Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - Mi A Hézag Hapsikám?

#1
Hali!

Szeretnék beüzemelni 3 db 5700 XT, és van még egy RX 480-am. Na most az 5700-ak elviszik a tápom mind a 6 PCi csatiját. A kérdés az, hogy legyen az egy szem 480-annak tápcsatija?
Több lehetőség fordult meg a fejemben. Mit javasoltok, melyik a legbiztonságosabb?
1. 2x4pin molex átalakító 8pin PCI-ra - Ez valószínüleg a legroszabb megoldás. Félek hogy elolvad a molex. Vagy ne tartsak ettől?
2. PCI elosztó. Nekem olyanom van hogy PCI6pin-t oszt 2x6+2pin PCI-ra. Ez szimpatikusabb, de elegendő lesz-e az áram a 480-nak és az egyik 5700 (egyik csatlakozójának). Főleg, hogy csak 6 pinről csinál 2x8pint!
3. Moduláris a táp és 2db CPU kábel van. Létezik olyan kábel, amit a tápon lévő CPU foglalatba dugok és PCI csati lesz belőle? Vagy CPU csatlakozót alakit át PCI csatlakozóra. Vagy ez eleve egy hülyeség? Valahol azt olvastam mindkettő 12V-os.
4. Más megoldások vannak PCI csatlakozó elfogyásra?

Köszönöm, ha segítesz!
#2
Help!!! Az RX Boost és a Strap parancs is aktív mégis ilyen gyengén teljesít az RX 480 (8gb) kártya. Bármilyen számot írok a parancsok után ezen az értéken megy. Mi nincs jól beállíitva?🤨
Nincs flashelve a kártya, de ha jól értelmeztem a 15-ös claymore-al nem is kell. Vagy tévedek?
Driver: 19.4.3 a Readme szerint ezzel tesztelték a legtöbbet, de másik driver sem javított a dolgon
Kösz, ha segítesz!
Rákerestem a problémára és így csináltam minden, mint ezen a videón:
https://www.youtube.com/watch?v=Qwq0yGBtqNs&t=267s