Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - zsombor1

#1
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / Safir
december 02, 2021, 07:10:13 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Én úgy gondoltam, ebbe a Safirba tolok valamennyit. Ebben a videóban van róla szó: https://youtube.com/watch?v=UwhCeBiU9Lc&feature=share
Nem vagyok olyan bevállalós mint a videót készítő kolléga, én nem vettem meg a legnagyobb csomagot, hanem eleinte csak a legkisebb összeggel ugrottam be. Shop-Blockchain Tech-SAFIR Minting Shares-1/32-es partial node=100Euro. A feltöltést úgy néztem, hogy BCH-ban vagy LTC-ben a legérdemesebb megtenni.
ZENIQ tokent adnak, ami az Uniswapon, jelenleg $0.25.
Láttam, hogy a 100 dodós csomag is hozogat rendesen, amikor szabadult fel zsozsóm, vettem még kétszer 150-eset. Most pedig lejárt Binance-n egy lekötésem és belevágtam egy 1499Euro-s SAFIR Minting Hub-ba. Lesz ami lesz.

Természetesen, reflink:
safir.com/ref/jgczwju7r5
#2
Off topic / Segítség
április 25, 2019, 03:29:12 DÉLUTÁN
Hali láttott már valaki ilyen vinyót? Mihez lehet ezt használni, illetve inkább az a kérdés, hogy normál, asztali géphez hozzá lehet valahogyan varázsolni? Szerintem valamilyen szerverbe való.



#3
Coin-ok / ETH fork
január 09, 2019, 06:09:17 DÉLUTÁN
Olvastam facén, hogy 19.-én ETH fork lesz.
Beszéljünk már erről kicsit, hogy mi a legjobb. Hol a legjobb tartani az ETH-t, hogy megkapjuk az új coinokat.
#4
Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás / BTC ATM
június 15, 2018, 11:41:35 DÉLUTÁN
Ha jól tudom, Magyarországon 8 darab BTC automata van. Nem találtam külön erre témát, gondoltam nyitok egyet. Itt meg tudjátok osztani a tapasztalatokat az ATM használattal kapcsolatban. Használtok e BTC ATM-et, megéri e, melyiknél milyenek a feltételek, vagy bármi más kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, írjátok ide.
#5
Coin-ok / Gridcoin
március 12, 2018, 09:59:51 DÉLELŐTT
Nem a világ legnagyobb üzlete, de mivel én ez által kerültem ide, gondoltam nyitok neki egy fórumszálat. Ennyit megérdemel...

www.gridcoin.us
www.grcpool.com
https://gridcoinstats.eu/