Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu
Menu

Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.

Üzenetek megjelenítése Menu

Üzenetek - KisretF

#1
Udv.
Nicehash-en banyaszok, BTC-t megy a poloniexre. Onnan kuldom az uquid-ra. Az uquidon nyitok egy instant bitcoin depositot es a penz megjelenik Euro formajaban. Kb. 2 tranzakcio sikeresen letre is jott, viszont a harmadik elakadt, a polon a history ban azt irja hogy awaiting approval. Eltelt vagy 4 nap, rajuk irtam, es ez a valasz erkezett :

Please be advised that Poloniex is not a web wallet or address changing service. When a customer deposits funds to their Poloniex account we assume they do so to trade on our platform. Continued use of your Poloniex account to deposit and withdraw funds without trading could lead to freezes and possible account closure.

There are a variety of other solutions for storing your coins. Check out local wallets or web wallets designed for handling such operations.

Thanks for your cooperation and understanding.

Sincerely,

Poloniex Support

Nagyjabol ertem is hogy mi a gond, de a segitsegeteket kernem hogy mit csinaljak maskepp hogy ne tortenjen meg ez a problema.