Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Témák - miklos1296

#1
Sziasztok!!
Ezt a topikot azért nyitottam mert erről nem volt még normális téma, ugy gondolom hogy ha ez külön lenne akkor jobban áttekinthető, a kezdők számára is, Ha rosszul gondolom akkor nyugodtan töröljétek.
Arról lenne itt szó hogy megbeszéljük ezeket a poloniex és coinbase közötti kapcsolatot meg a coinbase és a debit cartya közötti kapcsolatot mert nekem sem világos teljesen minden. És ha az adózást is belekeverjük akkor nagyon nehéz kijönni a  dolgokból én úgy gondolom.
Az első kérdésem az lenne hogy:
-Coinbase-röl hogy lehet rendes pl OTP s kártyára pénz kiküldeni egy az egyben?
-Ki milyen debit kártyát használ mert én regiztem az UQUID-re és vettem egy 1dolláros virtual card-ot de semmi nem tudom használni hiába raktam rá pénzt (nekem az is nehézségeket okozott) Pl egy ebay vagy aliexpressen sem fogták el.
-És hogy most nem tudom használni a UQUID s VISA virtuális kártyámat le kellene szedni róla a pénzt és kiküldeni vissza a coinbase-re ha lehetséges.
Meg szeretném próbálni a xapo debit kártyát hogy az működik e esetleg azzal valakinek valami tapasztalata?
Köszönöm hogy végig olvastad :D