Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Mindenki pozitív, oké legyen...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.10.18!

BTC, többet vártam, kicsivel több is lett, de az a több, amellyel az ATH szint fölé léphetnénk, még várattat magára! Alessio Rastani most is jó meglátással rukkolt elő, logaritmikus skálán, 2012-ig visszamenőleg vázolt fel egy Elliott hullám szisztémát, amely szerint egy lezáró 5. szakaszban mozgunk. Lényegében ugyanarról beszél, amire a hónapos idősíkon évek óta ismételgetnek, viszont még hónapos tekintetben is akkora előrehaladás kellene megvalósítani pár hónap alatt, hogy áttoljuk 2022-re azt a bizonyos 5. hullám zárást.
Órás idősíkon egyértelműen long az irány, chartra ránézve se szorul sok magyarázatra, viszont a jóból is megárt a sok, tehát nagy valószínűséggel nemsokára vége a jóvilágnak. Előreláthatólag nem kell megijedni, csak egy a 10-15k-s korrekciós igényt kellene kielégíteni és ha nem tévedek nagyot, a piros színnel felvázolt Elliott hullám elképzeléssel, nagyjából 70k környékére tornázhatjuk a mindenkori legmagasabb árszintet!


4 órás idősík, szerencsénkre a harmonikus lehetőség 58k környékén elbukott, tehát ha minden igaz, semmiféle nagyobb visszaeséstől nem kell tartanunk.
Itt 4 órás idősíkon, már kicsit egyértelműbb az órás idősíkon kicsit megtörő csatornában mozgás! És így már az is egyértelműbb, hogy a múlt heti körképben látható elképzeléstől eltérően, miért kell változtatni a piros Elliott hullám lehetőségen!
Volume és a gyertyamozgások között, továbbra is fennáll a divergencia, ezzel nem valószínű hogy kihúzzuk a piros impulzus zárásáig, viszont abban nagy eséllyel jelzésértékkel bírhat, mikor fordulunk rá a 4. piros korrekciós hullámra. Gondolom egyértelműen látszik, hogy ezt a 4. hullámot, nem ártana a csatornán belül tartani, tehát ha a 64,970$-os ATH szinten fennakadnánk, akkor egy durván 5k-s korrekciós mozgás után, megnézhetnénk mi is a helyzet a 70k-s magasságban!


Napos: ezen az idősíkon már az is látszik, hogy ha csak 70k-s célkitűzéseink lennének, akkor nagyon alábecsüljük a folytatási lehetőségeket. Jobban örülnénk a 32k-s lehetőségnek, ehhez viszont kellene egy ATH szintről történő visszapattanás, megerősítve az ellenkező háromszög lehetőséget, azonban, ennek a lehetőségnek nem kizárt hogy támaszra visszanéző feltételeket is teljesíteni kell, mielőtt élesítheti a 32k-s rakétát.
A júni.24.-szept.06. közötti és a jelenlegi intenzív emelkedő mozgás, tulajdonképpen hasonlít az év eleji történésekre! Ha maradunk ennél a receptnél és valahol itt az ATH szint környékén záródik a jelenlegi intenzív szakasz, esetleg felszaladunk 70k környékére, akkor hasonló támasz zónában gondolkodva, mint volt 42k környéke, most 53k környéke lehet az a zóna, ahonnan lendületet véve, akár a 32k-s lehetőséggel is élhetnénk.
Szerintem, ha a háromszögnek is, a támasz zónának is és a felkínálkozó 32k-s lehetőségnek is megakarunk felelni, akkor a jelenlegi intenzív szakasz, az ATH szint környékén megtörik és egy negatív novemberi időszakra kellene készüljünk.
Ha a háromszöget kihagyjuk a játékból és a február végi történésekhez hasonlóan visszanézünk 53k környékére, akkor már idén lehetőséget kaphatnánk, remélhetőleg sokkal többre, mint abba a kék csatornába belefulladó április környéki történet!
Jó néhány lehetőség mutatkozik a jobbnál is jobb folytatásra, mindenki találgat, mindenki a saját szisztémáját tartja a legjobbnak, aztán történik valami, ami ezt megerősíti vagy cáfolja!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: engem csak egy valami int óvatosságra, a 100k-s idei megvalósíthatósági tervek tekintetében, méghozzá, az itt longs charton látható, erősen profitrealizálásra hasonlító intenzív visszaesés. Természetesen, ennyi legyen a legnagyobb bajunk, mivel közben az ára emelkedik, tehát a pozíciók csak lefölözésre kerülnek és az időközben érkező páciensek, a szintentartáshoz is hozzájárulnak. A pánikhangulat kialakulásának elmaradásához, a csendes shorts oldali történések is hozzájárulnak, remélhetőleg még jó sokáig, semmiféle negatív hangulat fokozásához nem szeretnének hozzájárulni.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/29lTTWX5/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Y2oHqNtg/

Hetes idősík:  ami biztos, legalábbis nekem egy nagy megerősítés, eltértünk a 2018-as történésektől! A piros ellenállás határozott áttörésével, elvileg kapnunk kellett egy határozott long jelzést. Ha a kék Elliott származást is bevesszük a játékba, akkor egy nagyon is határozott 100k-s árszintre megérkező folytatást kellene lássunk, még a 2022-es év folyamán is!


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/WMpYI5mm/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/f4jyOGqn/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/VHbOKOZp/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/mcRNDdbe/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/TR8jtWFf/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/20oOMdNE/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/Rf4iZEI0/
Napos: https://www.tradingview.com/x/xwHAqm8h/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/AxOn784B/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/AxOn784B/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
2
Coin-ok / Madden Ten Changes That The Series Must Make with Madden NFL 22
« Last post by Skyzhay on October 15, 2021, 05:55:55 AM »Electronic Arts has had many Mut 22 coins highs as well as lows since it began creating Madden NFL games. The game has improved a quite a bit over time however, fans are always seeking a little more from the developer in terms of quality and content.

Madden NFL 22 is on the near future. It's the first game to launch for the latest generation consoles. Players are looking for EA's help in improving the gaming experience.

The most dedicated Madden fans might be focused on Franchise, Madden Ultimate Team, and online modes. However, there's something to be said about the game's exhibition mode, which allows players to play a casual game that can be completely customized. It's not a problem if you're looking for a playoff feel. The only choices for players can be to participate in an exhibition game or the Super Bowl. It would be fantastic to have the ability to play or play NFL playoff games like the Wild Card and a conference championship.

Although the NFL enjoys celebrating its history, it's unusual that they haven't been pushing for the same historical background to be part of the game. Many football legends are included in the game under the Ultimate Team mode. Players are allowed to play with 32 currently playing NFL teams. EA should allow players to dress up for classic teams like the Dallas Texans and the Canton Bulldogs.

Although Madden fans have always been critical of various aspects of the game the biggest issue that the fans have been focusing their attention on is the offensive line mechanics.

In actual football, the linemen mut coins madden 22 must change the way they block based on the play, but it's been the case that offensive linemen block each play in the same manner each time. Madden NFL 21's transition to the next generation saw some improvements that were made, however, this is still a key part of the game that requires being addressed.
3

The first question about frequently OSRS GP do I play this sport, there should be a choice of,"I am now taking a break." Sometimes I just get burnt out. That is fine. My main issue is I suck at this game. I am 1600 total but I am not too efficient or combat focused so that I have not bossed or completed master quests. So it did not give me an option to say I don't know when it came to these questions. I set neutral which I think throws off the integrity of the response. Additionally when you're talking about Jagex I had no clue how to answer these questions. I don't understand anything about Jagex outside the OSRS team which I believe is a relatively small part of your company.

I also wish I knew anything regarding your parent firm MacArthur. They are a ghost at the internet. Furthermore, the only think I truly do know is that Jagex has given up on every match they have ever tried to make out of RuneScape. What the fuck did they do with MechScape/Stellar Dawn. Next was the question about prioritizing what I think you must come out having to maintain me as a paying member. There was no option for updating skills or saying I really don't want you to focus on some of those choices at all. Finally for the question,"what do you think about customer support?" An alternative should really be,"What customer service?"

Repeatable quests, HD clients, once more trying to push new abilities, etc.. Questions about how polling content works in particular is frightening, provided Jagex's recent penchant for only forcing content which has failed multiple surveys through as integrity updates.

And of course: Asking for individuals favorite games, location of residence, employment status, and even their contact number is extremely inappropriate for this type of survey. Appears nakedly like an effort for gathering marketing data for sale. Editing this in now that I think about it The more I think about the phone number piece, the slimier it seems to be fair. We all know fully damn well that Jagex isn't going to call anybody who answers this poll. Leading people to give their personal information into a poll under the guise of"Wow you're so smart, perhaps we'll call you to your opinions on forthcoming stuff!" Is absolutely disgusting, and if anything else, I did not respond extreme enough.

The main answer I gave in this survey cheap OSRS gold that I want to get across: The last decision on any material should be produced with BOTH the neighborhood AND Jagex working together to produce content that's really worth adding to Runescape. Players have proven they will vote yes to some pretty absurd shit (Watch the Tome debacle) where Jagex needs to step in and realize that asking was a mistake, even while Jagex has also proven that when they forge ahead on their own it doesn't work out nicely for us. Attempting to frame this query since a either/or is leaving a massive amount of nuance in the problem, and this is something that applies to numerous issues discussed in the poll.

4


While some have spoken about Nba 2k22 Mt the issue, some have been intimidated into silence, with the scammers reportedly telling them that they'll "get zero" if they speak up. P.TV got a picture of Raangee handing a victim duplicate of a chat with Rack. He says that Rack won't pay them for speaking out about the issue.

You can see the NBA 2K League teams play on PS5 and take part in online fan tournaments. We are excited to announce our new partnership with the NBA 2K League that makes PS5 the official console of the NBA 2K League. From this month until the league's fourth season tipping off in May, you will see the entire 23 NBA 2K League teams and 138 players in the league play on PS5 during events and games.

The partnership will not stop there. The multi-year agreement we have with the NBA 2K League will allow fans from across the world, members of our community, to join in online fan tournaments hosted all through the year. These events will feature basketball-related prizing. We are happy to announce that the first online fan-run tournament will take place next week! Starting now, PS5 players based in the United States can sign up for a chance to participate in the online Three for All Showdown Qualifier tournament. It will be held on April 5 and the 6th of April on Tuesday.

The winner of our online qualifier 2k22 mt tournament will then go on to compete in a 3-on-3 team alongside influential personalities Troydan and PoorBoySin in the 2nd annual NBA 2KL Three for All Showdown competition that runs from Friday, April 9 until Saturday, April 10 at 5:00pm Pacific Time / 8:00pm Eastern Time on the NBA 2K League's Twitch and YouTube channels. It's an exciting time to be a part of the NBA 2KL Three for All Showdown, that will include NBA 2K League and WNBA players, as along with social media influencers playing in "The City" mode to win a share of a $25,000 USD prize pot!
5
Kriptopénz Bányászás / Re: HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál
« Last post by trektomy on October 11, 2021, 12:50:05 PM »
3. Van-e valakinek tapasztalata az alábbi géppel kapcsolatban: innosilicon a10 pro+

Köszönettel,
                   JorgeFreeman.


Sziasztok a10pro engem is érdekelne ha van tapasztalat vkinek, illetve hol vettétek.
Köszi
6
Ennél több kell

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.10.11!

BTC, ahhoz, hogy durván negatívra forduljon a történet, az eladói nyomásnak jeleit kellene lássuk, illetve a vevői oldalon is ki kellene alakulnia valamilyen profitrealizáló hullámnak! Ennek hiányában, egyelőre marad a pozitív irányú reménykedés.
Az órás idősík, most is csak rövidtávú helyzetmegállapításra alkalmas!
Vasárnap estére kialakult egy emelkedő háromszög forma, nagyjából 2,500$-os long folytatási lehetőséggel. Sajnos az első lendület lukrafutott és a hetes nyitás előtt, még a délután kezdődő kisebb korrekciós mozgásnak megadtuk az ABC formát. De az sem kizárt, hogy a piros támasz érintési hiánya volt a probléma, miután ezt megkapta sokkal életképesebb long mozgás kezdődött.
Tehát, ha a háromszög mélységének megfelelő folytatással számolunk, akkor az 58k-s szintet karcoló várakozásaink lehetnek! Ennél termékenyebb emelkedés, megérkeztetné az árat abban szürke ellenállási zónában, amelyet, ha napos-hetes idősíkokon sikerül magunk mögé utasítani, akkor újra elővehetjük a 100k-s elképzeléseket!
Egy Elliott hullám lehetőséggel is kiegészíthetjük a gondolatmenetet, mivel ez a nem túl combos háromszög, akár a piros 4. korrekciós hullámnak is teret adhatott (ránézésre inkább nem). Tehát ez a háromszögből kiugrási lehetőség, némi nyomatékkal, 60k környékére is feltolhatná az árat, majd hogy a kék Elliott hullám se maradjon lezáratlanul, kisebb ráadással arra is lehetőség adódhat, hogy megkapaszkodjunk a szürke zónában, esetleg valami sokkal pozitívabbra.


4 órás idősík, ezt az idősíkot nézve is jók lehetünk az 58k-s szint elérésre, sőt annál sokkal többre is, feltételezve hogy megérkezik egy kisebb vevői hullám.
Itt is jól látszik, hogy az a bizonyos piros Elliott 4. korrekciós hullám elég csenevész, tehát a 3. hullámon jó eséllyel módosítanunk kell, talán pont az 58k-s szintre, ahonnan 51-52k környékére kellene visszanézni egy elfogadható 4. korrekciós hullámnak.
Nem csak az órás emelkedő háromszögnek, hanem itt 4 órás idősíkon egy harmonikus minta C hullámának is 58k a célszintje és mint látjuk, ha ráfordulnánk a D hullámra, annak elég durva végeredménye lenne. Tehát, mindenképp arra kellene játszunk, hogy a piros 3. hullám 58k fölé nyújtózkodjon, kihúzva a harmonikus minta D hullámának méregfogát!
A volume oszlopok és az emelkedő gyertya mozgások között, kialakult néni negatív előjelű divergencia, ami segítség lehet egy estleges 3. hullám zárása után korrekcióra fordulásnál.


Napos: a múlt heti körképen, piros szaggatott vonallal felvázolt emelkedő háromszög lehetőség, talán szerencsénkre, de nem kapta meg a lehetőséget. Helyette határozottan áttörtük azt a piros ellenállást, amely egy durva lefordulás esetén, akár még a csökkenő trendvonal szerepét is betölthette volna.
Azzal, hogy ilyen határozott az átlépés, illetve hogy átlépés utáni korrekciós visszanézésre sincs szükségünk, esetleg arra hogy a szeptember eleji 52k-s előző csúcsszintünket vissza-teszteljük, majd ezt ugródeszkaként használva új ATH szinte ugorjunk.
Viszont óvatosan ugráljunk,  mert az ellenállási zóna egy veszélyes terület, amelyből bármiféle határozat visszapattanás, amely nem csak az 52k-s szint vissza-tesztelésére irányul, az végzetes lehet a rövidebb távú egy-két hónapos long tervekre. Hosszabb távon, azzal hogy ezen a piros ellenálláson átszaladtunk, arra nagy eséllyel lehetőséget adtunk, ha nem is sikerül a 60k fölötti terveket megvalósítani, de a 40-50-60k széles zónában stabilnak mutatkozzon az ár, ezzel is segítve az altok felzárkózását és az NFT projektek még nagyobb bedurranását! Tehát van hova nyújtózkodni  megvannak a lehetőségek, élni kell velük!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: egyelőre nem úgy néz ki a longs oldali mozgás, mint ahol arra törekednének, hogy az árat minél hamarabb 60k fölé segítség, természetesen egy kisebb lelkes tömeg továbbra is tolja az árat, de ahhoz hogy igazán meginduljon, a profitrealizálással is fel kellene hagyni! Az itteni mozgásból is jól látszik, van igény a korrekcióra, viszont ha eltűnnének a lelkes vásárlók (kicsi rá az esély), akkor már kialakulhatnának izgalmas történések, de még mindig hiányozna az eladói nyomás.
Shorts oldalon kellene nyomást látni, viszont amit itt láthatunk, az minden csak nem nyomás, inkább nevezhetnénk szunyókálásnak, talán enyhe mocorgásnak!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/b53oCibJ/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/03CwakrI/


Hetes idősík:  azt a 2018-as kék nyíllal megjelölt méregfogat, úgy néz ki sikerült kihúzni és egy nagyon is pozitív mögöttünk hagyott hetes mozgással, akár még az új ATH szintre törés lehetőségét is megteremteni.
Kettő hete vagyunk benne ebben a határozott emelkedő sorozatban, nagy eséllyel egy 3 pozitív helyett is sikerül a chartra varázsolni és már csak az a kérdés, ez a 3. pozitív hét, elegendő lendületet kap e az ellenállási zónában történő megérkezésre. Esetleg az órás lehetőségekhez igazodva, a zónába lépés előtt megtorpan és egy kisebb korrekciós választ adunk az utóbbi 3 hét történéseire.
Mint már említettem, a piros ellenállásnak nincs, az 52k-s előző csúcsszintnek lehet szüksége vissza-tesztre, ami kielégíthetné a korrekciós igényeket, majd visszazökkenve az augusztusban megkezdett kerékvágásba, jöhetnének azok a bizonyos 100k-s álomszintre irányuló elképzelések. 


"Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/SILglUwh/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/HKvR4wxV/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/WoxllflW/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/LV3w1hqE/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/dc9vYBE2/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/oejd9TWa/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/igFQlwuv/
Napos: https://www.tradingview.com/x/QhUFf8ji/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/oRpNZfln/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/Sjald7gI/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
7
Akár még nagyon jó is lehet!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2021.10.04!

BTC, az elmúlt heti körképben még hiányoltam a pozitív irányba mutató jeleket, ezekből most már, igaz hogy csak hónapos, hetes, talán napos nézetben, de vannak apróbb jelei, remélhetőleg ezekhez igazodni is tudunk!
Az órás történésekből, messzemenő következtetést most sem lehet levonni, arra viszont jó, hogy megerősítést adjon a long kezdőlépések helyességére.
Amit most kiemelek az egy piros ék, viszont bármennyire is így lenne szabályos a kép, mégis a szaggatott vonallal kiegészített ellenállás illik jobban az ék formához, amelyben még van lehetőségünk 3-4k-s menetelésre, mielőtt ráfordulunk a kötelező korrekciós feladatra!
A háttérben látható piros Elliott hullám számozásnak is ez a lehetőség lenne a jó, ha még maradunk ebben az ékben és a szaggatott vonalas kék ellenállást 53-54k környékén meglátogatjuk, mielőtt korrekciós feladatokba kezdünk.


4 órás idősík, nagyon nagy szerencsénk, hogy a zöld csatornából ilyen határozott a long irányú kilépés, ez azért lehet szerencsés történés, mert ha még mindig a zöld csatornában mozognánk, akkor a mögöttünk hagyott kék ék benyújthatná vissza-tesztre irányuló szándékát, tehát újra vissza kellene térni a 42k-s jelen mozgás szerinti támasz zónába.
Kettő harmonikus minta lehetőséget is láthatunk, egyik jobb mint a másik, legalábbis rövid távon a piros C hullámmal történő 58k környéki felszaladással járnánk a legjobban, viszont ha a mintát zárni is akarjuk, akkor a 34k-s folytatási lehetőség már nem olyan fényes.
Narancs minta 54k-s célba érkezés lehetőségét jelezi, ehhez az órás idősík történései is passzolnának és még annak is megvan a lehetősége, hogy néhány hirtelen felszúró mozdulattal a piros elvárásoknak is megfeleljünk, abban bízva hogy a korrekciónál csak a narancs mintára koncentrálunk.
A még nyitott, kék 5. hullámra váró impulzus lehetőségre is érdemes figyelni, azon belül is a piros Elliott hullámmal történő lekövetésre! Ha itt valóban megtörténik a minta zárása, az tökéletes lehetőség a piros 4. korrekciós hullámnak és ha még abban is szerencsénk van, hogy ezt a korrekciós aljat fibo 38-as szinten találjuk meg, akkor már nagy szerencsétlenség kell ahhoz, hogy ne folytassuk 54k fölött. 


Napos: ha tartjuk azt az irányt, hogy a rövidtávú célunk 54k, akkor csupán annyi történik, hogy visszatérünk a szeptemberi csúcsszintre, sőt azon kicsit át is szaladunk, tehát itt egy ezer dolláros felszúrás is szóba jöhet, amelyet követően kaphatunk egy erős 53-54k-s ellenállási zónát.
Kicsit előrébb gondolkodva, ennek az ellenállásnak egy emelkedő háromszögben is szerepe lehet, amely háromszög, november végi, december eleji ATH szintet meglépő, nagyjából 13k-s kiugrásra is lehetőséget adhat.
Az RSI csíkon, a múlt heti körképben még egy alj lehetőségre számítottam, helyette kaptunk egy csúcsot. Ezt a csúcson mozgást, remélhetőleg az ár 54k-s szintre megérkezéséig nyitva hagyjuk és ha a folytatás az emelkedő háromszög lehetőségnek megfelelően alakul, akkor a következő aljat valahova október végére várhatjuk. De az sem kizárt, ha annyira pozitív lesz hangulat, akkor az alj lehetőség elhal a középső zónában.
Tehát, amit az október eleji ármozgástól várunk, az egy 54-58k-s szintet megcélzó folytatás és annak a megalapozása, hogy még idén újabb ATH szintekre törhessünk! De egy esetleges rózsaszín mámoros ködben se feledkezzünk meg arról, hogy a negatív folytatás lehetősége is felettünk köröz!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: annak ellenére hogy az ár emelkedik, jelenleg kicsit többen vannak a profitrealizálásra játszók, ez némileg érthető, de ha a jelenlegi  árszintnél is sikerül feljebb lépni, akkor nagy valószínűséggel a jelenlegi távozók újra meggyőzhetőek lesznek. Tehát, durván 40k az a vevői szint, ami még a 30k-s árszintre visszaesésnél sem ingott meg, amíg ezt sikerül tartani, addig nagy valószínűséggel a short trendre történő ráfordulástól sem kell tartanunk.
Shorts oldali mozgás sem cáfolja, az utóbbi mondatban leírtakat, továbbra is csendes megfigyelői a történéseknek!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/0Obpu0q2/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Q0dmKGU5/


Hetes idősík:  nagyon kellett az előző heti betakaró gyertya, viszont ha már ilyen jól alakult, akkor ennek hasonló folytatásával nyomatékot is adhatnánk!
Örülni lehet, de csak óvatosan, mert ez ilyen hirtelen fellángolások, félrevihetik a történetet, remélhetőleg nem így lesz és ha lesz is megtorpanás, például egy durván le-fel szurkáló Doji gyertyával, azt a következő héten kijavítjuk.


Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nr6XTm4P/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4bBBt9IT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KuJyO8fE/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/8dzuEtcB/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/18DEYM29/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/pwdiFIz6/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/MOLtXMn3/
Napos: https://www.tradingview.com/x/yxx1ig9I/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/Xhk1YVJO/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/9Eqxo0U8/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
8
Az érdemi pozitív lehetőségek, még mindig váratnak magukra!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!
Picike Poloniex körkép 2021.09.27!

BTC, én még nem látom azokat a pozitív jeleket, amelyeket néhány elemző már belelát a chartokba. Az amit én belelátok, az leginkább rengeteg negatív előjel, ezek nagyobb része a kisebb idősíkok ijesztgetési kategóriájába tartoznak, viszont a napos, de leginkább a hetes idősík, már nem a vicces kategória.
Órás idősíkon nagyon is negatívan kezdtük a mögöttünk hagyott hetet, majd a hét második részét egy nagyjából 5k-s pozitív visszakapaszkodással töltöttük. Fibo .618-as szintje alatti megtorpanás, majd dupla csúcs, jól mutatja hogy ez csak egy korrekciós emelkedés volt, ezen felismerés után, pénteken meg is alapoztuk a hétvégi bizonytalan hangulatot!
A bizonytalanság vasárnapra is tartogatott egy pofont, ebből próbálunk jelenleg is felállni, viszont ha nem tévedünk nagyot, akkor célunk a múlt hét pénteki pofon előtti csúcsszint.
Piros színnel láthatunk egy a napos történésekhez igazított ellenállást, amelyet rövidtávú csökkenő trendvonalként is értelmezhetünk. Ha ez a jelenlegi pozitív építkezés, nem tudod efölé nyújtózkodni, tehát a fibo .618, ill. a pénteki csúcsok ismételten megállítják a bikákat, akkor erről a 45k környéki szintről, a múlt hetinél is durvább lefordulás következhet! 


4 órás idősík, még mindig sajnálhatjuk, hogy abban a kék csatornában, Elliott hullámos támogatással, a wyckoff lehetőségnek megfelelően nem sikerült újra megkarcolni a 60k-s szintet. Tehát a piros impulzust is csak akkor nevezhetnénk tökéletesnek, ha sikeres a 60k-s küldetés, majd a jelenlegi negatív szériával, tökéletes abc korrekciós küldetésben mozognánk és erre jónéhány pozitív elképzelés lehetne felépíteni.
Halvány pozitív elképzelés lehet felépíteni arra az esetre, ha a piros ékből kilépést követően, ahogy arra a nyitott fekete Elliott hullám is lehetőséget ad, tehát hogy a 60k-s lehetőséggel mégis élni tudjunk.
Kettő héttel ezelőtt, volt egy piros emelkedő csatorna, amelyből a várakozásnak megfelelően, csökkenő irányba jött a combos folytatás. Egyelőre még nincs megerősítve a zöld emelkedő csatorna, viszont ha megerősítést kap, akkor az hasonló 9-10k negatív előjel lehet, mint a piros csatorna esetében!
A piros ékből akár már most is kiléphetünk, ami lehetőség egy 48k-s szépségtapaszra, majd ha a vevők is úgy gondolják, előkészíthető valamiféle pozitív meglepetés! Ennél sokkal valószínűbb, hogy továbbra is a piros ékben maradunk, tehát ahogy az órás lehetőségeknél is boncolgattuk 45k környékéről lefordulunk, majd jobbik esetben, megerősítjük a zöld csatorna támaszát és lehetőséget biztosítunk a piros ékből történő kilépésre. Ha maradunk az ékben, az nem túl örömteli, főként úgy nem, ha egy eltévedt felszúrással megerősítést kap a zöld csatorna ellenállása, ill. egy 9k-s fordított zászló lehetőség, ami annyit jelent, hogy az ékben 35-36k környékére is visszacsoroghatunk.


Napos: kicsi zavaró lehet a sok infó, viszont mindegyik szükség van ahhoz, hogy eligazodjunk a történések erdejében. Kék/piros színekkel jelölve a csúcsok és az aljak! A harmonikus minta D hullámára felhúzott fekete fibora, a korrekciós szintek meghatározása miatt van szükség, ahol mivel a 38-as szint kevésnek bizonyult, valószínűleg a 61-es szintre történő visszanézésre is szükségünk lehet, megerősítést adva a piros ékben történő további csökkenésnek!
A piros ékből kilépésnek, döntő szerepe lehet az elkövetkezendő hónapok történéseire!
Gyors kilépés esetén, már október elején megkapnánk azt a lehetőséget, hogy a piros, egyenlőre még csak ideiglenes csökkenő trendvonal betámadásra kerülhessen, kihúzva ezzel jónéhány negatív méregfogat és lehetőségét adva arra, hogy a november-december is pozitív hangulatba kerülhessen, sőt még az ATH szint is veszélyben érezhesse magát!
Lassu kilépés, lehetőség a problémák fokozására. Főként akkor, ha csak a 35-36k-s szintre visszanézés utána adódik meg az ékből kilépés lehetősége, ahonnan már egyáltalán nem biztos, hogy újra betámadható az ideiglenes csökkenő trendvonal.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: nem rosszak, de nagyon halványak és ingatagok a próbálkozások. Kellenének a pozitív ingerek, különben ez a magasra kúszó kígyó, kénytelen lesz 40k alá ereszkedni, kieresztve a palackból azt a szellemet, amely az eddig magabiztosan tartogatott pozícióikat is megingathatja! Jelenleg egy határozott csökkenésben vagyunk, remélhetőleg csak ideiglenesen a probléma és a mozgóátlagokról ismételten sikerül pozitív fordulatot venni!
Shorts oldalon kicsit megélénkült a hangulat, de még csak nagyon kicsit, egyelőre még csak áldozatra várva, mint keselyűk köröznek a levegőben, tehát a vevői oldalon nem kellene elhullani, a se kisebb, se nagyobb vadaknak!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/dglvMyLq/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/bmbvyYKP/

Hetes idősík:  egyelőre nagyon szomorú a látvány, egészen addig szomorú is marad, amíg a piros ellenállás alatt, de főként a kék nyíllal is megjelölt 52k-s előző csúcs szint alatt mozgunk! Csökkenő trendben akkor leszünk, ha visszaesünk a zöld nyíllal is megjelölt 28k-s aljunk alá! Tehát egyelőre még a csökkenő trendtől messze vagyunk, de ha most nem vigyázunk, akkor a tempó begyorsulhat és ahogy a májusi példa is mutatja, egy-két hét alatt gyászosra fordítható, a jelenleg még viszonylag nyugodtnak nevezhető hangulat!
Természetesen semmit sem kell temetni, mivel bármikor jöhet egy kóbor Elon Musk tweet post és máris mindenki rányom arra a bizonyos buy gombra!
Benne van a lehetőség, mert ha azt nézzük, hogy a zöld impulzusra már válaszoltunk egy piros ABC korrekciós mozgással, majd ezt követően elég határozott folytatással kapaszkodtunk vissza 52k környékére, aminek a jelenlegi csökkenő irányú mozgás szintén lehet a korrekciója, fibo jelzése alapján még a 38k-s alj sem túlzás. Tehát, akár még úgy is tekinthetünk a jelenlegi negatív mozgásra, hogy egy újabb Elliott lehetőség 2. korrekciós hullámának alját keressük, amit ha megtalálunk és nem vakvágányon mozogva kergetünk hamis délibábot, akkor egy nagyon is pozitív 22-es év vár ránk, 80-100k környéki álomszintekkel.


"Hónapos idősíkról csak röviden, mivel nagyon sok újdonságról nem tudunk beszámolni. Egyelőre az történik, hogy az áprilist követő 3 negatív hónapra, júliusi fordítás után augusztusban is pozitívan próbálunk válaszolni! Ha jók az Elliott hullámokkal felvázolt elképzelések, akkor jelenleg a 5. rózsaszín hullámban járunk, tehát új ATH szintben, a már említett lehetőségként felmerülő 80k környékében is gondolkodhatunk. A kék és piros lehetőségekről még kár álmodozni, remélhetőleg a rózsaszín folytatás segít a kapuk nyitvatartásában...!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N92W0rrC/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DpDJVGEN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/67l1vjTx/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/iSIAQDEa/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/vqAvSRK0/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/bvs2W9aq/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/NAnYw0Cy/
Napos: https://www.tradingview.com/x/yvi0V67H/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/wOUoj9QX/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/9lO3nzWN/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
10
Vásárhely / Érdekelnek a kriptók? | Csatlakozz Csapatunkhoz és Dolgozz Otthonról
« Last post by CryptoMex on September 23, 2021, 11:38:25 AM »
Várunk csapatunkba!

Köztudott, hogy a MyCryptOption fő célja, hogy segítse a kriptoközösséget. Minden nap arra törekszünk, hogy friss hírekkel, hasznos leírásokkal és videókkal szolgáljunk nektek. Örömmel tapasztaljuk, hogy értékelitek, amit csinálunk és továbbra is van igény a munkánkra.

Ha érdekel a kriptovaluták világa és szeretnéd kivenni a részed belőle, csatlakozz csapatunkhoz. Több feladatra is keresünk munkatársat. Akár 0 tapasztalattal is elkezdhetsz bedolgozni, ráadásul otthonról. A tapasztalat és a végzettség mindig előny, de nem kritérium, hisz úgyis mindent megmutatunk.

Íme a kategóriák, amelyekre jelentkezni lehet:
 • fordítás (angol – magyar)
 • cikkírás
 • technikai elemzés (crypto)
 • social media népszerűsítés
 • videó készítés (youtube-ra)
 • tartalomgyártás
 • képszerkesztés

Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy a fenti kategóriákban lévő feladatok bármelyikének az elvégzésére, küldd el jelentezésedet a [email protected]ion.com címre. Jelentkezésedbe foglald bele, mely kategória/kategóriák érdekelnek és mennyi időt tudsz ráfordítani a további részleteket megbeszéljük.

Mi az amit kínálunk?
 • bérezés tartalomtól és terjedelemtől függően
 • kifizetés kriptovalutában (megegyezés szerint)
 • rugalmas időbeosztás
 • opcionális témák (akár kedv szerint is)
 • tanulási lehetőség
 • saját tartalom megosztásának lehetősége


Tájékoztató:

A leírás nem teljeskörű. További részletekért érdeklődni lehet a feltüntetett elérhetőségen. A feladatok nem igényelnek teljes munkaidőt, ezért kiegészítő munkalehetőségnek tekinthető, tehát nem fix munkaidőhöz kötött.
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10