ePayments Prepaid Mastercard!

Indította lory87k, február 20, 2018, 08:33:59 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Morty

Sziasztok,

Aki használ Wirexet... megmondaná hogy milyen automatából veszi ki a pénzt? EUR Visa kártyám van Wirexnél, próbáltam Erste, K&H de ott nem engedett... kénytelen voltam elmenni egy EUR-HUF ATM-be, de ott meg olyan szarul váltják az EUR-t hogy majdnem sírtam...

Ötlet valakinek?

peti1212

Szia,

Én használok Wirex kártyát Erste automatából és eddig mindig működött, max 50e enged felvenni.

Morty

Aham köszi, szépen... akkor ezért nem engedett kivenni 50-nél nagyobb összeget.

cypdru

Lehet egyébként újra kártyát igényelni, nekem baromi gyorsan megérkezett egy hetet nem vett igénybe az egész, ha jól emlékszem olyan 7-8 dolcsi most az ára. Viszont az érdekelne akinek van kártyája, hogy előbb ezt is ATM-nél pénzfelvétellel kell aktiválni, vagy használható egyből a boltokban? Illetve hogy von-e le boltban fizetésnél valahány %-ot. Azt írják az oldalon hogy valahol levonhat bizonyos százalékot csak azért kérdezem hogy idehaza hogy működik.

blck

nekem azt irja hogy ha most rendelek kártyát akkor a cryptorol valo feltoltés menupontot deaktiválják. gondolom az uj szerzodesuk a mastercard al nem engedi a crypto rol valo feltoltest

cypdru

On the February 11, 2020 ePayment Systems Limited ('ePayments') agreed with the Financial Conduct Authority ('FCA') to suspend all activity on its customer accounts. This decision was taken following a review, by the FCA, of ePayments anti-money laundering systems and controls, which identified weakness that required remediation.

We know this will be a very frustrating time for our customers. We apologise for any inconvenience caused and are working tirelessly with the FCA to ensure improvements are made and accounts can be reactivated as soon as possible. During this improvement process, we want to assure customers that their funds are being safeguarded as normal.

Erről tud valaki valamit???