Kriptovaluta tőzsdei kereskedés

Indította lakat, január 05, 2017, 09:02:41 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 17 Vendégek van a témában

Dolce

szinte hétvégén mindig esés van, vasárnapra teljesen lecsökken a volumen, ha holnap nem jön rossz hír megindulunk szerintem

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.26!

BTC, amit vártunk az a fej-váll alakzat, váll vonalához történő eljutás lett volna, ezt 8900$ környékén történhetett volna meg, ami felé egészen éjfélig egészen jól haladtunk, majd ott egy hirtelen maci gyertyával vissza is estünk 300$-t, tehát ugyanott vagyunk ahol reggel voltunk.
A mostani órákban pedig csak sok apró gyertyából álló, inkább oldalazás amit megemlíthetünk. Nem sikerült, tehát amit el szerettem volna érni, viszont ettől még nem kell azt gondolni hogy rossz volt a jelzés, mivel csak a lehetőségre hívta fel a figyelmet de ez elmarad, akkor az egyértelmű annak a jele hogy egyelőre várni kell. Folytatásban, ha a jelenlegi jobb oldali váll szintje alá megy az ár, akkor ezt a lehetőséget már a továbbiakban nem is követjük, mivel már ez a mostani visszalépés is eléggé a határokat súrolja.  Ezen kívül max kapaszkodunk még a Fibonacci szintekben amit az utolsó nagyobb emelkedő hullámra felhúztam, ahol azt láthatjuk hogy 0.38 és 0.5 szintek között féltávon szinte egy magasságban van a fej és a váll szint, tehát ha innen felfelé venné az irányt, akkor még számolhatnánk egy viszonylag nagyobb 3. hullámmal, amivel 10 500$-os szintig lehetne eljutni  és ezt akár már vehetnénk Elliott hullámnak is. Azonban az jól látható, hogy még mindig a két sárga ellenállás illetve támasz között vagyunk féltávon, tehát akármelyik irányba megindulhat az ár de hosszabb távon egyikkel se járunk rosszul, csak történjen már valami konkrét irányba tartó mozgás

Napos, itt már látható is az a felfelé mutató 3. hullám lehetőség, amivel 10 500$ környékére is eljuthatnánk. Erre most ismét a gyertyákat ha nézzük, akkor meg lehet az alap, viszont ehhez az kell hogy napi gyertyazárás 8900$-os szint környékén legyen. Ha ez megtörténik, akkor a holnapi nap folyamán jó eséllyel várhatnánk azt hogy elmozdul az ár felfelé.

Bitstamp, itt is az a feladat mint ami a poloniex napos charton látható, tehát hogy a két nappal ezelőtti piros gyertyát betakarja az esetleges mai emelkedés, ez szintén 8900$ környéki zárást jelentene, amivel talán esély lehet a piros váll vonalhoz való eljutásra.

Coinbase,  egyenlőre még nincs minek örüljünk, mivel a gyertyák igencsak annak a lefelé mutató kék vonalnak megfelelően mozognak. Berajzoltam még egy lefelé mutató sávot is, aminek az alsó szintjét még csak az ellenállást lemásolva húztam az előző csúcshoz, ami azt mutatja ebből csökkenő irányba csak akkor indulhat meg az ár, ha teljesen ellentétesen mozog ezzel a zászló alakzattal. Zászló alakzat megfelelő irányba barna nyíllal rajzoltam fel, ami ennél a magzatnál is ha sikeresen zárul akkor 10 500$ környékére mutat. Viszont ehhez mint látjuk több kanyart is venni kell a mozgásnak, ami vagy a D ellenállás érintésnél, vagy majd csak azután történhet meg ha az E támasz érintés után sikeresen visszapattan az ár. Lefelé történő mozgás a C illetve E támaszhoz érkezés után történhet meg, amire még a mai nap folyamán is lehetőség nyílhat, feltéve ha folytatódik a tegnap este megkezdődött intenzív csökkenő mozgás.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/aroOyfkZ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/v8GXYVJ4/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/vMn3Tb2Z/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/R0rWqazl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ennek az elég hosszúra nyúló alakzatnak, még mindig jó lehetőségei vannak, de sajnos az utolsó támasz érintési ponthoz nem ment le, mivel az 513$-os támasz ezt nem engedte. Az utóbbi órákban pedig már elég határozottan rátapadt az ellenállásra, tehát ez már elég átszakadás gyanús szituáció. Próbálkozást már volt de az a lehetőség kifulladt., viszont ahogy látjuk ezt az ék alakzatot is megelőzte egy emelkedés, ami már alkalmas arra hogy ezt az ék alakzatot is az árboc alakzat részeként kezeljük. Ha itt lemásoljuk a zászló rúdját és azt az ék alakzatból történő kilépéshez tesszük, akkor azt látjuk hogy a csökkenő trendvonal 640$ környéki érintését tenné lehetővé, tehát viszonylag egyenesbe hozhatná az árat, amire mindenképp szükségünk van és még a csökkenő trendet is egy fordulatra kényszeríthetné.
Azonban itt a végére van egy nagyon nagy kérdés. Mi történik ezzel az árral ha a Bitcoin esetleg mégis úgy dönt, hogy a 6000$ környéke felé veszi az irányt? Mindenféle rajz nélkül is valószínűsíthető hogy 400$ alatti szinteket jelentene, tehát erre még ne is gondoljunk, mert elég szörnyen hangzik, kivéve annak aki egy kitűnő vásárlási lehetőségre vágyik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ENOiWtDX/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/sgSKE94w/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az ár szempontjából a legjobb hír hogy Hardfork várható https://www.coindesk.com/zcashs-coming-hard-fork-pave-way-even/ tehát ez szerintem jó nekünk, ami feltolhatja az árat ez akár 400$ fölötti szinteket is jelenthet. Es ez ha pont egybeesik azzal hogy a Bitcoin bezuhan 6000$ környékére, akkor sokan gondolhatnák úgy, amíg ezen túl vagyunk addig átrakjuk a pénzt ide, ami ezáltal jól fel is pumpálná az árat, majd megfelelő magasságban dollárba biztonságba helyezzük addig, amíg a Bitcoin úgy nem dönt, hogy megtalálja az alját és szépen mindent visszapakolható az eredeti formájába.
A charton jelenleg egy nagyon szűk oldalazó mozgás látható, ami szinte sokat nem is jelent, mivel ebből akármelyik pillanatban megszökhet az ár és ha nem csinál egy konkrét vissza tesztet, akkor szinte kiszámíthatatlan hogy merre fog mozogni.
Mi, azonban bízunk a pozitív hangulatban a legfelsőbb szinten is, tehát számítsunk arra hogy felfelé lépünk ki és megfelelő vissza teszt után, sikerül a lila csökkenő trendvonal érintése, majd onnan szintén egy jó korrekció esetén kaphat az ár lendületet, amivel át tudja ugorni ezt a csökkenő trendvonalat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5QHbRde8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, most jön a dolgok igazán veszélyes része, ugyanis miután átlépett a piros támaszon az ár, erre vissza is tesztelt, amiből a most ha újra lefelé veszi az irányt és átlépi a 403$-os szinten kialakult újabb támaszt, akkor szinte biztos hogy további visszaesés hozhat magával, ami lehet az előző jobb oldali váll szintje is 390$-nál vagy akár még az alatti is. Rajzoltam egy lefelé mutató sávot, amelyen belüli mozgást piros színnel próbáltam felrajzolni. Ezen sávon belüli mozgás, visszaesés lenne szükség, ami akár 370-380$ környéki szinteket is jelenthet, majd utána kezdődhet meg ebből az sávból történő felfelé kilépés, ami még nem biztos hogy emelkedéssel fog járni, mivel akár egy oldalazás is kialakulhat, de az nem lenne jó nekünk, mivel az egy újabb visszaesés gyanús szituációt alakíthat ki.
Tehát az a bizonyos vissza teszt utáni további csökkenés, ezzel az intenzív visszaeséssel záródhat, viszont ha elmarad, akkor pedig jó esély nyílik arra hogy már itt kilépjünk ebből a csökkenő sávból, majd miután a D szint fölé tudunk kerülni, akkor jó eséllyel a 437$-nál láthatósága ellenállást is átléphetjük és itt már talán sikerül egyenesbe jönni és a félbemaradt fej-váll alakzatnak megfelelően tovább emelkedni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QszyYCdx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, 25.-én bealudt az ár és azóta nagyon nem is akar elmozdulni semelyik irányba, ennek okán behúztam még egy piros ellenállást, aminek az átlépése után erre az előzőleg behúzott ellenállásról várnak egy vissza tesztet és ha onnan újra megtudna indulni, majd a felső ellenállást is átlépni, azzal már talán lehetne valami eredményt elérni, ami nekünk a fej-váll alakzatunkat vezethetné sikerre, illetve egy esetleges Elliott 3. harmadik hullámot is elindíthat, amivel 200$ fölé kerülhetnénk végre.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/dhY6p4nJ/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AOTUpHC3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, egyszer annak szurkolunk hogy a fej-váll alakzat bejöjjön, máskor pedig annak hogy ne. Jelenleg annak kellene történni hogy ez a fej-váll alakzat csökkenő irányba, ne tudjon kialakulni. Ebben most nagy segítség lehet az inkább oldalazásra hasonlító a mozgás, aminek a felső szintjét a tegnap esti órákban sikerült elérni, majd azóta lefelé tartunk és most megérkeztünk ennek a sávnak az aljához is. Tehát ha innen újra felfelé vesszük az irányt, akkor én jó eséllyel szavazok arra hogy felfelé ebből kilépünk, majd ha sikerül a fej résznél kialakult ellenállást átlépni, akkor jó eséllyel juthatunk el a váll vonalhoz 0.725$-os szintre, ahol szintén korrekció után eldől folytatjuk e felfelé az alakzatnak megfelelő irányba vagy ismét valami új dolgot kell kitaláljuk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/jIHoZyq1/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, nem tudom mennyire bízhatunk ebben a most berajzolt felfelé mutató árboc alakzatban, de a formáját tekintve elég meggyőző, amit talán erősít a fej-váll alakzat is, ami szintén ebbe az irányba történő elmozdulás kellene hogy jelentsen. Azonban ez a jó folytatás is csak abban az esetben valósulhat meg ha a Bitcoin is a felfelé történő elmozdulást választja, aminek jelenleg még nincsen sok jele.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wVaJBQUX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, sajnos az itt lévő fej-váll lehetőséget már kapott elég esélyt szerintem és a mostani visszaesés már túl sok, ezért ezzel a továbbiakban már nem is számolunk, kár érte kiváló ügynök volt.   Piros szaggatott vonal egy Elliott hullám lehetőséget, azonban ez a mostani visszalépés már ebbe is beleszól, ami igaz hogy még csak a 0 61 szintnél van ez még elfogadható lenne ha innen felfelé venni az irányt. Viszont az a tény hogy szinte mint egy kígyó úgy rá van tekeredve a csökkenő trendvonalra, ebből csak arra tudok gondolni hogy ez a vonal nem sokáig akadályozza az emelkedést és mivel elég hosszan kígyózunk rajta, így elég határozott felfelé Történő megindulása tudok csak gondolni, még akkor is ha most egy csökkenő irányba tartó, elég méretes maci gyertya látszik kirajzolódni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6yVDJajc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, itt is oldalazás látható, amin belül most elég határozott gyertyával megindultunk a C szintnél kialakult 196$-os támasz irányába. Ezen a szintén történő átlépéssel a fej-váll alakzatunk is a megsemmisülés határára kerül, de ez is kapott már elég sok lehetőséget, arra hogy felfelé elmozduljon, de már a csökkenő ABC hullám után elég világosan látszott, ha itt kialakul ez az alakzat, ahhoz elég sok szerencsére is szükségünk van.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GJjfiLrc/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sajnos egyenlőre lefelé tartunk és a piros támasznak, nem most kellene hogy szerepe legyen, hanem még mielőtt a csökkenő trendvonalat átléptünk, igaz volt egy leszúrás, amiről sikerült is a 0.15$-os ellenállás megközelíteni, viszont most ismét lefelé tartunk, ahol ez a piros támasz ismét elég fontos szerepet tölthet be ha még egyszer megfogja az árat, majd ismét emelkedés következhet, ami abban az esetben alakulhat ki ha újra sikerül a 0.15$-os szint alatt kialakult ellenálláson átlépni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XO7yZkZH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, nagyon nem jól alakul ár szempontjából a mozgás, azonban ha az alakzatot nézzük, akkor már mondhatjuk az történik aminek történnie kell. Tehát jelenleg ha az ár eléri a piros támasz szintet, akkor van az utolsó esélye arra hogy megforduljon, ellenkező esetben egy csökkenő zászló alakzatot nézve, lefelé mutató kék nyíl irányába történhet a folytatás.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/Wflw8OPW/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, mondhatjuk azt is hogy tökéletes, legalábbis idáig ahogy tartunk a csökkenő ék alakzat támasz szintje felé. A folytatásban látható 2 barna ABC hullámot kicsit jobbra kellett helyezzük, aminek az oka a 3. hullámon belül látható elég hosszan elnyúló oldalazás, de a végén úgy néz ki sikerül mégiscsak egy Elliott impulzussal zárni ezt a csökkenést. Azonban hogy a barna ABC hullámnak megfelelően mozogjon továbbra is, ahhoz kis szerencse is kell, de ha az ék alakzaton belüli mozgás vesszük figyelembe, akkor mindenképp egy hasonlóra lesz szükség, ahhoz hogy a  felfelé mutató barna Elliott impulzust kapjuk végeredményül. Ha a piros nyilat nézzük, ami a zászló rúdjának megfelelő magasságba mutat, akkor itt még az 1200$-os szintekkel is lehetne számolni, ha a csillagok állása is megfelelő lesz. :)

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/xrj3oGpn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, az itt látható a mozgás, egy elég jó példa arra, amit a DASH charton is láthatunk, tehát ha a sávot követően egy oldalazással folytatjuk az szintén azzal a veszéllyel járhat, amit itt is látunk, nagyobb esély nyílik lefelé történő kilépésre, mivel egy csökkenő hullámzás előzte meg ebbe a sávba történő érkezést.
Térjünk most vissza a sávból történő kilépés utáni mozgásra, ahol most ha látunk egy vissza tesztet, ami nem kell hogy elérje a sávot és abból újra lefelé veszi az irányt a mozgás és átlépi a most kialakult 58$-os támasz szintet, akkor elég valószínű hogy további csökkenés várható és az nemcsak az 56$-os hanem még az 52$-os sárga támasz szintet is elérheti.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/CNL4riqi/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Dolce

#2382
hát nem jött meg a volumen... sikerült eltaktikáznom

elválik a ...
részemről fele fiatban 4600-ig, ha lefele lép ki az ár
https://kriptoakademia.com/2018/03/27/meddig-zuhan-az-arfolyam
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/oN0Q8jX5-3-strategies-BTC-long-term-200-500-profit-Update/

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.27!

BTC, tegnap még egy halvány esélye volt felfelé mutató fej-váll alakzatnak, arra hogy azt a bizonyos 10 500$-os szintet elérje, aminek az elérésére ezen kívül is voltak jelek, viszont ahogy látjuk végül ezek a jelek semmit nem jelentettek, mivel mint kés a vajon, úgy indultunk meg lefelé és végül 7739$-os szinten sikerült megállnia ennek a csökkenésnek. Ez egy csökkenő sávval elég jól felrajzolható, amire a látható Elliott impulzus is passzol. Ennek az impulzusnak a folytatásaként mindenképp azt várjuk, hogy kövesse egy ABC korrekciós hullám, ami legalább 4. szint magasságában kellene hogy zárjon. Ez azonban csak egy nagyon minimum elvárás, ami a folytatás tekintetében szerintem kevés, ami elfogadható azt az impulzusra felhúzott Fibonacci skála mutatja, ahol a 0.61 szint egy sokkal nagyobb, határozat ABC hullámot igényelne, aminek a tetején 8200-8500$-os szintek között ha kialakulna egy oldalazó vagy enyhe csökkenő sávos mozgás az egy tökéletes szituáció arra, hogy újra 9000$-os szinten környékére mutató lehetőség alakuljon ki.  Viszont most ha csak egy kisebb ABC hullám következik 8200$-os szintek környékén és annak a folytatása szintén egy oldalazás az már csökkenő irányba jelentene egy elég veszélyes helyzetet, aminek a végén szerintem elkerülhetetlen a 6180$ környékére történő megérkezés.

Napos, ahogy látjuk nem sikerült 9069$-os ellenálláson átjutni, ami azért lett volna fontos, mivel volt egy vissza teszt a piros támaszra és az emelkedéssel kellett volna átlépni az előző csúcsot, ami ha sikerül, akkor egy elég jó szituáció alakult volna ki és tovább emelkedhet az volna az ár 10500$ környékére minimum. Tehát ahogy látjuk ez az emelkedés nem sikerült,  majd meg is indult lefelé az ár és mint kés a vajon úgy léptünk át a támasz szerintem, majd megérkeztünk a 7770$-os támasz szintre, ahol mondhatjuk szintén ugyanez a szituáció, ahol egy kicsi vissza teszt emelkedő irányba, majd ha onnan újra megindul lefelé és átlépi ezt a 7770$-os szintet, akkor további esés várható.  Viszont az is jól látszik hogy itt a 7770 és 9069$-os szinte között egy oldalazó mozgás alakulhat ki ha ez igaz, akkor most felfelé vehetjük az irányt, azonban itt már kialakult egy elég veszélyes helyzet, ami még a 6000$ környéki szintekre is veszélyes lehet, mivel ezt az oldalazást egy elég intenzív csökkenés előzött meg, ami az oldalazásból történő lefelé kilépés esetén a csökkenő hullám magasságával megegyező visszaesés is eredményezhet.

Bitstamp, 7325$-os szint alatt a piros lehetőségtől is búcsút kell vegyünk!

Coinbase,  tehát mint látjuk a lefelé mutató világoskék vonal és ez felfelé mutató zászló alakzat, ellentéte volt egymásnak és mivel csak egy lehet a végső megoldás, így nem lehettünk biztosak egyik irányban sem. Viszont az a tény hogy a két kékkel jelölt terület közötti hasonlóság felfedezhető, ezért látszott valószínűbbnek a csökkenés, annak ellenére is hogy elég jó lehetőség mutatkozik felfelé történő elmozdulásra, azonban mégis az előzményeket figyelembe véve a várható irány inkább lefelé 6000$-os szintek irányába mutat.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SLBXDtSs/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/i67wDIWB/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/HXvgBTCa/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/cKDFns8i/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, sajnos itt is a jó jelzés ellenére, megy a kukába a lehetőség de már tegnap felhívtam a figyelmet erre, hiába van itt egy kitűnő felfelé elmozdulási lehetőség ha a Bitcoin lefelé veszi az irányt, akkor szembe fog menni minden jó lehetőséggel az itteni ár is. Tehát nem tehetünk mást a jövőben sem minthogy követjük Bitcoin mozgását és ahhoz alkalmazkodva keresünk jeleket.  Jelenleg egy csökkenése sávval rajzolható fel a mozgás, ennek az alja egyenlőre a zöld színű támasz. A Bitcoin chartján látható 7770$-os szint itt a 454$-os szintnek felel meg, további Bitcoin árcsökkenés esetén egy nagyobb csökkenő sáv alakulhat ki, ezt jelzi a világoskék egyenlőre csak elképzelt támasz, ami 408$ környékén jelentheti a sáv alját és ez a szint Bitcoin esetén a 6180$-os szintet jelentheti ha szükséges.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dxHPO71J/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/s0T5uqRH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, itt is jól látható milyen veszélyes egy oldalazó mozgás kialakulása, főleg ha egy ABC hullám aljánál történik de az sem sokkal megnyugtatóbb ha egy Elliott impulzus követő ABC korrekcióval megegyező magasságú oldalazás alakul ki, mivel az is további csökkenés gyanús szituáció, amit ugye most a Bitcoin esetén kellene elkerüljünk. Piros háromszög támasz illetve a sáv aljánál kellett volna egy csökkenő ABC hullámot zárjunk, viszont mivel kiestünk ebből az oldalazó sávból, így már Elliott hullámmal folytattuk, aminek a 3. hullámával 210$-os szinten sikerült zárni, majd ennek már a korrekciója is megvolt és most az 5. hullámban 208$-ig jutottunk el, ahol akár már le is zárhatnánk ezt az impulzus de mivel tudjuk hogy itt még akár további csökkenés is elképzelhető, ezért csak reménykedünk hogy ABC korrekcióval folytatjuk vagy valami váratlan, sokkal jobb dologgal. Barna támasz csak azért került be ha egy csökkenő sáv alakul ki, akkor nagyjából hol számíthatunk fordulatra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gXUmgAL6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, egy nagyszerű fej-váll alakzat ezzel a folytatással szintén kuka... A tegnapi csökkenő sávon belüli mozgás ahogy látjuk a folytatásban is megmaradt csak éppen kicsit túl lett tolva. Erre a mostani csökkenésre inkább már egy Elliott impulzus, ami jobban illik ezt be is rajzoltam, ami szintén alkalmas lehet arra hogy a folytatásban ABC korrekciót lássunk. A piros támasznál látható tökéletes vissza tesztre meg nézzük vissza, amelyhez hasonlót kár hogy mostanában emelkedő irányba keveset látunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/joTimgvo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, az alsó piros támasz alatt voltunk a tegnapi elemzés pillanatában, ahol csak reménykedtünk abban hogy a vissza teszt nem lesz sikeres és nem fordul csökkenő irányba a mozgás, de sajnos a csökkenés végül mégis megtörtént. Erre is rárajzolhatunk egy Elliott impulzust, ahol szintén a Bitcoinra van bízva mi is lesz a folytatás. Reményeink szerint ABC hullámmal folytatjuk 150$ környéki zárással vagy egy kisebb Elliott hullámmal eljutunk a 160$-os szintekig, ahol már egészen jó dolgok is kialakulhatnának ha mindenki úgy akarja.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/LDisIrl7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/wI6hpZ90/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, a csökkenő irányba mutató a fej-váll alakzat ennél tökéletesebben már nem is érhette volna el a célját. 0.57$-os szinte vártuk a fej-váll alakzatnak megfelelően a célszintet, azonban mivel ezt még egy korrekció után, újabb ebben az esetben 5. hullámmal is megkoronázta a mozgás, ezért alkalmassá vált egy impulzus felrajzolása.  Tehát a folytatásban itt is ugyanazt kell várjuk, mint a többi charton, remélhetőleg ABC korrekcióval visszajövünk a 4. szint magasságába ha ennél többet sikerül elérni, azzal egy kis esély alakulhat ki emelkedő irányba történő folytatásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3W7sDbap/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, barna támasz elérése esetén, akár még alkalmas lehet a helyzet egy zászló alakzatnak megfelelő, felfelé történő megindulásra, de ahogy látjuk a többieket ez itt sem lesz egy egyszerű feladat és jelen pillanatban hihetetlennek is tűnik, ezért nagyon ne is várjuk, viszont ha sikerül eredményt elérni vele, akkor szép csendben örülhetünk neki.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XqEh8ONl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, nagyon sok jóban itt sem reménykedhetünk, ha már ennél sokkal erősebbnek látszó coinok sem tudtak a Bitcoin mozgásával szembemenni, akkor ez miért pont itt történne meg. 17$-os támasz környékén gondoltam tegnap még hogy ez a csökkenés vissza fordulhat, főleg azért mert elég hosszan rá voltunk tapadva a csökkenő trendvonalra, ami általában sikerrel átlépéssel szokott végződni, viszont ebben a helyzetben, amikor egy külső tényező irányítja a mozgást, így semmiben sem lehetünk biztosak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3EkfwD64/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, sokat nem változtatna a dolgokon ha a két ABC hullámot kivesszük a játékból és csak egy csökkenő Elliott impulzust rajzolok fel 235$-ról történő indulással. A jelenlegi csökkenés elég jól felrajzolható egy sávval, viszont ennek a sávnak még nem értük el a támasz szintjét, ami az utolsó csökkenő impulzust még egy kicsi visszaesésre kényszeríthetné, azonban amivel itt is sikert érhetnénk el, az ha nem csak egy kisebb ABC korrekcióval folytatjuk, ami ebben esetben a sávon belül maradna, hanem ennél sokkal nagyobb esetleg a 208$-os ellenállást elérő folytatás az ami kicsit megnyugtató képet mutatna.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3XJJ7VwZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, a piros ellenállásra itt ismét megtörtént a vissza teszt, ahonnan csökkenésnek is indult az ár, ami már átlépte az előző csúcsot, viszont olyan jelentős visszalépés még nem történt, amit várnánk egy ilyen vissza teszt után, tehát itt egyenlőre még úgy néz ki késik az a visszaesés, ami már mindenhol ennél sokkal nagyobb csökkenést okozott.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/As8nwDEr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, az a baj hogy amit látunk az túl tökéletes. Nem elég hogy kiléptünk az enyém emelkedő sávból, még ennek a sávnak a támasz szintjére vissza is tesztelt az ár, ahonnan elég határozottan tovább is csökkent, majd most ismét valami felfelé történő mozgással igyekszik az ár vissza tesztelni, ha erről az ellenállásról ismét visszapattan és lefelé a piros támaszt átlépi az további csökkenéssel jár és szépen haladunk a lefelé mutató nyílnak megfelelő irányba, ami egy zászló alakzat célszintét jelzi 0.17$ környékén, ahol már a 0.15$-os támasz szint mágnesként vonzhatja az árat.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/xDzCDaru/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, nem az itt látható képben van a baj, hanem hogy más külső befolyásoló tényezők rendszeresen közbeszólnak. Csökkenő rózsaszín impulzusnak megfelelő pontnál értük el az ék alakzat támasz szintjét, viszont itt értünk el ahhoz a ponthoz, ahol a Bitcoin is csökkenésnek indult és már szépen a barna ABC illetve az ék alakzaton belüli mozgást igénylő elképzelés ment a kukába.  Lemásoltam a csökkenő trendvonalat, amit barna színnel behúztam az előző csúcshoz, ezzel kaptunk egy csökkenő sávot, ennek a csökkenő sávnak most kicsit átlépve de a közelében találtuk meg a csökkenés alját, ami ebben a formában még talán alkalmas lehet zászló alakzatra és arra hogy a piros nyílnak megfelelő irányba történő elmozdulásra kapjon egy utolsó esélyt.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5AOONwjN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a mozgás irányát tekintve pont így gondoltam a fekete lefelé mutató nyíllal jelölt mozgást is, azzal a különbséggel hogy egy később kialakult támaszról történt meg ez az úgynevezett vissza teszt, majd ahogy kell további csökkenésnek is indult az ár, amivel 52.71$-os szinten zártuk egyenlőre a csökkenést. Ide szintén felrajzolhatunk egy csökkenő Elliott impulzust, aminek a zárását én ráhúztam az 52$-os támaszra, de lehet hogy az impulzus már lezárult az 52.71$-os szinten, viszont a dolgok lényegén ez sokat nem változtat, mivel mindkét esetben a ABC korrekcióval folytatjuk. Azonban az már nem mindegy hogy egy kisebb ABC korrekció következik, ami oldalazás esetén további csökkenést eredményezhet, vagy valami nagyobb korrekció következik, nagyjából a 70$ környékén, ahol szintén egy oldalazás már egészen jó szituációt állítana elő.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/94bMG5Fp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.28!

BTC, az órás idősíkon látható alakzatok, befektetők számára egyáltalán nem alkalmasak, kereskedők számára is csak nagyon óvatosan ajánlott, amire azonban alkalmas az nem más mint az adott pillanatban láthatom a mozgást kicsit közelebbről is lássuk és hogy vannak e benne felfelé mutató alakzatok, amelyek be is jönnek vagy csak lehetőségek, amik egyenlőre még elhalnak, viszont csökkenő irányba elég szépen megvalósulnak.
Visszatérve a chartra, sajnos egyenlőre nem jó amit látunk, ugyanis az impulzus követő ABC hullám elég pici lett, mivel csak az 50-es mozgóátlagig 8145$-os szintre tudott visszaerősödni. Majd ennek folytatásaként szintén egy csökkenő irányba mutató ABC hullámot tudtunk zárni, ami majdnem egy szinten van az impulzus zárásával. És ez ebben a formában már egy elég gyanús oldalazó mozgásra utal, amit sürgősen el kellene hagyni felfelé, különben baj lesz belőle. Be is rajzoltam az oldalazó sávot, amin belül most felfelé kellene megindulni és ki is lépni belőle, majd egy vissza teszt után tovább emelkedni. Kék körrel megjelölt ABC hullám után, ugyancsak egy csökkenő ABC hullámot kellett volna az impulzus helyzet látnunk, amivel hasonló szituációt kerülhettünk volna el, mint amiben most is vagyunk. Tehát ez a most látható két ABC hullám elég fontos a folytatás szempontjából, tud e egy fordulatot eredményezni vagy csak egy kisebb pihenő a 6000$ felé vezető úton.

Coinbase, sokat itt sem haladtunk előbbre, továbbra is a csökkenő sáv támasz szintje közelében próbálkozik az ár valamelyik irányba elmozdulni, ez nagyon nem sikerül,  tehát inkább azt lehet mondani semmi sem történt csak egy apró jelentéktelen csökkenő sávban mozog.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gGUODhg1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/K1Yz6S40/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/LPrm5lOT/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/RMh94rN6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, barna sáv amin belül csökken jelenleg az ár ez most egy enyhe lehetőséget mutat a felfelé történő kilépésre, ebben talán segíti ha a zöld támasz szintről vissza tud pattanni és ha ez nem sikerül, akkor tovább esik az ára 408$-os támasz szintnél tehet ismét egy próbát, arra hogy megforduljon ez a csökkenő trend.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6qrnjgaV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/dW8ED6oT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, itt még sajnos azt sem lehet kijelenteni hogy a csökkenő Elliott impulzus lezárult, mivel ami emelkedés volt, abban  elfogadható ABC korrekciós hullámot se lehet felrajzolni, illetve egy aprót igen, de abból majd csak utólag tudunk okosak lenni, viszont az már késő lesz . Tehát ami megállapítható hogy az utóbbi 24 órában nem történt semmi,  viszont ez a folytatás szempontjából se a legideálisabb történés.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/3QCqwWHC/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, elég jól látható módon a csökkenés továbbra is a barna sávon belül történik, amelynek az ellenállása jelenleg is támadás alatt áll és ha sikerül áttörni, akkor egy ABC korrekciót kellene lássunk 400$ környéki zárással, ha ez kicsit jobban sikerülne, tehát 420$-ig, fibo 0.61 szintig tudna eljutni, ott talán megtudna kapaszkodni az ár. Viszont ha csak egy kisebb ABC korrekció következik az impulzus 4. szintjének magasságában történő zárással, akkor ott még el kell viselnünk legalább egy csökkenő ABC hullámot, amely után talán kialakul egy Elliott hullám, ha ez nem sikerül, akkor itt is egy oldalazásból a folytatásban nagyobb eséllyel lefelé léphet ki az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8lzpQxpg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, utólag nézegetjük ezt a csökkenő Elliott impulzust, amit egy csúccsal visszább is zárhatnánk a 137$-t elérő szinten és abból még egy nagyon apró emelkedő ABC hullámot is tudnánk rajzolni, viszont onnan ismét csökkenésnek indult az ár, amit jelenleg már egy újabb csökkenő ABC hullám rajzolhatunk fel.  Viszont mi bízunk abban hogy az elért impulzus ebben a formában megfelelő és a folytatásban egy ABC korrekció a 152$-os szintén vissza tud erősödni az ár.  Abban az esetben ha mégis a 137$-os szinten kellett volna ezt az impulzus zárjuk és az azt követő két ABC hullámot vesszük figyelembe, az se egy rossz megoldás, ebben az esetben most egy emelkedő Elliott hullámra kellene számítsunk, ami végeredményét tekintve sokkal jobban végződhetne mint ha 152$-os szinten zára az elkövetkező korrekció.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/MQnHsQsl/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/LIjEVpRP/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az emelkedő ABC korrekciós hullámnak, sikerült a 4. szint magasságában zárni, amit azóta már követett egy csökkenő irányú ABC hullám is, ez ebben a formában még jó, mivel ez alapot tud biztosítani egy emelkedő Elliott hullámnak. Viszont ha ez nem sikerül, akkor valószínű további visszaesést fogunk látni, mivel ez a két ABC hullám egyben egy veszélyes kisebb csökkenő fej-váll alakzatot is kialakított, amivel az 54$-os szintig biztosan vissza esik az ár. Erre az utóbbi két napos mozgásra, azonban rajzolhatnánk egy oldalazó sávot is. ami az impulzus 4.-5. szintje között alakult ki, illetve még egy enyhén szűkülő háromszög alakzat is rajzolhatunk, ami sajnos lefelé a folytatásra utal de talán ez a két ABC hullám megoldja ezt a problémát és sikerül felfelé elmozdulni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QfwlyE1I/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, az utóbbi 24 órában sem haladtunk előre sokat, mert ami megállapítható az inkább egy oldalazó mozgás. Volt itt nekünk egy piros árboc alakzatunk, amin belül  a háromszögben elég szépen végigment a mozgás, viszont az E érintés után, szemben ment az elvárással a mozgás, majd a folytatásban lefelé kilépett, de mint látjuk ez nem volt egy nagy visszaesés, aminek eredményeként kaptunk egy enyhén csökkenő sávot, ami ebben a formában már zászló alakzatot jelent, aminek az érdekessége hogy még ebből is felfelé a piros nyílnak megfelelő irányba tudnánk elmozdulni, majd a célját tekintve sem térnék el attól.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/zR0AkC3d/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ezzel a két ABC hullámmal sikerült egy kisebb emelkedő sávot kialakítani, aminek a folytatásaként mindenképp várnák egy Elliott hullámot, amivel határozottan sikerülhetne átlépni a csökkenő trendvonalon. Ezt a sáv is elég jól mutatja és ezzel az Elliott hullámmal, ha sikerülne a 19.5$-os ellenállás fölé jutni, akkor lassan már beszélhetnénk trendfordulóról is. Azonban abban az esetben ha itt ismét csak egy kisebb emelkedés jön, amivel nagyjából ha 17$-os ellenállásig jutunk el, akkor az továbbra is veszélyes csökkenő zászló alakzatot jelent, amelynek a végén elkerülhetetlen a 13$-os támaszra érkezés és ott ismét abban kell bíznunk hogy kialakul valami fordulat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/kpkkCt91/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, emelkedő ABC korrekciós hullámot keresnénk, ami az A hullám után látható kisebb visszaesést követő emelkedésnél egy hajszállal alkalmas lenne arra hogy egy elég furcsa ABC hullámos zárjunk. Viszont ahogy látszik én egy sokkal nagyobb hullámot rajzoltam jelenleg be, ami nagyjából a 4. szint magasságában a csökkenő trendvonal érintésével zárhatná ezt a korrekciót. Tehát ha végül így tudna alakulni a szituáció az már egészen jó további helyzeteket is kialakíthat. Felhúztam a Fibonacci erre az utolsó sávban történő visszaesésre, ahol azt látjuk hogy ha a 208$-os ellenállásig vissza tudná erősödni az ár és onnan visszajönne a trendvonalra az egy viszonylag nagyobb emelkedő Elliott hullámnak a kezdeti két hulláma is lehetne. Ez a bizonyos Elliott hullám kicsit nagyobb eséllyel, talán még akkor is létrejöhet ha sikerült a trendvonalat elérjük, majd egy kisebb csökkenő irányba mutató ABC hullámmal zárni és onnan kezdődhetne meg a trendvonal átlépése, majd az bizonyos két kezdeti hullám kialakulása.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0hWOqBAq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, itt már be is rajzoltam egy oldalazó sávot, mivel elég határozottan ezen belül zajlik a mozgás, igaz hogy még a felső szintjét nem értük el és ebben a formában még egy háromszöget és rajzolhatnánk de ettől függetlenül ez az uralkodó mozgást ezen sávon belül látható. Tehát ha ebből a sávban valamilyen módon nem sikerül felfelé kikeveredni, akkor a piros nyílnak megfelelően lefelé ki is lép az ár, és akkor nagy valószínűséggel a 0.10$-os támasz szinten kötünk ki.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/visVxZny/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, egyenlőre még csak egy apró sikert értünk el azzal hogy a barna ellenálláson felfelé sikerült átlépni, majd a mostani órákban újra visszajönni erre a barna immár támasz szintre. A folytatásban ha nem sikerül újra felfelé vegyük az irányt és átlépünk a zöld ellenálláson, akkor talán ennek a csökkenő zászló alakzatnak a veszélye ismét fennáll. Azonban, ami itt egy kicsi aggodalmat okozhat az nem más, minthogy miután átléptünk a barna ellenálláson és a zöld ellenállásról visszajöttünk, az a visszalépés már valójában a vissza tesztet jelenthette és az abból történő újbóli emelkedésnél kellett volna átlépjünk a zöld ellenálláson. Tehát itt most kétséges hogy ez a barna támasz megtudja e fogni az esést vagy ez a jelenleg kialakult nagyon apró kisebb zászló alakzat a piros támaszig visszatolja ismét az árat, ami így újra a kék nyílnak megfelelő lefelé történő folytatást eredményezné.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/luY5zDJx/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ezt a rajzot már nagyon nem nevezhetjük zászló alakzatnak és a felfelé mutató piros nyíl már talán el is vesztette jelentőségét, de talán arra még jó hogy mutassa az ideális irányt.
Egy jól látható sávon belül csökken az ár, aminek a vége felé sikerülne néhányszor kinézni lefelé, viszont a fő mozgás továbbra is a sávon belül zajlik.
Berajzoltam egy zöld csökkenő ék alakzat, amiből ha sikerülne felfelé kilépni, akkor jó eséllyel számíthatnánk arra hogy megközelítsük a csökkenő trendvonalat, ami a sáv ellenállását is jelenti, ahol nyílhat egy lehetőség arra hogy kilépjünk ebből a sávból. Viszont ha sávon belüli mozgás nézzük, akkor még egy újabb ellenállásra simán van lehetősége visszajönni az árnak, ami már megközelítené a 800$-os szintet is, tehát ha választani lehet, akkor inkább most próbáljuk majd kilépni ebből a csökkenő sávból.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/G62dK9qj/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, csökkenő trendben ez a felfelé mutató háromszög alakzat, nem tudom mennyire életképes, viszont ha sikerülne az ellenállásán átlépni, akkor az alkalmas lehet valami kisebb megugrásra, nagy meglepetés esetén a 83$-os ellenállásra is. Talán az itt is nyújt egy kis segítséget hogy sikerült két ABC hullámot és kialakítani a mozgásnak, aminek a folytatásában így már lenne értelme egy Elliott hullámnak is kialakulni, amivel ha kilép az ár a háromszögből, akkor már van mibe kapaszkodni az emelkedés esetén is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/eojBCbpt/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

MoranTom

Szerintem lemegy a béka segge alá minden, de annyira, hogy szinte mindenki elad mindent. Aztán beindul a befektetési hullám és
felmegy a csillagos égig. ;)

Til

Idézetet írta: MoranTom Dátum március 28, 2018, 07:38:01 DÉLUTÁN
Szerintem lemegy a béka segge alá minden, de annyira, hogy szinte mindenki elad mindent. Aztán beindul a befektetési hullám és
felmegy a csillagos égig. ;)
Csak az a baj, erős a gyanúm, hogy ehhez most több időre lesz szükség. Akár 8-10 hónap,
C:\> del c:\command.com

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.29!

BTC, tegnap egész jó lehetőség adódott a délután folyamán, amit egy piros ellenállással be is rajzoltam. Ha sikerült volna átlépni az árnak, azzal ki is lépett volna a sávból, viszont ahogy látjuk ez elmaradt, majd jó hosszú oldalazó órák következtek, aminek a végére egy elég méretes macis gyertya tett pontot, amit mint a hírekből megtudtuk Mt. Gox eladása okozott. https://coingape.com/mt-gox-suspected-for-another-btc-sell-off/ 
Ez egy viszonylag elég egyértelmű szituációt okozott és ahogy látjuk ezzel ki is léptünk az oldalazó sávból. Jöhet most egy vissza a teszt sáv aljára, majd ha újra megindul az ár csökkenő irányba és átlépi a most következő 7590$-os szintet, akkor tovább csökkenhet az ár. Viszont abban az esetben ha ez a vissza teszt jobban sikerül és átlépi a sárga ellenállást, ebben az esetben már nem vissza tesznek nevezném, hanem egy trendfordító gyertyakombinációs lehetőségnek, amivel mondhatni ugyanott tartanánk mint tegnap délután, csak még azt nem tudnánk a sávon belül ismét kialakul e egy ellenállás, vagy a most látható szituáció a sáv fölött is kialakul, ahol szintén egy vissza teszt után reménykedhetnénk abban, hogy a 9000$-os szint felé megindul az ár. Feltéve ha éppen Mt. Gox-nak, megint rossz napja van és egy újabb csomagot nem dob be eladásra.

Napos,  7325$-os szint alatt válik szerintem majd biztossá hogy a 6000$-os szintek felé megindulunk e de gondolom ez senkit nem ér váratlanul, mivel ennek a lehetősége már hónapok óta fennáll, 2-3 hete erre még egy zászló alakzat is ráerősített. Viszont mivel ezen belül elég hosszan elnyúló a mozgás ez lehetőséget adott egy emelkedésre, de ahogy látjuk Mt. Gox igyekszik keresztbe tenni mindenkinek, gondolom megfelelő háttér támogatással. Azonban mivel üzletről van szó és nem tarthat örökké a csökkenés, majd ha fordul a kocka, akkor Gox elvtárs újra vásárolni fog.

Coinbase, zöld színnel volt egy csökkenő sávunk, ami az előtte látható emelkedéssel együttes zászló alakzatot eredményezett, azonban ebből már 3 nappal ezelőtt is kikacsintgatott lefelé az ár, de azóta sem tudod határozottan innen csökken irányba elmozdulni. Most azonban ez az elmozdulás kicsit nagyobbnak látszik és ismét a világoskék vonalnak megfelelő irányba igyekszik elmozdítani az árat és ahogy látjuk, itt már csak egy nagyon nagy hír okozhatna fordulatot és a felfelé mutató barna nyílnak megfelelő irányba tolhatná meg az árat.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nCBGnAG7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BLfj3Bol/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/q8RFlcmp/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/kQ457wWd/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, továbbra is a 408$-os támasz szintre várom az árat, ahol az a b c d e csökkenő hullámzás záródhat. Tegnap reggelig a barna sávon belül csökkent az ár, azonban a reggeli órákban ebből kilépett egy elég konkrét jelzés volt arra hogy itt valami fordulat is történhet. Viszont ahogy látjuk  csak egy újabb csúcs alakult ki, amiből tovább csökkent az ár, majd jött egy oldalazás, ami már sejthette hogy itt további visszaesés várható és itt jött a Bitcoin, ami természetesen hatással volt az itteni ára is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/mJJNNH9M/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/AakeiuM4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, berajzoltam azt a barna támaszt, amiről nem gondoltam hogy még szükség lesz rá valamikor, de ahogy most látjuk a mozgást ez egyre valószínűbbnek tűnik hogy elérése kerület és erre még a piros volume oszlop is ráerősít. Tehát ahogy látjuk ez a csökkenés is elég határozottan egy sávon belül mozog több mint egy hete, amely szinte párhuzamosan a csökkenő trendvonal alatt süllyed, elérésére ebben a csökkenésben már kétszer is volt lehetőség, azonban újabb próbálkozás csak a barna támaszt érintés után lehetőséges, ami talán már sikerrel járhat és átlép a trend vonalon, ahonnan nagy küzdelem lesz vissza kapaszkodni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/z4f8oKDD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a barna csökkenő sávban itt is elég hosszú ideig mozgott az ár, viszont tegnap reggel itt is kilépett, ahol lehetett reménykedni abban hogy valami próbálkozás történik felfelé, de ahogy ezt a gyertyák is mutatják nagyon nem volt szándék, egyik irányban sem, majd végül ez a bizonytalanság további csökkenéshez vezetett és erre rakta fel a koronát a Bitcoin charton is látható nagyobb visszaesés, amit úgyszintén egy méretes maci gyertya demonstrál. Ezt kellene most megfordítani, egy a piros gyertya fölött záró bika gyertyával az esély kicsi rá, de talán sikerülhet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SmTszgDK/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, itt a legveszélyesebbek a volume oszlopok, amik között rengeteg piros méretes darabot láthatunk, zöldek viszont nagyon eltörpülnek, Mivel itt nagyon konkrétumot berajzolni sem lehet ezért csak keresgélek a lefelé kialakuló hullámokat, ezért az utolsó előtti impulzust is csak most igazítottam a csúcshoz. Majd ezt követően bekerült egy kisebb rózsaszín korrekció, ami után már egy következő csökkenő Elliott hullámban is benne vagyunk. Szerintem nemsokára jön egy kollekció vissza a barna kisebb csökkenő trendvonal közelébe, majd elképzelhető egy 5. hullám is, amivel a 106$-os támaszom zárhatjuk ezt az impulzust is, ahol talán kialakul egy jobb ABC korrekciós hullám, amivel visszajön 130$ környékére, majd ott talán valami jó lehetőség adódhat további emelkedésre is.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/axxRACgh/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BY6jma98/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tegnap felmerült egy csökkenő fej-váll lehetősége, amire akár foghatnánk ezt a csökkenést is, de mint tudjuk ennek más okai voltak, ami ha nem következik be, akkor még mindig a sárga 0.57$-os támasz szint közelében lehetnénk és még talán felfelé történő elmozdulás reális lehetősége is adódott volna. Viszont így hogy kaptunk egy elég nagy pofont a Bitcoin visszaesésének következtében, most megint az alsó szinteket kell keresgéljük. Konkrét célt nem tudunk, viszont elképzelhető itt egy csökkenő Elliott impulzus 0.52$-os szintet elérő zárással, ahonnan ha sikerülne visszakapaszkodni a csökkenő trendvonalra, esetleg átlépni rajta, akkor talán ismét pozitív napok jöhetnek, kivéve abban az esetben ha Bitcoin ismét segít újabb negatív csúcsok felé megtolni az árat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/d1eDZtVU/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, barna támasz, ami talán egy kis segítség lesz 30$ környékén, arra hogy visszapattanjon róla ismét az ár, és a 34$-os ellenállás felé vegye az irányt, azonban ahogy a többiek mozgását is látjuk, elég nagy szerencse kellene ehhez, ami ha nincs akkor itt is úgy hatol át lefelé a támaszom az ár, mint kés a vajon és a következő mentőcsónak 28$-os szint környékén várhatja. Világoskék színnel még mindig látszik egy felfelé mutató fej-váll lehetőség 52$-os célszinttel. Ez a lehetőség már 5. napja lélegeztetőgépre van kötve, amit még a piros nyílnak megfelelő zászló lehetőség se nagyon segít, mivel ennek is megvannak számlálva a napjai, aminek a sorsa ezzel a barna támaszom történő átlépéssel, valószínű meg is pecsételődik.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0t7GTZZX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, sajnos nem sikerült az emelkedés a lila sávon belül, még a 17$-os szint közelébe sem jutott el az ár, ami ha megtörténik, akkor ez a mostani visszaesés még mindig a sávon belül tudta volna tartani az árat. Sokkal jobban akkor se állnánk, most azonban hogy kiléptünk ebből a sávból, csak reménykedhetünk abban hogy nem a zászló alakzatnak megfelelően csökken tovább az ár, mert az biztos 13$-os szintet jelent. Tehát ha most még kitudna alakulni valami fordulat a semmiből vagy talán egy pár napos oldalazás közben megoldódik a Bitcoin problémája, ezek a lehetőségek, amik most előttünk állnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qPOSUS1O/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, fél siker, kivéve amivel gondolom senki nem számolt, méghozzá a Bitcoin  újabb zuhanása, aminek a lehetősége mindig fennáll, de ennek következtében természetesen itt is csökkent az ár és az elég jó végződő ABC hullámunk után, ismét azt kell megállapítjuk hogy a trendvonal átlépése, illetve a sávból történő kilépés nem sikerült, viszont ennek legalább a sávon belüli mozgás adhat egy magyarázatot. Piros színnel és betűkkel felrajzoltam, ezen a sávon belüli csökkenő mozgást, ami még egy utolsó barna támaszt megközelítő csökkenést igényelne, 160-170$ környéki zárással, ahonnan nyílhat egy 3. lehetőség is a felfelé történő sávból  kilépésre, illetve trendvonalon történő átlépésre.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/d09KOEh9/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, sávon belül sajnos megtörtént a korrekció, ami a piros nyílnak megfelelő irányba és a zászló alakzatnak megfelelően, meg is tolta elég rendesen az árat, amin persze elég nagyot segített a Bitcoin visszaesése is. Zászló alakzat alapján 0.10$-os szint környékére várnám az árat, amit most is csak a Bitcoin húzhat keresztbe ha valami eget verő hírre, mégis felfelé venné az irányt, különben ezt a 0.10$-os szintet, 6000$ körüli Bitcoin árnál simán elérhetjük.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/7qX6PNwG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, sajnos meg is történt ez a visszaesés, amit már a zöld ellenállás alatt látható sikertelen próbálkozás után gondolhatunk, ez a gondolat a barna támasz átlépésélnél  még biztosabbá vált és ehhez még egy elég erős Bitcoin támogatás is hozzájárult. Tehát ami megállapítható hogy továbbra is a világoskék nyílnak megfelelő zászló alakzat alapján csökken az ár és most hogy a piros támasz szintet is átléptük ez elég nagy megerősítést kap, főleg ha ide még egy kisebb vissza teszt is társulni fog.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/et8HyEbZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, ha valaki ki akart cseszni mindenkivel, akkor ezt mint látjuk elég jó helyen tette, aminek következtében a 3. napja látható támaszt nyomó teher nem bírta tovább és leszakadt. Viszont muszáj volt hogy valami történjen 850$-os szinten, mivel ez már a legvégső határ volt ahhoz hogy az emelkedés bekövetkezzen, ami a piros nyilak megfelelő irányba kellett volna hogy meginduljon, amit már ebből az helyzetből nem tehet meg. Tehát itt most mint látjuk, elég határozottan csökken az ár és mivel semmi konkrétum nincs, ezért csak a 686$-os támasz szint, amiben bízhatunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FN7FiJEn/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, 44$-os támasz felé tartunk ha a háromszöget és az azt megelőző csökkenést mint egy árboc alakzat vesszük figyelembe. 52$-os szintnél láthatunk egy támaszt, ami talán bele kényszeríti a mozgást egy 4$-os sávban történő oldalazásra, amivel mondhatni időt nyerhetünk, amely időhúzás alatt talán abban lehetne reménykedni hogy a Bitcoin valami megoldást talál és felfelé kezd araszolni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/aKSRSRqS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.30!

BTC, tegnap reggel már kilépett az ára az oldalazó sávból, majd utána ha láttunk volna egy konkrétabb vissza tesztet, akkor a délután folyamán már nagyobb eséllyel várhatunk volna azt a visszaesést, ami be is következett és végül 6625$-os szinten zárt egy Elliott impulzust. Ennek a folytatásaként már a megfelelő korrekcióval vissza is jött az ár 7200$ környékére, azonban mivel itt egy ABC hullámra számítunk, ezért egy kisebb visszaesés után még egy emelkedés várható, amit én a csökkenő trendvonal érintéséhez raktam 7500$ környékére, de inkább az valószínű hogy ez a trendvonal nem kerül most érintésre, hanem max az 50-es mozgóátlag érintése után egy csökkenő Elliott hullámmal megindul az ár lefelé a 6180$-os támasz szintre. És ahogy látjuk itt több vonal is találkozni fog a 6180$-os támasz, illetve az emelkedő trendvonal és még a barna, nevezhetjük kisebb csökkenő trendvonalnak és ha úgy folytatódik a csökkenés ahogy rajzoltam, akkor a következő Elliott hullámnak a támasz vonala is lehet.

Napos,  sok magyarázni való nincs, a kép egyértelműen mutatja hogy közel kerültünk az emelkedő trendvonalhoz, aminek az elérése már ma is megtörténhet, viszont ez amilyen rosszul néz  ki, annyira jól is elsülhet a végén ha a napi zárás 6800$ környékén történik és ez holnap megfejelni egy 8000$-os zárás, akkor egy korábban is látható zöld körrel megjelölt gyertyakombinációhoz hasonló alakulhat ki ellenkező irányba, ami megfordíthatja ezt a csökkenő trendet. Idáig nekem nem volt behúzva a 200-as mozgóátlag, de mivel most mindenki azt a bizonyos halálkeresztet várja ezért behúzom, ami ezzel a bizonyos 6180$ környéki megközelítéssel meg is valósulhat.

Coinbase, közelítünk a 6000$-os szintek felé, ami tehát a mai nap is élhető, ahol reméljük valami fordulat történik és megindulunk felfelé és ha úgy ahogy az előzmények is mutatják, akkor egy jelentős emelkedésnek nézhetünk elébe, ami a kép bal oldalán látható nagy hullámot alapul éve akár 3000$ magas is lehet.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MotUyyVk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/pq5PIyxH/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/rjYeJRNs/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/EInZPfyr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a 408$-os támasz szinte húztam tegnap az utolsó E érintési pontot, ahol mint látjuk, elég hosszú órák kellettek ahhoz, hogy eldőljön merre is folytatja tovább, majd végül ez a folytatás lefelé történt meg, amiben ismét elég nagy segítséget nyújtott a Bitcoin 7000$-os szint alá történő visszaesése, ami még most se biztos hogy lezárult. Tehát még szerepet kaphat a 350$-os támasz szint is, ahol már a barna meghosszabbított támasszal is találkozni tud, ami megegyezhet a Bitcoin esetén várható 6180$ környéki trendvonal érintéssel.
Napos idősíkon kicsit durvább a kép, de itt nincs behúzva 350$-os támasz szint csak a 265$-os azonban reméljük ez nem kerül elérésre. A Bitcoin chartján látható a halálkereszthez szükséges két mozgóátlag, még viszonylag távol van egymástól, amelyeknek ebben a tempóban még nagyjából 5 napra lenne szükségük, ahhoz hogy találkozni tudjanak, ehhez viszont nagyon be kellene aludni a mozgásnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4FBjEr89/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/H8g3kmX7/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, nem sok kellett ahhoz hogy megérkezzen az ár a barna támaszra, ami 180$ környéki árat jelentett volna, de végül a 182$-os szint fölött egy kicsivel sikerült zárni, szintén egy Elliott impulzust. Ennek az impulzusnak már zajlik a korrekciója, ami mivel várhatóan egy ABC hullám lesz, ezért a most látható emelkedés valószínű még további két hullámmal kiegészül, majd végül vagy a 200$-os ellenálláson,  vagy a zöld 50-es mozgóátlag érintésével ez a hullám is záródhat. Azonban hogy ennek a folytatása mi lesz azt még nem tudjuk, de valószínű a Bitcoin mozgásából meg fogjuk tudni, ami ha azt  jelenti hogy további csökkenés várható, akkor ez a barna támasz érintését is jelentheti valahol 170$ környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/BKU54MOB/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, az Elliott impulzus zárását követő, apró ABC hullámot nem rajzoltam fel és az utána látható további csökkenésre se rajzoltam fel sz Elliott hullámot. Elég jól látható hogy az utóbbi csökkenés elég határozottan az 50-es mozgóátlag alatt történik és mihelyst érintése kerül, rögtön le is fordul róla az ár. Tehát ha ezt áttudnál lépni az ár, akkor valami apró jelei lennének már a fordulatnak és ez a mozgás, még ha a 200-as mozgóátlagot is áttudnia lépni, akkor már konkrét fordulatról beszélhetnénk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/821PHiK2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, a 106$-os támasz szintet végül nem érte el a csökkenés, hanem előtte 109$-os szinten záródott a csökkenő Elliott impulzus, majd visszatért az utóbbi két impulzust is végigkövető trendvonalra, ahol szintén egy kisebb visszalépés után még egy C hullám kellene, ahhoz hogy zárni tudjuk ezt az ABC korrekciót. Azonban a 106$-os támasz szint elképzelhető hogy érintésre kerülhet ha a Bitcoin chartján várható 6180$-os szintre történő érkezés megtörténik.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/ncGKuOrf/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fj5VWAp3/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, impulzus zárása után, már kialakult egy  kisebb emelkedés, majd ezt követte egy visszalépés, ami akár már azt is jelentheti, hogy itt már a C hullámban emelkedik az ár, viszont ha  ez a visszalépés semmit sem jelent és még csak az A hullámban emelkedik az ár, akkor nemsokára a B hullám megfelelő korrekcióját kellene lássuk, majd azt követheti a C hullám, amivel a csökkenő trendvonal és történet mozgóátlag környékén zárhatnánk a korrekciót.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0J77yog8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a hosszan elnyúló csökkenő a sávunkból, sajnos nem sikerült felfelé kilépni, jól ismert okok miatt, ezért az emelkedő fej-váll illetve a zászló lehetőségtől is elbúcsúzunk. A most látható csökkenést szintén egy Elliott impulzussal elég jól fel lehet rajzolni, amivel egészen a 25$-os szintig esett vissza az ár. Ennek a folytatása szintén egy ABC hullám lehet, ami itt is valahol az 50-es mozgóátlag környékén záródhat, majd hogy lesz e további csökkenés az a Bitcoin mozgásából ki fog derülni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pVBsfvtJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, ahogy a kialakult zászló alakzat is igényeli, elég határozottan történik a csökkenés, ami szintén lezárható egy Elliott impulzussal, majd ha lezárul egy az ezt követően ABC korrekció, szintén valahol az 50-es mozgóátlag környékén, akkor akár még további csökkenés is várható, majd egy kisebb Elliott hullámmal megérkezhetünk a 12-13$ környékén várakozó támasz szintekre, de ez valószínű csak akkor fog megtörténni ha a Bitcoin is további csökkenéssel folytatja.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nLBlqRPL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, tehát ez elég konkrétan megérkezett arra a pontra, ahova vártuk, sőt egy kicsivel még túl is szalad de ez már csak tényleg apróság. Ez azt jelenti hogy a csökkenő sávon belül mozgás végigment az utolsó pontig, tehát jogos elvárás hogy innen felfelé folytassuk és egy elég jelentős emelkedés lássunk. Legalábbis ideális esetben, ennek kellene történnie, viszont hogy a Bitcoin esetén még mindig nem tudjuk hol is van az alja, csak sejtjük. Tehát ha a Bitcoin megindul lefelé 6180$ irányába, akkor az itt látható kitűnő lehetőséget is elfelejthetjük, ezért is feltétlen fontos hogy megvárjuk, átlépi e a lila csökkenő trendvonalat az ár vagy még alatta visszafordul. Az 50-es és 200-as mozgóátlag elég szépen közbe fogja ezt a lila trend vonalat és ha ez a két mozgóátlag pont a trend vonalon tudná keresztezni egymást, az szintén egy elég erős emelkedésre utaló jel lenne.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/bwx6admJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, itt sem lehet panasz a folytatásra, amihez elváltaknak megfelelően csökkent is elég hirtelen tempóban az ár, de végül nem érte el azt a 0.10$ környéki támasz szintet ahova vártuk, ami nagyban köszönhető annak a zöld volume charton látható kiugrásnak, amivel nem tudom kinek milyen szándéka volt de a csökkenés sikerült megfordítani. Csökkenő impulzus zárása után az ABC korrekcióval jó eséllyel eljuthatunk az 50-es mozgóátlag környékére, ahol elképzelhető a korrekciós hullám zárása is, majd a folytatás még rejtély, aminek a részleteit már leírtam az előzőekben.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OvFTyEc4/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, szintén megközelítettük a nyíllal is jelzett zászló alakzat célszintjét és itt is hasonlóan mint az előző charton, előtte visszafordult az ár. A folytatás itt sem rejtély, amelynek egy ABC korrekciónak kell lennie az 50-es mozgóátlag környéki zárással, majd hogy ennek mi lesz a folytatása az ebben az esetben is a Bitcoinra van bízva.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/ZhfIMsTp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, a tegnapi elvárásnak megfelelően, jobb híján a 686$-os támasz szintre bíztuk hogy megfogja az esést, ezt a feladatot egyenlőre elég jól teljesítette ez a támasz. Folytatásban erről a támaszról már vissza is pattant az ár, majd jelenleg ennek a visszapattanásnak is benne vagyunk a korrekciójában, ami ha egy ABC hullám, B hullámát takarja, akkor a C hullámmal itt is az 50-es mozgóátlag illetve az előző csökkenő sáv támasz szintjéig jöhet vissza ez nagyjából 800$ környékét jelenti.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/VkGX1Te6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, valahogy mostanában csökkenő irányba, ahogy a nagykönyvben meg van írva, úgy jönnek be az alakzatok, ez ebben az esetben sem történt másképp és a háromszög alakzatból az előzmények alapján, lefelé lépett ki az ár, amit 44$-os támasz környékére vártam, azonban egyenlőre a 48$-os szinten láthatunk egy fordulatot. A 44$-os támasz még simán összejöhet, ebben segíthet a Bitcoin is, viszont szívesen látnám ha ez az alakzatnak megfelelő célszintet nem érnénk el, hanem a most látható korrekciót követően egy kisebb ABC csökkenő hullám, alapot biztosítana egy emelkedő Elliot hullám számára.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wsb6evuV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Til

Azt tartom logikusnak , hogy ha a BTC ár eléri a 8000-8300 dolláros árszintet, utána beesik 5K körüli szintre. Valahol a valós ár mára ott lehet.
Kb tavaly Augusztus -ban volt 3K, ami akkor egy egészséges emelkedésnek volt mondható.
C:\> del c:\command.com

Dolce

Idézetet írta: Til Dátum március 30, 2018, 02:41:05 DÉLUTÁN
Azt tartom logikusnak , hogy ha a BTC ár eléri a 8000-8300 dolláros árszintet, utána beesik 5K körüli szintre. Valahol a valós ár mára ott lehet.
Kb tavaly Augusztus -ban volt 3K, ami akkor egy egészséges emelkedésnek volt mondható.
ja reméljük lesz egy bulltrap akár 9-10k-ig is, utána 4-5k

Til

Idézetet írta: Dolce Dátum március 30, 2018, 03:08:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum március 30, 2018, 02:41:05 DÉLUTÁN
Azt tartom logikusnak , hogy ha a BTC ár eléri a 8000-8300 dolláros árszintet, utána beesik 5K körüli szintre. Valahol a valós ár mára ott lehet.
Kb tavaly Augusztus -ban volt 3K, ami akkor egy egészséges emelkedésnek volt mondható.
ja reméljük lesz egy bulltrap akár 9-10k-ig is, utána 4-5k
Az ipse 40K BTC-t vett 17K árfolyamon, majd 6K árfolyamon újabb 40K BTC-t. (11.5K középárfolyam)
3Cbq7aT1tY8kMxWLbitaG7yT6bPbKChq64
Ha Ő nem fél, akkor Én sem aggódok. Biztos nagyon buta ember lehet, aki ennyi BTC-t tud venni.
Eshetne felőlem is 5K-ra egy emelkedés után.Legalább kiesik a söpredék.
Mondjuk azt nem értem, ha mindenki ezt a fajta mozgást várja, akkor most már hirtelen mindenki a jövőbe lát?
Mostanra akármilyen elemzéseket látok, mindenki arra apellál ,hogy esni fog. Akkor 8K-n eladok mindent és visszaveszem 5K-n. Ez baromi egyszerű.
Eddig miért nem volt ennyire jós mindenki? Attól tartok valami bűzlik itt, bár én is arra tippelek, hogy visszateszt után bezuhan 4-5K-ra.
C:\> del c:\command.com

Dolce

#2392
Idézetet írta: Til Dátum március 30, 2018, 07:16:10 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Dolce Dátum március 30, 2018, 03:08:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Til Dátum március 30, 2018, 02:41:05 DÉLUTÁN
Azt tartom logikusnak , hogy ha a BTC ár eléri a 8000-8300 dolláros árszintet, utána beesik 5K körüli szintre. Valahol a valós ár mára ott lehet.
Kb tavaly Augusztus -ban volt 3K, ami akkor egy egészséges emelkedésnek volt mondható.
ja reméljük lesz egy bulltrap akár 9-10k-ig is, utána 4-5k
Az ipse 40K BTC-t vett 17K árfolyamon, majd 6K árfolyamon újabb 40K BTC-t. (11.5K középárfolyam)
3Cbq7aT1tY8kMxWLbitaG7yT6bPbKChq64
Ha Ő nem fél, akkor Én sem aggódok. Biztos nagyon buta ember lehet, aki ennyi BTC-t tud venni.
Eshetne felőlem is 5K-ra egy emelkedés után.Legalább kiesik a söpredék.
Mondjuk azt nem értem, ha mindenki ezt a fajta mozgást várja, akkor most már hirtelen mindenki a jövőbe lát?
Mostanra akármilyen elemzéseket látok, mindenki arra apellál ,hogy esni fog. Akkor 8K-n eladok mindent és visszaveszem 5K-n. Ez baromi egyszerű.
Eddig miért nem volt ennyire jós mindenki? Attól tartok valami bűzlik itt, bár én is arra tippelek, hogy visszateszt után bezuhan 4-5K-ra.
itt egy elég kemény összesküvés elmélet
https://medium.com/@super.crypto1/4th-dimension-bitcoin-manipulation-cartel-can-it-be-burnt-no-way-c53de65c166a

szerinte az államok, bankárok, futures szereplői 1k-ig lefogják nyomni az árfolyamot. kiszórnak mindenkit, aztán jön a nagy felrántás, ami évekbe telhet. a kartell a negatív hírek helyett nyomja majd a pozitívakat. a facebook, twitter, google összeállása  alá is támasztja a kartell jelenlétét, ezt már én teszem hozzá. ki tudja ez az ipse nem-e kezd eladni majd egyszer, hogy a futureson többet szakítson, mint amit itt vesztít vagy csak elérje a kartell célját) szerintem amíg egy hónapig nem lesz minimum vízszintes közeli a btc görbe nem tudhatjuk hol az alja és elég sokat kockáztatunk mi nem daytraderek a vásárlással.
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/zFqXqmZp-Bitcoin-WHEN-to-Buy-for-proper-HODLING/

szóval nem feltétlen hülye az se aki most elad ha még haszonban van. persze én se tudom megállni, hogy ne vegyek régen kinézett altokat. sajnálom, hogy nem akar összejönni a flippening. az tenne a legjobbat a piacnak ha lenne már a btcvel egyenértékű marketcappal rendelkező coin.  illetve még abban bízok, hogy a bányászcégek mögött is van erő rendesen és nem engedhetik meg maguknak ezt az óriási, 95%-os esést.

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 03.31!

BTC, tegnapi állás szerint mostanra már a 6180$-os támasz közelében kellene hogy legyünk, azonban mivel napközben látjuk hogy elég sokat elszórakozott a két újabb ABC hullámmal, így most ismét úgy néz ki a helyzet, hogy lefelé vesszük az irányt és két lehetőséget látok, egyik hogy csökkenő ABC hullámmal a piros támasz szinten talán sikerül egy ABC hullámmal zárni, ahol ismét lehetőség lesz felfelé történő elmozdulásra, vagy a kék Elliott hullámnak megfelelően elmegyünk 6180$ környékére. Illetve itt van még egy olyan lehetőség is hogy az utolsó emelkedő ABC hullám, mivel lefelé még nem lépte át a B szintet, ezért még arra is alkalmas lehet, hogy most megindult felfelé és A szintet átlépve kialakít egy újabb csúcsot a csökkenő trendvonal környékén és ez már mint Elliott hullámként kezelendő, ebben az esetben már egy olyan szituációs is előállhat hogy jön egy kisebb korrekció, ami így már a 4. hullám lenne, majd az 5. emelkedő hullámmal a 7770$-os ellenállás környékén zárnánk egy Elliott impulzust. Ezt az utóbbi lehetőséget, napos idősíkon a mai napra várt 8000$ környéke valósulna meg, tehát ezzel kapnánk egy trendfordító gyertyakombinációt napos idősíkon.

Napos, nézzük mi történt itt. Nagyjából az amit vártunk, igaz hogy a tegnapi gyertya kicsit kövérebb lett mind azt megálmodtuk, viszont ha innen vissza tudna erősödni 8000$ környékére, egy darab gyertyával, akkor egy igen erős gyertyakombináció alakulna ki, ami nagyjából hasonló eredménnyel járna mint a zöld bekarikázott esetben látható, ami ezt a mostani csökkenés is eredményezte.
Nézzük meg a mozgó átlagokat is, ahol láthatjuk hogy az a bizonyos halálkereszt már ki is alakult, mivel az 50-es mozgóátlag keresztezte a 200-as mozgóátlagot, tehát ez azt jelzi nekünk hogy a csökkenő trend megfordulni  látszik, ezt megkoronázhatná a gyertyakombináció. Már csak az a kérdés, mikor lesz ennek érdemi hatása a felfelé történő elmozdulásra.

Coinbase, itt ahogy látjuk szépen haladunk lefelé, viszont most már kicsit megtörni látszik a lendület, de még nincsenek konkrét jelek, amik azt mutatnák hogy megállhat ez a csökkenés és esetleg megkezdődhet valami jelentősebb emelkedés is de bízunk a napos zárásban.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AF6PEZl7/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/n1Mb1liW/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/5LlmJU5n/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/71z8zEZk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, a csökkenő háromszögön belüli utolsó érintési ponthoz is eljutottunk, jelek szerint a 364$-os szinten,  majd ezután emelkedésnek indult az ár, amit követett egy viszonylag elég nagy korrekció, majd abból egy újabb emelkedő hullámmal sikerült átlépni az előző csúcsot, ami egyenlőre még nem látszik túl erősnek, mivel már abból is vissza jött egy korrekció, ami reméljük csak azzal a szándékkal hogy vissza teszteljen a háromszög ellenállására, tehát ha most innen azt látjuk hogy átlépi a 419$os szintnél kialakul ellenállást, akkor innen ismét eljuthatunk a következő ellenállásra, ami 454$-os szint környékén várja az árat, ahol nagyjából a 200-as mozgóátlaggal is találkozhat az ár. Tehát itt is egy elég konkrét lehetőség alakult ki emelkedésre, viszont azt ne felejtsük el, ehhez nagy mértékű Bitcoint támogatás is kell.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/gEIpS77Y/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/OaGdsgtN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, ezt csak egy oldalazásnak nevezhetjük, illetve egy enyhén szűkülő háromszögnek talán, ami  nem a legjobb helyen kezd kialakulni. A csökkenő impulzus zárása után, kaptunk egy emelkedő ABC hullámot, majd ezt követte egy csökkenő irányú szintén ABC hullám, amiből a változatosság kedvéért egy felfelé mozgó ABC hullám alakult ki.  Itt tartunk most és szinte ugyanaz a helyzet, mint amit a Bitcoin charton már egyszer leírtam, tehát hogy most még nem biztos ez az ABC hullám, mivel ha a most látható csökkenés még a B színt előtt visszafordul  és átlépi a C szintet, akkor fennáll annak a lehetősége hogy a C hullám elmegy egészen a 205$-os ellenállásig és már nem mint C, hanem egy 3. hullámként tekintünk rá, amit ha követtem a 4. korrekció, akkor jöhet egy 5. impulzust lezáró emelkedő hullám, ami megcélozhatja a barna 200-as mozgóátlag. 

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WA8xsaXH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, ismét berajzoltam egy csökkenő sávot, amelynek a támasz szintjén jó néhányszor átnézett az ár, viszont ennek a sávnak szerintem az ellenállása a lényeges, amit ha áttudna lépni, akkor megfordulhat ez a 24.-e óta tartó kisebb csökkenő trend, ami ahhoz képest hogy 1000$ környékéről indult ez az óriási lefelé tartó vágta, ebben ez a 150$-os visszaesés nem is nevezhető olyan nagynak. Az impulzust követő emelkedésre felhúztam a fibot, amivel kijelöltem az a területet ahonnan ideális lennek egy emelkedés. A 24.-e óta látható csökkenésre is felhúztam a Fibonacci skálát, ami szintén azt mutatja hogy a 200-as mozgóátlaggal pont ideális helyen találkozhatnak az ár, ahonnan egy jótékony korrekció elég jó alapot tudna biztosítani a 3. hullámnak, amivel elég konkrétan visszajöhetnénk akár 500$ környékére is, de a 437$-os ellenállás biztos elérhetővé válna.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ZghKmFUQ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, emelkedő trendben ez a háromszög elég jól lehetőségekkel kecsegtetne, most azonban inkább 60-40 arányban lefelé nagyobb az esély kilépésre. Csökkenő kék impulzus lezárult, aminek már elég konkrét jele volt a 23:00 órakor látható elég nagy volume oszlop és ahogy látjuk később egy kisebb volume jelzés, ami ezt meg is erősített, aminek következtében egy ebben az esetben jelentős 14$-os emelkedő gyertya érintette is az 50-es mozgóátlagot. Azonban az ilyen nagy gyertyáknak az egyik hátulütője hogy nagy eséllyel vissza is korrigál utána az ár, ami látható módon meg is történt. Ez a fel-le mozgás szintén jelenthet két ABC hullámot is, sőt az után látható emelkedés szintén egy ABC hullám, most pedig lefelé tartunk, ami szintén valószínű hogy ABC hullám lesz és ha ez a piros háromszögből nem lép ki, akkor egy apró esélyt nyílik arra hogy mégiscsak felfelé mozdulj el az ár. Ebben az esetben nagyon célt nem tudunk kitűzni,  mivel ezt a háromszöget nem előzte meg emelkedés.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/Fkl0k5Ef/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/RmnDnM8u/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, 3 kék kört látunk vagy így húsvét tájékán tojást, ahogy látjuk ezen körökön belüli mozgás eléggé hasonló és az azt követő folytatás is. Tehát egyenlőre ezekből az egyre kisebb ABC hullámokból kialakult háromszögből, elég nagy esély látszik további csökkenésre, amelynek az alja remélhetőleg a 43$-os szint környékén alakulhat ki, ha feltétlen szükség lesz rá.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N9f0M4Dg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, a mai recept már ismerős, ami ugyanazt a végeredményt hozza itt is, tehát egy impulzus zárást követő, ha nagyon részletezni akarjuk ABC hullámok követik egymást, amelyek szintén igyekeznek az 50-es mozgóátlag alatt maradni, ebben az esetben ennek még az érintése is elmaradt és ha ránézünk a volume oszlopokra, ott sincsenek zöld jelzések, amelyek arra utalnak hogy valami apró esély látszik a felfelé történő elmozdulásra, de talán majd a Bitcoint megoldja ezt a problémát és a semmiből itt is kialakít egy 50-es majd a 200-as mozgóátlag érintést.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/FIReipeh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, zászló alakzat alapján még nem értük el a 13$-os kerek célszintet de már benézett 14$ alá egy leszúrásnak köszönhetően és 13.69$-os szinten konkrétabban is lezárta az Elliott impulzust,  majd ennek jött egy ABC korrekciója, ami elég apróra sikeredett, mivel fennakadt az 50-es mozgóátlagon. Ezt a szituációt most meg kellene fordítani, viszont ez csak egy csökkenő ABC hullám után tehetjük meg, amit egyenlőre nem tudjuk sikerül e összehozni. Tehát ebben az esetben is két lehetőségünk van, lefelé egy ABC hullám zárás után talán kialakulhat egy emelkedésnek az alapja, vagy az emelkedő ABC hullámból, mivel még nem lépte át a mostani csökkenése B szintet, esetleg egy nagyobb 3. hullám még egy emelkedő impulzusra is esélyt adhat, ezzel sikerülhetne a 200-as mozgóátlagot is elcsípni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uH0OR82l/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, barna támaszról elég lendületesen meg is indult az emelkedés, azonban mivel itt is egy darab gyertyával történt ez meg, ennek meg is történt a viszony legnagyobb korrekciója és ez időben is elég sokáig tartott, ezért az azt követő emelkedés is csak az 50-es mozgóátlagig jutott el, tehát nem sikerült a lila csökkenő trendvonal elérése, amit még mindig a két mozgóátlag között majdnem fél úton található, ebből még mindig arra gondolok, hogy a fordulás itt két mozgóátlag és a trendvonal találkozásánál fog eldőlni, tempót tekintve ezt most 180$ környékére tenném. Viszont ha ez elmarad, akkor még továbbra is a 153$-os támaszra tenném ennek a fordulatnak a lehetőségét. Tehát akik azt a taktikát alkalmazzák hogy a tökélyüket 4 részre osztva az első vásárlást 208$-os szinten tették meg, akkor a 2. vásárlással várják meg a 153$-os szintet!

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/vYb29BG5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, itt sem értük még el azt a szintet, amit az előzmények alapján piros nyíllal is jelzek 0.10$  környékén. Impulzus követően itt is láthatunk le-fel mozgásokat. amelyeket nagyon részletezve ABC hullámokra is bonthatnánk, itt azonban inkább egy sávot rajzolok be, amelyből lefelé kilépés esetén elég érdekes szituáció alakulhat ki, mivel a kilépést követő vissza teszt a 0.10$-os támaszról kezdődhet meg.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/OyBrSSYD/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, végre itt már láthatunk egy olyan nagyobb emelkedő ABC hullámot az impulzus folytatásaként, ami elég meggyőző és határozott szándékot mutat arra hogy akár még a 200-as mozgóátlagon is átlépjen. Ebből az ABC hullám lehetőségből még az ezt megelőző impulzusnál is nagyobb mértékű emelkedéssel záródhatna is ez a fajta megindulás. ami a többi charton is a fordulat jeleit mutatná.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/Ct1WTBqV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, tegnap este a 686$-os támasz szint ahogy látjuk még egyszer tesztelésre került és kicsit ismét átszalad rajta az ár, de azért nagyjából sikerült megfogni azt a visszaesést is, majd onnan egy emelkedéssel az 50-es mozgóátlag is érintésre került, viszont nem meglepő módon csökkenő irányba indult meg az ár, majd ismét a támasznak kellene ezt megfogni, ami nem lesz egyszerű feladat.  548$-os szinten található a következő támasz, amit egy olyan esetben el is érhetünk ha most kialakul egy apró árboc alakzat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/s6FCNZKR/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, impulzus utáni kalamajka, ami szórakoztat ezen a charton is minket, de a mozgást tekintve még mindig inkább csökkenő irányba mutat nagyobb esélyt az elmozdulásra, aminek az alját a 44$-os támaszra teszem jelenleg. Viszont ahogy tudjuk ez nem csak az itteni jeleken múlik, hanem azon hogy a Bitcoin a jelenleg kialakult helyzetet hogy is oldja meg, sikerült e visszakapaszkodni 8000$ környékére vagy még befejezi azt a félbemaradt 6180$-os szint relé tartó a mozgást.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/icptUSIH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Morci85

Sziasztok!
Melyik az az oldal, amelyikről bármilyen fajta coinnal tudok kereskedni??


Dolce

Idézetet írta: Morci85 Dátum március 31, 2018, 11:14:41 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Melyik az az oldal, amelyikről bármilyen fajta coinnal tudok kereskedni??
binance.com
kucoin.com
például

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 04.01!

BTC, egyenlőre még azt látjuk hogy nem látunk semmit, ugyanis az a fajta pozitív hangulat, ami tegnap 7000$ felett uralkodott, később elvesztette az erejét, majd a délután folyamán már lassan csorogni kezdett visszafelé az ár, amit most be is rajzol egy csökkenő sávval. Ezen a sávon belül elég jól kivehetők az érintések ez most azt jelenti hogy az E érintés után a kialakult zászló alakzatnak megfelelően, felfele kellene ebből a sávból kilépni. Zászló alakzat, tehát így van lehetőség várható célszintet is kijelölni ezt mutatja a piros nyíl, ami ha nagyon sokáig oldalazik E érintés után, akkor a sáv tetejénél érheti el a célját, viszont az E érintés után hirtelen megindul felfelé, akkor ebből a sárból ki is léphet, ami a lehető legjobb végkifejlet lenne, főleg ha még ehhez társul majd egy jó vissza teszt is.

Napos, itt a legfontosabb infó, hogy a két mozgóátlag most már elég határozottan keresztezte egymást. Viszont a tegnapi gyertya, amit legalább a 7770$-os ellenállásra vártunk ezt egyáltalán nem közelítette meg, sőt szinte egy lépést sem tett irányába, azonban amilyen gyertyával zártuk a napot az se rossz. RSI is elég jó helyen kezd fordulni, tehát most már gyülekeznek a felfelé mutató jelek, csak nekem az emelkedő trendvonal érintésnek elmaradása, ami még mindig nyugalomra int. Tehát még nagyon nem kell elsietni a vásárlást, igaz az se lenne jó ha ennek az okán maradnánk ki az esetleges jóból, viszont aki a stratégiát követi annak van egy nyitott pozíció már 7770$-os szintnél, amit 9069$-os színnél biztonságban is helyezhet, de nem feltétlenül szükséges, mivel  a további emelkedésre is szerintem nyílik majd lehetőség, viszont ha valami okán újra csökkenésnek indulna az ár, akkor pedig újra lehetne ezeket a szinteket alkalmazva vásárolni, tehát ezzel a liftezős le-fel mozgással is lehet nyereséget összehozni!

Coinbase, apró jelek mutatkoznak ismét a kék vonal és a piros körrel jelzett 6000$ környéki szint elérésre kerüljön, ehhez most egy apró feladatban kell átlépni a 6600$-os szintet és egy utolsó lendülettel megérkezni remélhetőleg a cél közelében.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RA7hWRYS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/9uX9NE5q/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/Fowvo9hD/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/WM5VVrZo/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, ahogy látjuk kialakult egy apró emelkedő trend, viszont ez a trend elég szépen meg is tölt és egy határozott csökkenéssel meg is indult lefelé, amit egyenlőre még nem tudjuk hova tart de ha így megindult, akkor várjuk a 350$-os támasz színtere vagy ha erre nem lesz szükség, akkor az előző csúcs magasságába 364$-ra, ahol kialakulhat egy oldalazás, amiből igaz hogy kis eséllyel de felfelé és kiléphet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Fg6kEaDd/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/D9rRauMr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, az oldalazó sáv aljánál láthatunk egy hosszú leszúrást, ami ha ebben a formában tudná zárni a gyertyát az még akár meg is fordíthatná ezt a csökkenést és újra a sáv teteje felé indulhatna meg az ár, reméljük sikerül, mert ezt az oldalazást megelőző csökkenés nem a legjobb folytatással kecsegtet ha így marad a helyzet.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/oIFoZzC6/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, a piros nyílnak megfelelően a kezdeti lépéseket megtette az ár az emelkedésre, viszont annál a pontnál, ahol a Bitcoin is csökkenésnek indult ez vissza is fordította az itteni árat is, ami mostanra már közelít ismét a csökkenő sáv támaszához.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/hSMZm8cA/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, ahogy kell ki is léptünk ebből a piros háromszögből, ami az előzménysekkel együtt egy csökkenő árboc alakzat, viszont azt hogy mekkora csökkenéssel fog ez járni azt csak sejtjük de talán a 106$-os támasz ez a csökkenést megfogja és a 80$-os lehetőség fel sem merül.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/R3YMkJeL/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/4OfyBmo5/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, tehát ahogy látjuk a háromszögből ismét sikerült lefelé kilépni, ami egyenlőre azt mutatja hogy a 0.43$-os szint felé megindult az ár, amit egy piros volume oszlop elég szépen meg is erősít, amihez remélhetőleg nem csatlakozik egy újabb hasonló méretű, esetleges egy zöld, ami visszaverheti ezt a támadást. Azonban gondolom nem meglepetés, hogy itt is a Bitcoin mozgása fog  meghatározni mindent.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/sV1D44uH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, tegnap a Bitcointól vártuk hogy megoldja ezt a helyzetet, azonban mivel ez nem történt meg, így az ár itt is inkább csak a berajzolt háromszögön belül keresgélte az irányt, majd végül lefelé kilépett. Ezzel ki is alakult egy kisebb rossz és egy nagyon rossz szituáció, ami a piros háromszögeknek köszönhető, amelyek egyben két külön árboc alakzatot is kirajzolnak. Kisebbik árboc alapján a 22$-os támaszra várhatjuk az árat, viszont ha a nagyobbik árbocra is szükség van, akkor még a 16$-os szintre is visszaeshet, ahol reméljük nem lesz szükség hasonló értékű Bitcoin támogatásra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/6Eio1RkX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, elég sokáig harcolt az 50-es mozgóátlaggal az ár, aminek következtében majdnem egy napos oldalazás alakult ki, de végül nem sikerült ezt a mozgó átlagok átlépni és ahogy már sejtettük hasonló mozgás esetén tovább folytatjuk lefelé és megérkezhetünk a 13$-os szinthez, ahová már pár nappal ezelőtt is vártuk az árat. Viszont azt még nem tudjuk ennek a csökkenésnek hol van a konkrét alja, tehát elképzelhető hogy még szüksége lesz a 12$-os támaszra is egy leszúrás erejéig.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TU23dl9k/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, a most berajzolt emelkedő ék alakzat, elég egyértelmű, főleg mivel már ki is lépek belőle lefelé az ár, azonban az ezt megelőző csökkenő hullám, azt feltételezi hogy konkrétan megérkezhetünk a 153$-os támaszt szintre, ahol elhelyezhetünk egy újabb vételi pozíciót. Azonban mivel ez egy ék alakzat, ezért nem számítok nagyobb visszaesésre, max 164$-os szint közelében lehet a mostani csökkenésnek az alja, de ezt a helyzetet is a Bitcoin nagyon könnyen el fogja dönteni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TfqkpOW0/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, megérkezett az ár ismét a sáv aljához, ahol ugyebár azt várjuk hogy itt kilép az ár, majd 0.1025$-os szintről megkezdődik a vissza teszt, ami elég sok mindent el fog dönteni, például a szükség van e további alsó szintet keresgélésére, amik mint látjuk vannak de szívesen kihagynánk őket a játékból.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/8e08pi9v/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, volt itt egy kisebb fej-váll alakzat, amit nagyon nem vettem figyelembe de így utólag megnézve, elég szépen hozta amit kellett, amivel sikerült is a 200-as mozgóátlagot elcsípni. Ezt követte egy újbóli próbálkozással, azonban ez nem sikerült és már vissza is esett az ár az 50-es mozgóátlagra, ahol így már egy csökkenő Elliott hullám is kialakulhat, amivel jobb esetben az előző impulzus zárási szintjére 0.173$-ra esik vissza az ár, de még az sem kizárt hogy a 0.158$-os támasz szint lesz ennek a csökkenésnek az alja,  kivéve ha Bitcoin megajándékoz minket egy felfelé mozgással.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/UMtmRPAh/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, az 50-es mozgóátlag itt is elég szépen irányítja a mozgást, ami még a háromszögön belül is a legideálisabb ponton fogta vissza az emelkedést és ki is terelte a gyertyákat lefelé a háromszögből. Ennek következtében elég konkrétan megindultunk a következő támasz szint irányába, tehát sürgősen szükség volna egy mentőre, ami itt visszarántaná az árat a 680$-os ellenállás fölé.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1JzrDlcp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, tegnap reggel már elég konkrétan kialakult egy lefelé mutató háromszög, illetve ezáltal egy árboc alakzat.  Viszont ezután még nem lépett ki lefelé, hanem egész nap próbálkozott ebből a háromszögből mégiscsak ellentétesen felfelé kilépni az ár, ami nem sikerült és itt valószínű egy kisebb lökést a Bitcoinnál történt kisebb visszalépése is adott. Tehát ebből a helyzetből eléggé elképzelhető hogy a 44$-os támaszra mindenképp megérkezik az ár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ROLsMsfl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 04.02!

BTC, elég veszélyes szituáció alakul ki tegnap délután folyamán, amikor nem várt módon de kilépett lefelé az oldalazó sávból. Viszont szerencsére utána jött egy elég kövér bika gyertya, ami gyorsan vissza is rántotta az árat a sávon belülre, egészen az 50-es mozgóátlagra.  És ez a gyertya ennél jobbkor nem is jöhetett volna, mivel ha csak a sáv aljáig tudott volna ezzel a bika gyertyával visszaerősödni az ár, akkor az egy vissza teszt lett volna és elkerülhetetlen a trendvonalra érkezés.  Bika gyertya után ismét szerencsés módon kialakult egy oldalazásszerű mozgás ez is a legjobb helyen történt, mivel ez további emelkedésre ad lehetőséget, amit egy kisebbik bika gyertya hozott is. Jelenleg is valami hasonlóra lenne szükség, 2-300$ magas bika gyertyára, ami átviszi az árat a csökkenő trendvonalon, majd miután ez a gyertya is eléri a csúcsát, akkor itt is szükségünk lesz hogy vissza tesztre a trend vonalra, amivel konkrétan ki is léphetünk felfelé az oldalazó sávból,  ahol szintén valószínű jönni fog egy vissza teszt, ami jelezni fogja nekünk várható e további emelkedés. A vissza tesztet itt most nem rajzoltam be, mivel a piros nyílnál nem az oldalazó sávot, hanem az enyhén emelkedő barna sávot vettem figyelembe, illetve ebbe a sávba való érkezést megelőző emelkedő hullám magasságát, ami ilyen alakzatok esetén elég jó segítség a célszint meghatározásában.

Napos, azokra a kisebb gyártják, amelyek biztosítanák ennek a trendnek a megfordulását nem panaszkodhatunk,  azonban ezeket követni kellene egy nagyobb legalább akkora gyertyának, amivel a 7770$-os ellenállást egy nap alatt elérnénk. Órás idősíkon ennek a menetrendjét felvázoltam, már csak a megvalósulás hiányzik, reméljük nem tévedtünk.

Coinbase, szerintem ha most sikerülne átlépni az 50-es mozgóátlagot esetleg a 200-asat is, akkor az elért 6450$-os szinttel talán le is zárhatjuk ezt a csökkenést.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4sY9OAeB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cGeY2y9J/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/u1iFg156/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/WNnpxIIV/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, kialakult egy kisebb fej-váll alakzat, ami még csak lehetőség, mivel a váll vonalat még nem lépte át az ár, ezt valahol 393$ környékén tehetné meg a jelenlegi állás szerint, majd ennél a kilépési pontnál lehet meghatározni azt a célszintet, amit előreláthatóan a barna 200-as mozgóátlag érintése jelentené 430$-os szint környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/noZvThS1/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/cUGoqhSM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, sávból kilépés után a 173$-os szinten sikerült elérni egy jelentős fordulatot, azóta pedig viszonylag lendületesen történik az emelkedés. Az emelkedés már az 50-es mozgóátlagon is mint kés a vajon átlépett, amiből lehet arra gondolni hogy valami komolyabb szándék van az emelkedésre, viszont a 200-as mozgóátlag, amit 205$-os ellenálláson érhet el az ár, valószínű kisebb megtorpanást fog okozni. Ez lehet egy oldalazás, esetleg egy háromszög,  ami a most látható emelkedéssel együtt árboc alakzat vagy egy csökkenő sávban való mozgás, ami pedig egy zászló alakzatot eredményezne. Tehát ezek a lehetőségek jelentenének további emelkedést, amivel a 226$-os ellenállás biztosan a 250$-os ellenállás talán elérhetővé válhat.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/n6EaYJYr/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, amint látjuk a főszerepben itt is az 50-es mozgóátlag van, amiről egy elég határozott visszapattanás láthattunk a 283$-os szintre. Majd jelenleg nagyon apró gyertyából álló, szinte nem is nevezhető emelkedésnek szerű mozgás zajlik. Egyenlőre azt lehet mondani itt is ennek a 24.-e óta tartó csökkenésnek mintha valami alját találta volna meg az ár, azonban ennél több konkrétum kellene, például egy hasonló megindulás mint amit a ZEC charton is láthatunk. Tehát a 350$-os, 200-as mozgóátlag környéke lehet ez a szint, ahol valami konkrét további szándék kialakulhat, megfelelő Bitcoin háttér támogatással.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/cXsnPwhX/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, szerencsére a kisebbik rossz megoldás látszik egyenlőre, ami a háromszögből kilépés utáni csökkenést illeti. Ezt a csökkenő hullámot én a 106$-os szintre vártam, ahol egy újabb vásárlási pozíció lehetett volna elhelyezni, amit természetesen most is megtehetnénk, viszont én szeretek ragaszkodni eredeti elképzeléshez, illetve még azt sem zárhatjuk konkrétan ki hogy az a 106$-os szint nem kerül elérésre ezt napos kép alapján is mondom, ezért is vagyok óvatos. A jelenlegi mozgást megnézve itt is az 50-es mozgóátlagot veszem alapul. Látunk egy nagyobb bika gyertyát, ami fennakadt a mozgóátlagon, majd hosszú órákig oldalazás zajlott, majd 4 óra környékén átlépte ezt a mozgóátlagot és kialakult egy kisebb fordulatjelző gyertyakombináció, de ez el is vesztette a jelentőségét, mivel a jelenlegi mozgás, már nem arra utal hogy vissza esik az ár. Tehát ezt a mozgóátlag átlépés utáni piros gyertyát én vissza tesztnek nevezném, mivel megindultunk újra felfelé és már át is léptük a kialakult ellenállást, ezzel mondhatni egyenes út vezet a 200-as mozgóátlag irányába.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/qV8KkePt/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/HiYjarWL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, nincs azzal baj hogy a háromszög utáni határozott csökkenés nem ért el a 0.43$-os a szintig, amit tegnap is jeleztem, sőt ezektől a csökkenő alakzatoktól várjuk is hogy ne hozzák amit jeleznek. A 0.46$-os szinten itt is történt egy fordulat, nagyobb bika gyertyának köszönhetően,  ami ebben az esetben is az 50-es mozgóátlag környékén megtorpant és ezt még jelenleg sem tudta átlépni az ár, viszont ha folytatódik ez a mindenhol látható pozitív hangulat, akkor ez hamarosan meg fog történni. Ebben az esetben is valahol a 200-as mozgóátlag környékére tippelném a megérkezést, majd reméljük ott kapunk további emelkedésre utaló jeleket.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/RixoXuQH/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ezen a charton is szerencsénk van, ugyanis a kisebbik árboc alakzatnak megfelelő szintet sikerült csak megközelíteni, ahol a ma már több helyen is látható a bika gyertya oldotta meg a helyzetet, ebből vissza is erősödött az ár a 25$-os szintre. Itt kialakított egy kisebb ellenállást, amit pár órával ezelőtt már sikerült átlépni, tehát most emelkedik az ár, ami a 26.4$-os ellenállást biztosan elfogja érni és ez ha kitartana 28.5$-os ellenállásig, majd ott egy kisebb korrekció következne, akkor egy 5. hullámmal a 200-as mozgóátlag környékén, valahol 30$-os szinten zárhatna egy elég szép Elliott impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/P38K7YDp/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a kék emelkedő ABC hullám után kialakult kisebb oldalazásnál bíztam abban hogy sikerül átlépni a mozgóátlagon, de mivel ez elég sokáig elhúzódott és a Bitcoin is inkább visszafelé mozgott, bele kellett nyugodni itt inkább lefelé fogunk tovább haladni. A 13$-os szintnél látható támasz szinteket gondoltam elég erősnek, ahhoz hogy egy fordulat tudjon kialakítani és ahogy látjuk ez elég konkrétan meg is történt a mindenhol látható nagyobb bika gyertyának köszönhetően. Itt egy apró fej-váll alakzat szerűség is kialakult, amiből berajzolás nélkül is egy 14.50-15$ környékéig tartó biztos emelkedést várnék,  amivel már az 50-es mozgóátlag fölött lennénk és elég közel a 200-as mozgóátlaghoz, tehát a 13$-os szint és a 200-as mozgóátlag érintésig tartó emelkedésre itt is egy Elliott hullám mozgást tartok a legvalószínűbbnek.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/9O1yUDjb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, emelkedő ék alakzatból kilépés után kialakult egy vissza teszt, majd abból egy további csökkenés. 164$-os szint környékére tippeltem az alakzatból kilépés utáni legmélyebb szintet, ez végül 162$ lett, tehát nagyjából jó volt a tipp. Itt is megérkezett szerencsésen a bika gyertya, ami rögtön 10$ emelkedést jelentett és jelenleg egy hosszú órák óta tartó gondolkodási folyamata zajlik, de az előzményeket is figyelembe vesszük, akkor itt jó eséllyel számíthatunk további emelkedésre, ami már a 200-as mozgóátlagon is átviheti az árat 190-195$ környéki célszinttel. Tehát ha itt szintén Elliott hullámot keresnénk, akkor annak a célját még a 208$-os ellenállásra is tehetjük. amivel itt elég jó eredménnyel zárhatnak

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/ldTEm9jb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, szuper, minden elképzelésünk így jöjjön be,  és amennyire ez a szituáció tegnap egyértelmű lefelé mutatott, most ugyanolyan egyértelműen felfelé várhatjuk a folytatást. Ezzel itt most még egy kisebb fej-váll alakzat is kialakult, amit én most nagy örömmel be is rajzolok. Ez ha eljut a céljához, tehát a 200-as mozgóátlag környékére, akkor meg is fordíthatja a szituációt, ugyanis a sáv fölött várunk egy ugyanolyan kilépésre mint amivel a 0.10$-os szintet elértük, majd a mozgóátlagról vissza teszt a sáv tetejére, amivel elég jó lehetőség nyílik arra hogy további emelkedést láthassunk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/JctLcGrM/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, rajzoltam egy piros talán felfelé mutató háromszöget, ahol a talál jelzőt azért emelném ki mivel ezt nem előzte meg jelentős emelkedés csak egy támaszra történő újabb megérkezés elmaradása, tehát ezzel mondhatjuk alulról érkeztünk a háromszögbe. Tehát eltekintünk az előzményekről és csak a háromszögön belüli mozgásra koncentrálunk, akkor lehetőség van most kilépni a D pontnál vagy majd az E érintési pont után, amire jelenleg elég kis esélyt látok, legalábbis ha a mindenhol látható emelkedési lehetőségeket veszem figyelembe.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/PwAoPiOZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, itt sem bánhatjuk hogy nem értük el az 548$-os szintet és sikerült visszafordulni a 625$-os szintről, habár egy elég jó lehetőség lett volna a vásárlásra, viszont így sem vesztünk semmit ha ezt már az 686$-os szerintem megtettük. Berajzoltam még egy nem teljesen szabályos csökkenő ék alakzatot, ami legalább arra jó hogy kiderítsük nagyjából hova várhatjuk a jelenleg emelkedést követően az árat, ezt nagyjából jelenleg 750$ környékére tenném, ami még a 200-as mozgóátlagnak is megfelel ha nem jön közbe semmi váratlan esemény.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/2sD29H4G/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, a 44$-os támasz szintet elég jól megközelítettük, ahogy ezt a csökkenő árboc alapján várható volt de a nagyobb bika gyertyának köszönhetően. Itt is visszafordult az ár, ami egy kisebb oldalazással folytatja jelenleg, amiből szintén lehet arra gondolni hogy további emelkedés várható, legalább az 52$-os ellenállásra, illetve egy kis ráadással még a 200-as mozgóátlagot is bevehetjük a játékba, amivel 54-56$-os szint környékén zárhatnak egy kisebb impulzust.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SlxIzmoT/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 04.03!

BTC, tegnap dél környékén 4 gyertya is követte egymást, amelyek igazán nem tudták eldönteni mit is akarnak. Viszont itt volt az a pont, ahol a rajznak megfelelő emelkedő mozgást kellett volna lássunk, azonban ez nem egészen így sikerült inkább 200$-t visszaestünk, ami már a behúzott alakzatot is módosításra szorította,. Ennek az okán is most már egy egészen más rajz van, ami sokat nem változtat, mivel így is felfelé mulató sávban mozgást jelez, viszont a célszintben ez sem különbözik az előzőtől, tehát továbbra is a 7770$-os ellenállásra várnám az árat. Jelenleg kiléptünk a sávból egy határozott gyertyával, amely épphogy nem érintette a 200-as mozgóátlagot, ebből valószínűsíthető hogy most egy vissza teszt következik, viszont mivel itt van egy barna csökkenő ellenállás is, amely egy elég nagy csökkenő ék alakzat ellenállása, tehát még az is elképzelhető hogy nem a mozgóátlagról, hanem majd csak erről az ellenállásról tesztel vissza a sáv tetejére, majd utána egy következő lendülettel megérkezünk 7770$-os ellenállásra. És mivel kilépünk ebből a nagyobbik alakzatból ez még további lehetőségeket is felvillanthat, ami egészen szép magasságban hozhatná vissza az árat, de ezen még ráérünk szerintem holnap is gondolkodni.

Napos, nem volt sok izgalom a tegnapi nap folyamán sem, ennek következtében az a gyertya sem érkezett meg, ami elég jó hatással lett volna az ára, amivel legalább a 7770$-os ellenállást el lehetett volna érni. RSI-t megnézve elég szép emelkedést is várhatnánk, aminek elképzelhető hogy most csak az ellenállása állja az útját és ha ezt sikerült átlépni, akkor talán még a 2 mozgóátlag környékére és megérkezhet az ár, ami nagyjából 9300$ környékét jelentheti.

Coinbase, továbbra is lendületesen emelkedik az ár, mivel visszafordult 6450$-os szintről és ebben a pillanatban érkezett meg az 50-es mozgóátlaghoz, tehát  kíváncsian várjuk ezúttal át tud e lépni rajta vagy ismét néhány órára visszafogja ezt a lendületet. Mindenesetre ha ez a lendületes emelkedés, ugyanazt jelenti mint amit a kép bal oldalán láthattunk az E hullámban,akkor elég határozottan megérkezhetünk arra 9300$-os szintre. amit már poloniex napos charton is említettem.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uhmkpzsr/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/fVKJqO4Y/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/uvhlxcgv/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/7ZxMx3lZ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, fej-váll alakzat alapján vártam az árat 408$-os ellenállásra, már a tegnapi nap folyamán, azonban mivel inkább csökkenő irányba mozgott az ár ez elmaradt, amit most próbál pótolni ezáltal már elég közel vagyunk ehhez az ellenálláshoz, amit a jelenlegi tempóban egy-két órán belül el is érhet. Lila ellenállás napos idősíkon érdekes, ahol az emelkedő trendvonalat jelenti, ami fölé igyekszik visszakerülni most az ár, majd ha ez sikerül és még tovább is emelkedik, akkor a csökkenő trendvonalat 570$-os szint környékén érheti el, ahol ki is léphet egy háromszög alakzatból.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/XxPKLjR2/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/coJinIz2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, amit látunk az egy árboc alakzat piros színnel, és ha ennek alapján folytatódik az emelkedés, akkor a célszintet 220-226$-os szintek környékére várhatjuk. Ez a lendületes emelkedés arra is jó hogy a kedvencemet, tehát Elliott hullámot is próbálja berajzolni, amit meg is tettem ez alapján láthatjuk hogy a 3. hullám zárhatna a 220$-os szintek környékén, majd egy korrekció után 5. lezáró hullámmal 235-240$ környékén elég szép 60$-os impulzust zárást láthatnánk.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AztnbBfq/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, az 50-es mozgóátlagon elég sokáig elidőzött az ár, ennek következtében a mostani emelkedéssel a 200-as mozgóátlagot, 15$-ral lejjebb a 335$-os szinten sikerült elérni. Azt hogy ennél a mozgóátlagnál miként viselkedik az ár nem tudjuk, viszont mivel 319$-nál átlépett egy ellenállást az is elképzelhető hogy erről a mozgóátlagról vissza tesztel, erre a 319$-os immár támaszra, majd utána folytatja tovább az emelkedést. Tehát azt hogy hova tart jelenleg az ár, még nem tudjuk esetleg a 24.-e óta tartó csökkenésre felhúzott Fibonacci szintek alapján várhatjuk minimum 350$-os szintre, esetleg még feljebb 395$-ra, ahol a 0.61 fibo szintet érhetné el az ár, ennél a szintnél biztos megtorpanás látunk, ami ha a 373$-os 0.5 fibo szintről ismét emelkedésnek indul és átlépi ezt a 395$-os ellenállást, akkor még várhatunk emelkedést, de ettől még messze vagyunk, egyelőre maradjunk ennél 200-as mozgóátlagnál és hogy sikerül e az elképzelésünk szerint folytatni.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uYW8GHwL/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnapi délutáni tétovázásnak köszönhetően kicsit változnak a dolgok, ami annyit jelent hogy mivel még mindig a 3. hullámban vagyunk, ezért az Elliott hullámunk célszintje nagyban változhat kétféle módon is. Az első lehetőséggel maradjunk továbbra is a kék hullámnál, ami a 3. szintet a 200-as mozgóátlag érintésénél zárhatja, majd nagyjából egy 6-7$-os korrekció után, tovább emelkedhet és a 133$-os szint környékén zárhatna egy impulzust. Második lehetőség pedig egy alternatív piros Elliott hullám, amivel a barna csökkenő ellenállás lehetne elérni, ami egy csökkenő ék alakzat ellenállása, ehhez mint látjuk az 1. és 2. hullámok is egészen máshol vannak, majd ebben az esetben a 3. hullámmal már át is léphetnénk a 200-as mozgóátlagot, majd erre vissza korrigálni a 4. hullám és 5. záró hullámmal, tempós haladással akár még 140$-os szint környékén is elérhető az ellenállás.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/N3gVKSvY/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/iL6jTftb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, a jelenlegi mozgás ahogy látjuk már eltér attól a 3 bekarikázott mozgást követő folytatástól, ami azért jó mivel a csökkenést nem egy oldalazás követi, hanem jelen esetben egy emelkedő ék alakzat, amiből ha lefelé ki is lép az ár, akkor max 0.47-0.48$-os szintekig eshet belőle vissza, majd onnan remélhetőleg további emelkedés következik. Ebből az ék alakzatból kilépés utána az árral már nagyjából a két mozgóátlag is találkozhat, ami talán ennek a pár hetes csökkenő trendnek a végére is pontot rak és újra legalább vissza erősödik az ár 0.60-0.70$-os szint környékére, ahol már újra abban reménykedhetünk, hogy hamarosan sikerült vissza kapaszkodni $-os szintek környékére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1Jhd5bZf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, szerencsére a lefelé mutató nyilak közül csak a kisebbikre van szükség, mivel a 23$-os szintről elég határozottan irányt váltottunk. A 26.4$-os ellenállást tegnap már sikerült elérni, azonban ez az ellenállás nem adta magát könnyen és 2$-os csökkenésre kényszerítette az árat, aminek sikerült az 50-es mozgóátlag környékén megkapaszkodni, majd egy emelkedés kezdődött, amivel már határozottan sikerült átlépni ezt a 26.4$-os ellenállást. Tegnapi tervek között még az is szerepelt, hogy ha sikerülne elérni a 28.5$-os ellenállást, akkor egy kisebb korrekció után és újabb emelkedés esetén 30$ környékén még a 200-as mozgóátlag is elérhető, de mivel jött az a ellenállásról történő visszalépés ez lelassította a gyertyák mozgását, de közben a mozgóátlag pedig csökkent, amit a jelek szerint a 28.5$-os ellenállás környékén el is érhetünk. Tehát ebben a helyzetben még az is valószínű hogy 28.5$-os ellenállás ismét visszalökheti az árat, talán még a 26.4$-os támaszra is, majd utána kezdődhet meg a 200-as mozgóátlagon történő átlépés, ami után következő kitűzött cél a piros csökkenő trendvonal 34$-os szint környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/4bIKyEgg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, szintén egy olyan helyzet alakult ki, ami a képen látható kék emelkedő Elliott hullám módosítását igényli, ami ebben az esetben is azért kell, mivel tegnap délután folyamán inkább egy oldalazó enyhe visszaesés láthattunk. Tehát a 200-as mozgóátlag érintéséhez terveztük a kék impulzus zárását, ehelyett azonban csak a 3. hullám, ami záródhat ezen a mozgóátlagon ha innen megkezdődik a korrekció és majd csak a 200-as mozgóátlagon történő átlépés után valahova 16$-os szint környékére tippelnék az impulzus zárást. Viszont ezt a mozgóátlagon átlépést meg ne siessünk el, mivel az 50-es mozgóátlag kicsit le van maradva, tehát ha itt valami jelentősebb fordulat következne be, akkor a két mozgóátlagnak sokkal közelebb kell kerülni egymáshoz, majd keresztezni egymást és ezután már nagyobb bizalommal várhatnánk valami jelentősebb emelkedést is.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WSdx0yT2/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, ahogy látjuk ez a lendületes emelkedés elég jó lehetőséget ad egy Elliott hullám 208$-os szinten történő zárására. Azonban egyenlőre még csak a 3. hullámban haladunk felfelé és itt már sikerült átlépjük a 200-as mozgóátlagot is, majd ezt a 3. hullámot reményeink szerint 200$-os szinten zárni is tudjuk. Rajzoltam itt még egy fej-váll alakzat lehetőséget is, amelynek a váll vonala ha vízszintesen alakul ki akkor ez is 200$-os szinten történhet meg, majd innen kezdődhetne a jobb oldali váll résznek megfelelő csökkenés. Viszont ez a két alakzat így nem illik egymáshoz, tehát vagy az lesz a megoldás hogy az Elliott hullám ezen a 200$-os szinten zárja az impulzust és így az ABC korrekció már elég konkrétan lehetne a jobb oldali váll rész,  vagy az Elliott hullám marad a helyén és a fej-váll alakzatunk kicsit megdöntve a 208$-os szintről kezdi meg a jobb oldali váll résznek megfelelő csökkenést, ahol ebben az esetben is az impulzust követően ABC korrekció segíthetne ebben,  majd kezdődhetne meg az emelkedés, ami így már nem a 235$-os szintre jelezné ennek a fej-váll alakzatnak a célszintjét hanem ennél magasabbra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Za73Zl78/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, elég szépen belelendült az itteni mozgás, amióta az a világoskékkel berajzolt emelkedő fáj-váll lehetőség kialakult. Ennek a fej-váll alakzatnak a célszintjét a 200-as mozgóátlag eléréséhez terveztük, Ezt mint látjuk sikerült is elérni, sőt ezt a mozgóátlagot simán át is lépte az ár, ami most már elég közel került egy csökkenő trendvonalhoz. Ebben a szituációban is keresnék Elliott hullám lehetőséget, aminek a 3. hullámában tartunk jelenleg. Ezt a 3. hullámot már az oldalazó sáv tetejénél le is kellett volna zárjuk, majd az impulzust is a 200-as mozgóátlagon. Azonban a 3. hullám lezárása még mindig nem történt meg, tehát ez elképzelhető hogy a csökkenő trendvonalon fog megtörténni, viszont ekkora mértékű hullámnál már nagyon nem lehet kiszámítani hova érkezik meg az ezt követő korrekció, illetve abból milyen eséllyel tudna egy 5. hullám is kialakulni, de bízunk valami nagy szerencsében és abban hogy az 5. hullám is a 3.-hoz hasonló méretű lesz, amivel még a 0.15$-os ellenállás is elérhető, de ez már egy elég extrém szituáció.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/wIK0pDSe/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, tehát ahogy látjuk az E érintésre már nem volt szükség a háromszögön belül,  mivel a D pontnál  látható kisebb korrekció után, sikerült tovább emelkedni elég határozottan. Mivel ezt a háromszög alakzatot nem előzte meg egy jelentős emelkedés, ezért nem tekinthetünk rá mint árboc alakzat, tehát ennek alapján célszintet sem tudunk kijelölni. Azonban hogy ne maradjon kitűzött cél nélkül, így a háromszögön belül látható utolsó, úgymond korrekciót, mint 2. Elliott hullám veszem figyelembe, ennek alapján a 3. hullám zárását 0.27$ környékére teszem, illetve alternatív megoldásként a 0.299$-os ellenállásra, tehát e szintek környékére kell hogy várjuk a 3. hullám zárását, majd ettől függően jöhet a korrekció és az ezt követő 5. hullám zárása, ami attól függ a 3. és 4. hullámok milyen módon fognak zárni.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/XNJlJCNg/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, miután kiléptünk csökkenő ék alakzatból, nagyon nem arra számítottunk hogy ilyen enyhén csökkenő, nagyon semmit nem érő mozgással fogjuk folytatni. Ma reggel azonban sikerült az 50-es mozgóátlagtól elszakadni és a 686$-os ellenállás fölött kicsivel jelenleg újabb órák óta tartó gondolkodó oldalazó mozgás kialakítani. Ezen oldalazás előtt látható emelkedő hullámot vesszük figyelembe, akkor számíthatunk hasonló mértékű felfelé történő elmozdulásra, amivel sikerülhet a 200-as mozgóátlag elérése, remélhetőleg 750$-os szint környékén.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/QSYaofCF/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, szintén jó alakulnak a dolgok, ahogy kell és ahogy a többiek esetén is láthatjuk emelkedik az ár. Elliott hullámmal próbálom itt is felrajzolni a mozgást, ami jelenleg a 3. hullámot próbálja lezárni az 52$-os ellenállás környékén ebben segít a 200-as mozgóátlag is, de még nem érintettük, tehát most vagy a 4. hullám megindul az 50$-os szintre, itt ismét találkozhat az 50-es mozgóátlaggal, majd az 5. hullám innen megindulhat felfelé. Azonban az sem kizárt hogy most itt a mozgóátlag és az ellenállás környékén kialakít egy kisebb oldalazást, ami egyben a 4. korrekciós hullámot is kialakítja és ebből a kialakult oldalazó sávból miután kilép felfelé, utána kezdődik meg konkrétan az 5. hullámnak megfelelő mozgás.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/TSpK03za/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Karcsi papa

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 04.04!

BTC, szinte órára pontosan 24 órája várjuk hogy azt a kialakul piros ellenállást 7428$-os szinten  határozottan átlépje az ár. Próbálkozás már volt tegnap este 8:00 órakor sikerült ezt az  ellenállást átlépni, viszont utána már nem sikerült tartani ezt az emelkedést, ahonnan vissza is esett az ár újra az oldalazó sáv tetejére.  Tehát az ellenállás átlépésével kialakult egy újabb csúcs 7505$-os szinten, most ez az a szintet/ellenállás, amit át kellene lépni, mielőtt abban gondolkodnánk hogy újra esély van megindulni felfelé, ami talán abban a pillanatban meg is történik mikor a két mozgóátlag találkozik, ennek az oldalazó sávnak a tetejénél.

Napos, ezen a charton azért már jobban látszik, miért volna feltétlenül szükség ennek 7770$-os szintre az elérése és még átlépése is. Az igaz hogy ék alakzatból kilépés után egetverő emelkedést nem várok, viszont elérhetnénk a 9000$-os szintek környékét és legalább egy apró esély mutatkozna arra hogy a karácsony óta tartó csökkenő trend fordulás jelei mutatkoznak. Az első ilyen jel 11 700$ környéki ellenállások átlépése lenne, itt már mondhatnánk  megfordulni látszik a fő trendirány, de hogy mennyire lesz tartós ez majd csak ott és akkor derül ki

Coinbase, az 50-es mozgóátlag környékén van jelenleg az ár, ahol nem is csoda hogy megtorpant az emelkedés ez minden esetben így van bármelyik irányból érkezik meg erre a mozgóátlagra.  Ennek a mozgóátlagnak az átlépése, azért is fontos mivel ha valami nagyobb elmozdulás kezdeti jelei mutatkoznak, akkor azok ezen szint átlépése után várhatóak, majd a 200-as mozgóátlag közelsége felgyorsíthatja az eseményeket és ha ez a 200-as mozgóátlag átlépésre is kerül, akkor ott viszonylag nagy biztonsággal számíthatunk arra, hogy azonnal nem fordul vissza az ár, hanem csak jó néhány 100, esetleg 1000 dolláros szinttel későbbről.

Élő chart: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSDT/jZgTKEVr-BTC-USDT-Elliott-waves/
Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MtQX5NFp/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/5ZNrrjQA/
Pillanat kép napos Bitstamp: https://www.tradingview.com/x/mXWlrKiY/
Pillanat kép 4 órás Coinbase: https://www.tradingview.com/x/cSRuq0NN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETH, mint látjuk elég szép haladást értünk el a tegnapi nap folyamán is, ennek eredményeként alakult ki az a 418$-os ellenállás, amit piros színnel is jelzek, ezt a szintet kellene most átlépni és akkor mivel itt a 200-as mozgóátlagon is sikerült átlépni, mondhatni várhatnánk jó eséllyel egy újabb jelentős emelkedést, amivel a 454$-os ellenállás simán elérhető lenne, sőt talán még egy 513$-os szintben is reménykedhetünk. És így már elég közel lennénk ahhoz a csökkenő trendvonalhoz, amely 560$ környékén egy nagyon gyors emelkedéssel elérhetővé is válhatna.
És itt jön elő az a pont, ahol felmerül a kérdés, voltak e olyan bátrak azok a befektetők, akik 408$ környékén mondhatni 50%-os veszteségben voltak, ha 800$ környékén nyitottak egy pozíciót, tehát hogy ők nyitottak e újabb pozíciókat, azokon a jelentős támasz szinteken,  amelyek nekem 408, 454, és 513$-os szinteken voltak, illetve még lett volna egy 350$-os  szinten is, amit mondhatni kár hogy nem sikerült elérni.
Tehát ezzel a stratégiával, mondhatni a trendvonal környékén már a veszteségből elég nagy arány lefaragható lenne, majd ha sikerülne visszajönni újra 800$ környékére,  akkor a nyitott pozíciók zárhatóak lennének és ezzel keletkezne, mondhatni egy jelentős hasznunk. Majd itt továbbra is nyitva tartva a 800$-os vásárlást, bízhatnánk a további emelkedésben, esetleg ha újra hasonló negatív széria jönne, akkor ugyanezt a stratégia  alkalmazva, mondhatni újra viszonylag nyugodtan hátradőlve átvészel lehetnénk a csökkenő trendet. Viszont ezt a megoldást még támasz szintekhez se kell nagyon kötni,  elég ha a befektetésre szánt összeget tetszőleges egyenlő részre osztva 100$-os szintenként rakjuk pozícióba,  tehát ebben az esetben se leszünk már az első 100-200$-os csökkenés után, olyan jelentős mínuszban mintha mindent feltettünk volna egy lapra.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/Gyo7kxLS/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Jqr8LxHf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZEC, sikeresen találkozott a két mozgóátlag, amely találkozásnál egy elég szép gyertya kombináció és kialakult, ami ezt a kisebb csökkenést emelkedésre kényszerítheti, azonban itt láthatunk egy elég nagy piros volume oszlopot, ami mivel nem eredményezett nagyobb visszajelzést azt jelzi hogy nagy volt az eladói és vevői nyomás, aminek a végeredménye döntetlennel zárult, de a kialakult gyertyakombináció mégis arra utal hogy a vevők kerülhetnek többségbe, majd ha sikerül a 208$-os szinten kialakult ellenállást is átlépni, akkor ez a vevői nyomás már eredménnyel is járhat, ami a 226$-os ellenállás elérését valószínűsítheti.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uY5t1UVl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DASH, felhúztam erre a 04.02. óta tartó emelkedő hullámra egy Fibonacci skálát, keresgélve azt a szintet, ameddig visszakorrigálhat az ár. Amely az ideális szintet 319$-os támaszra a mutatja, tehát ez lenne az a szint, ameddig a most látható kisebb visszaesést várhatjuk, ahol a  két mozgóátlag is találkozhat. Ennek a szintnek a közelében ha sikerül a zöld 50-es mozgóátlagnak átlépni a barna 200-as mozgóátlagon, akkor végeredményül hozhatna ismét egy jelentős emelkedő hullámot, amivel már a 400$-os szinteket is megközelíthetjük, sőt ha ez már egy emelkedő trendek a kezdete, akkor még jóval feljebbi szintek is elérhetővé válhatnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/AOjiHcIS/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LTC, tegnap itt felrajzoltam 2 emelkedő Elliott hullám lehetőséget is, viszont mivel a 125$-os szint környékén nem alakult ki egy korrekciós hullám, ezért a kék lehetőség ki is esett a játékból és maradt végül a jelenleg is látható piros lehetőség, amelynek már a 4. korrekcióján is ha minden igaz túl vagyunk és most kellene egy emelkedéssel átlépni a 3. szintnél kialakult ellenállást, majd egy 5. hullámmal zárni ezt az impulzust. Azonban hogy ez az impulzus zárás, hol történik meg az még kétséges, ezt majd a 3. szint átlépésénél kialakult szituáció megmutatja, viszont az is elképzelhető hogy csak a barna csökkenő ellenállásig sikerül eljutni, ami 140$ környéki zárást jelentene, de annak a lehetőségét is elég jónak tartom hogy ezen az ellenálláson átszalad és végül 150$ környékén zárhatjuk az impulzust.

Pillanat kép1 órás: https://www.tradingview.com/x/QCrxDDgM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/FnDIwTD8/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XRP, az 55$-os szint környékén itt is kialakult egy ellenállás, amelynek az átlépése után a 0.60$-os szintek környékére emelkedhet az ár, ami szerintem a mostani szituációban egy elég jó szint lenne és talán még egy olyan pozitív hangulatot is eredményezne, amely további befektetőket vonzana és sikerülne szép lassan visszakerülni a dolláros szint környékére.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/1Jhd5bZf/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

REP, ahogy látjuk nem a mi elképzelésünknek megfelelően történt a folytatás, habár még nagyon nem töltünk el tőle, mivel a felső csúcsok és az alsó csúcsok is az előzőek fölött vannak, tehát még mindig  emelkedő mozgás, majd most ezt egy újabb emelkedéssel kellene lezárni, ami annyit jelent hogy a 27.68$-os szint fölé kell kerülni az árnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/0c05Ja4I/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ETC, a 200-as mozgóátlagot sikerül átlépni de ezzel el is fogyott a lendület, ami még arra elég volt hogy az impulzust a 3. szint fölött lezárja. Majd mondhatni rögtön meg is kezdődött a korrekció, ami az ABC hullám zárását az 50-es mozgóátlagra érkezésnél meg is valósította, majd onnan mivel jött egy kisebb emelkedés, majd mostanra további csökkenés így ez a csökkenő hullámzás már egy Elliott hullámnak felel meg és mivel még elég friss ez a csökkenő hullám nem is tudjuk hol fog záródni. Tehát csak remélni tudjuk hogy 14$-os szint környékén ezt az apró csökkenő Elliott impulzust is lezárjuk és a holnapi nap újra 15$-os szint környékén keresgélek az emelkedés lehetőségét.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GvlNmmTb/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XMR, piros emelkedő impulzus zárásra került, ez szintén nem abban a formában történt ahogy azt előre elképzeltük, ennek az oka a most látható újabb csökkenés, aminek az okát még nem tudjuk, de elég hirtelen történik. Ez a visszaesés max a megdöntött fej-váll lehetőségnek jöhet jól, de ameddig nem történik újabb emelkedés, addig találgatni is kár.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5I549MGN/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NXT, az a helyzet hogy most lehetne találgatni mi történik, miért történik de ez a jelenlegi visszaesés olyan váratlan, amiről még semmit nem tudunk, ezért kár is lenne találgatni. Viszont mivel a két mozgóátlag keresztezte egymást, ebből én azt szűröm le nagy pánikra nincs ok.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/dKmgaDGJ/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STR, ezen a charton főleg a szaggatott vonalaknak megfelelő emelkedés szeretnénk elérni, tehát ez a nagynak látszó visszalépés se okoz még akkora gondot, ami veszélyeztetné ezeknek a kialakulását.

Pillanat kép 1 órás:  https://www.tradingview.com/x/dbhTrmUa/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BCH, itt az elemzések vége felé látszik eléggé rövidre van véve, ennek az oka a váratlan szituáció, amit nem tudjuk hogy csak egy kósza eltévedés vagy valami komolyabb dolog, ezért se megyek bele komolyabb elmélkedésbe, tehát meg kell várni amíg leülnek az indulatok és újra valami kiszámíthatóbb mozgás alakul ki.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/GkpbWPdG/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEO, piros emelkedő Elliott impulzussal az 56$-os ellenállás céloztuk meg, ami egészen jól alakult még a tegnap este folyamán, azonban az éjjel határozott maci gyertyáknak köszönhetően visszaesett az ár a 4. szint alá, így  az elért 54.15$-os szinten le is zárult az impulzus, majd felkészülhetünk egy csökkenő ABC hullámra. A mostani visszaesésnek köszönhetően már elég méretesre sikeredett ez a korrekció, de reméljük a jelenlegi 48$-os szinten ez le is zárul, majd holnapra már jeleit látjuk egy újabb emelkedő Elliott hullámnak.

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nCF1MiCI/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!