk az impulzus zárást. Viszont hogy ebben is legyen egy kis csavar, láthatunk kettő sárga ellenállást is  amiknek ha szerepet adnánk, akkor az úgy módosítaná a hullámot hogy a 3. hullám az 1624$-os ellenálláson átszaladna egészen 1700$-os szintig, majd a 4. korrekció vissza jönne erre az 1624$-os támasz szintre, ahonnan az 5. hullámot pedig az 1867$-os ellenállásra várnám ez mondhatni egy mesés folytatás lenne.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3OmitQV0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, világoskék színnel sajnos egy csökkenő Elliott impulzust kellett felrajzoljunk, aminek ABC hullámnak kellett volna lennie, de hát ez van, ezt kell szeretni. Ez, ha nem csap be minket a látvány, akkor egyben a sötétkék 4. korrekciós hullám is volt, tehát semmi akadálya annak hogy a kék 5. hullámot is megpróbáljuk elcsípni, erre ad egy lehetőséget a berajzolt emelkedő rózsaszín Elliott hullám, ami Fibonacci alapján lett berajzolva és ahogy látjuk célszintjében jócskán elmarad a kék impulzus 168$ környékére várható célszintjétől, ezért itt valószínű lesznek még érdekességek. 2 lehetőséget látok! Egyik hogy marad a most felrajzolt kisebb rózsaszín Elliott hullám, ami ebben a formában lezárul, majd ABC korrekció után egy következő Elliott hullám lesz, amivel a kék impulzust is lezárhatjuk, második lehetőség pedig ha a most berajzolt rózsaszín Elliott 3. esetleg 5. hulláma jóval nagyobb lesz, ami így már meg is oldja a problémát hogyan jussunk el 168$ környéki záráshoz.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Ef27mP5v/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

kicsi a volumen, a kínaiak még mindig ünnepelnek?(!)