Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - traktoros

#1
Közel nullához viszik, hogy végül ez is csak és kizárólag az ő kezükben legyen, nem mintha most nem abban lenne.
#2
Lesz ebből még 3200 környéke ? Vagy jön egy kis emelkedő? Gondolom senkinek nincs varázsgömbje, de azért véleményetek hátha.
#4
Idézetet írta: MoranTom Dátum június 24, 2018, 02:26:27 DÉLUTÁN
Szerintetek lesz még ebből az egészből valami, vagy jobb ha kivesszük a pénzünket?


Több hírt olvastam az elmúlt időszakban, ahol a rengeteg újításokról, tervekről van szó és pozitívak. Rengetegen ölik a pénzük valamennyi részét kriptoba. Ha nem lenne jövője, akkor nem ölnének bele ennyi pénzt és időt az emberek, illetve ha valamibe ennyit ölnek, akkor abból kell lennie valaminek.
Itt arra megy a játék szvsz, hogy ennek a "vagyonnak" a nagy részét a az élen álló kampós orrúak és a többi birtokolja. A sok hodl-t kiugrasszák a lyukból.
Ez a jövő, nem kérdés. 2018- elé eleve úgy álltunk, hogy ez egy háborús év lesz és az is.
Ha minden igaz hamarosan válság lesz ismét, szóval akkor fog szerintem vizsgázni az egész először.


2018-ban már szerintem nem lesz semmi, esetleg 15000 dollárig visszamegyünk, de annál feljebb tuti nem, de ez is csak magánvélemény.


Én raktározok jelenleg, próbálok jól kijönni a sok hülyeségből. Szerintem 2020 előtt nem lesz belőle Lambo, vagy még később.
Továbbá a sok kis szutyok kripto nemigen éli túl, az első 10-20 helyezettel érdemes foglalkozni hosszabb távon ha biztosra akar valaki menni.

#5
EOS-ban utazik valaki ? Még a korrekció alja körül vettem és eddig jól tejelt, bánom, hogy nem vettem többet. Mit gondoltok a jövőben szólhat nagyot ?
Milyen tárcában tároljátok ? Elvileg pár ethereum tárca alkalmas rá, de én még a tőzsdén tartom.
#6
Idézetet írta: Til Dátum április 17, 2018, 04:47:04 DÉLUTÁN
Ez a Verge (XVG) a pofám leszakad. :D
Kitalálja adományt gyűjt (75 millio), ahhoz hogy elindítson egy nagyszabású projektet , ami az "egész kripto világra hatással lesz" ,(olyan nagyszabású esemény emi a BTC egészét rengeti meg, esetleg a paypal vagy amazon?),melynek bejelentését Április 17.-ére tűzik ki.Hazánkban is belengetik páran, telik múlik az idő az értéke csúcsokat dönt.A béka segge alól felment az egekbe pár nap alatt.Eljön a nagy nap, aztán bejelentik ,hogy a várav várt hír a pornhub és még pár pornó oldal elfogadja fizetőeszköz-ként. :D
Közzétesz a hirdetményt,  hogy mától nem kell rettegni a családtagoknak, hogy megmutatkozik a bankkártya használat a számlakivonaton.
Ez ennyire jó dolog?Gratulálok: Így most már bátran fizethet elő 12 éves gyermekünk is a pornhub oldalára, vagy asszonyunk/férjünk és még csak ki sem derül.Hurrá, hatalmas eget rengető bejelentés!
Hát ezért nem innováció jár, hanem minimum egy börtön. Na mindegy ilyen ez a szakma.
Szerencsére ki tudtam szállni belőle közel nulla veszteséggel.Az egyik pillanatban a bejelentés előtt 1400 satoshi volt , majd a bejelentés után azonnal. 900.


Valami nagyobbat vártak az emberek ezek szerint, de azért a pornó se egy utolsó üzlet.
#7
Valahol láttam valamit, hogy paypal házasság, de szerintem faszság, aztán kitudja, utána kell olvasni.
#8
Idézetet írta: biokill Dátum március 23, 2018, 08:04:24 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Most néztem fel Cryptopiára, és látom, hogy március 4 óta nem megy az ETN küldés-fogadás... Erről van valami infótok? Hova máshova lehetne utalni a kibányászott ETN-eket?

Köszi.


Leginkább ide: https://my.electroneum.com/


kereskedni kucoin.com aztán remélhetőleg jönnek idővel a tényleges nagyok is, de valami miatt mindig késik a dolog.
#9
Idézetet írta: traktoros Dátum március 05, 2018, 10:13:00 DÉLUTÁN
Mobil bányászat elindult Androidon, elvileg a telefon erőforrásait nem húzza le, mert valami virtuális akármi, így, hogy nem gányolja szét a telefont tőlem futhat a háttérben.


Ha valaki ki akarja próbálni, légyszi a ref kódomat üssétek be, így én is és ti is kaptok esélyt a heti 5000 ingyen ETN-re
KÓD:D6378E


Még mindig !
Egyre többen bányásszák mobillal !
#10
Mobil bányászat elindult Androidon, elvileg a telefon erőforrásait nem húzza le, mert valami virtuális akármi, így, hogy nem gányolja szét a telefont tőlem futhat a háttérben.


Ha valaki ki akarja próbálni, légyszi a ref kódomat üssétek be, így én is és ti is kaptok esélyt a heti 5000 ingyen ETN-re
KÓD:D6378E
#11
Na most mondjatok valami okosat ! Tudom, hogy semmi nem biztos, de most, hogy látjátok a helyzetet, lesz még esés ?
#12
Idézetet írta: Til Dátum február 06, 2018, 09:48:55 DÉLELŐTT

Nem tudom, ki ,kik, mely államok akarnak még mit ráhúzni a kripto piacra, de már úgy kezdem érezni , mint egyfajta összeesküvés elméletet.
Most vagy meg akarják fektetni, vagy valakik így akarnak nagy előnyhöz jutni.
A teher remélem ezer részről lefedte magát, mert ha ott kiömlik a bili, akkor nagy bajok is lehetnek.


Szerintem jól érzed. Mióta világ a világ, mindig is a másik átbaszásáról szólt minden, hatalom megszerzéséről. Beszélhetnek itt az emberek arról, hogy a magyarok milyen "rossz" emberek, pedig a többiek se különbek, sőt valahol rosszabbak. Ennek az anyagi helyzet az egyik oka, ahol jobban megy, ott kevésbé irigykednek, mint pl a német embereknél, így nincs annyi ellenségeskedés, mint idehaza.
Szerintem már régóta globális irányítás van, az államokat a bankok és haverjaik, rövid pórázon tartják.


Az a baj, ha én ma kitalálom a tökéletes megoldást az emberek jólétére, akkor holnap engem terroristaként visznek el itthonról...
#13
Mi lesz ebből ? Jósnő van a fórumon ? A nagyok 1 $-on akarják felvásárolni az összes bitcoint vagy wtf ? Vége nem lesz a dalnak, mert több kormány is csinálja ezerrel a maga projektjét, de azért már ez kezd aggasztó lenni.


Mind1, én személy szerint most a minél több coin halmozására voksolok, legalább nullán legyek, ki nem akarok szállni, mert ha pont akkor nyitják a csapot, mikor alszok, vagy akármi, akkor az szívás. Ha nyílik a csap, akkor az ömleni fog.
#14
Az még itt a baj, hogy sokan nem tudják értelmezni se a magyarázott elemzést, mert nincsenek tisztában pár alap fogalommal, amivel egy kis idő után a kripto világban illene. Legalább annyira meg kéne tanulni a mesék gyártásának azt a pár alapvető kifejezését, hogy értsétek miről beszél az elemző. Állítom, hogy a többség azt se tudja mi az a támasz pl, csak a számokat nézi, aztán értetlenkedik ha valami nem úgy van ahogy azt ő gondolta. Én se akarok senkit bántani, de már emlékeim szerint korábban is leírtam ide, hogy pár alap dolgot a bányászoknak se ártana tudni, mert nekik se mind1 mikor adják el a termelt coinokat. Sok bányász termel egy mezei kalkulátor alapján, ami éppen a legjobban hoz, aztán adja el egyből, közben meg lehet ha látná, hogy éppen emelkedő félben van a coin, akkor több lenne a nyeresége mondjuk 1 hét múlva. Utána jön a bálna megeszik mindent és jól meghízik...
Összességében 1 délután alatt (már akinek), utána lehet nézni pár alap dolgoknak példákon keresztül, máris világosabb lesz minden.


Csak az a baj, hogy sokan ott elakadnak, hogy mi az a bat fájl.... aztán milliomosok akarnak lenni, BMW, nők, meg kutyafas*a....
#15
Idézetet írta: kasima Dátum január 30, 2018, 12:29:07 DÉLUTÁN
Mesemondók hada...


Mikor éppen kereskedni van kedvem, akkor ezen meséknek gyártási módját valamennyire ismervén pénzt lehet keresni 30-60 perc alatt a hullámokat meglovagolva, merészebbeknek még gyorsabban is. Egyébként baromi érdekes jelenség és nem is tudom mi a hivatalos neve, ugyan azok a hullámok követik egymást egyfolytában mint ami lemegy 5 perc alatt, szabályos frekvenciája van. Olyan szépen lehet számolni az "apró" hullámokat, hogy öröm nézni, 12345 és már el is értük a tetejét, kicsit vissza, majd megint fel, vagy fordítva. Aztán vannak külső tényezők, amik szeretnek beleszólni a matekba, de ha nagyobb idősíkon nézem, akkor elveszik, vagy pont beleillik a görbébe még a külső behatás is. Szerintem nagyjából az egész életet ki lehetne számolni matekkal, csak legyen aki kiszámolja. A számítógépek is a 0 és 1 használatával tudnak mesterséges intelligenciát számolni, akkor egy vonalat már csak tudnak nagyjából követni páran.


A "probléma" inkább ott van sok mesével, hogy ember legyen a talpán aki mindig pontosan kiszámol mindent, így nem véletlen, hogy csak a merészebbek publikálják az irományaikat, mert ha egyszer valaki téved, az általában utána már hülyének van elkönyvelve, hiába, hogy előtte végig igaza volt.
Pedig a sündisznó is megmondta, hogy tévedni emberi dolog, majd lemászott a drótkeféről.  ;D


SZVSZ most leginkább a politikát kell kalkulálni, ami elég rendesen elérte ezt a világot, de majd a görbe ezen a téren is változik.
#16
Hali !


Már párszor eszembe jutott, hogy mi van ha az ember pár év múlva sok sok kriptopénzt halmoz fel és tegyük fel ki akar venni egy nagyobb összeget, akkor azt hol teheti meg? Mert több váltón is elég kicsik a napi limitek. Vagy addigra a piac növekedésével ez is nőni fog ? A bálnák hol veszik-teszik azt az irdatlan pénz mennyiséget be-ki ?
#17
Coin-ok / Re:NewYork Coin [NYC] - Scrypt - POW
január 24, 2018, 08:35:35 DÉLUTÁN
Úgy látszik a Bithumb házasodás nem volt igaz, de az látszott, hogy az árfolyamnak jót tett a hír abban a pillanatban. Jelenleg egyre olcsóbb, pedig látszólag foglalkoznak a coinnal. Yobit-on kívül kéne még 1-2 váltó, hogy elindulhasson a coin.
#18
Idézetet írta: Til Dátum január 24, 2018, 01:23:38 DÉLUTÁN
Mi az álláspontotok a felől, hogy a BTC visszaesik 2-3 ezer dollárra? Pár helyen olvastam ezt, azzal indokolták, hogy a határidős termékek,esetleg a szigorítások ,vagy a múlt emlékező képessége miatt fog ez megtörténni és szép lassan pár év alatt egészen 2-3 ezer dollárig esik majd vissza.


Az egész piac leépülését jelentené, a jelenlegihez képest alig lenne benne pénz. Lehet, hogy pár senkiházinak ez a célja, hogy majd jól bevásároljanak, de nem hinném, hogy ez bekövetkezik. Itt szerintem ezen viharos időkben oldalazásokkal fognak telni a napok, aztán egyszer legyűrődik a gát és megyünk a holdra. Nagyon nagy gebasznak kéne lennie ahhoz, hogy ennyire leessen az ár, legalábbis szerintem.
#19
Idézetet írta: Glokos84 Dátum január 17, 2018, 08:33:07 DÉLUTÁN
Sziasztok! Hol tudok venni filléres coinokat? Siacoin, bytecoin, Paccoin storm és hasonlókat?
https://coinmarketcap.com/


Itt megkeresed a coint, majd a market fülön kiadja az opciókat. ;)
#20
Idézetet írta: Simi Dátum január 17, 2018, 05:13:25 DÉLUTÁN
Nem értettél félre valamit?
Dolce szerintem csak arra gondol, hogy akik csúcsközel vették a Ripple-t és hypolták hogy így meg lesz az $5, meg úgy a $10 stb, azok majd most elgondolkoznak, mikor azt látják már 70%-ot esett.
Igazából szerintem elég lett volna ránézni az utolsó ilyen Ripple kitörésre és levonni a konzekvenciát.

Ettől függetlenül meglehet persze az az $5 vagy $10 is akár, idővel, csak valószínűleg nem ma v holnap v januárban lesz, ezért akik beragadva érzik magukat remélem csak egy dolgot tesznek, ráülnek.


BTC-nél is ez volt, 20k-n bevásároltak sokan, aztán most eret vagdosnak, eladják olcsón, majd mikor 100k lesz, akkor jöhet a harakiri, átverve érzik majd magukat. Valahol bele is lehet magyarázni az átverést, mert az abszolút laikusok akik csak addig a szintig jutnak el, hogy kell vásárolni és tárolni, azok egy része bele lett hajtva a lázba, mint a csorda. Az más kérdés, hogy laikusként valakinek annyi esze van, hogy vagyonának nagy részét olyan dologba teszi, amiről csak kb tegnap hallott és nem akar kimaradni a jóból, a hitelesekről ne is beszéljünk.